Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος

Έκανα μια αναλυτικότατη εργασία για τον ύπνο και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ προσωπικά τότε που το είχα πάθει το είχα καταλάβει αμέσως. Λογικά αν το είχα ξανα πάθει θα το καταλάβαινα ....Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εμενα 3 φορες... Αλλα δεν μπορει ρε παιδια... σε ολα τα "αγορακια" οταν μπαινουν στην εφηβια 1-2 φορες θα το παθουν, μηπος δεν το πηρατε χαμπαρι;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ε καλά μπορεί να μην το καταλάβει όταν ξυπνήσει αλλά θα το καταλάβει όταν θα άλλαξει, ή εκτος κάποιος αλλάζει μια φορά το χρόνο....Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εγω της τρις φορες που αναφερα ειδα και αναλογο ονειρο, ομως νομιζω μπορει να γινει και χωρις καπιος να δει ονειρο οποτε μπορει απλα να μην το καταλαβε καπιος οτι ειχε ονειροξη, αμα δεν ψαχνεις και το σωβρακο....

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν ομως τυχει να αλλαξει βιαστικα μπορει να μην το καταλαβει, θα το καταλαβει ομως οπιος πλενει...Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ε καλά μπορεί να μην το καταλάβει όταν ξυπνήσει αλλά θα το καταλάβει όταν θα άλλαξει, ή εκτος κάποιος αλλάζει μια φορά το χρόνο....![]()
perseusath
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eiffel
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Μερικες φορες μαλιστα δεν ξυπνησα και το καταλαβα την αλλη μερα.Τις πιο πολλες φορες ομως ξυπνουσα.Καλη φαση παντως ηταν ειδικα οι φαντασιωσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

-petros
Noisette
Περιβόητο μέλος

Έχετε ακούσει γυναίκες να το παθαίνουν;![]()
Το παθαίνουν;

Roben twn Xazwn
Εκκολαπτόμενο μέλος

(μου την σπάει να μένω στην απέξω)
(για τα σφυρίγματα μιλάω)
(και την ονείρωξη της)
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

λοιπον ακουστε και την δικια μου περιπτωση,,το εχω παθει δυο φορεσ επειδη το επιδίωξα,λιγο πριν ολοκληρωσω ξυπναω,ειμαι στεγνοσ αλλα "ενθουσιασμενος" ακομη,παω στο μπανιο και τελειώνω εκει,ποτε δεν λερωσα υφασμα ετσι ,,,τι να πω ,,μεσα στην ολη ατυχια μου να και ενα καλο ..
![]()
Αυτο δεν ειναι ονειρωξη,αυτο ειναι καβλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.