chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

03-01-25

22:42
ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΈνα περίεργο γκραφιτι στο χωριό μου
View attachment 143295
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

03-01-25

22:42
Ένα περίεργο γκραφιτι στο χωριό μου
View attachment 143295

Ένα ακόμα πιο περίεργο meme από το δικό μου χωριό...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.580 μηνύματα.

08-01-25

00:40

Angel: H λέξη «τρανς» είναι παρεξηγημένη, στα μάτια της βλέπω τη Δούκισσα, λέει η μητέρα της
Η τρανς εγγονή της Δούκισσας και η μητέρα της μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

08-01-25

00:52
Η είδηση δε λέει κάτι που δεν ξέρουμε. Αλλά καλό είναι να υπάρχει ορατότητα (έστω κι αν η είδηση είναι εκτός θέματος).![]()
Angel: H λέξη «τρανς» είναι παρεξηγημένη, στα μάτια της βλέπω τη Δούκισσα, λέει η μητέρα της
Η τρανς εγγονή της Δούκισσας και η μητέρα της μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα τηςwww.protothema.gr
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.022 μηνύματα.

08-01-25

00:57
Ξες πως δεν ζούμε στο ίδιο χωριό γιατί έχει μείνει γκράφιτι αναρχικών για πάνω από 48 ώρες χωρίς να δεχθεί επίθεση.Ένα περίεργο γκραφιτι στο χωριό μου
View attachment 143295
Στο χωριό μου δεν περνάνε αυτά. Ο,τι είχαν κάποτε έχει εξαφανιστεί προ πολλού. Στο χωριό μου έχει παντού στοχάδια.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

09-01-25

19:54

Στο νέο Facebook, οι χρήστες θα μπορούν να αποκαλούν «ψυχασθενείς» τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα | LiFO
Πώς οι αλλαγές του Ζούκερμπεργκ θα επιτρέπουν τη ρητορική μίσους - Ο καθένας θα μπορεί να αποκαλεί τις γυναίκες «αντικείμενα του σπιτιού», στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών στις πλατφόρμες της Meta

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

09-01-25

19:57
Δεν διάβασα το άρθρο, αλλά αυτό δε γίνεται ήδη;Μας κάνουν πλάκα...![]()
Στο νέο Facebook, οι χρήστες θα μπορούν να αποκαλούν «ψυχασθενείς» τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα | LiFO
Πώς οι αλλαγές του Ζούκερμπεργκ θα επιτρέπουν τη ρητορική μίσους - Ο καθένας θα μπορεί να αποκαλεί τις γυναίκες «αντικείμενα του σπιτιού», στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών στις πλατφόρμες της Metawww.lifo.gr

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

09-01-25

19:59
Ίσως ναι. Αυτό που με προβληματίζει είναι η νομιμοποίηση.Δεν διάβασα το άρθρο, αλλά αυτό δε γίνεται ήδη;![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.838 μηνύματα.

11-01-25

08:59
Τι ωραία που αυτή η παράνοια φτάνει στο τέλος της.

www.cnbc.com
www.cnbc.com
www.cnbc.com
www.cnbc.com
www.cnbc.com

Walmart pulls back on DEI efforts, removes some LGBTQ merchandise from website
The big-box retailer, the nation's largest, joins a growing list of companies feeling the heat from conservative activists.

Amazon to halt some of its DEI programs: Internal memo
The company said it is in the process of "winding down outdated programs and materials" as part of a broader review of hundreds of initiatives.

Meta announces end of DEI programs. Read the internal memo
Meta says it plans to end a number of internal DEI programs, designed to increase the company's hiring of diverse candidates.

McDonald's is the latest company to roll back diversity goals
McDonald's said Monday it will retire specific goals for achieving diversity at senior leadership levels.

Ford joins list of companies walking back DEI policies
Ford joins other companies walking back previous DEI commitments on supplier quotas and LGBTQ+ corporate equality practices.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.

14-02-25

00:13

Ο Έλον Μασκ μπλόκαρε κονδύλι 25.000 δολαρίων για ψυχολογική υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ μεταναστών στην Ελλάδα
Το υπερυπουργείο DOGE έκοψε τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση - Ο Μασκ, με ανάρτησή του, πάνω από μία φωτογραφία της ελληνικής σημαίας δίπλα σε εκείνη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, σχολίασε πως «υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις»
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φερε ρε μλκ μασκ ενα κονδυλι για την ψυχολογικη υποστηριξη των παναθηναικων

Αρρωστια βγαλαμε και σημερα
******Περα απο τη πλακα παντως , καλη λαμογια στησανε τα αλανια. 25κ κονδυλι για αερα κοπανιστο ουσιαστικα που θα κατεληγε στην τσεπη κανα "ψυχολογου¨της ΔΑΠ . Φαντασου τι λεφτα και τη μιζα εχει φαγωθει τα τελευταια 30 χρονια...
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

14-02-25

00:34
Την είδα κι εγώ αυτή την είδηση στους τίτλους, αλλά δεν έκατσα να τη διαβάσω. Τι μαλακία είναι αυτή;![]()
Ο Έλον Μασκ μπλόκαρε κονδύλι 25.000 δολαρίων για ψυχολογική υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ μεταναστών στην Ελλάδα
Το υπερυπουργείο DOGE έκοψε τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση - Ο Μασκ, με ανάρτησή του, πάνω από μία φωτογραφία της ελληνικής σημαίας δίπλα σε εκείνη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, σχολίασε πως «υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις»www.protothema.gr
Φερε ρε μλκ μασκ ενα κονδυλι για την ψυχολογικη υποστηριξη των παναθηναικων![]()
![]()
Αρρωστια βγαλαμε και σημερα
******Περα απο τη πλακα παντως , καλη λαμογια στησανε τα αλανια. 25κ κονδυλι για αερα κοπανιστο ουσιαστικα που θα κατεληγε στην τσεπη κανα "ψυχολογου¨της ΔΑΠ . Φαντασου τι λεφτα και τη μιζα εχει φαγωθει τα τελευταια 30 χρονια...

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.838 μηνύματα.

14-02-25

00:42
Την είδα κι εγώ αυτή την είδηση στους τίτλους, αλλά δεν έκατσα να τη διαβάσω. Τι μαλακία είναι αυτή;![]()
Και όμως φίλε υπάρχουν άπειρα τέτοια προγράμματα όπου κατέληγαν τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων εδώ και χρόνια. Εδώ έδωσαν $1.5 εκατομμύρια για προώθηση DEI πολιτικών στην Σερβία. Ευτυχώς όλα αυτά κόβονται τώρα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

14-02-25

00:44
αν ο Ιλον Μασκ νοιάζεται τοσο για τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων γιατί δεν κυνηγάει να αλλάξει την νομοθεσία να πληρώνει κάθε χρόνο φόρους αυτός κι άλλοι πόσοι δισεκατομμυριούχοι που πληρώνουν 0$ ;Και όμως φίλε υπάρχουν άπειρα τέτοια προγράμματα όπου κατέληγαν τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων εδώ και χρόνια.
ή μηπως τον συμφέρει να pointάρει επίτηδες αυτά για αντιπερισπασμό;
Οτι ο Ιλον Μασκ νοιάζεται για τους φορους που πληρώνουν οι Αμερικανοί.
Γελάω λίγο τώρα
καμπάνια για να συνεχίσει να μην πληρώνει φόρους τρέχει
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

14-02-25

00:52
Γενικά, δεν είμαι κατά στο να υποστηρίζονται από το κράτος οι λοατκι+. Η είδηση μου φάνηκε αστεία, γιατί πιστεύω πως μπορούν να παρθούν πιο ουσιαστικά μέτρα για την υποστήριξή τους. Σίγουρα όχι με χρήματα, γιατί εκεί παίζονται συμφέροντα.Και όμως φίλε υπάρχουν άπειρα τέτοια προγράμματα όπου κατέληγαν τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων εδώ και χρόνια. Εδώ έδωσαν $1.5 εκατομμύρια για προώθηση DEI πολιτικών στην Σερβία. Ευτυχώς όλα αυτά κόβονται τώρα.
American Economist
Επιφανές μέλος

14-02-25

07:29
Γενικά, δεν είμαι κατά στο να υποστηρίζονται από το κράτος οι λοατκι+. Η είδηση μου φάνηκε αστεία, γιατί πιστεύω πως μπορούν να παρθούν πιο ουσιαστικά μέτρα για την υποστήριξή τους. Σίγουρα όχι με χρήματα, γιατί εκεί παίζονται συμφέροντα.
Συμφωνώ απόλυτα. Το κράτος μπορεί να στηρίζει τα δικαιώματα των LGBT ψηφίζοντας νόμους όσο αφορά την ισότητα στον γάμο, καθώς και στις ίσες ευκαιρίες σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Τώρα το να δίνουμε χρήματα σε τέτοιες ανοησίες είναι εξοργιστικό. Μέσα στις δαπάνες της USAID ήταν η χρηματοδότηση για αλλαγές φύλου στην Guatemala, αλλά και προώθηση βιβλίων που αφορούσαν τους Transgender. Αν αυτό δεν είναι προώθηση agenda, με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων, τότε τι είναι;;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

14-02-25

10:41
@American Economist δεν μου απάντησες παραπάνω και θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σου για αυτό.
Γιατί εφόσον ο Ιλον Μάσκ νοιάζεται τόσο για τους Αμερικανους φορολογούμενους πολίτες δεν επιδιώκει στη θέση ισχύος που βρίσκεται να αλλάξει την νομοθεσία ώστε να πληρώνει κανονικά φόρους και να μην πληρώνει 0$;
Τόσο αυτός οσο και οι υπόλοιποι δισεκατομμυριούχοι που πληρώνουν 0$;
Επίσης θέλω τη γνώμη σου για αυτό:
8εκατομμύρια τη μέρα φαίνεται να κλέβει ο Μάσκ απο τις τσέπες των Αμερικανών φορολογουμένων.
Φυσικά και θα στραφεί στο να δηλώνει ποσά τύπου 25Κ και πόσο κατακριτέα είναι που σπαταλήθηκαν ετσι απο τις τσέπες των Αμερικανών ώστε να στρέψει τα βλέμματα αλλού και ΟΧΙ στο αληθινό πρόβλημα που είναι ο δικός του rent free παρασιτισμός με ΥΠΈΡΟΓΚΑ ποσά δισεκατομμυρίων.
Περιμένω τη γνώμη σου.
Γιατί εφόσον ο Ιλον Μάσκ νοιάζεται τόσο για τους Αμερικανους φορολογούμενους πολίτες δεν επιδιώκει στη θέση ισχύος που βρίσκεται να αλλάξει την νομοθεσία ώστε να πληρώνει κανονικά φόρους και να μην πληρώνει 0$;
Elon Musk called out for raking in $8 million a day from taxpayers
Dem Rep. Greg Casar pointed out today that Elon Musk is getting paid $8 million per day due to his government contracts. Chris Hayes is joined by Alex Wagner to discuss that and more.
This means that Elon Musks companies, like SpaceX and Tesla, receive significant money from government contracts and subsidies» essentially taxpayer-funded payments. Representative Greg Casar is highlighting that Musk benefits financially from these deals, making approximately $8 million per day.
8εκατομμύρια τη μέρα φαίνεται να κλέβει ο Μάσκ απο τις τσέπες των Αμερικανών φορολογουμένων.
Φυσικά και θα στραφεί στο να δηλώνει ποσά τύπου 25Κ και πόσο κατακριτέα είναι που σπαταλήθηκαν ετσι απο τις τσέπες των Αμερικανών ώστε να στρέψει τα βλέμματα αλλού και ΟΧΙ στο αληθινό πρόβλημα που είναι ο δικός του rent free παρασιτισμός με ΥΠΈΡΟΓΚΑ ποσά δισεκατομμυρίων.
Περιμένω τη γνώμη σου.
American Economist
Επιφανές μέλος

14-02-25

11:54
@American Economist δεν μου απάντησες παραπάνω και θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σου για αυτό.
Περιμένω τη γνώμη σου.
Το είδα δεν σε ξέχασα. Θα σου απαντήσω σε λίγο μόλις βρω χρόνο.
Εν συντομία δεν είμαι υπέρ στο να πληρώνουν 0% tax rate οι πλούσιοι σε καμία περίπτωση.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.

14-02-25

11:57
Λαμογια κανα ψυχολογου της ΔΑΠ για να βγαλει κανα χαρτζηλικι. Η μιζα παει συννεφοΤην είδα κι εγώ αυτή την είδηση στους τίτλους, αλλά δεν έκατσα να τη διαβάσω. Τι μαλακία είναι αυτή;![]()

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.032 μηνύματα.

08-03-25

20:14
Μιας που έπιασε την κουβέντα ο George με τον φίλο του και το γυναικείο εσώρουχο μου ήρθε η εξής ερώτηση στο μυαλό μιας που είμαι λίγο θρήσκιος... δηλαδή πιστεύω στον Χριστό και στην αγάπη αλλά δεν θέλω να πιστεύω σε πολλά πράγματα που έχουν γραφτεί στην βίβλο μιας που είναι για παλιότερες εποχές
@ilias90 αν θέλεις να απαντήσεις φυσικά μιας που έχεις γνώση σχετικά με την θρησκεία και εμπιστεύομαι ( αν δεν θέλεις να απαντήσεις φυσικά αγνόησε με).
Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι όντως μεγάλη αμαρτία; Εχω διαβάσει την Βίβλο και γνωρίζω τα αποσπασματα και τι έχουν πει οι θρησκετικοί πατέρες πχ ότι η ομοφυλοφυλία είναι χειρότερη από τον φόνο κι ότι οι άγγελοι κοιτάνε αλλού σε τέτοιες πράξεις (που για εμένα δεν έχουν σχέση με τον Χριστό), η αγάπη μεταξύ δυο ατόμων είναι όντως τόσο μεγάλη αμαρτία που την κόλαση δεν την γλιτώνεις;
Για εμένα να σου πω την αλήθεια το βρίσκω λίγο περίεργο γιατί βλέπω την αγάπη μεταξύ δυο άτομων ως αγάπη μεταξύ ψυχών και όχι σωμάτων. Αν δυο άτομα όντως αγαπιούνται είναι επειδή αγαπάνε τις ψυχές τους κι όχι το σώμα γιατί αλλιώς πάμε στον πόθο. Είναι όντως τόσο κακό να αγαπάς κι επίσης να πω την αλήθεια το βρίσκω λίγο ρομαντικό να αγαπάς ένα άτομο ενώ όλοι πάνε ενάντιων αυτής της αγάπης (νομίζω έχω διαβάσει πολλές ρομαντικές ιστορίες
)
Αλλά μέσα μου δεν θέλω ο Θεός μου να εμφανίζει τέτοιο μίσος... θα ήθελα ο θεός μου να καταστρέψει την κόλαση και να φέρει μόνο την αληθινή αγάπη
Να δώσω ένα παράδειγμα, είχα δει δυο κοπέλες να φιλιούνται χωρίς να ντρέπονται, το βρήκα χαριτωμένο
@ilias90 αν θέλεις να απαντήσεις φυσικά μιας που έχεις γνώση σχετικά με την θρησκεία και εμπιστεύομαι ( αν δεν θέλεις να απαντήσεις φυσικά αγνόησε με).
Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι όντως μεγάλη αμαρτία; Εχω διαβάσει την Βίβλο και γνωρίζω τα αποσπασματα και τι έχουν πει οι θρησκετικοί πατέρες πχ ότι η ομοφυλοφυλία είναι χειρότερη από τον φόνο κι ότι οι άγγελοι κοιτάνε αλλού σε τέτοιες πράξεις (που για εμένα δεν έχουν σχέση με τον Χριστό), η αγάπη μεταξύ δυο ατόμων είναι όντως τόσο μεγάλη αμαρτία που την κόλαση δεν την γλιτώνεις;
Για εμένα να σου πω την αλήθεια το βρίσκω λίγο περίεργο γιατί βλέπω την αγάπη μεταξύ δυο άτομων ως αγάπη μεταξύ ψυχών και όχι σωμάτων. Αν δυο άτομα όντως αγαπιούνται είναι επειδή αγαπάνε τις ψυχές τους κι όχι το σώμα γιατί αλλιώς πάμε στον πόθο. Είναι όντως τόσο κακό να αγαπάς κι επίσης να πω την αλήθεια το βρίσκω λίγο ρομαντικό να αγαπάς ένα άτομο ενώ όλοι πάνε ενάντιων αυτής της αγάπης (νομίζω έχω διαβάσει πολλές ρομαντικές ιστορίες

Αλλά μέσα μου δεν θέλω ο Θεός μου να εμφανίζει τέτοιο μίσος... θα ήθελα ο θεός μου να καταστρέψει την κόλαση και να φέρει μόνο την αληθινή αγάπη
Να δώσω ένα παράδειγμα, είχα δει δυο κοπέλες να φιλιούνται χωρίς να ντρέπονται, το βρήκα χαριτωμένο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Libertus
- taketrance
- American Economist
- charmander
- Joji
- Memetchi
- touvlo
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Scandal
- GeorgePap2003
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Chris1993
- vasilis123321
- iew
- John2025
- A350
- Wonderkid
- J.Cameron
- Jack of Spades
- gademis
- camil
- Πηνελόπη Κκ.
- giorgos5002
- Εριφύλη
- rafaela11
- fourkaki
- Fernando_A
- Jim175
- iren
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Αλκίμαχος
- User2350
- jj!
- ROM32
- despoina13
- mixaelaaa
- Luludaki
- grtt
- kost28
- phleidhs
- physicscrazy
- Ariana2018
- melina_51
- Esperos1
- epote
- Dmzk
- Than003
- gmoutzour
- electra24
- back2967
- fretoe
- χημεια4λαιφ
- Anna875
- Re_Alexis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- alexis.patrinos
- Δροσουλίτης
- Petaloudas
- Athens2002
- iminspain
- den antexw allh apotyxia
- uni77
- New member
- giannist_
- JohnGreek
- Real Life Rapunzel
- Johnman97
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.