Ολυμπιακοί αγώνες - Τόκυο 2020

Αλκης Κ.

Δραστήριο μέλος

Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
Παιδια εχω παθει σοκ με τον Ντουπλαντις. Δεν μπορω να διανοηθω που μπορει να ειναι το ταβανι αυτου του αθλητη. Προσωπικα ειμαι πολυ φιλαθλος παρακολουθω ολα τα αθληματα αλλα με μεγαλυτερο ενδιαφερον αλλα με λιγοτερο αλλα ομολογω αυτο που ειδα ηταν το συγκλονιστικοτερο πραγμα που εχω δει. Πραγματικα δεν μπορω να διανοηθω το ταλεντο αυτου του ανθρωπου. Προσωπικα θεωρω τον ντουπλαντις τον μεγαλυτερο αθλητη στον κοσμο αυτη τη στιγμη ανεξαρτητου αθληματος.
 

Guest 712911

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Επέστρεψαν Πετρουνιας και Καραλης!
Τον Καραλη τον θυμάμαι από παλαιότερα. Διακρίσεις από πολύ νέος και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να έχει μια λαμπρή πορεία μπροστά του. Το καλύτερο από όλα είναι πως συνδυάζει τρομερές αθλητικές επιδόσεις με Ήθος.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,864 μηνύματα.
Παίζουν η Νικόλ και η Στεφανίδη στο επι κοντώ. Δείτε. Περιμένω η Νικόλ να περάσει την Στεφανίδη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Κι όμως πέσαμε έξω και η Στεφανίδη τα πήγε καλύτερα. Γενικώς περίεργος τελικός επί κοντώ, συνολικά χαμηλές επιδόσεις. Το να κατάφερνε ελληνίδα κάποιο μετάλλιο θα ήταν μεγάλη έκπληξη. Είπαμε, μετάλλιο επί κοντώ το 24 ίσως, άλλα όχι στο γυναικών.
Πολύ καλή εμφάνιση ο Κυνηγάκης στην κολύμβηση, κι άλλος πιθανός για διάκριση στο Παρίσι και ακόμα μια καλή εμφάνιση στο πόλο.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,046 μηνύματα.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.

Τιμητική διάκριση για μια ομάδα που 'χει φτάσει κατά καιρούς ψηλά σε τουρνουά κι απλά δεν το 'χε καταφέρει σε ολυμπιακούς μέχρι στιγμής.
(Και πρακτικό το θέμα αφού οι άλλοι ολυμπιονίκες θα έχουν ήδη αποχωρήσει από Τόκιο.)
 
Top