Οι τρίχες στο γυναικείο σώμα

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Στο προσωπο νομιζω η μαμα μου που ειχε πηγαινε για λεηζερ. Τις χτυπανε τις χτυπανε και αποδυναμώνονται νομίζω. Μπορει να κανω και λάθος.

(μια χαρα εισαι, μην πειράζεις τίποτα)
Έκανα στο πρόσωπο κ ξανά βγήκαν :(
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άμα δε ξερνάς μαλλιόμπαλες σα γάτα μετά απο γλυφομούνι δεν είναι σωστή η γυναίκα.
Shaking Too Much GIF by Créu Cat

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Οχι πέραν της πλάκας, δε με ενοχλούν οι τρίχες. Δεν είναι must, ξέρω γω, να ξυρίζει παντού μια γυναίκα.
Εκτός απο αυτές που έχουν πρόβλημα με τις ορμόνες τους, τότε παω πάσο. Ειναι εντελώς αντιαισθητικό το να βλέπεις να έχουν στο στήθος στα πόδια και στα χέρια περισσότερες τρίχες απο τα φρύδια της frida kahlo

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.
Άμα δε ξερνάς μαλλιόμπαλες σα γάτα μετά απο γλυφομούνι δεν είναι σωστή η γυναίκα.
Εγω το χω πει Γιώργο. Δε μπορώ αμα δεν ειναι αξυριστη κατω, ζούγκλα.

Ειναι οτι πιο υπέροχο έχει πλάσει ο Θεος, τρελαίνομαι για αξύριστες κυρίες.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.
Εγώ σαν Εριφύλη, δεν έχω κάτι χειρότερο από το να πιάνω τρίχες (για αυτό είπα πριν και για τους άντρες).

Τόσο πολύ που ακόμα κι όταν λούζομαι, τα μαζεύω κατευθείαν τα μαλλιά για να μη με αγγίζουν. Έχω θέμα. Στον εαυτό μου δε θέλω ούτε μια, πέραν των μαλλιών, των φρυδιών και των βλεφαρίδων.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.
Πάτε και το ξυρίζετε εντωμεταξυ λες και ειναι βρεφικό και δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ ολη την βαριά υπέροχη οσμή που συγκρατουν οι τρίχες, αυτή η πνιγηρή βαριά ορμόνη...

Αχ Χριστέ μου, ειμαι ανώμαλος αλλά δε μετανιώνω για τίποτα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Εμένα πάλι, μου αρέσει η τρίχα στον άνδρα αλλά όχι η υπερβολική!

Ανδρες που ξυριζουν φουλ μασχαλη ή πόδι, δεν τους καταλαβαίνω...
Αν θες να ξυριστεις το στήθος, δεν θα πω όχι και αυτό μαρεσει, αλλά θα προτιμήσω να έχει λίγο τριχουλα.

Τωρα για το γυναικείο σώμα, εμένα μαρεσει η γυναίκα να είναι ξυρισμενη σε όλα τα σημεία.
Αν τώρα θέλει η αλλη να αφήσει τρίχα ας αφήσει, δεν θα το σχολιάσω, απλά δεν θα μου αρέσει οταν το δω.

Η τρίχα βέβαια υπάρχει για να προστατεύει από μικρόβια και είναι καλό να υπάρχει, αλλά οι 9/10 θέλουν να αισθάνονται το φρέσκο δερματακι.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.
Αν ξανακούσω και εγώ άντρα να μιλάει για γυναικείες τρίχες θα τον πάρει ο εξαποδώ όπως λέει και η τζοτζι παραπάνω. Υποφέρουμε με ορμονικά προβλήματα, τρέχουμε και δε φτάνουμε και έχουμε και ορισμένους να λένε ότι είναι αποκρουστικό. Ε όχι να σας δίνουμε και λογαριασμό για τα ορμονικά μας κιόλας. Νισάφι.

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.
Εμένα πάλι, μου αρέσει η τρίχα στον άνδρα αλλά όχι η υπερβολική!

Ανδρες που ξυριζουν φουλ μασχαλη ή πόδι, δεν τους καταλαβαίνω...
Αν θες να ξυριστεις το στήθος, δεν θα πω όχι και αυτό μαρεσει, αλλά θα προτιμήσω να έχει λίγο τριχουλα.

Τωρα για το γυναικείο σώμα, εμένα μαρεσει η γυναίκα να είναι ξυρισμενη σε όλα τα σημεία.
Αν τώρα θέλει η αλλη να αφήσει τρίχα ας αφήσει, δεν θα το σχολιάσω, απλά δεν θα μου αρέσει οταν το δω.

Η τρίχα βέβαια υπάρχει για να προστατεύει από μικρόβια και είναι καλό να υπάρχει, αλλά οι 9/10 θέλουν να αισθάνονται το φρέσκο δερματακι.
Πες τα χρυσόστομη.
Ταυτιζόμαστε απολύτως.
-----------------------------------------------

Σε άλλα νέα, 9 σελίδες για τρίχες...
Το λες και τρομακτικό. :lol:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.
Αν ξανακούσω και εγώ άντρα να μιλάει για γυναικείες τρίχες θα τον πάρει ο εξαποδώ όπως λέει και η τζοτζι παραπάνω. Υποφέρουμε με ορμονικά προβλήματα, τρέχουμε και δε φτάνουμε και έχουμε και ορισμένους να λένε ότι είναι αποκρουστικό. Ε όχι να σας δίνουμε και λογαριασμό για τα ορμονικά μας κιόλας. Νισάφι.
Όπως εσείς σχολιάζετε την εμφάνιση των αντρών, έτσι κι αυτοί θα σχολιάζουν τη δική σας. Αυτό είναι το δίκαιο και τις απειλές αλλού.
Απόλυτα φυσιολογικό είναι να λες τα γούστα σου, εμένα πχ μια πρώην είχε περισσότερες τρίχες από εμένα στα χέρια. Το έκανα θέμα, πήγε και έκανε λέιζερ. Τόσο απλό.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.
Το έκανα θέμα, πήγε και έκανε λέιζερ. Τόσο απλό.
εγώ στη θέση της θα έψαχνα κάποιον που δεν θα τον ενοχλούσαν, με λίγα θα σου έλεγα ασε μας αγόρι μου, και άντε γεια !

τους ανθρώπους δίπλα μας δεν κοιτάμε να τους αλλάξουμε σε αυτό το στάδιο, να τους ανοίξουμε το μυαλο με απόψεις ίσως, να τους πούμε κάτι καλό για την υγεία τους, ναι.
ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ κάτι όμως, με τίποτα. Αν δεν ταιριάζεις, απλά φεύγεις.

αυτό δεν λέγεται για εμένα αγάπη. Αμα σε ενοχλεί, να μην μπλέκεις από την αρχή μαζί της. Μπορεί μια κοπέλα να μην είχε καν θέμα με τις τρίχες στο χέρι της και να το δημιουργήσει η σχέση που το κάνει «από αγάπη»
κόμπλεξ από εκεί που δεν υπήρχαν…

……

Είναι άλλο θέμα βέβαια με αυτό που λέμε, αλλά μου ακούγεται γελοίο!

Δεν έχω σκοπό να απαντήσω ούτε να ακούσω διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό. Χωρίς να έχω αντιπάθεια για το πρόσωπο κανενός

απλά διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ.

ilias90

Περιβόητο μέλος

εγώ στη θέση της θα έψαχνα κάποιον που δεν θα τον ενοχλούσαν, με λίγα θα σου έλεγα ασε μας αγόρι μου, και άντε γεια !

τους ανθρώπους δίπλα μας δεν κοιτάμε να τους αλλάξουμε σε αυτό το στάδιο, να τους ανοίξουμε το μυαλο με απόψεις ίσως, να τους πούμε κάτι καλό για την υγεία τους, ναι.
ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ κάτι όμως, με τίποτα. Αν δεν ταιριάζεις, απλά φεύγεις.

αυτό δεν λέγεται για εμένα αγάπη. Αμα σε ενοχλεί, να μην μπλέκεις από την αρχή μαζί της. Μπορεί μια κοπέλα να μην είχε καν θέμα με τις τρίχες στο χέρι της και να το δημιουργήσει η σχέση που το κάνει «από αγάπη»
κόμπλεξ από εκεί που δεν υπήρχαν…

……

Είναι άλλο θέμα βέβαια με αυτό που λέμε, αλλά μου ακούγεται γελοίο!

Δεν έχω σκοπό να απαντήσω ούτε να ακούσω διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό. Χωρίς να έχω αντιπάθεια για το πρόσωπο κανενός

απλά διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ.
Ε, άμα δεν θες να ακούσεις άλλη άποψη τι παραθέτεις ρε Ραφαέλα; Για εμένα είναι φυσιολογικότατο, δεν θέλω να είμαι με αρκούδα. Επίσης, κι αυτή η συγκεκριμένη της άρεσαν τα μούσια και εγώ τα σιχαίνομαι, αλλά για να της κάνω το χατίρι τα άφηνα 3-4 φορές τον χρόνο.
Αμφίδρομες οι θυσίες, έτσι πάει.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.
Επίσης, κι αυτή η συγκεκριμένη της άρεσαν τα μούσια και εγώ τα σιχαίνομαι, αλλά για να της κάνω το χατίρι τα άφηνα 3-4 φορές τον χρόνο.
Ούτε και σε αυτό συμφωνώ ιδιαίτερα. Βέβαια άλλο 3-4 φορές τον χρόνο, κι άλλο το λέιζερ, αλλά τέλος πάντων.

δεν σου είπα να μη πεις την άποψη σου, είπα απλά ότι δεν θα κάτσω να το αναλύσω γιατί είμαι πολύ κάθετη σε αυτό .

θα λέω ό,τι πιστεύω όπως κάνεις και εσύ και όλοι και καλά κάνετε. Απλώς ενημερώνω για αποφυγή παρεξηγήσεων ότι δεν σκοπεύω να το συζητήσω παραπάνω .

ilias90

Περιβόητο μέλος

Τέλος πάντων, το πραγματικό σας θέμα (των περισσοτέρων γυναικών) δεν είναι ο σχολιασμός για την εξωτερική εμφάνιση, αλλά ο σχολιασμός για την εξωτερική εμφάνιση όταν πρόκειται για γυναίκες. Για να λέμε την αλήθεια, χωρίς να κρυβόμαστε. Δεν έχω βρει ποτέ γυναίκα να μου εξηγήσει γιατί είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να γουστάρει ψηλούς άντρες ή πχ να λέει ότι δεν θέλει τριχανώμαλους και ταυτόχρονα μην δέχεται να μην γουστάρουν οι άντρες παχύσαρκες και τριχωτές.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Τέλος πάντων, το πραγματικό σας θέμα (των περισσοτέρων γυναικών) δεν είναι ο σχολιασμός για την εξωτερική εμφάνιση, αλλά ο σχολιασμός για την εξωτερική εμφάνιση όταν πρόκειται για γυναίκες. Για να λέμε την αλήθεια, χωρίς να κρυβόμαστε. Δεν έχω βρει ποτέ γυναίκα να μου εξηγήσει γιατί είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να γουστάρει ψηλούς άντρες ή πχ να λέει ότι δεν θέλει τριχανώμαλους και ταυτόχρονα μην δέχεται να μην γουστάρουν οι άντρες παχύσαρκες και τριχωτές.
Πως γίνεται να μην έχεις βρει ποτέ γυναίκα να σου εξηγήσει κάτι τόσο απλό;

Είναι απλά το γούστο του κάθε ένα!
Μία γυναίκα μπορεί να της αρέσει ο ψηλός άνδρας, άλλη να της αρέσει ο παχουλος άνδρας, άλλη να είναι φαλακρος κλπ κλπ...
Το ίδιο γίνεται και με τους άνδρες. Σε κάποιον θα αρέσουν οι λεπτές, σε άλλον οι παχουλες, σε άλλον δεν θα τον ενοχλεί η τρίχα, σε άλλον θα του αρέσει να μην έχει τρίχα μέχρι και στα φρύδια. :D

ilias90

Περιβόητο μέλος

Πως γίνεται να μην έχεις βρει ποτέ γυναίκα να σου εξηγήσει κάτι τόσο απλό;
Εσένα περίμενα να μου τα εξηγήσεις, δεν στροφάρω.
Είναι απλά το γούστο του κάθε ένα!
Μία γυναίκα μπορεί να της αρέσει ο ψηλός άνδρας, άλλη να της αρέσει ο παχουλος άνδρας, άλλη να είναι φαλακρος κλπ κλπ...
Το ίδιο γίνεται και με τους άνδρες. Σε κάποιον θα αρέσουν οι λεπτές, σε άλλον οι παχουλες, σε άλλον δεν θα τον ενοχλεί η τρίχα, σε άλλον θα του αρέσει να μην έχει τρίχα μέχρι και στα φρύδια. :D
Το ίδιο λέω κι εγώ (αν και στους περισσότερους/περισσότερες αρέσουν τα ίδια, δεν είναι τόσο υποκειμενικά τα γούστα όσο θέλετε να τα παρουσιάζετε).Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες (τα φεμίνια βασικά) υστεριάζουν όταν σχολιάζεις μια γυναίκα για την εμφάνισή της και σφυράνε αδιάφορα όταν κάνει το ίδιο μια γυναίκα για έναν άντρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια