Ρε ντεβιλ δεν γινεται να αρεσει σε ολους ο δικος σου τροπος ζωης.Καταλαβε το δεν ειναι ολοι σαν εσενα.Μερικοι ισως ειναι ασεξουαλ 'η γκει και να σιχαινονται τις γυναικες ενω αλλοι να σιχαινονται το γυμναστηριο.Ολο την ιδια κασετα βαζεις.(εγω εν μερη συμφωνω μαζι σου αλλα μιλαω γενικα).
Το θέμα δεν είναι τι αρέσει σε μένα αλλά και το νορμάλ.
@Paragontas7000 ειναι νορμάλ κατα τη γνώμη σου να κάνεις παρέα με τέτοια κτήνη της κοινωνίας ;
Ρέντης: Απειλητικό μήνυμα στη μητέρα του 18χρονου - «Πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί;» (protothema.gr)
δεν φτάνει που τον έμπλεξαν.... τον απειλούνε κιόλας με ένα κάρο φριχτές ενέργειες.
Δυστυχώς στις μέρες μας έχει κυριαρχήσει η ανωμαλία και ο φανατισμός..... δεν ειναι ο Ντέβιλ κουραστικός ή εγωϊστης.
Θα έπρεπε όλοι μας να λέμε σε όσους έχουν πάρει το στραβο δρόμο
"ΣΤΑΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΩΣΤΑ. Αυτα που σκέφτεσαι ειναι ΛΑΘΟΣ ΟΛΑ.... "
Και όχι " Κάνε οτι θές αγόρι μου...... ειναι το σωστό επειδη στο είπαν και νομίζεις οτι το θές".
Οι σωστοί άνθρωποι σου δείχνουν τη μπανανόφλουδα οι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ... αΠΛΆ δεν θα σου πούν τιποτα
δεν τους ενδιαφέρει ή ειναι και αυτοι τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.
Τα γήπεδα οι αλητοπαρέες και τα ναρκωτικά δεν οδηγούν πουθενά. ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν αλητοπάρεες... και στις γυναίκες. Και εκει πρέπει να προσέχεις... και στα γυμναστηρια οι αληταραδες με τα αναβολικά πχ.
ΩΣΤΟΣΟ ΝΑΙ ΚΑΤΑ την προσωπική μου άποψη δεν ειχε καμία δουλειά.... να μπλέξει με τέτοιον υπόκοσμο.
Θα έπρεπε να βλέπει το γήπεδο απο τη τηλεόραση εφοσον μαζεύει τέτοια καθλάρματα... πχ εγω δεν εχω καμία δουλειά με το επιπεδο που έχω ως άνθρωπος να πάω και να κατσω στην ιδια εξέδρα με τον άλλο τον αλητόβιο που β ριζει παναγιες και μαναδες και γκαρίζει σαν γαϊδουρι και είναι έτοιμος να παίξει ξύλο με τους αστυνομικούς ανα πάσα στιγμή... σορρυ αν ειμαι απότομος αλλα ειναι η πραγματικότητα.
Προτιμώ να κρατήσω τα φράγκα μου και να πάω καμια εκδρομή με την γκομενούλα μου , να καθόμαστε αγκαλίτσα και να χαζεύουμε το χιόνι έξω και το βουνό.... να πάω σε ενα γήπεδο να κάνω τι με τον καθε κάφρο.
Αυτα απο μένα... δεν ειναι θεμα οτι εγω ειμαι διαφορετικός , απλα κάποιοι πήραν το στραβο το δρόμο και δεν ξέρουν να ζήσουν τη ζωή τους. Οριστε τα αποτελέσματα.... φυλακή , απειλές , ενοχές , έκαψε εναν ανθρωπο που δεν του ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.... ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ.... Απιστευτο.
Οποιος δεν ακούει και όποια αυτά θα είναι τα αποτελεσματα.