ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.521 μηνύματα.

10-06-25

20:14
Κολοκυθόπιτα με γαλλικά τυριά, φρέσκο κρεμμυδάκι και dès de jambon. Ονειρική!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.521 μηνύματα.

17-06-25

19:24
Kεϊκ βρώμης με αποξηραμένα φρούτα, λίγη σοκολάτα (γιατί θα έσκαγε αν δεν έβαζα
) καρύδα και μπανάνα!
Χάνει ίσως στην εμφάνιση αλλά μοσχομύρισε το σπίτι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.564 μηνύματα.

17-06-25

19:25
Μια χαρα ειναι και η εμφανιση! Μπραβο βρε καμαρι μου! Πωπω...μου ηρθε ως εδω η μυρουδια! 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.336 μηνύματα.

17-06-25

20:20
Υποδέχομαι τον ναυτικό μου σήμερα από 5ημερο ταξιδάκι με ένα απλό φαγάκι, όμως πολύ αγαπημένο με θαλπωρή 

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.873 μηνύματα.

17-06-25

20:34
Γεια στα χέρια σου, τυχερός ο Γάλλος!!Kεϊκ βρώμης με αποξηραμένα φρούτα, λίγη σοκολάτα (γιατί θα έσκαγε αν δεν έβαζα) καρύδα και μπανάνα!
View attachment 149010

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.765 μηνύματα.

17-06-25

21:23
ΥπεροχοτατοKεϊκ βρώμης με αποξηραμένα φρούτα, λίγη σοκολάτα (γιατί θα έσκαγε αν δεν έβαζα) καρύδα και μπανάνα!
View attachment 149010

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

17-06-25

21:58
Υπεροχοτατοτη συνταγουλα να μοιραστείς μαζί μας.
Φυσικά, με μεγάλη μου χαρά!
- 3-4 πολύ ώριμες μπανάνες. Να μαυρίσουν καλά.
- 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα φρούτα της επιλογής σου σε κομματάκια. Εγώ έβαλα παπάγια, σταφίδα και σύκο (προαιρετικά βουτηγμένα από το προηγούμενο βράδυ σε λικερ ή ρούμι)
- 1 φλιτζάνι καρύδας τριμμένη στον τρίφτη. Αν δεν προτιμάς φρέσκια, τότε και η γνωστή αποξηραμένη θα κάνει την δουλειά της
- 3 γεμάτες κουταλιές ταχίνι ή φυστικοβούτυρο
- 2μιση φλιτζάνια βρώμη. Μπορείς να την αλεσεις αλλά προσωπικά την προτιμώ "ολόκληρη"
- 1/2 φλιτζάνι γάλα. Εγώ βάζω φυτικό γιατί το αγελαδινό με πειράζει.
- 1 κουταλάκι κανέλα, μοσχοκάρυδο (ναι ναι, καλά διάβασες!)
- Baking powder
- Και λίγο αλάτι, μια πρέζα.
Σοκολάτα μη βάλεις αν θες τη γνώμη μου. Εγώ το έκανα για το χατίρι του.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.158 μηνύματα.

17-06-25

22:01
Τι κουβέντες είναι αυτές, τι λες στους ανθρώπους να βάλουν στο κέικ;;μια πρέζα

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.765 μηνύματα.

17-06-25

22:02
Τα έχω σχεδόν όλα. Αυριο θα το φτιάξωΦυσικά, με μεγάλη μου χαρά!
Εκτέλεση δεν έχω να πω κατι, νομίζω οι περισσότεροι ένα κέικ θα το έχουν φτιάξει στη ζωή τους. Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνετε το μείγμα. Ψήσιμο στους 180 για περίπου 45 λεπτά.
- 3-4 πολύ ώριμες μπανάνες. Να μαυρίσουν καλά.
- 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα φρούτα της επιλογής σου σε κομματάκια. Εγώ έβαλα παπάγια, σταφίδα και σύκο (προαιρετικά βουτηγμένα από το προηγούμενο βράδυ σε λικερ ή ρούμι)
- 1 φλιτζάνι καρύδας τριμμένη στον τρίφτη. Αν δεν προτιμάς φρέσκια, τότε και η γνωστή αποξηραμένη θα κάνει την δουλειά της
- 3 γεμάτες κουταλιές ταχίνι ή φυστικοβούτυρο
- 2μιση φλιτζάνια βρώμη. Μπορείς να την αλεσεις αλλά προσωπικά την προτιμώ "ολόκληρη"
- 1/2 φλιτζάνι γάλα. Εγώ βάζω φυτικό γιατί το αγελαδινό με πειράζει.
- 1 κουταλάκι κανέλα, μοσχοκάρυδο (ναι ναι, καλά διάβασες!)
- Baking powder
- Και λίγο αλάτι, μια πρέζα.
Σοκολάτα μη βάλεις αν θες τη γνώμη μου. Εγώ το έκανα για το χατίρι του.Αποσυντονιζει τις υπόλοιπες γεύσεις θεωρώ.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

17-06-25

22:06
Μπα; Πως στο φτιάχνει εσένα δηλαδή η @Reader το κέικ;Τι κουβέντες είναι αυτές, τι λες στους ανθρώπους να βάλουν στο κέικ;;![]()

Θα περιμένω να μας πεις πως πήγε! Μυρίζει τόσο έντονα η μπανάνα..Και έτσι όπως ήταν ζεστό, έβαλα από πάνω μια μπάλα παγωτο καρύδα που είχα φτιάξει με την υπόλοιπη. Κόλαση!Τα έχω σχεδόν όλα. Αυριο θα το φτιάξω![]()
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα το μενού είχε μπριζόλες με ρύζι, αρακά και πιπεριές όλα μαζί στο φούρνο με σως μέλι/μουστάρδα/δεντρολίβανο.
Απόδειξη του πόσο καλό ήταν, η έλλειψη φωτογραφίας. Δεν πρόλαβα να βγάλω πέσαμε με τα μούτρα.
Απόδειξη του πόσο καλό ήταν, η έλλειψη φωτογραφίας. Δεν πρόλαβα να βγάλω πέσαμε με τα μούτρα.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.297 μηνύματα.

δεν ξέρω, αν σας αρεσει η επανάστασηστη γεύση, αλλά εχθές δοκίμασα την extrem επανασταση. Έφτιαξα μια μαρινάδα, τη λένε: Tkemali
Αυτή τη δοκίμασα απ την γεωργιανή φροντίστρια της μαμάς σαν μαρινάδα πάνω στο ψάρι. Μου άρεσε πολύ. Η κοπέλα όμως δε δίνει συνταγές, τις φυλάει top secret.
Τη βρήκα λοιπόν στο ίντερνετ. Γίνεται από κορόμηλα. Είχε ένα δέντρο εδώ, γεμάτο σε δημόσιο πάρκο. Πήγα λοιπόν και μάζεψα. Τα έβρασα, τα σούρωσα, τα ξεκουκούτσιασα, τα έλιωσα, έβαλα αλάτι, κόλιανδρο, λίγη ζάχαρη, πιπέρι και έβαλα και λίγο ελαιόλαδο (εκτός συνταγής). Το έβαλα όλο στο μπλέντερ. Παιδιά, είναι η πιο επαναστατική γεύση. Δε βάζω φωτογραφία. Εχθές την έφαγα με σαρδέλες, αλλά δεν ταίριαζε ιδιαίτερα, γιατί κουκούλωνε τη δυνατή γεύση της σαρδέλας. Την Τρίτη θα κάνω μπακαλιάρο, που είναι πιο ήπιος. Αν δείξει ωραία, θα το φωτογραφήσω.
Εγώ τρελαίνομαι για επανάσταση της γεύσης.
Αυτή τη δοκίμασα απ την γεωργιανή φροντίστρια της μαμάς σαν μαρινάδα πάνω στο ψάρι. Μου άρεσε πολύ. Η κοπέλα όμως δε δίνει συνταγές, τις φυλάει top secret.

Τη βρήκα λοιπόν στο ίντερνετ. Γίνεται από κορόμηλα. Είχε ένα δέντρο εδώ, γεμάτο σε δημόσιο πάρκο. Πήγα λοιπόν και μάζεψα. Τα έβρασα, τα σούρωσα, τα ξεκουκούτσιασα, τα έλιωσα, έβαλα αλάτι, κόλιανδρο, λίγη ζάχαρη, πιπέρι και έβαλα και λίγο ελαιόλαδο (εκτός συνταγής). Το έβαλα όλο στο μπλέντερ. Παιδιά, είναι η πιο επαναστατική γεύση. Δε βάζω φωτογραφία. Εχθές την έφαγα με σαρδέλες, αλλά δεν ταίριαζε ιδιαίτερα, γιατί κουκούλωνε τη δυνατή γεύση της σαρδέλας. Την Τρίτη θα κάνω μπακαλιάρο, που είναι πιο ήπιος. Αν δείξει ωραία, θα το φωτογραφήσω.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 731 μηνύματα.

Χθες πρώτη απόπειρα για σουσι ...
Είπα να αλλάξω τελείως γεύσεις και κουζίνα...τα έχω βαρεθεί όλα τα ελληνικά σπιτικά φαγητά και δεν έχει μείνει και κάποιος άλλος πειραματισμός σε αυτα ...
Καθόλου κακό και τόσο εύκολο και γρήγορο!!!
Με χαλαρώνει η κουζίνα μετά το γραφείο αλλά θέλω πλέον κάτι τελείως έξω από τα συνηθισμένα μου .
Είπα να αλλάξω τελείως γεύσεις και κουζίνα...τα έχω βαρεθεί όλα τα ελληνικά σπιτικά φαγητά και δεν έχει μείνει και κάποιος άλλος πειραματισμός σε αυτα ...
Καθόλου κακό και τόσο εύκολο και γρήγορο!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα περιμένω φώτο και γενικά ότι βρίσκεις βάζε και εδώ ιδέες...δεν ξέρω, αν σας αρεσει η επανάστασηστη γεύση, αλλά εχθές δοκίμασα την extrem επανασταση. Έφτιαξα μια μαρινάδα, τη λένε: Tkemali
Με χαλαρώνει η κουζίνα μετά το γραφείο αλλά θέλω πλέον κάτι τελείως έξω από τα συνηθισμένα μου .
glayki
Διακεκριμένο μέλος

Που να τα βρούμε βρε τα κορόμηλα εδώ ; στείλε καμια ωραία γεωργιανή συνταγουλα από την πηγή απευθείας αυθεντική.Είχε ένα δέντρο εδώ, γεμάτο σε δημόσιο πάρκο. Πήγα λοιπόν και μάζεψα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.564 μηνύματα.

Σημερα ο μπαμπακας ηθελε μουσακα...οποτε και τον εφτιαξα και του τον πηγα.Εφαγα και εγω ενα κομματι.
Ηθελα λιγο παραπανω μπεσαμελ.
Η συνταγη ειναι η κλασσικη..απλα τηγανισα τις πατατες και τις μελιτζανες σε κεραμικο τηγανι με λαδι μεν,αλλα πολυ λιγοτερο.ισα να λαδωσει ο πατος.Πολυ γευστικο και ελαφρυ
Επισης στον κιμα εβαλα και μαιντανο και εσβησα με μαυροδαφνι και ενα ημιγλυκο λευκο.
Τυρι ρεγγατο.
Εγινε τελειο..αλλα την εποομενη φορα θα βαλω και 2ο κουτι γαλα.
Σας εχω την πιο ευκολη και εγγυημενη μπεσαμελ
Ξεχαστε το να βραζετε πρωτα το γαλα και μετα κουταλι κουταλι να ανακατευετε να πεφτει αργα το αλευρι κλπ..τοσο κουραστικο.
ΟΛΑ ΜΑΖΙ...δηλαδη το αλευρι,το βουτυρο η το λαδι,το γαλα..αλατοπιπερο και μυρωδικα μεσα στο κατσαρολακι.ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.
Ανακατευουμε καλα ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΛΕΩ...και μολις δουμε οτι ψιλοδιαλυθηκε το αλευρι ανοιγουμε το ματι σε μεσαια θερμοκρασια και ξεκιναμε να ανακατευουμε.
Σε καποια φαση δυναμωνω λιγο.Αν θελει και αλλο προσθετουμε αργα καμια κουταλια αλευρι...αν γινει πολυ πηχτο λιγο ακομα γαλα η εστω νερο.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΛΗ.
Το κανω μονο με εβαπορε.
Σε ενα κατσαρολακι ,ενα εβαπορε αραιωμενο το μισο με νερο...αντιστοιχουν περιπου 4-5 κουταλιες μπαμπατσικες μεγαλες αλευρι.
Ομως επειδη το εκανα σε μεγαλο ταψι επρεπε να βαλω δυο...την επομενη φορα.
Βγηκε παννοστιμο και εξαιρετικα ελαφρυ.

Η συνταγη ειναι η κλασσικη..απλα τηγανισα τις πατατες και τις μελιτζανες σε κεραμικο τηγανι με λαδι μεν,αλλα πολυ λιγοτερο.ισα να λαδωσει ο πατος.Πολυ γευστικο και ελαφρυ
Επισης στον κιμα εβαλα και μαιντανο και εσβησα με μαυροδαφνι και ενα ημιγλυκο λευκο.
Τυρι ρεγγατο.
Ξεχαστε το να βραζετε πρωτα το γαλα και μετα κουταλι κουταλι να ανακατευετε να πεφτει αργα το αλευρι κλπ..τοσο κουραστικο.
ΟΛΑ ΜΑΖΙ...δηλαδη το αλευρι,το βουτυρο η το λαδι,το γαλα..αλατοπιπερο και μυρωδικα μεσα στο κατσαρολακι.ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.
Ανακατευουμε καλα ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΛΕΩ...και μολις δουμε οτι ψιλοδιαλυθηκε το αλευρι ανοιγουμε το ματι σε μεσαια θερμοκρασια και ξεκιναμε να ανακατευουμε.
Σε καποια φαση δυναμωνω λιγο.Αν θελει και αλλο προσθετουμε αργα καμια κουταλια αλευρι...αν γινει πολυ πηχτο λιγο ακομα γαλα η εστω νερο.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΛΗ.
Το κανω μονο με εβαπορε.
Σε ενα κατσαρολακι ,ενα εβαπορε αραιωμενο το μισο με νερο...αντιστοιχουν περιπου 4-5 κουταλιες μπαμπατσικες μεγαλες αλευρι.
Το θεμα αφορα δικες μας συνταγες..οχι κοπυ απο ιντερνετ...εκτος αν μεσα βαλεις και τις παραλαγες σου.Δες το αρχικο ποστ.Που να τα βρούμε βρε τα κορόμηλα εδώ ; στείλε καμια ωραία γεωργιανή συνταγουλα από την πηγή απευθείας αυθεντική.

glayki
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ έκανα χθες για πρώτη φορά μουσακα. Τα λαχανικά όλα στο γκριλ στο φούρνο. Ελαφρύ και νόστιμο βγήκε και στον κιμά κανέλα και μπόλικη ντομάτα. Τη μπεσαμέλ την κάνω σχετικά λεπτορευστη με δυο λίτρα γάλα ( μου αρέσει πολυ ως κρέμα)Σημερα ο μπαμπακας ηθελε μουσακα...οποτε και τον εφτιαξα και του τον πηγα.Εφαγα και εγω ενα κομματι.
Τυρι ρεγγατο.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΛΗ.
Το κανω μονο με εβαπορε.
View attachment 149432
Το θεμα αφορα δικες μας συνταγες..οχι κοπυ απο ιντερνετ...εκτος αν μεσα βαλεις και τις παραλαγες σου.Δες το αρχικο ποστ.![]()
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Το αγαπημένο μου φαγητό!! Λαχταριστος φαίνεται! Δοκίμασε κι αυτό που λέει η Γλαυκη, να τα βάλεις δηλαδή τα λαχανικά στο γκριλ. Δεν καταλαβαίνεις καθόλου την διαφορά και είναι σαφώς πιο υγιεινό έτσι. Ετσι τον κάνω εγώ χρόνια τώρα και ειλικρινά διαφορά δεν καταλαβαίνω. Ίσως μόνο λιιιγο στην πατάτα αλλά δε με ενοχλεί καθόλου.Σημερα ο μπαμπακας ηθελε μουσακα...οποτε και τον εφτιαξα και του τον πηγα.Εφαγα και εγω ενα κομματι.
Τυρι ρεγγατο.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΛΗ.
Το κανω μονο με εβαπορε.
View attachment 149432
Το θεμα αφορα δικες μας συνταγες..οχι κοπυ απο ιντερνετ...εκτος αν μεσα βαλεις και τις παραλαγες σου.Δες το αρχικο ποστ.![]()
Πραγματικά ο μουσακάς μπορεί να γίνει πολύ ελαφρύς, αν το θέλει κανείς. Κι άλλα φαγητά, φυσικα.
Για πιο ελαφριά μπεσαμέλ αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας δώσω συνταγή. Είναι αρκετά νόστιμη και την κάνω εδώ και χρόνια με βάση το γιαούρτι. Λιγότερα αυγά, μπόλικο μοσχοκάρυδο να μυρίσει το σπίτι όλο και μια (γερή) χούφτα τριμμένη μυζήθρα μέσα. Δεν σου βγάζει καν την «γιαουρτίλα» στη γεύση και δενει εξισου ωραία!
Μου ανοίξατε την όρεξη γαμωτο.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Και βεβαια ενδιαφερομαστε..ριξτο αγαπουλα μου !Για πιο ελαφριά μπεσαμέλ αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας δώσω συνταγή. Είναι αρκετά νόστιμη και την κάνω εδώ και χρόνια με βάση το γιαούρτι. Λιγότερα αυγά, μπόλικο μοσχοκάρυδο να μυρίσει το σπίτι όλο και μια (γερή) χούφτα τριμμένη μυζήθρα μέσα. Δεν σου βγάζει καν την «γιαουρτίλα» στη γεύση και δενει εξισου ωραία!

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν, θα σας πω για το δικό μου ταψί (28 εκ) κι εσείς ρυθμίζετε ανάλογα με το τι ταψί έχετεΚαι βεβαια ενδιαφερομαστε..ριξτο αγαπουλα μου !![]()
Υλικά:
- 500gr γιαούρτι 2% στραγγιστο
- 1/2 λίτρο γάλα (όχι με πολύ χαμηλά λιπαρά γιατί θα νερουλιασει)
- 2 μεγάλα αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο (ΟΧΙ μαργαρίνη)
- 2μιση κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κοφτές κουταλιες σούπας ταχίνι. Του πηγαίνει απίστευτα και βοηθά στο να δέσει ωραιότερα η μπεσαμέλ!
- Αλάτι
- Πιπέρι λευκό, αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά του.
- Μπόλικο μοσχοκάρυδο να γεμίσει το σπίτι μυρωδιές!
- Μια γερή χούφτα τριμμένη μυζήθρα εντός της μπεσαμέλ
Τα σάλια μου έτρεξαν.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Οταν λεμε αυγα..εννοουμε οτι βαζουμε και το ασπραδι; Ολοκληρο το αβγο δηλαδη ή μονο τους κροκους οπως η κλασσικη συνταγη;Λοιπόν, θα σας πω για το δικό μου ταψί (28 εκ) κι εσείς ρυθμίζετε ανάλογα με το τι ταψί έχετε
Υλικά:
Εκτέλεση νομίζω δεν χρειάζεται να σας πω, ξέρετε πως γίνεται μια μπεσαμέλ.
- 500gr γιαούρτι 2% στραγγιστο
- 1/2 λίτρο γάλα (όχι με πολύ χαμηλά λιπαρά γιατί θα νερουλιασει)
- 2 μεγάλα αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο (ΟΧΙ μαργαρίνη)
- 2μιση κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κοφτές κουταλιες σούπας ταχίνι. Του πηγαίνει απίστευτα και βοηθά στο να δέσει ωραιότερα η μπεσαμέλ!
- Αλάτι
- Πιπέρι λευκό, αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά του.
- Μπόλικο μοσχοκάρυδο να γεμίσει το σπίτι μυρωδιές!
- Μια γερή χούφτα τριμμένη μυζήθρα εντός της μπεσαμέλ
Τα σάλια μου έτρεξαν.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- touvlo
- Scandal
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- charmander
- Joji
- taketrance
- GeorgePap2003
- Pyotr_Krasnov
- hihat1
- johnsala
- Natsuko
- A350
- Μήτσος10
- Wonderkid
- fmarulezkd
- bibliofagos
- Unboxholics
- thenutritionist
- louminis
- BatGuin
- Paragontas7000
- pinkheart
- Jack of Spades
- fockos
- American Economist
- iew
- Luludaki
- Kitkat28!
- paolo1
- Δροσουλίτης
- Abiogenesis
- aggorf
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Ωρορα
- Libertus
- Viedo
- J.Cameron
- User2350
- oups
- camil
- ougka pougka
- Mt73
- makis999
- CiNeFiL
- Ace of Spades
- Eirinakiii8
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Panagiotis849
- Αντικειμενικός
- Mapas26
- Αναστασία197
- Αλκης Κ.
- Memetchi
- fretoe
- Citylights
- comeback
- SlimShady
- Kassiopi
- grtt
- Scott
- Nikos 7
- 1011
- giannhs2001
- Thundergirl
- Snoopy Doo
- Johnny15
- harry akritas
- T C
- artoula
- gwgw_5
- Meow
- orchidea
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.