Μόλις είδα το θέμα κι έκανα 1 γρήγορη ανασκόπηση της χρονιάς σκέφτηκα ότι ήταν προς το άσχημο και ότι δεν με πήγε κανένα βήμα παραπάνω. Νομίζω όμως ότι είμαι λίγο σκληρή με τον εαυτό μου επειδή όταν είδα αυτά που έγραψα πέρισυ ως wish list
''1. Να ξεκινήσω 1 από τις εκπαιδεύσεις που θέλω και κάτι καινούριο ακαδημαϊκά
2. Να γίνω πιο ουσιαστικά "ελεύθερη επαγγελματίας"
3. Να ξεκινήσω αυτά τα μαθήματα κοσμήματος
4. Να αφεθώ περισσότερο στην προσωπική και κοινωνική μου ζωή
5. Να πάω Αγγλία στα κορίτσια, Γλασκώβη και 1 μακρινό ταξίδι
6. Να χάσω άλλα 4 κιλά
7. Να ψαχτώ κι άλλο στον τομέα ''τα βρίσκω με τον εαυτό μου''
είδα ότι τα έκανα όλα. Και σε σπουδές έκανα βήματα, κι επαγγελματικά (πια έχω μεν το ΤΕΒΕ αλλά δεν ''συνεργάζομαι'' με κάποιο κέντρο που παίρνει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. Έχω τις υποχρεώσεις του ελεύθερου επαγγελματία αλλά at least όλα τα λεφτά των συνεδριών πάνε στην τσέπη ΜΟΥ κι είμαι χαρούμενη γι'αυτό), και έχασα 4 κιλά (κι επίσης έσφιξα με gym

), και ταξίδια έκανα, και μαθήματα κοσμήματος, όσο για προσωπικά αν και δεν βρήκα την σχέση που ονειρεύομαι είχα 1 δραστήρια χρονιά. Αν κάτι δεν πήγε όπως θα ήθελα είναι το κομμάτι κοινωνικότητα, καθώς οι νέες παρέες δεν ήταν όσες θα ήθελα. Όσο για το στάνταρ ''τα βρίσκω με τον εαυτό μου'' νομίζω έκανα βήματα.
Η χρονιά όμως, για να μου αφήσει 1 γλυκόπικρη γεύση, δεν ήταν και όλο χαρά. Δυσκολίες κυρίως στα επαγγελματικά με πολλές ματαιώσεις, νεύρα, κλάματα, άσχημα συναισθήματα που με έκαναν να πάρω νωρίτερα 1 μεγάλη απόφαση. Επιπλεόν, πολλές περίεργες καταστάσεις στον κοντινό μου κύκλο και στον πιο ευρύ. Με αποκορύφωμα 1 πολύ πικρή γεύση για την χώρα μου.
Για τον επόμενο χρόνο αν θέλω κάτι είναι
1. Δουλειά, και πάλι Δουλειά.
2. Το summer school.
3. Ταξίδια.
4. Ισορροπία και λιγότερη ανωριμότητα στα προσωπικά μου.
5. Κοινωνικοποίηση περισσότερη.
6. Να ασχοληθώ ενεργά με κάποια πράγματα πιο ακτιβιστικά που θέλω κάμποσα χρόνια.
7. Να μην παρατήσω τα νέα μου hobbies.
8. Να κάνω σεμινάρια διακόσμησης.
Έβαλα πολλά για να είναι πιο challenging.

Αλλά είμαι ρεαλίστρια, επειδή έχω πολλές τρελές σκέψεις που θα είμαι στον κόσμο μου αν βάλω.