ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

23-07-24

14:07
Ναι! Δεν είμαι αυτό που έβαλα, 43 είμαι. Δεν μου αρέσει να βάζω στο διαδίκτυο όπου δεν είναι απαραίτητο αληθινά μου στοιχεία και ας είναι γενικά. Το έχω σαν κόλλημα.Άλλα αντ' άλλων ηλικία έχετε δηλώσει μεσιέ;![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.

23-07-24

14:15
Καλά κάνεις. Ο καθένας όπως νιώθει. Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Ναι! Δεν είμαι αυτό που έβαλα, 43 είμαι. Δεν μου αρέσει να βάζω στο διαδίκτυο όπου δεν είναι απαραίτητο αληθινά μου στοιχεία και ας είναι γενικά. Το έχω σαν κόλλημα.
Και συγγνώμη αν "γέλασα", με το σχόλιό της. Το θεώρησα ξεκάθαρα πείραγμα. Πριν από σένα, είχε βγει παγανιά και σε άλλα νήματα με το βούρδουλα...

23-07-24

17:22
Κι εγώ που σε θεωρούσα νιάτο... Τώρα πρέπει να σε σέβομαι δηλαδή που είσαι συνομίληκος;Ναι! Δεν είμαι αυτό που έβαλα, 43 είμαι. Δεν μου αρέσει να βάζω στο διαδίκτυο όπου δεν είναι απαραίτητο αληθινά μου στοιχεία και ας είναι γενικά. Το έχω σαν κόλλημα.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,338 μηνύματα.

23-07-24

17:27
Πηγαινε στον πινακα ελέγχου και καντου το 32 --> 64 να δειχνει παππούς, για να μαθει να βαζει τη σωστη του ηλικία άλλη φορά.Κι εγώ που σε θεωρούσα νιάτο... Τώρα πρέπει να σε σέβομαι δηλαδή που είσαι συνομίληκος;![]()

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.

23-07-24

21:29
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

29-07-24

09:14
Εδώ Devil η Helen Fischer λέει αυτό που σου έλεγα, δεν επιλέγεις ποιον θα ερωτευτείς, βγαίνει αυθόρμητα και αυτόματα. Είναι μια εσωτερική παρόρμηση που δεν μπορείς να την ελέγξεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- anonymos3627
- gegeorgiou90
- Paragontas7000
- ROM32
- thenutritionist
- rafaela11
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Kate1914
- Joji