Mήπως κανείς ξέρει πόσο κάνει ένα περίστροφο και που μπορώ να το βρω;
Ακόμα μήπως γνωρίζετε πόσο κάνει ένα αεροβόλο πιστόλι;
Ελπίζω να ειρωνεύεστε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να ειρωνεύεστε.![]()
Γιατί να ειρωνεύομαι; Η αστυνομία χρησιμοποιείται για την προστασία των πολιτικών, βλέπετε εσείς να υπάρχει ασφάλεια για τον κόσμο; Αν βρεθούν εγκληματίες να απειλούν εμένα και την οικογένειά μου τι να κάνω; Να κάτσω να βλέπω να σιδερώνουν την γυναίκα μου και να βιάσουν την κόρη μου;
Να το κάνεις τι; Αυτοάμυνα; Αφού απαγορεύεται στην Ελλάδα
Να σου πω μια φορά απειληθήκαμε με εισβολή στο σπίτι μας, την εποχή εκείνη είχαμε ένα κόκερ (ένα σκυλί νταή), ιδέα δεν πήραμε, κάποια στιγμή με ξυπνά η γυναίκα μου.... μου λέει από την πίσω πόρτα υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα. Το σκυλί να έχει πάθει ντελίριο να ορμά πάνω στην σιδερένια πόρτα να την φάει, την κράτησα μακριά από παράθυρα μη και μας απειλήσουν με όπλο, άναψα όλα τα φώτα, πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, το σκυλί να κοπανιέται πάνω στην πόρτα.... Η αστυνομία ήρθε μετά από δύο ώρες, ελέγξαμε το σπίτι όχι μπροστά ο αστυνόμος, εμένα έβαζε μπροστά.... τελικά το σκυλί μας έσωσε.
Το σκυλί αυτό πέθανε σήμερα έχουμε ένα σκυλί καναπέ που χαϊδεύεται σε όλους.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά όπλου για άμυνα και προστασία της οικογένειάς μου και μετά ας με πάνε φυλακή....

Libertus
Συντονιστής

Δεν έχει σημασία το μέγεθος του σκύλου. Αν οι επίδοξοι ληστές ξέρουν ότι υπάρχει σκύλος δε θα μπουν σε αυτό το σπίτι, θα προτιμήσουν ένα χωρίς σκύλο. (πολύ φάτσα όμως, να το χαίρεστε)
Κινκ Τσαρτς το αγοράσαμε 600 Ευρώ υπάκουο και πολύ καλό μυαλό. Αλλά δεν είναι φύλακας. Απ ότι καταλάβατε η γυναίκα μου βγάζει το μητρικό της αίσθημα, η κόρη μου το ντύνει αη Βασίλη κλπ ότι μπορείς να φανταστείς και το σκυλί τρίβεται σε μένα είμαι η αδυναμία της κοιμάμαι και τρυπώνει κάτω από τα σκεπάσματα
akikos
Επιφανές μέλος

Τροποι προστασίας
- Δεν έχουμε πολλά λεφτά στο σπίτι μας. Μέχρι 5000 ευρώ και αυτά σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Στους υπολογιστές χρησιμοποιούμε cloud υπηρεσίες για να μη χάσουμε τη δουλειά μας.
- Κοσμήματα και αντικείμενα αξίας σε θυρίδα στις τράπεζα.
- Συναγερμό στη θωρακισμένα πόρτα μας με αισθητήρα να ενεργοποιείται μόλις έρθει σε επαφή ο διαρρήκτης με τη κλειδαριά και ταυτόχρονη ενεργοποίηση εφέ φωτισμού με προβολέα στα μούτρα τους. Είναι δεδομένο ότι θα την στρουμφίσουν. Διαφορετικά αν μπουν μέσα και πιάσουν έναν όμηρο δεν μπορείς να κάνεις τπτ και όπλο στρατιωτικού τύπου να έχεις.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Να θυμηθούμε όμως και τον ηλικιωμένο που σκότωσε το ίδιο του το παιδί επειδή νόμιζε οτι ήταν κλέφτης... Κακά τα ψέματα, με την οπλοκατοχή ανοίγουν οι πόρτες για πολλά και διάφορα ατυχήματα. Η χρήση όπλου πρέπει να είναι η έσχατη λύση. Σκύλος, κάγκελα στα παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, συναγερμοί κλπ πρέπει να έρχονται πρώτα.
Ας κανουμε τα σπιτια μας φυλακες για να μη μας γδερνουν οι ληστες, σωστα ε;
Καταπτυστη ανακοινωση της αστυνομιας να κοιμαστε λεει αμα μπουνε στα σπιτια μας για να σωθουμε.
Καλυτερα να φυγουμε τελειως απο αυτο το μπουρδελο να σωθουμε. Και να ριξουμε μαυρη πετρα πισω μας...
Είναι δύσκολα και λεπτά θέματα. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον, πάρε ή μην πάρεις όπλο. Όμως δεν ξέρω αν είναι η λύση. Πιο πολύ πιστεύω ότι ανοίγει έναν ασκό του Αιόλου, μια επικίνδυνη κατάσταση. Τί να πω. Η λύση ενός σκύλου είναι ο,τι καλύτερο.
Η παταξη της εγκληματικοτητας ειναι η λυση. Οχι το να παρουμε σκυλο.
Oh really?Μάλλον το ακριβώς αντίθετο.
Γιατι τωρα ζοριζονται οι ληστες για παραδειγμα να βρουνε οπλα. Ή οι τρομοκρατες. Ή οι γυφτοι.
Guest 875331
Επισκέπτης

Υπάρχουν σίγουρα ατυχήματα και δυστυχήματα που δε θα γινόντουσαν αν δεν υπήρχε οπλοκατοχή. Αλλά αυτό σαν επιχείρημα είναι scum στα καλύτερα του. Το ζήτημα είναι προφανώς το ratio μεταξύ των εγκλημάτων και ατυχημάτων πριν και μετά οπλοκατοχής. Πολλά στατιστικά δικαιώνουν την οπλοκατοχή.Να θυμηθούμε όμως και τον ηλικιωμένο που σκότωσε το ίδιο του το παιδί επειδή νόμιζε οτι ήταν κλέφτης... Κακά τα ψέματα, με την οπλοκατοχή ανοίγουν οι πόρτες για πολλά και διάφορα ατυχήματα. Η χρήση όπλου πρέπει να είναι η έσχατη λύση. Σκύλος, κάγκελα στα παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, συναγερμοί κλπ πρέπει να έρχονται πρώτα.
Γιατι τωρα ζοριζονται οι ληστες για παραδειγμα να βρουνε οπλα. Ή οι τρομοκρατες. Ή οι γυφτοι.
Κλ εννοείται ανεξάρτητα νομοθεσίας πάντα αδήλωτα θα χουν οι εγκληματίες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Το οπλο ειναι ένα μηχανημα. Με την έννοια οτι αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις δεν πρέπει να το αγγιξεις καν γιατι θα υπάρξει ζημιά. Και η ζημιά εδω ειναι τρομακτική. Και αμφιβάλλω αν υπάρχει και ο ορος επυρσοκροτηση που λένε στα κανάλια.
Guest 190013
Επισκέπτης

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Κι αν μπουκάρουν στο σπίτι 2 ληστές με όπλα τι κάνουμε; Να εξοπλιστούμε και με κάποιο κανόνι; Κάποια εκρηκτικά ίσως; Φαρ ουέστ θα το κάνουμε; Δικαρίνω μεγάλη αφέλεια. Και να πεις ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, έρευνες και εμπειρία για το θέμα, πάει στο διάλο. Αλλά υπάρχουν.
εντάξει φιλε μην τα κρινουμε ολα απο την δική μας την κατασταση μονο ο άλλος μπορει να ειναι πεζοναύτης με κανονική άδεια οπλου σπιτι του και να μπορέσει να αποδειξει μετά στο δικαστηριο οτι αν δεν τους έτρωγε θα τον τρώγανε ή θα επαιρναν αιχμάλωτη την γυναικα του. Για μενα ένας τέτοιος σωστος και δικαιος άνθρωπος που βρέθηκε υπερ αμυνας εναντια σε ενοπλη επιθεση στο σπιτι του με σκοπο να προστατεψει την οικογενεια του θα πρέπει οχι μονο να αθωωθει αλλα να πάρει και παράσημο ανδρειας.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σχολεια για το πεος
Υγεια για το πεος
Συνταξεις για το πεος
Δικαιοσυνη για το πεος, σε 3 χρονια να βρεις το δικιο σου και αν.
Βρειτε μου εναν πουστη λογο να μοιραζομαι ο,τι βγαζω με τον Τσακαλωτο και τον καθε Τσακαλωτο. Να ταϊζει θρεφταρια στο Δημοσιο;
Κι αν μπουκάρουν στο σπίτι 2 ληστές με όπλα τι κάνουμε; Να εξοπλιστούμε και με κάποιο κανόνι; Κάποια εκρηκτικά ίσως; Φαρ ουέστ θα το κάνουμε; Δικαρίνω μεγάλη αφέλεια. Και να πεις ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, έρευνες και εμπειρία για το θέμα, πάει στο διάλο. Αλλά υπάρχουν.
Να τους κερασεις κι ενα γλυκο του κουταλιου...
εντάξει φιλε μην τα κρινουμε ολα απο την δική μας την κατασταση μονο ο άλλος μπορει να ειναι πεζοναύτης με κανονική άδεια οπλου σπιτι του και να μπορέσει να αποδειξει μετά στο δικαστηριο οτι αν δεν τους έτρωγε θα τον τρώγανε ή θα επαιρναν αιχμάλωτη την γυναικα του. Για μενα ένας τέτοιος σωστος και δικαιος άνθρωπος που βρέθηκε υπερ αμυνας εναντια σε ενοπλη επιθεση στο σπιτι του με σκοπο να προστατεψει την οικογενεια του θα πρέπει οχι μονο να αθωωθει αλλα να πάρει και παράσημο ανδρειας.
Ζεις στο κρατος που αγαπαει τον ληστη και τον προστατευει. Τι ασυναρτησιες λες; Εδω δεν ειναι Δυση, να φυγετε κυριε, να πατε αλλου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

(Ετσι λέω για να το πιστέψω). χαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thodoris_eng
- phleidhs
- johnsala
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- taketrance
- Paragontas7000
- American Economist
- giannhs2001
- charmander
- kafka
- A350
- fmarulezkd
- Scandal
- Hased Babis
- AggelikiGr
- Memetchi
- Fernando_A
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Joji
- synthnightingale
- back2967
- jellojina
- Μήτσος10
- Argyrisar
- thunder3
- Unboxholics
- iiTzArismaltor_
- Libertus
- Δροσουλίτης
- physicscrazy
- feggarenios
- ROM32
- rafaela11
- neraida24
- vasilis123321
- Paladin
- epote
- Insertcoin
- Tsepeto
- Thundergirl
- globglogabgalab
- harry akritas
- tsiobieman
- T C
- SlimShady
- Mhtrogoal
- jj!
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.