Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:21 Ο Πάνθηρας!: #81 08-02-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ή γατάκια Και ο νοών νοείτω. Δεν είστε και τίποτα το ιδιαίτερο, για πάρτε το αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Όχι κοπελιά.... ισα ισα επειδή δεν είμαστε σε παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Γάτες δεν θές.... άντρες με λείο δερματάκι και ξανθούλικα χαρακτηριστικά δεν θές.... τι θές τέλοςπαντων ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:23 Η amarelia έγραψε: #82 08-02-25 16:23 Ξεκίνησε και η σνομπαρία απο όσους έχουν τρίχα. Απίστευτο pick me ρε pick me Συντονιστές δεν χωρίζετε το θέμα σε τρίχες στο αντρικό σώμα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:24 Η Εριφύλη έγραψε: #83 08-02-25 16:24 Όταν θέλετε το τέλειο, πρέπει να είστε και τέλειοι. Σε όλα. Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Ο Πάνθηρας!: #84 08-02-25 16:25 Δεν σνόμπαρα όσες έχουν τρίχα.... δεν το σχολίασα κάν αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Με συγχωρείτε. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Grand Duchess: #85 08-02-25 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ναι,γυμνασμένα, όχι γυναικεία. υτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αυτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Λένω έγραψε: #86 08-02-25 16:25 ΄Εγινε πάλι η τρίχα, τριχιά. Δηλαδή απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις στα γούστα μας; Εκτονωθείτε μόνες σας, αγαπητές μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η Εριφύλη έγραψε: #87 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ή γατάκια Και ο νοών νοείτω. Δεν είστε και τίποτα το ιδιαίτερο, για πάρτε το αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Όχι κοπελιά.... ισα ισα επειδή δεν είμαστε σε παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Γάτες δεν θές.... άντρες με λείο δερματάκι και ξανθούλικα χαρακτηριστικά δεν θές.... τι θές τέλοςπαντων ;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:23 Η amarelia έγραψε: #82 08-02-25 16:23 Ξεκίνησε και η σνομπαρία απο όσους έχουν τρίχα. Απίστευτο pick me ρε pick me Συντονιστές δεν χωρίζετε το θέμα σε τρίχες στο αντρικό σώμα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:24 Η Εριφύλη έγραψε: #83 08-02-25 16:24 Όταν θέλετε το τέλειο, πρέπει να είστε και τέλειοι. Σε όλα. Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Ο Πάνθηρας!: #84 08-02-25 16:25 Δεν σνόμπαρα όσες έχουν τρίχα.... δεν το σχολίασα κάν αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Με συγχωρείτε. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Grand Duchess: #85 08-02-25 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ναι,γυμνασμένα, όχι γυναικεία. υτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αυτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Λένω έγραψε: #86 08-02-25 16:25 ΄Εγινε πάλι η τρίχα, τριχιά. Δηλαδή απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις στα γούστα μας; Εκτονωθείτε μόνες σας, αγαπητές μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η Εριφύλη έγραψε: #87 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξεκίνησε και η σνομπαρία απο όσους έχουν τρίχα. Απίστευτο pick me ρε pick me Συντονιστές δεν χωρίζετε το θέμα σε τρίχες στο αντρικό σώμα;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:24 Η Εριφύλη έγραψε: #83 08-02-25 16:24 Όταν θέλετε το τέλειο, πρέπει να είστε και τέλειοι. Σε όλα. Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Ο Πάνθηρας!: #84 08-02-25 16:25 Δεν σνόμπαρα όσες έχουν τρίχα.... δεν το σχολίασα κάν αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Με συγχωρείτε. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Grand Duchess: #85 08-02-25 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ναι,γυμνασμένα, όχι γυναικεία. υτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αυτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Λένω έγραψε: #86 08-02-25 16:25 ΄Εγινε πάλι η τρίχα, τριχιά. Δηλαδή απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις στα γούστα μας; Εκτονωθείτε μόνες σας, αγαπητές μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η Εριφύλη έγραψε: #87 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν θέλετε το τέλειο, πρέπει να είστε και τέλειοι. Σε όλα. Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Ο Πάνθηρας!: #84 08-02-25 16:25 Δεν σνόμπαρα όσες έχουν τρίχα.... δεν το σχολίασα κάν αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Με συγχωρείτε. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Grand Duchess: #85 08-02-25 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ναι,γυμνασμένα, όχι γυναικεία. υτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αυτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Λένω έγραψε: #86 08-02-25 16:25 ΄Εγινε πάλι η τρίχα, τριχιά. Δηλαδή απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις στα γούστα μας; Εκτονωθείτε μόνες σας, αγαπητές μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η Εριφύλη έγραψε: #87 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν σνόμπαρα όσες έχουν τρίχα.... δεν το σχολίασα κάν αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Με συγχωρείτε.
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Grand Duchess: #85 08-02-25 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ναι,γυμνασμένα, όχι γυναικεία. υτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αυτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Λένω έγραψε: #86 08-02-25 16:25 ΄Εγινε πάλι η τρίχα, τριχιά. Δηλαδή απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις στα γούστα μας; Εκτονωθείτε μόνες σας, αγαπητές μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η Εριφύλη έγραψε: #87 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ναι,γυμνασμένα, όχι γυναικεία. υτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αυτό για την αλεπού για εμένα το λες; Αν ναι, να προσέχεις πως μιλάς. Click για ανάπτυξη... Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:25 Η Λένω έγραψε: #86 08-02-25 16:25 ΄Εγινε πάλι η τρίχα, τριχιά. Δηλαδή απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις στα γούστα μας; Εκτονωθείτε μόνες σας, αγαπητές μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η Εριφύλη έγραψε: #87 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
΄Εγινε πάλι η τρίχα, τριχιά. Δηλαδή απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις στα γούστα μας; Εκτονωθείτε μόνες σας, αγαπητές μου.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η Εριφύλη έγραψε: #87 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε Δον Ζουάν. Ρε, για συνέλθετε λίγο. Είστε και μεγάλοι άνθρωποι.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:26 Η amarelia έγραψε: #88 08-02-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... Click για ανάπτυξη... τι λες εδω βρε αδερφε;
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:27 Η Grand Duchess: #89 08-02-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: αλλα να μου λέει τωρα κοπέλα που δεν έχει εμπειρίες και γουστάρει άντρες που της μοιάζουν οτι δεν ειμαι και κάτι το ιδιαίτερο... εεεε θα τη πάρω στο δούλεμα και δεν θα λυπηθώ κιόλας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο ilias90 έγραψε: #90 08-02-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α δεν ξέρω μάνα μ δεν σε έχω δει και από κοντά για να γνωρίζω. Πάει για όλον τον ανδρικό πληθυσμό αυτο. Αν θίχτηκες μάλλον για κάποιο λόγο θίχτηκες, όχι δικό μου πρόβλημα όμως Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού.
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:30 Η Grand Duchess: #91 08-02-25 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Όχι, δεν θίχτηκα καθόλου, δεν με αγγίζουν κατινέ υπονοούμενα. Απλά σου επεσήμανα να προσέχεις τον τρόπο σου. Κι άλλες φορές το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις στο επί προσωπικού. Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Ο ilias90 έγραψε: #92 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά μιλάω, τώρα αν εσείς το πάτε πονηρεμενα και το παίρνετε προσωπικά, ξανά όχι δικό μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Καλώς. Εγώ τελευταία φορά μίλησα ευγενικά. Καλή συνέχεια.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η amarelia έγραψε: #93 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε όχι δεν λέω τα κρεμαστά τύπου γυναίκας. Με έχεις για τόσο χαμηλής αισθητικής; Click για ανάπτυξη... Λεφτεριά στα κρεμαστά ανδρικά βυζγιά
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:31 Η Grand Duchess: #94 08-02-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: παραπέμψαμε σε σπανούς άντρες που βάζουν και λοσιόν για να έχουν απαλό δερματάκι. Click για ανάπτυξη... Οι αρχαίοι έβαζαν και λάδια κι όλας, αν κάνει τους μυς να γυαλίζουν δεν βαριέσαι
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:33 Ο Πάνθηρας!: #95 08-02-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα ανεξαιρέτως το μπιφ σας πάνω η ομορφιά και έλξη είναι υποκειμενική κι όλας. Σε άλλους / άλλες αρέσουν οι τζουσι σε άλλους / άλλες αρέσουν οι λεπτοί/λεπτές. Όλα valid. Ειρήνη ημίν στεκιτες μου Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ προφανώς και με θεωρω εμφανήσιμο άσχετα τις απόψεις άλλων γυναικών κτλ , απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... μια χαρα γοητευτικοί και άντρες της χρονιάς και ζεν πρεμιέ έχουν βγει μελαχροινοί με έντονα χαρακτηριστικά και γένια και τα πάντα.... τα παραδείγματα πολλά γυρω μας.... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ επειδή η @Εριφύλη γράφει πάλι τα δικά της.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:34 Η Εριφύλη έγραψε: #96 08-02-25 16:34 Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #97 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια. Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η βάση ξεκινάει εδώ Και λέω βάση ετσι, bare minimum
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.979 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η Grand Duchess: #98 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Jack of Spades AggelikiGr Kate1914 Memetchi Εριφύλη touvlo Scandal johnsala iew louminis taketrance American Economist J.Cameron rafaela11 charmander Giorgkalo Libertus Wilsongeo Ωρορα Lathy pinkheart bibliofagos gegeorgiou90 Unboxholics chester20080 A350 giannhs2001 jellojina fourkaki Paragontas7000 camil Μήτσος10 sunsetpp Cupid _pathfinder_ Idontknoww constansn snowy Appolon Arvacon L0st Viedo sofoula2430 Ria99 Αναστασία197 malenaaa eukleidhs1821 φυσαλίς Nickx WhiteDrum harry akritas Mhtrogoal CoolCowboy igeorgeoikonomo nucomer SlimShady Εχέμυθη sokliap leo41 fretoe don_vito Μαυρίκιος Mary Jane ag97 Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: ζεν πρεμιέ Click για ανάπτυξη... Φλασια από το τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω κάποιο μπίφ εγώ, απλά δεν ειναι ωραίοι και καλομούτσουνοι μονο οι ξανθοί με τα γαλανά ματάκια.... Click για ανάπτυξη... Γούστα γούστα είναι αυτά. Μη μου τρώγεστε τώρα σαν τα κοράκια blonds vs brunettes, ντιμπέιτ από την αρχαιότητα. Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και για όλους τους καλούς εχει
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.839 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο ilias90 έγραψε: #99 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άντε γιατί παρά τράβηξε το παλιακό αστειάκι, ο στραβομούτσουνος να κοιτάει μόνο κούκλες. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά το σύγχρονο αφήγημα λέει στους άντρες να προσπαθούν να βελτιώνονται, να γυμνάζονται, να κερδίζουν περισσότερα κ.λπ. για να έχουν μια γυναίκα και στις γυναίκες να μείνουν όπως είναι και να μην αλλάξουν για κανέναν άντρα, τι λες τώρα;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Ο Πάνθηρας!: #100 08-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εσύ τι ζόρι τραβάς βρε ντεβιλάκο για τα γούστα μου; Μην αρχίσουμε πάλι τα περί γούστου. Ο καθείς έχει τα δικά του. Click για ανάπτυξη... Κάτι έγραψες για αηδία στις τρίχες ενος άντρα και μια και το έγραψες εδω και σε λιγο καιρό θα βγουμε στη παραλία και στα πόδια θα έχουμε τρίχες και λιγες στα χέρια.... στο λέω απο τωρα να ξέρεις τη γνώμη μας. Δεν μας χρειάζεται να μας κοιτάτε και να αηδιάζετε εισθε ελεύθερες να πάτε με οποιον σπανό - λοσιονάκια θέλετε ετσι τους λέω οσους παλεύουν με λέηζερ και να εξαφανισουν τις τρίχες τους λοσιονάκηδες. Δικες μου προσωπικές απόψεις... δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις.