tsarachaf
Περιβόητο μέλος

τι εχεις?
τιποτα..
αφου κατι εχεις πεστο να τελειωνουμε....... ωχουυυυυυυυ
Ακριβως αυτο... Πωπω... και μου το κανουν συχνα κι ειμαι στα προθυρα να σκοτωσω ανθρωπο τοτε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δε μου αρέσουν όλες οι φράσεις, που λέγονται με ένα υφάκι "και καλά είμαι μάγκας"

Όπως και κάθε είδους αισχρολογίες και υβριστικές (εκ)φράσεις.
Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα ελληνικα ειναι πολυ καλα... Αλλα ευτυχως ή δυστυχως συνεχως αντιμετωπιζουμε τα αγγλικα μπροστα μας... Οποτε καποιες φρασεις περνουν και στην καθημερινοτητα μας... Ειτε μας αρεσει ειτε οχι...
Κάποιες δεν είναι καν απαραίτητες στο λεξιλόγιο. Αντί να πούμε τι αισθανόμαστε με τον παραδοσιακό τρόπο, πετάμε την έκφραση και ανάθεμα αν ο άλλος ξέρει τι σημαίνει.. Αυτό το give me a break, για παράδειγμα. Τι βλαχιά!
Για να μην σχολιάσω τα ελληνοπρεπή αγγλικά. ''Γκιβμι ε μπρεηκ''.
Ναι, οκέυ.
Guest 990498
Επισκέπτης

Έλα ρε μάγκα!

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Κάποιες δεν είναι καν απαραίτητες στο λεξιλόγιο. Αντί να πούμε τι αισθανόμαστε με τον παραδοσιακό τρόπο, πετάμε την έκφραση και ανάθεμα αν ο άλλος ξέρει τι σημαίνει.. Αυτό το give me a break, για παράδειγμα. Τι βλαχιά!
Για να μην σχολιάσω τα ελληνοπρεπή αγγλικά. ''Γκιβμι ε μπρεηκ''.
Ναι, οκέυ.
Το θεμα ειναι πως νιωθεις να εκφραστεις... Εγω δηλωνω λατρης της ελληνικης... Αλλα πολλες φορες νιωθω οτι θελω να εκφραστω αγγλικα και το κανω... Μεχρι και να μιλησω γερμανικα μου χει ερθει φλασια...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Και ον τοπικ:
Τελικα καταλαβα οτι δεν μου την σπανε συγκεκριμενες φρασεις... Αλλα ο τροπος που τις χρησιμοποιουνται...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι υπαρχει προβλημα με το υπαρχει προβλημα!Δεν καταλαβα??? Υπαρχει προβλημα με το υπαρχει προβλημα????
Και ον τοπικ:
Τελικα καταλαβα οτι δεν μου την σπανε συγκεκριμενες φρασεις... Αλλα ο τροπος που τις χρησιμοποιουνται...
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

-καλημέρα
-που την είδες την καλημέρα ρε κόπανε, αμάν πια κάθε μέρα καλημέρα θα ναι;
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεσποινίς ή κυρίαΚαι όταν θέλεις να φωνάξεις κάποια που δεν ξέρεις πως την λένε, πως θα την φωνάξεις ;![]()

Δεν έγραψα ότι δε μου αρέσουν, τα εξής:
bro(έχουμε μια χαρά ελληνικότατη λέξη, για να αναφερθούμε στον αδερφό μας

laptop(ενώ είναι netbook, αν είναι notebook δε με πειράζει

Θα επανέλθω, αν θυμηθώ κι άλλα.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Και όταν θέλεις να φωνάξεις κάποια που δεν ξέρεις πως την λένε, πως θα την φωνάξεις ;![]()
Εεεε Ψιτ!

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Χριστίνα...
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Και όταν θέλεις να φωνάξεις κάποια που δεν ξέρεις πως την λένε, πως θα την φωνάξεις ;![]()
«Μωρή»

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

(χμμ, μπερδέψαμε το θέμα "ομιλείτε ελληνικά" με αυτό

Στραβοτιμονιές.
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Kate1914
- johnsala
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- charmander
- paolo1
- camil
- Wanda
- rafaela11
- Luludaki
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Wonderkid
- Sevasti
- Unboxholics
- constansn
- Memetchi
- edweimaste
- Ria99
- GiorgosAsi
- spring day
- Stelios725
- Theodora03
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Αναστασία197
- Meow
- SlimShady
- Nomallity
- fretoe
- American Economist
- taketrance
- fmarulezkd
- ggl
- physicscrazy
- mathboi
- T C
- Εχέμυθη
- Viedo
- Paul33.gr
- Johnny15
- eukleidhs1821
- aggelosst9
- Loozen
- angies
- jj!
- 1011
- sunsetpp
- VasoGrimes
- Insertcoin
- CiNeFiL
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.