Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

03-08-21

21:26
Παιδια εχω παθει σοκ με τον Ντουπλαντις. Δεν μπορω να διανοηθω που μπορει να ειναι το ταβανι αυτου του αθλητη. Προσωπικα ειμαι πολυ φιλαθλος παρακολουθω ολα τα αθληματα αλλα με μεγαλυτερο ενδιαφερον αλλα με λιγοτερο αλλα ομολογω αυτο που ειδα ηταν το συγκλονιστικοτερο πραγμα που εχω δει. Πραγματικα δεν μπορω να διανοηθω το ταλεντο αυτου του ανθρωπου. Προσωπικα θεωρω τον ντουπλαντις τον μεγαλυτερο αθλητη στον κοσμο αυτη τη στιγμη ανεξαρτητου αθληματος.
Guest 712911
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-08-21

12:52
Επέστρεψαν Πετρουνιας και Καραλης!
Τον Καραλη τον θυμάμαι από παλαιότερα. Διακρίσεις από πολύ νέος και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να έχει μια λαμπρή πορεία μπροστά του. Το καλύτερο από όλα είναι πως συνδυάζει τρομερές αθλητικές επιδόσεις με Ήθος.
Τον Καραλη τον θυμάμαι από παλαιότερα. Διακρίσεις από πολύ νέος και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να έχει μια λαμπρή πορεία μπροστά του. Το καλύτερο από όλα είναι πως συνδυάζει τρομερές αθλητικές επιδόσεις με Ήθος.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

05-08-21

13:38
Παίζουν η Νικόλ και η Στεφανίδη στο επι κοντώ. Δείτε. Περιμένω η Νικόλ να περάσει την Στεφανίδη.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

05-08-21

15:32
Κι όμως πέσαμε έξω και η Στεφανίδη τα πήγε καλύτερα. Γενικώς περίεργος τελικός επί κοντώ, συνολικά χαμηλές επιδόσεις. Το να κατάφερνε ελληνίδα κάποιο μετάλλιο θα ήταν μεγάλη έκπληξη. Είπαμε, μετάλλιο επί κοντώ το 24 ίσως, άλλα όχι στο γυναικών.
Πολύ καλή εμφάνιση ο Κυνηγάκης στην κολύμβηση, κι άλλος πιθανός για διάκριση στο Παρίσι και ακόμα μια καλή εμφάνιση στο πόλο.
Πολύ καλή εμφάνιση ο Κυνηγάκης στην κολύμβηση, κι άλλος πιθανός για διάκριση στο Παρίσι και ακόμα μια καλή εμφάνιση στο πόλο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-08-21

10:46
Το είχαμε ψιλιαστεί.
www.in.gr

Στα μετάλλια η Εθνική στο πόλο - Νίκη-«άθλος» επί της Ουγγαρίας και πρόκριση στον τελικό | in.gr
Θρίαμβος στο πόλο - Η Εθνική πάει για χρυσό ή ασημένιο μετάλλιο
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

06-08-21

14:10

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γιάννης Φουντούλης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης
Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης, θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξη των Oλυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Τιμητική διάκριση για μια ομάδα που 'χει φτάσει κατά καιρούς ψηλά σε τουρνουά κι απλά δεν το 'χε καταφέρει σε ολυμπιακούς μέχρι στιγμής.
(Και πρακτικό το θέμα αφού οι άλλοι ολυμπιονίκες θα έχουν ήδη αποχωρήσει από Τόκιο.)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AK-92
- Ilma
- Mt73
- ggl
- Scandal
- kingkonstas
- Ria99
- fockos
- charmander
- ag97
- 1011
- Αλκης Κ.