Ολική καταστροφή στη Μόρια

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,497 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι πως θεώρησα πως επειδή δεν είχα λινκ ή παραπομπή φαινόταν πως έβαλα την εικόνα να παρθεί με λίγο αλατάκι, εξάλλου δεν είναι αυτό το προκείμενο θέμα. Ο Βασίλης μου έστειλε το άρθρο και πράγματι δεν το λες και σοβαρή πραγματεία περί ισλαμικού εγκλήματος, ούτε όμως ήταν αυτή η πρόθεση μου.

Ολα αυτά δεν αλλάζουν πως το ισλαμικό έγκλημα καλπάζει και *κυρίως* πως τα διάφορα ευρωπαικά κράτη(όπως το γαλλικό) το κρύβουν επανειλημμένα. Να μου παραθέσεις καλύτερο χάρτη και να μου αναλύσεις εσύ γιατί το ισλαμικό έγκλημα δεν υπάρχει, αλλιώς να αρκεστείς στην κάθε πρόχειρη προσπάθεια των αλλωνών, εξ' άλλου όπως λέει και το άρθρο, δεν παύουν να υπάρχουν κάμποσα πραγματικά εγκλήματα στο χάρτη και σ' αρέσει δε σ' αρέσει μόνο τα πιο πρόβεια πρόβατα χάφτουν το "ατύχημα" της πιο σημαντικής εκκλησίας. Επίσης κι αφού ξέρεις και γαλλικά, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εορταστικά τουήτς από εκείνη τη μέρα.
Μας αράδιασες με τόση άνεση κάτι τόσο παραπλανητικό και προπαγανδιστικό ως επιχείρημα και η απάντησή σου είναι αυτή; Μπορούσες να το αναφέρεις ότι δεν έχεις πηγή και ότι την βρήκες ξέμπαρκη κάπου στο ιντερνέτ, δεν είναι αυτό δικαιολογία. Από ότι είδα ο Βασίλης έστειλε κάτι πολύ ενδεικτικό και σας τόνισε να το ψάξετε μόνοι σας παραιτέρω.


Τι χάρτη να σας παραθέσω; Δεν υπάρχει χάρτης που να δηλώνει τις ισλαμικές επιθέσεις. Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό είναι προνόμιο μόνο των προπαγανδιστικών σαιτ. Ποιες είναι οι πραγματικές πυρκαγιές και οι αιτίες δηλώνονται στο παραπάνω άρθρο έτσι και αλλιώς. Και όχι, δεν πρόκειται να αρκεστώ σε καμιά προσπάθεια όταν αυτή είναι ψεύτικη, παραπλανητική και προπαγανδιστική. Από την στιγμή που είναι τα παραπάνω δεν μπορεί να θεωρηθεί αποδεχτή.

Δεν θυμάμαι να είπα ότι δεν υπάρχει τέτοιο έγκλημα. Το έβαλα και σε Bold. Όπως υπάρχει και το αντίστροφο προς ισλαμικούς χώρους, όπως υπάρχουν εδώ και χρόνια αναρχικοί και πόσοι άλλοι που δεν σέβονται τίποτα. Αλλά άλλο να λες ότι υπάρχουν και άλλο να τους χρεώνεις μέχρι και την τρύπα του όζοντος για να οξύνεις την ισλαμοφοβία η οποία οδηγεί με ακρίβεια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό.


Είναι λογική το υπάρχουν τουίτς (τα οποία υποθέτω αφού πάλι δεν παρατίθενται, να τα πάρω με κάποιο αλατάκι; ); Τι ακριβώς δείχνει αυτό; Οι χριστιανοί δεν γράφουν τέτοια; Εσείς δεν αποκαλέσατε εμετική την φωτογραφία στο νεκροταφείο; Για όποια καταστροφή στους πρόσφυγες να σας θεωρήσω υπεύθυνους;
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,818 μηνύματα.
Αυτό που προβλέπεται είναι ότι οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας μένουν στην Ελλάδα. Και αν εγκληματήσουν, μπαίνουν φυλακή, δεν τους απελαύνουμε.

Απέλαση γίνεται όταν ο αλλοδαπός στερείται άδειας, έχει αποδεικτικά έγγραφα ξένης ιθαγένειας(που όπως μπορείς να φανταστείς σχεδόν κανένας που έρχεται από Τουρκία δεν έχει, εδώ ρούχα δεν έχουν) + θεωρείται πως τυχόν απέλασή του δε θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλιώς δικαιούται ασύλου. Αν συντρέχουν αυτά τα τρία, τότε τον απελαύνουμε στη χώρα της ιθαγένειάς του, και η πατρίδα του το δέχεται με βάση διεθνείς συμφωνίες.

Οπότε, τι κάνουμε με αυτούς που δεν έχουν ιθαγένεια και άρα πατρίδα ή αυτούς για τους οποίους δεν υπάρχει κανένας τρόπος απόδειξης της ιθαγένειάς τους(de facto ανιθαγενείς); Αν τους απελάσεις, πρώτον θα υποστείς τις κυρώσεις των διεθνών συνθηκών(και πίστεψέ με, θα είναι επίπονες) και δεύτερον ΠΟΎ θα τους απελάσεις; Μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό; Δεν έχουν ιθαγένεια, άρα πατρίδα. Θα τους στείλεις Σαουδική Αραβία; Πώς; Με 100 αεροπλάνα της aegean; Και νομίζεις ότι οι σαουδάραβες θα δεχτούν να στείλεις με κρατικά μέσα μεταφοράς παράνομους μετανάστες; Ή θα τους στείλεις στην Τουρκία, που πάλι δε θα τους δεχτεί; Εξήγησέ μου εσύ που έχεις παντελόνια όπως λες και δεν είσαι χαζοδιπλωμάτης πώς θα υποχρεώσεις μια χώρα να δεχτεί παράνομους μετανάστες χωρίς πρώτα να την κερδίσεις σε πόλεμο ώστε να την εξαναγκάσεις;

Εφοσον λοιπον οπως τ παρουσιάζεις δεν υπάρχει αλλη επιλογη απο το να τους δεχτουμε στη χωρα.

Ποιο το νοημα της αιτησης; γιατι εφοσον ΔΕΝ μπορουμε να απελάσουμε κανέναν δεχομαστε αιτησεις για άσυλο;
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,854 μηνύματα.
Η λύση είναι να μοιραστούν στην Ευρώπη αυτοί οι άνθρωποι με την υπογραφή σχετικών συνθηκών.

Και κάτι που είδα στο facebook:
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Εφοσον λοιπον οπως τ παρουσιάζεις δεν υπάρχει αλλη επιλογη απο το να τους δεχτουμε στη χωρα.

Ποιο το νοημα της αιτησης; γιατι εφοσον ΔΕΝ μπορουμε να απελάσουμε κανέναν δεχομαστε αιτησεις για άσυλο;

Μπαίνει κάποιος παράτυπα στην χώρα. Τον βρίσκουμε. Ανοίγει υπόθεση, ελέγχονται τα χαρτιά του, γίνεται ακρόαση, δικαστήριο. Όσοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας απελαύνονται. Όσοι δικαιούνται, μένουν. Αυτοί που έρχονται από Τουρκία στη συντριπτική τους πλειοψηφία δικαιούνται, άρα παραμένουν Ελλάδα. Υπεραπλουστεύω τη διαδικασία χάριν κατανόησης.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,818 μηνύματα.
Επισης δεν καταλαβαινω ποιος , δικαιουται διεθνή προστασια αυτος που μπαινει και ρημάζει τα προβατα και τα σπιτια ή ο άλλος που βάζει φωτιες και βιάζει οτι βρει; αυτοι δικαιούνται προστασια... οι υπολοιποι που απειλούνται απο αυτους τι δικαιούνται;

στη τελικη οποιος έκατσε και υπέγραψε και δεσμευτηκε με τέτοιες ηλιθιοτητες ναι , χαζοδιπλωμάτης ειναι για μένα. Για κανα τσιπουρο κάτω απο την Ακροπολη να γελάει και να κοκκινιζουν τα μαγουλα του και μετά να λεει Good diplomacy AWWW;;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπαίνει κάποιος παράτυπα στην χώρα. Τον βρίσκουμε. Ανοίγει υπόθεση, ελέγχονται τα χαρτιά του, γίνεται ακρόαση, δικαστήριο. Όσοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας απελαύνονται. Όσοι δικαιούνται, μένουν. Αυτοί που έρχονται από Τουρκία στη συντριπτική τους πλειοψηφία δικαιούνται, άρα παραμένουν Ελλάδα. Υπεραπλουστεύω τη διαδικασία χάριν κατανόησης.

κατσε πριν έγραψες οτι αυτοι που ερχονται στη πλειονοτητα τους δεν έχουν χαρτιά... αρα τι ελέγχεται τοτε;

Δεν υπάρχει κανενας νομος που να λέει οτι αν κάποιος εχει καταδικαστει , η αιτηση ασυλου παυει να ισχυει; εγω κατι θυμομουν παλαιοτερα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άσε @Nihilist μην απαντήσεις τα βρήκα μονος μου.


Εάν, σύμφωνα με την αιτιολογημένη έκθεση της αστυνομικής αρχής κατά την περίπτωση α' της παραγράφου 4, η απέλαση δεν είναι εφικτή για οποιονδήποτε λόγο και ιδίως επειδή: α) ο αλλοδαπός είναι ανιθαγενής ή ζητεί διεθνή προστασία ή απολαμβάνει διεθνή προστασία, ή β) δεν λειτουργεί ή δεν συνεργάζεται η προξενική αρχή της χώρας καταγωγής του ή γ) η χώρα του δεν συνιστά ασφαλή προορισμό ή τυχόν επιστροφή συνιστά παραβίαση του άρθρου 3 της ΕΣΔΑ ή δ) δεν τον δέχεται η χώρα καταγωγής του, τότε, μετά την υφ' όρον απόλυση ή την έκτιση ποινής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών του τόπου κράτησης αναστέλλει υποχρεωτικά με διάταξή του την απέλαση, επιβάλλει τους όρους που προβλέπονται στην παράγραφο 3 του άρθρου 100 ή ορισμένους από αυτούς και ο κρατούμενος απολύεται αμέσως. Όταν η απέλαση καταστεί εφικτή, εφαρμόζεται αναλόγως η περίπτωση γ' της προηγούμενης παραγράφου.

Και αμα ποτέ συντρέξει περιπτωση αυτος ο τύπος να απελαθεί εμένα να με χέσετε !

Ενώ εδω λέει


20. Ποιές είναι οι παράνομες πράξεις που μπορεί να μας αποκλείσουν από το καθεστώς του πρόσφυγα ή του δικαιούχου επικουρικής προστασίας ή να οδηγήσουν στην ανάκλησή του αν μας έχει χορηγηθεί;

Οι παρακάτω πράξεις ενδέχεται να επιφέρουν αποκλεισμό ή ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (προσφυγικό καθεστώς ή επικουρικής προστασίας): Κακούργημα ή πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών καθώς και τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης (ΠΚ 310), αρπαγής ανηλίκων (ΠΚ 324), ακούσιας απαγωγής (ΠΚ 327), προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας (ΠΚ 337 παρ. 2−5), αποπλάνησης παιδιών (ΠΚ 339), κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια (ΠΚ 342), πορνογραφίας ανηλίκων (ΠΚ 348Α), προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους (ΠΚ 348Β), μαστροπείας (ΠΚ 350), εκμετάλλευσης πόρνης (ΠΚ 351), ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής (ΠΚ 351Α), εκβίασης (ΠΚ 385).

με λιγα λογια η απέλαση απο μονη της ειναι ενα ακομη τεράστιο γραφειοκρατικο ζητημα (ετσι οπως έχουν κάνει τους νομους).

Αυτο που ειπα πριν... τι να κάτσεις να ασχοληθεις; αφου ολα ειναι μπάχαλο , δε λειτουργει τιποτα. Εν τω μεταξυ στο pdf διάβασα και το άλλο... το κράτος ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενο να βρει εργασια στους προσφυγες. Αλλα αν θέλουν τους λέει οτι μπορουν να φέρουν και άλλα μελη της οικογενειας τους. τΩΡΑ ΑΥΤΟ πως γινεται μονο αυτοι που θέσπισαν τους νομους θα ξέρουν να μας απαντήσουν.

Με λίγα λογια , έστω οτι ένας μεταναστης επιτιθεται σε κάποιον ειτε αστυνομικο ειτε άλλον πολιτη με ροπαλο, τον πάνε μεσα φτιαχνουν δικογραφια πάει δκαστηριο καταδικάζεται αλλα μετά επειδη κάποιος απο τη ΜΚΟ τον δασκάλεψε να μην πει απο που ηρθε... κρινεται ανιθαγενης και απλά δεν απελαύνεται. Κάνει και μια χρηση των νομων του φωστηρα του ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (Επειδη εκτος απο ΔΟΜΕΣ δεν έχουμε και φυλακές κτλπ) και βγαινει έξω μια χαράααα..... και συνεχιει για το υπολοιπο του με κλεψιές , εισβολη σε χωράφια , μαντριά και η ζωη συνεχιζεται.

Και αναρωτιέμαι τωρα εγω....

Ειμαστε ΚΡΑΤΟΣ;;;;; Οχι ενα μπάχαλο ειμαστε με ενα καρο νομους και γραφειοκρατιες.

Καθιστε εσεις να τσακωθειτε μετά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο μονος τροπος να εκοβες τις ροες θα ηταν να μάθουν ολοι αυτοι πως οποιος έρχεται Ελλάδα , μπαινει απευθειας σε εργασια χειρωνακτική για να ζει και να εχει να απασχολειται και οχι απλα να περιφέρεται.... και θα εκοβαν απο μονοι τους.

Επιλεκτες μονάδες στρατού (Στη Γαλλία έχουν τη Λεγεώνα των ξένων) , εργασια στα χωράφια (δηλωμένη) , εργάτες σε έργα κτλπ. ΚΑΙ ΔΕΝ θα παραβιαζες καποιο δικαιωμα.... θα εδινες στεγη , τροφη , εργασια. Αυτη την εργασια δινει η Ελλαδα αυτη τη περιοδο. Θές έρχεσαι.... δεν θές δεν έρχεσαι. Δεν μπορεις να περιφέρεσαι ετσι μέσα στο κράτος. Τεσπα αυτα τωρα.... ειναι να χουμε να λεμε μεταξύ μας... κανεις και ποτε δεν προκειται να τα κάνει φοβουνται την "κατακραυγη".

Οποτε σαν Κράτος θα συνεχιζουμε να δουλευουμε στον "αυτοματο" μέχρι να γινει η στραβή και μετά να βγαινει στα παραθυρα και να τα ριχνει ο ενας στον άλλον. Εχω αηδιασει πλέον.
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,889 μηνύματα.
Οι συνολικοί πρόσφυγες ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια, που ωχριούν μπροστά στα 700 εκατομμύρια της Ευρώπης.
Υπάρχουν ομως ήδη αρκετα εκατομμύρια (απο το 3.5% του πληθυσμού της Ευρώπης το 2010 εφτασαν στο 5% το 2016) μουσουλμάνοι που ζουν στις ευρωπαϊκές χωρες. Οι οποιοι συνεχιζουν να κανουν πολλα παιδιά σε σύγκριση με τον υπολοιπο πληθυσμο. Η Γαλλια μπορεί να μην εχει μεγαλο προβλημα γιατι και οι Γαλλοι πολίτες κανουν παιδια αλλα στην Γερμανια ειναι τεράστιο προβλημα γιατι σχεδον μονο οι ξενοι κανουν παιδιά και παρ' ολα αυτα ο πληθυσμος της μειώνεται.

Oι ρατσιστικες, αντιχριστιανικές και αντιεβραικες πραξεις, οι απειλές εχουν αυξηθει πολυ τα τελευταία χρονια στην Γαλλία. Διαβαζουμε στον Μοnde...

Les chiffres 2019 des actes de haine racistes, antisémites, antichrétiens et antimusulmans en France sont mauvais. Les données communiquées, dimanche 26 janvier, par le ministère de l’intérieur recensent, comme de coutume, deux types de faits : les « actions » (atteintes aux personnes et aux biens comme les violences physiques, les dégradations…) et les « menaces » (propos, gestes, inscriptions…).

Les faits antisémites ont été une nouvelle fois en hausse (+ 27 %), après le bond de + 74 % enregistré en 2018, par rapport en 2017. Pas moins de 687 faits ont été comptabilisés par les services de police. Parmi eux, les actions sont en recul, à 151, par rapport aux menaces (536). Rapportés au public potentiellement concerné, les faits antisémites demeurent sans commune mesure avec les atteintes enregistrées pour les autres secteurs de la population.
πηγή
Αν υπαρξει high migration scenario, δειτε πως θα ειναι η Ευρωπη το 2050

Το 30% των Σουηδων και το 20% των Γερμανων και των Αυστριακών...
Και αν μιλαμε για το συνολο της Ευρωπης... το 14% των Ευρωπαίων...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Rene2004

Νεοφερμένος

Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Η λύση είναι να μοιραστούν στην Ευρώπη αυτοί οι άνθρωποι με την υπογραφή σχετικών συνθηκών.
Αφού η πλειοψηφία των Ευρωπαίων δεν τους θέλει στην χώρα τους.Αν τους ήθελαν θα είχαν μοιραστεί ηδη.Τοσα χρόνια πάει αυτή η ιστορία.Δεν θα μας χρηματοδοτούσαν ή θα περνάμε ένα ποσό ανάλογα τον αριθμό "προσφυγων".Κατα τα άλλα οι Ευρωπαίοι είναι ευαίσθητοι και φιλεύσπλαχνοι όπως υποστηρίζουν ενώ εμείς οι ρατσιστές ή μας συγχαίρουν για την στάση μας σε αυτούς τους ανθρώπους όμως αυτοί δεν κουνάνε ούτε το μικρό δάχτυλο τους.Τα χρήματα που δίνουν είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.

Επισης μερικοί που υποστηρίζετε ότι τα χρήματα είναι της ΕΕ και δεν έχουμε εμείς καμία ανάμιξη δεν νομίζω να ισχύει.Ειμαστε κράτος μέλος της οπότε κάποια από τα χρήματα είναι δικά μας.Γιατι δεν αναλαμβάνει κάποια χώρα να τους πάρει αυτούς με την χρηματοδότηση πάντα;Μόνο αυτό θα έπρεπε να μας βάζει σε σκέψεις!
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Αφού η πλειοψηφία των Ευρωπαίων δεν τους θέλει στην χώρα τους.Αν τους ήθελαν θα είχαν μοιραστεί ηδη.Τοσα χρόνια πάει αυτή η ιστορία.Δεν θα μας χρηματοδοτούσαν ή θα περνάμε ένα ποσό ανάλογα τον αριθμό "προσφυγων".Κατα τα άλλα οι Ευρωπαίοι είναι ευαίσθητοι και φιλεύσπλαχνοι όπως υποστηρίζουν ενώ εμείς οι ρατσιστές ή μας συγχαίρουν για την στάση μας σε αυτούς τους ανθρώπους όμως αυτοί δεν κουνάνε ούτε το μικρό δάχτυλο τους.Τα χρήματα που δίνουν είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.

Επισης μερικοί που υποστηρίζετε ότι τα χρήματα είναι της ΕΕ και δεν έχουμε εμείς καμία ανάμιξη δεν νομίζω να ισχύει.Ειμαστε κράτος μέλος της οπότε κάποια από τα χρήματα είναι δικά μας.Γιατι δεν αναλαμβάνει κάποια χώρα να τους πάρει αυτούς με την χρηματοδότηση πάντα;Μόνο αυτό θα έπρεπε να μας βάζει σε σκέψεις!

Η Ε.Ε. ήταν υπέρ των κλειστών κέντρων τύπου Αμυγδαλέζας. Τα ανοιχτά ήταν απόφαση της Ελλάδας.

Δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά οικονομικού κόστους. 13000 άτομα θέλουν στέγαση, σίτηση, υγειονομική περίλθαψη. Αυτά στοιχίζουν.
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Υπάρχουν ομως ήδη αρκετα εκατομμύρια (απο το 3.5% του πληθυσμού της Ευρώπης το 2010 εφτασαν στο 5% το 2016) μουσουλμάνοι που ζουν στις ευρωπαϊκές χωρες.

Από 3,8% το 2010 σε 4,9% το 2016, και μάλιστα στα κράτη μέλη της ΕΕ, όχι στην Ευρώπη ολόκληρη(https://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/).
Σύμφωνα δε με έρευνα του 2019, μόλις 2% του πληθυσμού της ΕΕ αυτοπροσδιορίζονται μουσουλμάνοι(https://ec.europa.eu/commfrontoffic...urveyDetail/instruments/SPECIAL/surveyKy/2251). Μην στρογγυλεύεις ποσοστά όταν σε βολεύει.


Αν υπαρξει high migration scenario, δειτε πως θα ειναι η Ευρωπη το 2050

Το 30% των Σουηδων και το 20% των Γερμανων και των Αυστριακών...
Και αν μιλαμε για το συνολο της Ευρωπης... το 14% των Ευρωπαίων...

Ναι, μου παραθέτεις γράφημα του 2016. Και μόνο το high migration scenario, που προϋποθέτει ότι τα προσφυγικά κύματα είναι κάθε χρόνο ισόποσα με εκείνα του 2015, δηλαδή 1 εκατομμύριο τη χρονιά. Όπως ξέρουμε, το σενάριο δεν επιβεβαιώθηκε, μετά το 2016 είχαμε κάθε χρονιά γύρω στις 150.000 χιλιάδες πρόσφυγες κατά μέσο όρο(https://www.infomigrants.net/en/post/21811/migration-to-europe-in-2019-facts-and-figures), ενώ τον Μάρτη του 2019 η η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κήρυξε λήξασα την προσφυγική κρίση, με τις όποιες ροές να είναι πλέον οι φυσιολογικές που παρατηρούνται σε κάθε εποχή και κοινωνία(https://www.theguardian.com/world/2...s-over-hits-out-fake-news-european-commission).

Λοιπόν, άκουσε, πόσο είσαι, 20-25; Στην εποχή του ίντερνετ η αμάθεια και τα παραπλανητικά γραφηματάκια δε συγχωρούνται. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας με βιβλιογραφία, κατανοήστε βασικές έννοιες του δικαίου αλλοδαπών, όπως η απέλαση, και τη δυσκολία πρακτικών ζητημάτων όπως η συνοριακή φύλαξη και εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.
 

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
Πρωτότυπο...
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.


Νομίζω ότι είναι στην ίδια κατηγορία με τους ανθρώπους των σπηλαίων.

Ρε παιδιά, μη βιάζουμε τη στατιστική τώρα. Μας παραθέτεις άρθρο που λέει ότι το 93% των σεξουαλικών εγκλημάτων που προέρχονται από μετανάστες έχει ως δράστες μουσουλμάνους. Αν δεν έχουμε το ποσοστό τω μουσουλμάνων μεταξύ των μεταναστών στη Φινλανδία αυτό το νούμερο δεν έχει καμία αξία, ξερή προπαγάδα.

Υπάρχουν ομως ήδη αρκετα εκατομμύρια (απο το 3.5% του πληθυσμού της Ευρώπης το 2010 εφτασαν στο 5% το 2016) μουσουλμάνοι που ζουν στις ευρωπαϊκές χωρες. Οι οποιοι συνεχιζουν να κανουν πολλα παιδιά σε σύγκριση με τον υπολοιπο πληθυσμο. Η Γαλλια μπορεί να μην εχει μεγαλο προβλημα γιατι και οι Γαλλοι πολίτες κανουν παιδια αλλα στην Γερμανια ειναι τεράστιο προβλημα γιατι σχεδον μονο οι ξενοι κανουν παιδιά και παρ' ολα αυτα ο πληθυσμος της μειώνεται.

Oι ρατσιστικες, αντιχριστιανικές και αντιεβραικες πραξεις, οι απειλές εχουν αυξηθει πολυ τα τελευταία χρονια στην Γαλλία. Διαβαζουμε στον Μοnde...

Les chiffres 2019 des actes de haine racistes, antisémites, antichrétiens et antimusulmans en France sont mauvais. Les données communiquées, dimanche 26 janvier, par le ministère de l’intérieur recensent, comme de coutume, deux types de faits : les « actions » (atteintes aux personnes et aux biens comme les violences physiques, les dégradations…) et les « menaces » (propos, gestes, inscriptions…).

Les faits antisémites ont été une nouvelle fois en hausse (+ 27 %), après le bond de + 74 % enregistré en 2018, par rapport en 2017. Pas moins de 687 faits ont été comptabilisés par les services de police. Parmi eux, les actions sont en recul, à 151, par rapport aux menaces (536). Rapportés au public potentiellement concerné, les faits antisémites demeurent sans commune mesure avec les atteintes enregistrées pour les autres secteurs de la population.
πηγή
Αν υπαρξει high migration scenario, δειτε πως θα ειναι η Ευρωπη το 2050

Το 30% των Σουηδων και το 20% των Γερμανων και των Αυστριακών...
Και αν μιλαμε για το συνολο της Ευρωπης... το 14% των Ευρωπαίων...

Βιάζοντας τη στατιστική Vol. 2: Δεν έχουμε τι να πούμε και παραθέτουμε ένα γράφημα του 2016 με νούμερα που βασίζονται σε ακραίο σενάριο που εδώ και 4 χρόνια δεν επιβεβαιώνεται. Ακόμα χειρότερα, το παρουσιάζουμε και ως πραγματικότητα.

Αφού η πλειοψηφία των Ευρωπαίων δεν τους θέλει στην χώρα τους.Αν τους ήθελαν θα είχαν μοιραστεί ηδη.Τοσα χρόνια πάει αυτή η ιστορία.Δεν θα μας χρηματοδοτούσαν ή θα περνάμε ένα ποσό ανάλογα τον αριθμό "προσφυγων".Κατα τα άλλα οι Ευρωπαίοι είναι ευαίσθητοι και φιλεύσπλαχνοι όπως υποστηρίζουν ενώ εμείς οι ρατσιστές ή μας συγχαίρουν για την στάση μας σε αυτούς τους ανθρώπους όμως αυτοί δεν κουνάνε ούτε το μικρό δάχτυλο τους.Τα χρήματα που δίνουν είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.

Επισης μερικοί που υποστηρίζετε ότι τα χρήματα είναι της ΕΕ και δεν έχουμε εμείς καμία ανάμιξη δεν νομίζω να ισχύει.Ειμαστε κράτος μέλος της οπότε κάποια από τα χρήματα είναι δικά μας.Γιατι δεν αναλαμβάνει κάποια χώρα να τους πάρει αυτούς με την χρηματοδότηση πάντα;Μόνο αυτό θα έπρεπε να μας βάζει σε σκέψεις!

Δεν τίθεται ζήτημα πίστης στο αν η Ελλάδα επωφελείται ή όχι από τους πόρους της Ε.Ε., αναφέρθηκαν τα σχετικά νούμερα παραπάνω και υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα στοιχεία κατ'έτος. Η Ελλάδα πάντα έχει λαμβάνειν από την Ε.Ε. Επίσης, η Ελλάδα πήρε αρκετά χρήματα για να διαχειριστεί το προσφυγικό - έχει παρατεθεί λινκ παραπάνω με μία fancy παρουσίαση της Ε.Ε. για τους άμεσους και έμμεσους πόρους που κατέληξαν στην Ελλάδα. Όταν έχουμε στοιχεία στα χέρια μας, δεν είναι πλέον θέμα πίστης.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,826 μηνύματα.
Εννοείται υπάρχουν και εγκληματίες ημεδαποί δεν θα λέμε τώρα τα αυτονόητα αλλά αυτό δεν ξεπλένει τα εγκλήματα των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων.

Τα εγκλήματα που αφορούν τη σεξουαλική παρενόχληση, βιασμους, ασέλγεια κλπ. είναι καθαρά απόρροια της σεξουαλικής καταπίεσης αυτών των λαών ( μέχρι τώρα μόνο μπουρκες έβλεπαν και σεξ μετά τον γάμο ) άρα είναι λογικό τώρα να κάνουν ο,τι κάνουν έχοντας στο σκεπτικό τους " ας φορούσε μπούρκα δεν φταίω εγώ ". Άλλωστε από τις χώρες που έρχονται μαθαίνουν από παιδιά ότι οι Δυτικοί είναι ορκισμένοι εχθροί " μην ζηλεύετε αυτά που δεν έχετε, όπως με την Δύση που είναι πλούσιοι, εσείς μπορεί να ζείτε φτωχά αλλά σημασία έχει η μετέπειτα ζωή, εκεί θα μπείτε σε κηπους με τρεχούμενα νερά και γυναίκες της απόλαυσης σας για πάντα, ενώ εκείνοι θα πληρώσουν για την απιστία τους στα αιώνια καζάνια της κόλασης, Τι φρικτή τιμωρία τους περιμένει! ". - Ιερό Κοράνι.
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Υπάρχει η FRONTEX, το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, ξενα πολεμικά γιατί το προβλημα αυτό δεν είναι μόνο Ελληνικό αλλά και Ευρωπαϊκό, εμείς είμαστε οι Θερμοπύλες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Και ακόμα και αν από κάπου μερικοί καταφέρουν και περάσουν με την βοήθεια της Ευρώπης φεύγουν πίσω αμέσως για Τουρκία.

Όσο η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει ένα σκασμο χρήματα στην Τουρκία για να συντηρεί τους πρόσφυγες δεν έχουν καμία δικαιολογία να τους προωθούν. Το να θέλουν να εξισλαμισουν τις Βαλκανικές χώρες δεν αποτελεί δικαιολογία για τον Ερντογάν.

Ναι, όλα αυτά είναι ένα σχέδιο του κακού λύκου Ερντογάν ενώ οι δικές μας Κοκκινοσκουφίτσες σκίζονται για το καλό της πατρίδας μας. Της πατρίδας όπου ο Έλληνας φορολογούμενος έπρεπε να υποβληθεί σε εξευτελιστικά σεμινάρια για 6 κατοστάρικα τη στιγμή που στην πόλη μου 500 βαπτισμένοι "Σύριοι πρόσφυγες" που μας είπαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ότι είναι Ιρακινοί μετανάστες με 3-4 παιδιά ο καθένας κάθονται σ' ένα ξενοδοχείο και παίρνουν επίδομα ανά κεφάλι (δηλαδή τουλάχιστον 4-5 επιδόματα ανά οικογένεια) επειδή απλώς υπάρχουν. Της χώρας που στο lockdown (επειδή είχα άδεια να κυκλοφορώ από και προς τη δουλειά μου έβλεπα τι συνέβαινε) η αστυνομία έκοβε πρόστιμα σ' όσους είχαν 3ο άτομο μέσα στ' αυτοκίνητο, ενώ οι Πακιστανοί αγρεργάτες στοιβάζονταν στις καρότσες των αγροτικών πέντε πέντε, έβγαιναν βόλτες κανονικά και δεν τους πείραζε κανείς. Αλλά πώς να τους πειράξουν; Αφού δεν είχαν καν στοιχεία/ταυτότητα, πού να κόψουν το πρόστιμο και πώς να το εισπράξουν;

Όπως και να χει, είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι για όλα αυτά φταίει ο Ερντογάν και δεν είναι προσυμφωνημένα με τους δικούς μας αρχηγούς κρατών.

 

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η Ελλάδα έχει 15.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, την 9η μεγαλύτερη στον κόσμο. Ίσως δεν μπορείς να συλλάβεις το νούμερο, και λογικό. Τέτοια ακτογραμμή δεν μπορείς να την εποπτεύεις 24/7 και όλα τα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ να στείλεις, ειδικά όταν η τουρκική ακτογραμμή είναι ακριβώς δίπλα. Δεν γίνεται να φτιάξεις θαλάσσιο τείχος από φρεγάτες σε όλο το Αιγαίο επί εικοσιτετραώρου βάσεως, εκτός αν όλοι οι Έλληνες δεν κάνουμε τίποτα άλλο όλη μέρα πέρα από γύρες στο Αιγαίο. Τι συζητάμε τώρα, ακριβώς επειδή απέτυχε η συνοριακή φύλαξη δημιουργήθηκαν τα χοτσποτ.

Έπειτα, ακόμα και τις σπάνιες φορές που βρίσκουμε παράνομους σε βάρκες, οι λαθρομεταφορείς τούς πετάνε στη θάλασσα, καθιστώντας τους αυτομάτως δικαιούχους διεθνούς προστασίας. Αυτό που λένε τα πρωτόκολλα είναι ότι σώζεις αυτούς που πνίγονται, τους γυρνάς Ελλάδα, παίρνεις στοιχεία κλπ και εκδικάζεις. Προτείνεις να τους αφήσουμε να πεθάνουν και να παραβιάσεις τη Συνθήκη της Γενεύης και το Πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης, με ό,τι πρόστιμα, πολιτικές συνέπειες και παγκόσμια κατακραυγή συνεπάγεται αυτό;

Άντε όμως ας πούμε δεν τους πετάνε(σχεδόν πάντα αυτό κάνουν πάντως). Πώς θα αναγκάσεις στη θάλασσα μια βάρκα με 200 άτομα να πάρει το δρόμο προς Τουρκία; Θα τους πάρεις μαζί στο πλοίο και θα τους μεταφέρεις; Θα επιτρέψει κάτι τέτοιο η Τουρκία; Πώς θα αποδείξεις ότι ήρθε από Τουρκία αν βρίσκεται σε ανοιχτή θάλλασα με βάση το διεθνές δίκαιο; Και άντε τους γυρνάς με κάποιο τρόπο(δεν μπορώ ωστόσο να φανταστώ κάποιον ρεαλιστικό), νομίζεις δε θα ξαναπροσπαθήσουν να περάσουν το Αιγαίο την επόμενη μέρα;

Το θλιβερό είναι πως έννοιες όπως σφράγιση συνόρων, απέλαση κλπ τις έχετε κάνει καραμέλα χωρίς να συνειδητοποίτε τις απίστευτες και γιγαντιαίες πρακτικές δυσκολίες.
Μ' αρέσει που νομίζεις πως είσαι ο μόνος που κατανοείς πως η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη ακτογραμμή και πως δεν μπορεί να αμυνθεί με πλοία και φράχτες λες και παίζουμε AOE II. Με άλλα λόγια παίρνεις την πιο χαζή μορφή φιλοπατριωτικής στάσης στο μεταναστευτικό που μπορείς να φανταστείς, και απαντάς γιατί δε στέκει σε νομικό πλαίσιο. Μετά, θεωρείς πως η δική σου ιδεολογία υπερίσχυσε. Αυτά τα κόλπα μπορεί να πιάνουν σε άλλους δικηγόρους που φαντάζομαι εκεί τα έμαθες, αλλά δεν παύουν να είναι απλές σοφιστείες που πολλοί τις βλέπουμε εύκολα.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,826 μηνύματα.
Ναι, όλα αυτά είναι ένα σχέδιο του κακού λύκου Ερντογάν ενώ οι δικές μας Κοκκινοσκουφίτσες σκίζονται για το καλό της πατρίδας μας. Της πατρίδας όπου ο Έλληνας φορολογούμενος έπρεπε να υποβληθεί σε εξευτελιστικά σεμινάρια για 6 κατοστάρικα τη στιγμή που στην πόλη μου 500 βαπτισμένοι "Σύριοι πρόσφυγες" που μας είπαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ότι είναι Ιρακινοί μετανάστες με 3-4 παιδιά ο καθένας κάθονται σ' ένα ξενοδοχείο και παίρνουν επίδομα ανά κεφάλι (δηλαδή τουλάχιστον 4-5 επιδόματα ανά οικογένεια) επειδή απλώς υπάρχουν. Της χώρας που στο lockdown (επειδή είχα άδεια να κυκλοφορώ από και προς τη δουλειά μου έβλεπα τι συνέβαινε) η αστυνομία έκοβε πρόστιμα σ' όσους είχαν 3ο άτομο μέσα στ' αυτοκίνητο, ενώ οι Πακιστανοί αγρεργάτες στοιβάζονταν στις καρότσες των αγροτικών πέντε πέντε, έβγαιναν βόλτες κανονικά και δεν τους πείραζε κανείς. Αλλά πώς να τους πειράξουν; Αφού δεν είχαν καν στοιχεία/ταυτότητα, πού να κόψουν το πρόστιμο και πώς να το εισπράξουν;

Όπως και να χει, είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι για όλα αυτά φταίει ο Ερντογάν και δεν είναι προσυμφωνημένα με τους δικούς μας αρχηγούς κρατών.


Μα δεν είπα ότι φταίει μόνο ο Ερντογάν. Ο Ερντογάν απλά εκμεταλλεύεται το humanitarianism που προβάλει η Ευρώπη και η Ελλάδα για να πετάει ανθρώπους από εδώ και από εκει. Θέλει να τονώσει απλά τον ισλαμικό πληθυσμό στην Ελλάδα για να έχει μοχλό πιέσεων. Το έχουμε πει ο Ερντογάν σε οτιδήποτε αφορά το foreign policy είναι μανούλα.

Από εκεί και έπειτα ναι φταίει και το Ελληνικό κράτος που έχει κάνει πολύ άσχημη διαχείριση. Στην προσπάθεια του να τα έχει καλά με τους παρατυπους έχει παραμελήσει τους δικούς του πολίτες ενώ και με τους παρατυπους μαντάρα τα έχει κάνει. Πάντως σίγουρα εξασφαλισμένη ιατροφαρμακευτική/νοσηλευτική περίθαλψη, δωρεάν σίτιση και άλλα προνόμια των προσφύγων ( και μη ) δεν τα έχει ο κάθε Έλληνας. Σίγουρα ζούνε μερικοί σε χειρότερες συνθήκες ως προς την στέγαση. Οι δικοί μας σίγουρα δέχονται αρκετούς από δαυτους χωρίς λόγο. Και σου είπα η κατάσταση έτσι θα πάει. Έχουμε εδώ και τους ανθρωπιστές που όσο και να τους λέμε ότι αυτοί δεν σταματάνε να έρχονται αυτοί συνεχίζουν τον χαβα τους " ναι αλλά θα αφομοιωθούν ". Όταν τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι τουλάχιστον το 75% των Αφρικανών θέλει να μεταναστεύσει ( αλλά δεν μπορεί, προς το παρόν ) τότε σίγουρα μόνο για αφομοίωση δεν μπορούμε να μιλάμε.
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Οκ ρε φίλε και δηλαδή εσύ σαν ανθρωπιστής τι προτείνεις; Επειδή ο Ερντογάν γουστάρει εξισλαμισμό να κάτσουμε να γίνουμε μειονότητα στην χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη; Γιατί το πράγμα εκεί οδηγεί. Εκτός αν η λύση είναι όσους μας στέλνουν να τους μαντρωνουμε εφόρου ζωής στα στρατόπεδα συγκ... εεε εννοούσα τα hot spots και μην σου πω να τους κάνουμε και καμιά στείρωση για να μην γεννάνε. Ανθρωπιστική ιδέα ε; Αφού λοιπόν κάνουμε καραμέλα τις απελάσεις κλπ. πρότεινε εσύ μια λύση. Γιατί εγώ είπα αυτή τη στιγμή προχωρούμε σε εξισλαμισμό της ευρωπαϊκής ηπείρου. Ακόμα και αν εφαρμοστούν οι ιδέες μου περί διαχωρισμού των παράτυπων μεταναστών στην Γηραιά Ήπειρο έτσι ώστε να μην μπορούν να ιδρύσουν κοινότητες και να διεκδικούν Σαριες ή να γεννάνε 5+ παιδιά ο καθένας κλπ. Δεν θα έχει αποτέλεσμα αν κάθε χρόνο μας έρχονται άλλοι τόσοι μέχρι να αδειάσει όλος ο πληθυσμός της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Όσο και να τους διαχωρίσεις στο τέλος θα είναι αδύνατον και έτσι θα βρεθείς outnumbered στο σπίτι σου. Δεν ξέρω πραγματικά πια άλλη λύση προτείνετε εσείς οι ανθρωπιστές. Πάντως αν πράγματι σέβεστε τα ανθρώπινα δικαιώματα σίγουρα δεν θα είστε υπέρ σε εφαρμογή Σαρίας και εξισλαμισμου. Μιλάμε για μια πολύ ιδιαίτερη θρησκεία να το θέσω κόσμια πριν αρχίσουν τα γνωστά περί ισλαμοφοβίας, religious discrimination κλπ. Την οποία έτυχε να μελετήσω.

Η λύση θα είναι να επέλθει η απόλυτη φτώχεια στον λαό της Ευρώπης μέσω των μέτρων του κορωνοϊού και να δεχτούν οι νέοι να γίνουν εργάτες στη βιομηχανία και τον αγροτικό τομέα, να εστιάσουν μόνο στα απαραίτητα για την επιβίωσή τους και ως εκ τούτου να κάνουν και περισσότερα παιδιά (έχουμε συζητήσει σε άλλο thread για τη σχέση του βιοτικού επιπέδου με την υπογενετικότητα). Έτσι μόνο θα καλυφθούν οι τομείς που έχουν τεράστια έλλειψη εργατικού δυναμικού και η Ευρώπη δε θα έχει λόγο να δέχεται και να εκμεταλλεύεται τους μετανάστες. Καλώς ή κακώς, όταν ο μέσος Ευρωπαίος έχει τέτοια πνευματικά εφόδια και επίπεδο ζωής που του επιτρέπουν να είναι ελιτίστας, χρειάζεται κι ένας χαμάλης. Να μου πεις, αυτός είναι ο λόγος που δε γίνεται τίποτα για να αποτραπεί η μαζική λαθρομετανάστευση; Σίγουρα όχι. Επί τη ευκαιρία εξυπηρετείται και το μεγάλο όνειρο της παγκοσμιοποίησης με τις πολυπολιτισμικές χώρες όπου απουσιάζει η εθνική ταυτότητα, η θρησκεία, η γλώσσα, η πολιτισμική ομοιογένεια και οι παραδόσεις, ώστε ο "λαός" να έχει τη μορφή του όχλου και όλα να θυμίζουν λίγο λίγο τις ΗΠΑ.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Μα δεν είπα ότι φταίει μόνο ο Ερντογάν. Ο Ερντογάν απλά εκμεταλλεύεται το humanitarianism που προβάλει η Ευρώπη και η Ελλάδα για να πετάει ανθρώπους από εδώ και από εκει. Θέλει να τονώσει απλά τον ισλαμικό πληθυσμό στην Ελλάδα για να έχει μοχλό πιέσεων. Το έχουμε πει ο Ερντογάν σε οτιδήποτε αφορά το foreign policy είναι μανούλα.

Από εκεί και έπειτα ναι φταίει και το Ελληνικό κράτος που έχει κάνει πολύ άσχημη διαχείριση. Στην προσπάθεια του να τα έχει καλά με τους παρατυπους έχει παραμελήσει τους δικούς του πολίτες ενώ και με τους παρατυπους μαντάρα τα έχει κάνει. Πάντως σίγουρα εξασφαλισμένη νοσηλευτική περίθαλψη, δωρεάν σίτιση και άλλα προνόμια των προσφύγων ( και μη ) δεν τα έχει ο κάθε Έλληνας. Σίγουρα ζούνε μερικοί σε χειρότερες συνθήκες ως προς την στέγαση. Οι δικοί μας σίγουρα δέχονται αρκετούς από δαυτους χωρίς λόγο. Και σου είπα η κατάσταση έτσι θα πάει. Έχουμε εδώ και τους ανθρωπιστές που όσο και να τους λέμε ότι αυτοί δεν σταματάνε να έρχονται αυτοί συνεχίζουν τον χαβα τους " ναι αλλά θα αφομοιωθούν ". Όταν τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι τουλάχιστον το 75% των Αφρικανών θέλει να μεταναστεύσει ( αλλά δεν μπορεί, προς το παρόν ) τότε σίγουρα μόνο για αφομοίωση δεν μπορούμε να μιλάμε.
Θεωρώ παράλογο επειδή ελάχιστοι πρόσφυγες ζουν σε συνθήκες καλύτερες απο κάποιους Έλληνες να τα βάζουμε με αυτούς και όχι με την κυβέρνηση ή με την ευρωπαϊκή ένωση ή με κάποιους ανώτερους ρε παιδί μου. Λες και φταίνε αυτοί, όχι οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται τα χρήματα. Όταν υπάρχει ανεργία, ανοίγεις θέσεις εργασίας. Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν κάλλιστα να αξιοποιηθούν και"να μην γυρνάνε στους δρόμους και να πληρώνονται κιόλας". Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θά έπρεπε να ανοίξουν θέσεις εργασίας και για τους Έλληνες,αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Απλά έχω καταλάβει ότι πολλοί από εσάς ξεσπατε σε άτομα τα οποία δεν ευθύνονται σε τίποτα. Δε λέω ότι ο θυμός δεν είναι σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένος, όμως και εκφράζεται με φουλ ρατσιστικά σχόλια , με σχόλια που είναι απάνθρωπα καί πραγματικά απορώ γιατί τόσο μίσος απέναντι σε ανθρώπινες ζωές και εκφράζεται και προς άτομα τα οποία δεν φέρουν ευθύνη.
 

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η λύση θα είναι να επέλθει η απόλυτη φτώχεια στον λαό της Ευρώπης μέσω των μέτρων του κορωνοϊού και να δεχτούν οι νέοι να γίνουν εργάτες στη βιομηχανία και τον αγροτικό τομέα, να εστιάσουν μόνο στα απαραίτητα για την επιβίωσή τους και ως εκ τούτου να κάνουν και περισσότερα παιδιά (έχουμε συζητήσει σε άλλο thread για τη σχέση του βιοτικού επιπέδου με την υπογενετικότητα). Έτσι μόνο θα καλυφθούν οι τομείς που έχουν τεράστια έλλειψη εργατικού δυναμικού και η Ευρώπη δε θα έχει λόγο να δέχεται και να εκμεταλλεύεται τους μετανάστες. Καλώς ή κακώς, όταν ο μέσος Ευρωπαίος έχει τέτοια πνευματικά εφόδια και επίπεδο ζωής που του επιτρέπουν να είναι ελιτίστας, χρειάζεται κι ένας χαμάλης. Να μου πεις, αυτός είναι ο λόγος που δε γίνεται τίποτα για να αποτραπεί η μαζική λαθρομετανάστευση; Σίγουρα όχι. Επί τη ευκαιρία εξυπηρετείται και το μεγάλο όνειρο της παγκοσμιοποίησης με τις πολυπολιτισμικές χώρες όπου απουσιάζει η εθνική ταυτότητα, η θρησκεία, η γλώσσα, η πολιτισμική ομοιογένεια και οι παραδόσεις, ώστε ο "λαός" να έχει τη μορφή του όχλου και όλα να θυμίζουν λίγο λίγο τις ΗΠΑ.
Δε συμφωνώ Αγάπη, αν επέλθει η φτώχεια τότε δε θα είναι λόγω κορωνοιού, αλλά λόγω κρατισμού, μετανάστευσης, γραφειοκρατίας και άλλων λόγων που έχουν έδρα τις Βρυξέλλες και όχι τη Γούχαν. Επίσης, ο πρωτογενής τομέας δεν μπορεί να αναζωογονηθεί έτσι απλά, καθώς λόγω παγκοσμιοποίησης όλοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες/αγρότες στη δυτική Ευρώπη(και σύντομα στην Ελλάδα) χάνουν κάθε χρόνο τη δουλειά τους(από εισαγωγές από χώρες όπως η Αργεντινή) για παρόμοιους λόγους που γέννησαν και τα κίτρινα γιλέκα στη Γαλλία. Με άλλα λόγια, το πρόβλημα είναι βαθύτερο και ήδη πολλές χώρες οδεύουν στην οικονομική καταστροφή όπως η Σουηδία, ενώ άλλες όπως η Γαλλία ήδη έχουν αρχίσει να τη γεύονται.
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Μ' αρέσει που νομίζεις πως είσαι ο μόνος που κατανοείς πως η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη ακτογραμμή και πως δεν μπορεί να αμυνθεί με πλοία και φράχτες λες και παίζουμε AOE II. Με άλλα λόγια παίρνεις την πιο χαζή μορφή φιλοπατριωτικής στάσης στο μεταναστευτικό που μπορείς να φανταστείς, και απαντάς γιατί δε στέκει σε νομικό πλαίσιο. Μετά, θεωρείς πως η δική σου ιδεολογία υπερίσχυσε. Αυτά τα κόλπα μπορεί να πιάνουν σε άλλους δικηγόρους που φαντάζομαι εκεί τα έμαθες, αλλά δεν παύουν να είναι απλές σοφιστείες που πολλοί τις βλέπουμε εύκολα.

Όσο υπάρχουν άτομα σαν τον γιάννη, τον ντέβιλ και τον φώτη, θα πρέπει δυστυχώς να επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Καταρρίπτοντας τις ασυναρτησίες τους προφανώς δεν πιστεύω οτι επιβεβαιώθηκε η θέση μου, αυτό είναι δική σου υπόθεση που τη διατυπώνεις χάριν εντυπώσεων και όχι επειδή το πιστεύεις, γιατί δεν είσαι χαζός. Εφόσον λοιπόν θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση και συνειδητοποιείς ότι η συνοριακή φύλαξη και οι απελάσεις είναι τρύπες στο νερό, πες μου τι προτείνεις να κάνουμε με την κατάσταση ή παράπεμψέ με σε ποστ σου που πρότεινες κάτι. Και άσε τα περί ισλαμοποίησης της Ευρώπης, τις πυρκαγιές σε εκκλησίες, τους βιασμούς κλπ, εγώ ρωτάω τι θα κάνουμε, όχι τι συμβαίνει. Θα τους βάλεις φυλακή; Θα τους στειρώσεις; Θα τους σκοτώσεις; Θα τους στείλεις με μυστική επιχείρηση στη Μέση Ανατολή;
 

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θεωρώ παράλογο επειδή ελάχιστοι πρόσφυγες ζουν σε συνθήκες καλύτερες απο κάποιους Έλληνες να τα βάζουμε με αυτούς και όχι με την κυβέρνηση ή με την ευρωπαϊκή ένωση ή με κάποιους ανώτερους ρε παιδί μου. Λες και φταίνε αυτοί, όχι οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται τα χρήματα. Όταν υπάρχει ανεργία, ανοίγεις θέσεις εργασίας. Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν κάλλιστα να αξιοποιηθούν και"να μην γυρνάνε στους δρόμους και να πληρώνονται κιόλας". Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θά έπρεπε να ανοίξουν θέσεις εργασίας και για τους Έλληνες,αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Παίρνοντας το πιο χρωματιστό παράδειγμα, για τους βιασμούς και τους βανδαλισμούς που διαπράττουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, την ουσιαστικότερη και μεγαλύτερη ευθύνη πράγματι την έχουν οι κρατιστές ακροαριστεροί πολιτικοί της Ελλάδας και της Ευρώπης που τους αφήνουνε... αυτό όμως σημαίνει πως οι βιαστές και οι εγκλήματιες δεν φέρουν ευθύνη για τις πράξεις τους;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top