Μια φορά τον χρόνο γίνεται, για λίγες ώρες. Όχι 365 μέρες. Έχει τύχει πολλές φορές να πας σε γιατρό και να έχει ένα dildo στο κεφάλι του ή να δεις ένα γυμνό άτομο λοατκι ? Όχι, γιατί οι παραπάνω εμφανίσεις γίνονται στο πλαίσιο μιας γιορτής, στο πλαίσιο του pride.
,Μια φορά τον χρόνο γίνεται. Δεν κινδυνεύετε.
Ξέρω οτι αυτό το κομμάτι δεν το απευθύνεις σε μένα αλλά θέλω να ρωτήσω.
Το οτι δεν βαζει ενας γιατρός δονητή στο κεφάλι του όσο εργάζεται (γιατί άραγε; ), αλλά το βάζουν σε μια γιορτή λίγων ωρών το χρόνο (η οποία υπερπροβάλλεται παρόλαυτά) κάνει φυσιολογικό το δονητή στο κεφάλι ακόμα και στη γιορτή;
Είναι σα να λέμε "Ο Γιατρός δεν πινει αιμα κότας στο ιατρείο του αλλά σε σατανιστικες τελετές κάθε δεκαπενταυγουστο μια χαρά πίνουν αιμα κότας από ανθρωπινα κρανία, μην ανησυχείτε μια μέρα το χρόνο γίνεται δεν κινδυνεύετε".
Εχμ, το να μη συμβαινει καθόλου ούτε στα pride ο δονητής στο κεφάλι ούτε κουβέντα ε; Να προστατέψετε την κιτσαρία, ενω δεν σας συμφέρει, γιατί; Άρα κάποιοι γουστάρετε την κιτσαρία γιατί προκαλεί το αίσθημα των συντηρητικών ή των άλλων γενικά. Ζείτε γι αυτό. Γι αυτό και δεν το αλλάζετε να γινει πιο αντιπροσωπευτικό και πιο σεμνό.
Δεν στηρίζεται από την ιατρική κοινότητα κάτι τέτοιο.
Δεν ειναι ευκολη ντόπα για τον εγκέφαλο ειδικά σε συνδυασμό με πορνό; Δεν δημιουργει εθισμό; Δεν εξαντλεί τον οργανισμό ή νυστάζει τον αντρα η εκσπερμάτιση;
Valder, μην γράφεις πράγματα τα οποία είναι μη επιστημονικά σωστά μόνο για να μου την πεις. Ξέρω πως λειτουργεί...ο κώλος (εσωτερικός, εξωτερικός σφικτήρας ) και πως θέλει προσοχή.
Είμαι σίγουρος οτι ξέρεις. Τι από αυτά που έγραψα ειναι λάθος;
Τα περί φυσιολογικής λειτουργίας οργάνων, είναι εκ του πονηρού. Τα χέρια μας δεν σχεδιάστηκαν για να παίζουμε πιάνο ή για να πληκτρολογούμε, όμως εσύ και εγώ αυτή την στιγμή χρησιμοποιούμε υπολογιστή. Όπως και το στόμα μας δεν είναι ικανό για να μασήσει αρκετά σκληρές τροφές που καταναλώνουμε και χρησιμοποιούμε σάλτσες για να μαλακώσει.
Επειδή ένα μέρος του σώματος εξελίχθηκε για άλλους λόγους, δεν σημαίνει πως είναι κάτι αφύσικο ή ανώμαλο.
Αμα εγω αρχίσω και παίζω ποδόσφαιρο με τα νεφρά του
@ilias90 επειδή τα πόδια μου εξελίχθηκαν για να περπατάω αλλά εμένα με καυλώνει να κλωτσάω νεφρά, και τον στειλω για αιμοκαθάρσεις απο τις πολλές κλωτσιες και ρήξη, όχι δεν είμαι ανώμαλος και αφύσικος, είναι τι; Νορμάλ; Σεξουαλικότητα;
Επιπλέον, το πρωκτικό ομοφυλοφιλικό σεξ εμφανίζεται και σε άλλα μη ανθρώπινα ζώα όπως στους συγγενείς μας τους μπονόμπο
Και η γατα μου γλείφει τις ακαθαρσίες στο σώμα της, τι σημαινει οτι πρέπει να αρχίσω να το κάνω κι εγω;
Γι αυτό αυτά τα λέμε ζώα και εμάς ανθρώπους. Ετυμολογικά.
Τι εννοείς δεν σας νοιάζει ? Γιατί από όσο ξέρω, η ανθρώπινη και μη ηθική πρέπει να μεταχειρίζεται όλα τα μέλη μιας κοινωνίας σαν ανθρώπους και όχι δεύτερης κατηγορίας αντικείμενα όπως έκανε κοινωνία και θεσμοί για δεκαετίες.
Καταρχάς, προσέχω πολύ τις λέξεις που επιλέγω, δεν είπα για ΛΟΑΤΚΙ στο δεν μας νοιάζει, είπα δε μας νοιάζει τι θέλετε οι woke.
Και ναι, αναφορικά με τους woke, είμαι απάνθρωπος και ανήθικος τότε. Γιατί όλο το συστηματάκι που εκπορεύεται από πάνω, μιντιακά κυρίως, είναι κατι άλλο πιο σισιλιάνικο τύπου αν με πιάνεις. Και αν όλα τα χρήματα που πέφτανε εκεί, πέφτανε όπου υπάρχει κι αλλού ανάγκη και η ζωή μας ήταν πολύ πιο ανθρώπινη και δίκαιη, θα είχα το περιθώριο και να έχω ανθρωπιά και ηθική.
Όταν το πρώτο μέλημα της κοινωνίας είναι η με το στανιο προώθηση μιας woke ατζέντας όσο η δική μου η ζωή και των συνανθρώπων μου βαίνει χαλεπέστερη, πράγμα για το οποίο θεωρω το ελληνικό κράτος ως κυβέρνηση ένα ανισομερές και άδικο κωλοχανείο, τότε αυτή η κοινωνία δεν είναι για μένα και δεν έχω καμία υποχρέωση να νοιαστω και γω για τους συγκεκριμένους άλλους.
Οι ΛΟΑΤΚΙ είναι ίσοι με μενα, οι ΛΟΑΤΚΙ με νοιάζει τι θέλουν. Οι woke οπως ειπα πιο πάνω, με κανουν απάνθρωπο και ανήθικο. Οι woke δε με νοιάζουν καν. Ναι, αυτους δεν τους θεωρω ίσους με εμένα. Ειδικά όταν προσπαθουν να πουν στον άλλο "δε θέλουμε εσένα στα πραηντ, θέλουμε τον άλλο που ειναι ετσι κι έτσι".
Καταρχάς των ΛΟΑΤΚΙ έπρεπε να ειναι το πράηντ και οχι των woke. Βασικό.
Κατα δευτερον αν πρέσβευε την ελευθερία της έκφρασης δε θα προσπαθουσε να ενοχοποιήσει τον άλλο ως ομοφοβικό (αλήθεια τι φοβάται; ), επειδή δεν τα ειπε οπως θα πρεπε, με την όλη λεκτικη ορθότητα για να ακουστει οπως πρέπει.
Όσοι άνθρωποι ειστε υπερ της woke agenda, ειτε ειστε λοατκι είτε όχι, είστε ζηλωτές, τι να συζητήσω, τι να με νοιάζει; Θα αλλαξεις γνωμη; Οχι. Υπάρχει περιπτωση να με καταλάβεις; Όχι. Να καταλάβεις τη διαφορά και γιατι διαφοροποιώ τους ΛΟΑΤΚΙ από τους woke; Οχι. Θα σκεφτείς πως όλα είναι μαζί και όλοι ειναι εναντίον σας, κι όποιον πάρει ο χάρος.
Γι αυτο εγω κι εσυ εδω δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Αλλά και με κάποιους συγκεκριμένους άλλους συνομιλητές επίσης. Γιατί πρώτα ειστε woke και μετα ΛΟΑΤΚΙ. Αμα ήσασταν μονο ΛΟΑΤΚΙ δε θα χα κανενα απολύτως πρόβλημα. Όταν είσαι ατζέντης μιας ιδεολογίας αντιθετης προς τη δική μου, ναι εκει θα έχω πρόβλημα.
Είναι θέμα αισθητικής. Μπορει να μην σου αρέσει και είναι απόλυτα κατανοητό. Όμως, δεν είναι ψυχική διαταραχή το να βγεις με τον κώλο έξω είτε είσαι λοατκι είτε μια κοπέλα που βγαίνει βόλτα.
Δηλαδή αν εγω βγω εξω με μινι και στρινγκ, εγω εγω όντως, δεν θα έχω καμία ψυχική διαταραχή; Ρωταω σοβαρά για να ξέρω σε τι επίπεδο συζητάμε.