Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 16:01 Η Εριφύλη έγραψε: #141 09-07-23 16:01 Τρέξτε Μήδεια ΧΘΕΣ Ήταν η πιο ανατριχιαστική, η πιο εκπληκτική Μήδεια που έχω δει (και έχω δει 8)... Ο,τι και να σας πω για την Κίτσου, για τον Χορό και για την μουσική είναι λίγο, απλά πάτε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:22 Ο Lasher έγραψε: #142 09-07-23 19:22 Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:24 Η Εριφύλη έγραψε: #143 09-07-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!! Click για ανάπτυξη... Λέω αλήθεια παιδί μου, θα πάθεις σοκ και δέος είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ! συγκλονιστική, ανατριχιαστική... Εναλλαγή τρέλας και λογικής σε δευτερόλεπτα. Απλά πήγαινε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:32 Ο Lasher έγραψε: #144 09-07-23 19:32 Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Συνημμένα 1688920292515.jpeg 4,1 KB · Εμφανίσεις: 128 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #145 09-07-23 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Click για ανάπτυξη... Με όλον τον σεβασμό προς την Καραμπέτη (δασκάλα μου κιόλας), αλλά η Μαρία είναι Μαρία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #146 01-09-23 00:40 Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη) Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η Εριφύλη έγραψε: #147 24-09-23 23:05 Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τρέξτε Μήδεια ΧΘΕΣ Ήταν η πιο ανατριχιαστική, η πιο εκπληκτική Μήδεια που έχω δει (και έχω δει 8)... Ο,τι και να σας πω για την Κίτσου, για τον Χορό και για την μουσική είναι λίγο, απλά πάτε
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:22 Ο Lasher έγραψε: #142 09-07-23 19:22 Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:24 Η Εριφύλη έγραψε: #143 09-07-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!! Click για ανάπτυξη... Λέω αλήθεια παιδί μου, θα πάθεις σοκ και δέος είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ! συγκλονιστική, ανατριχιαστική... Εναλλαγή τρέλας και λογικής σε δευτερόλεπτα. Απλά πήγαινε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:32 Ο Lasher έγραψε: #144 09-07-23 19:32 Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Συνημμένα 1688920292515.jpeg 4,1 KB · Εμφανίσεις: 128 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #145 09-07-23 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Click για ανάπτυξη... Με όλον τον σεβασμό προς την Καραμπέτη (δασκάλα μου κιόλας), αλλά η Μαρία είναι Μαρία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #146 01-09-23 00:40 Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη) Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η Εριφύλη έγραψε: #147 24-09-23 23:05 Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!!
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:24 Η Εριφύλη έγραψε: #143 09-07-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!! Click για ανάπτυξη... Λέω αλήθεια παιδί μου, θα πάθεις σοκ και δέος είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ! συγκλονιστική, ανατριχιαστική... Εναλλαγή τρέλας και λογικής σε δευτερόλεπτα. Απλά πήγαινε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:32 Ο Lasher έγραψε: #144 09-07-23 19:32 Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Συνημμένα 1688920292515.jpeg 4,1 KB · Εμφανίσεις: 128 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #145 09-07-23 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Click για ανάπτυξη... Με όλον τον σεβασμό προς την Καραμπέτη (δασκάλα μου κιόλας), αλλά η Μαρία είναι Μαρία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #146 01-09-23 00:40 Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη) Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η Εριφύλη έγραψε: #147 24-09-23 23:05 Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!! Click για ανάπτυξη... Λέω αλήθεια παιδί μου, θα πάθεις σοκ και δέος είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ! συγκλονιστική, ανατριχιαστική... Εναλλαγή τρέλας και λογικής σε δευτερόλεπτα. Απλά πήγαινε
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:32 Ο Lasher έγραψε: #144 09-07-23 19:32 Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Συνημμένα 1688920292515.jpeg 4,1 KB · Εμφανίσεις: 128 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #145 09-07-23 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Click για ανάπτυξη... Με όλον τον σεβασμό προς την Καραμπέτη (δασκάλα μου κιόλας), αλλά η Μαρία είναι Μαρία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #146 01-09-23 00:40 Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη) Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η Εριφύλη έγραψε: #147 24-09-23 23:05 Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #145 09-07-23 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Click για ανάπτυξη... Με όλον τον σεβασμό προς την Καραμπέτη (δασκάλα μου κιόλας), αλλά η Μαρία είναι Μαρία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #146 01-09-23 00:40 Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη) Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η Εριφύλη έγραψε: #147 24-09-23 23:05 Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό. Click για ανάπτυξη... Με όλον τον σεβασμό προς την Καραμπέτη (δασκάλα μου κιόλας), αλλά η Μαρία είναι Μαρία
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:40 Η Εριφύλη έγραψε: #146 01-09-23 00:40 Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη) Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η Εριφύλη έγραψε: #147 24-09-23 23:05 Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη) Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η Εριφύλη έγραψε: #147 24-09-23 23:05 Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά...
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:15 Ο taketrance: #148 24-09-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γέρμα, του Σάιμον Στόουν Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά... Click για ανάπτυξη... Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:16 Η Εριφύλη έγραψε: #149 24-09-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ; Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο taketrance: #150 24-09-23 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #151 24-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αγαπημένη.. Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη..
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #152 25-09-23 00:12 Σεφερλή έχετε πάει ποτέ; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Lasher έγραψε: #153 25-09-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει; Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη).
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Η Εριφύλη έγραψε: #154 25-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη). Click για ανάπτυξη... Nαι, ήταν μωράκι εδώ
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:15 Ο palio_melos: #155 25-09-23 01:15 Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 02:07 Η Εριφύλη έγραψε: #156 25-09-23 02:07 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς. Περισσότερα εδώ. Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.296 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:36 Η Grand Duchess: #157 25-09-23 06:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:59 Η meetmeinmontauk: #158 25-09-23 08:59 Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Εριφύλη iew Angelikaaa taketrance ROM32 camil fourkaki Scandal Ariana2018 johnsala Sosstoss rafaela11 Wonderkid thenutritionist American Economist jj! χημεια4λαιφ Μήτσος10 aggorf Abiogenesis A350 Memetchi giannhs2001 Paragontas7000 charmander Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή) Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του) Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.644 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #159 25-09-23 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο. Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω. Click για ανάπτυξη... Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμε Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:07 Ο palio_melos: #160 27-09-23 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα. Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα. Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ. Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ.