dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

02-08-21

18:43
καλή τύχη

02-08-21

18:48
"εγώ θα σου πω τί θα κάνεις"
(με έχεις χάσει ήδη)
(με έχεις χάσει ήδη)
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-08-21

16:36
"Σε μια σχέση πάνω από όλα ζητάω ο άλλος να είναι απόλυτα ειλικρινής"
(Οκ, δεν έχετε θέμα να είστε κλισέ και απελπιστικά προβλέψιμοι/ες, δεν έχετε βαρεθεί να ζητάτε ανεδαφικά πράγματα που ούτε εσείς προσφέρετε; )
(Οκ, δεν έχετε θέμα να είστε κλισέ και απελπιστικά προβλέψιμοι/ες, δεν έχετε βαρεθεί να ζητάτε ανεδαφικά πράγματα που ούτε εσείς προσφέρετε; )
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

04-08-21

17:03
«Δεν πειράζει»

Αν δεν πείραζε δεν θα θα μας ένοιαζε βρε κουμπαρε

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

04-08-21

17:21
{κάποια ερώτηση}, σωστά;
αυτό το "σωστά" στο τέλος της ερώτησης, ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις/από συγκεκριμένα άτομα.
αυτό το "σωστά" στο τέλος της ερώτησης, ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις/από συγκεκριμένα άτομα.
Guest 209912
Επισκέπτης

04-08-21

17:40
Δνε έμεινε άλλο αρνί.

14-10-21

01:14
«Όταν σου μιλάω να με κοιτάς!»
Άνθρωπε, δεν βλεπείς ότι εκείνη τη στιγμή κάνω κάτι άλλο;
Άνθρωπε, δεν βλεπείς ότι εκείνη τη στιγμή κάνω κάτι άλλο;
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.

14-10-21

02:19
"Η ζωή είναι μικρή"
"Δεν σε φοβάμαι, δεν έχεις ανάγκη εσύ"
"Δεν σε φοβάμαι, δεν έχεις ανάγκη εσύ"
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

14-10-21

11:42
«Δεν πειράζει»
* Η αμήχανη στιγμή που θυμάσαι όλες τις φορές - και είναι πολλές - που έχεις πει "δεν πειράζει" στη Γιόρκι *
Guest 092312
Επισκέπτης

14-10-21

12:49
"Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω."
ΟΧΙ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ
ΟΧΙ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

14-10-21

13:11
"Είναι προφανές ότι..."
Guest 699855
Επισκέπτης

14-10-21

13:40
Δεν σταματάμε λέω εγώ επειδή θα πρέπει να τσεκάρουμε την λίστα πριν μιλήσουμε σε κάποιον;
Μπα σε καλό σας!
Εσένα αγαπητέ @Samael αν κάτι είναι προφανές, πώς θέλεις να σου το πούνε;
Μπα σε καλό σας!

Guest 890013
Επισκέπτης

14-10-21

13:44
«Όλα με μέτρο»
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

14-10-21

13:47
Δεν σταματάμε λέω εγώ επειδή θα πρέπει να τσεκάρουμε την λίστα πριν μιλήσουμε σε κάποιον;
Μπα σε καλό σας!
Αν κάτι είναι τόσο προφανές υποθέτω δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να το εξηγήσει. Ειδάλλως γιατί να πει οτι είναι "προφανές" ; Σημαίνει οτι ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί μιλάει

Guest 699855
Επισκέπτης

14-10-21

13:52
Ναι βρε παιδάκι μου, ξεκινάει ο άλλος λέγοντας "είναι προφανές ότι" και συνεχίζει με την εξήγηση!Αν κάτι είναι τόσο προφανές υποθέτω δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να το εξηγήσει. Ειδάλλως γιατί να πει οτι είναι "προφανές" ; Σημαίνει οτι ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί μιλάει.
Προσπαθώ να σκεφτώ τώρα αν το λέω...

Samael
Τιμώμενο Μέλος

14-10-21

13:58
Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά δυστυχώς κάποιοι μένουν στην φράσηΝαι βρε παιδάκι μου, ξεκινάει ο άλλος λέγοντας "είναι προφανές ότι" και συνεχίζει με την εξήγηση!
Προσπαθώ να σκεφτώ τώρα αν το λέω...![]()

Χμ δεν νομίζω,γιατί εαν το έλεγες χωρίς να εξηγείς τι είναι προφανές θα το θυμόμουν σίγουρα

Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 481 μηνύματα.

14-10-21

14:01
Κοιτά τι κάνει ο/η……
(δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλοι)
(δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλοι)
Guest 699855
Επισκέπτης

14-10-21

14:09
Ε, τότε είναι όντως εκνευριστικό.Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά δυστυχώς κάποιοι μένουν στην φράση.
Γιατί να σου το πει δηλαδή για να δείξει ότι το καταλαβαίνει αυτός (που δεν το καταλαβαίνει) ενώ εσύ δεν είσαι σε θέση να το κάνεις;
Μπορείς να το πεις και προσβλητικό.
Πράγματι!Χμ δεν νομίζω,γιατί εαν το έλεγες χωρίς να εξηγείς τι είναι προφανές θα το θυμόμουν σίγουρα.
Χωρίς να το εξηγήσω δεν το λέω!
Samael
Τιμώμενο Μέλος

14-10-21

14:19
Ε, τότε είναι όντως εκνευριστικό.
Γιατί να σου το πει δηλαδή για να δείξει ότι το καταλαβαίνει αυτός (που δεν το καταλαβαίνει) ενώ εσύ δεν είσαι σε θέση να το κάνεις;
Μπορείς να το πεις και προσβλητικό.
Πράγματι!
Χωρίς να το εξηγήσω δεν το λέω!
Δεν έχω καταλάβει ακόμα αλλά υπάρχουν όντως άνθρωποι που θα αρχίσουν να απαντάνε και να κάνουν ολόκληρη συζήτηση για κάτι ακόμα και εάν δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για αυτό. Είναι εκνευριστικό γιατί στην ουσία είναι ολόκληρο τσίρκο για να μην πουν απλά οτι δεν γνωρίζουν. Οπότε ναι,είναι προσβλητικό με την έννοια οτι σε θεωρούν χαζό.
Εσύ είσαι αναλυτική ευτυχώς

Guest 896561
Επισκέπτης

14-10-21

14:27
«Όλα θα πάνε καλά»
Το μεγαλύτερο και συνηθέστερο ψέμα που λέμε οι άνθρωποι.
Το μεγαλύτερο και συνηθέστερο ψέμα που λέμε οι άνθρωποι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εννοείται αυτό. Μια απλή επίσκεψη στο thread για τον κόβιντ να κάνεις το διαπιστώνεις ιδίοις όμμασι.Δεν έχω καταλάβει ακόμα αλλά υπάρχουν όντως άνθρωποι που θα αρχίσουν να απαντάνε και να κάνουν ολόκληρη συζήτηση για κάτι ακόμα και εάν δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Kate1914
- johnsala
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- charmander
- paolo1
- camil
- Wanda
- rafaela11
- Luludaki
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Wonderkid
- Sevasti
- Unboxholics
- constansn
- Memetchi
- edweimaste
- Ria99
- GiorgosAsi
- spring day
- Stelios725
- Theodora03
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Αναστασία197
- Meow
- SlimShady
- Nomallity
- fretoe
- American Economist
- taketrance
- fmarulezkd
- ggl
- physicscrazy
- mathboi
- T C
- Εχέμυθη
- Viedo
- Paul33.gr
- Johnny15
- eukleidhs1821
- aggelosst9
- Loozen
- angies
- jj!
- 1011
- sunsetpp
- VasoGrimes
- Insertcoin
- CiNeFiL
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.