Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.134 μηνύματα.

Η σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%.
Επίσης, ναι. Και μόνο που πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία η σειρά ανεβαίνει εκατό σκάλες ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ.
Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών
Επίσης, ναι. Και μόνο που πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία η σειρά ανεβαίνει εκατό σκάλες ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ.
Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα.
Αν και δεν την ειδα την σειρα, δεν εχω αποψη γενικά το λέω
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.537 μηνύματα.

Ποια 6 χρόνια βρε, ο Σασμος χτυπούσε 30αρια για πλάκαΗ σειρά κάνει τηλεθέαση που η ελληνική τηλεόραση είχε να δει 6 χρόνια. 24%.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.134 μηνύματα.

Καλά ναι αυτό εξυπακούεται.ενταξει προσωπικα η τηλεθέαση δεν μου λέει και κατι και ο σεφερλής έκανε τηλεθέαση. Η πλειοψηφία των τηλεθετών είναι ηλίθιοι και μασάνε σαβούρα.
απλά οκ, επειδή είναι μια σειρά χωρίς σιπ (το βασικότερο για να δει κάποιος μια σειρά ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ πού φτάσαμε) και έρωτες, παρά μόνο με ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν περίμενα ότι θα πιάσει τόσο. Για το είδος της δλδ
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.314 μηνύματα.

Θεωρώ πως πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικες σειρές και να σεβόμαστε τους Ελληνες ηθοποιους γιατι αλλιως θα καταντήσουμε να βλέπουμε μεταφρασμένα εργα στην Ελλάδα ή πολυ κακής ποιοτητας. Πολλες ελληνικες σειρες ειναι διαμαντάκια. Υπάρχει μια τάση για παγκοσμιοποίηση σε ολα και αυτός δε κάνει καθόλου καλό.Δεν ξέρω πώς βλέπετε ελληνικές σειρές τη στιγμή που υπάρχουν βρεατανικά διαμάντια ας πούμε λίγων επεισοδίων για όλα τα γούστα. Σοβαρά αυτή η αέναη ανακύκλωση Ελλήνων "ηθοποιών" σε τηλεόραση και θέατρο έχει καταντήσει αηδία.
Ελληνικό θέατρο έχω να δω χρόνια γιατι δεν εχω χρόνο αλλα παλια που έβλεπα μου άρεσαν καποια εργα
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.314 μηνύματα.

Δυστυχώς εχτές δε έπαιξαν τα φαντάσματα στο star ή δε τα ανεβάσανε στη πλατφόρμα startv και είδα το πρώτο επεισοδιο του να με λες παιδια το Τούρκικο που μπορείτε να το δείτε εδώ Mother Episode 1 | English Subtitles
Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της.
Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο.
Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή.
Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος.
Παιδιά πολυ ανώτερη από την Ελληνική σε όλα της.
Η πρώτη σκηνή με το φαγητο φαίνεται όντως ποσο ασχημα παιρνάει το κορίτσι. Ενώ η αντίστοχη Κίτσου είναι λιγομίλητη δεν έχει σύντροφο και μπαίνει ενώ είναι ορνιθολόγος ως αναπληρώτρια στην τάξη της οποτε υπάρχει σιγά σιγά το δέσιμο ενώ παιζουν και άλλα παιδιά στο σχολέιο.
Η σκηνή με το εστιατόριο που ουσιαστικά γίνεται το δέσιμο πολυ δυνατή και αυτή.
Για την ώρα δεν υπάρχουν σαχλαμάρες με αστυνόμους ενώ και η αντίστοιχη Κίτσου δεν έχει σύντροφο που ειχε η Κίτσου ενώ δεν υπάρχει πουθενά δημοσιογράφος.

Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα.Ε μα έλεος με το να αποθεώνουμε όλα τα ξένα, ενώ έχουμε ταλέντα διεθνών προδιαγραφών
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Εδώ ευθύνεται το κοινό, συγγνώμη.Δεν αμφισβητώ τα ταλέντα που έχουμε αλλά δυστυχώς, όσο κι αν τα υλικά είναι καλά, πρέπει να έχεις και στήριξη από άλλα πράγματα για να βγει ένα αριστούργημα.
βλέπω ότι άρεσαν τα Φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν. Πιο low budget παραγωγή δεν παίζει και με πιο κακό εντιτ.
για μένα είναι
1. Ηθοποιοί
2. Παραγωγή
3. Σκηνοθέτης
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.330 μηνύματα.

Κάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια
Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Τα έχω δει όλα🥹 εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφουςΚάρμα (κυπριακή σειρά) - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Για τους φαν του true crime. Τα επεισόδια βρίσκονται και στο youtube.

αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.330 μηνύματα.

Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια.Τα έχω δει όλα🥹 εκτός από το τελευταίο που παίχτηκε μόνο σε κυπριακού κινηματογράφους
αρκετά βαριά σειρά καμία σχέση με κοκκινοπουλο. Πολύ πιο στυγερή
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Α Παναγία μου με την μάνα…. Το τέλος δεν το περίμενα, έμεινα🥹Ναι πρόκειται για πάρα πολύ καλή και προσεγμενη σειρά. Σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή μιας και μπήκαν οι ίδιες ως παραγωγοί). Την προτείνω σε όλους τους φανς του τρου κράιμ υπάρχει αρκετό ταλεντο! Το αγαπημενο μου επεισόδιο είναι το "Μανία"..εδωσε ρεστα η πρωταγωνίστρια.

πολύ βάρβαρη σειρά άσε. Τα δείχνει ωμά φουλ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- fockos
- Εριφύλη
- taketrance
- thenutritionist
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- charmander
- Memetchi
- iew
- camil
- Lathy
- johnsala
- Kafkinos
- giannhs2001
- vas 78
- Gvisbinis
- rafaela11
- touvlo
- Hased Babis
- Kate1914
- Paragontas7000
- Varus
- eupalinaros
- fourkaki
- American Economist
- Joji
- Abiogenesis
- Ness
- fmarulezkd
- Δροσουλίτης
- Sosstoss
- synthnightingale
- marww
- chester20080
- Manuela98
- User2350
- Εχέμυθη
- Maraki4you
- Wonderkid
- grtt
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Citylights
- Sherlockina
- tslef8
- Αντικειμενικός
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.