Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,792 μηνύματα.

17-03-24

22:01
ΑΧ
δεν ξεχνιέται ποτέ, πάντα θα σε καίει..
(αφήστε με εμένα στον πόνο μου
)
δεν ξεχνιέται ποτέ, πάντα θα σε καίει..
(αφήστε με εμένα στον πόνο μου

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,410 μηνύματα.

17-03-24

22:13
Το ανεκπλήρωτο έχει αυτόν τον «ηλεκτρισμό» ακριβώς επειδή δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απομυθοποιηθεί.
Αν το εκπληρώσετε στο μέλλον με κάποιον τρόπο, μάλλον θα απογοητευτείτε κάπως από την έκβαση.
Αν το εκπληρώσετε στο μέλλον με κάποιον τρόπο, μάλλον θα απογοητευτείτε κάπως από την έκβαση.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,792 μηνύματα.

17-03-24

22:15
Ναι, αυτό συμβαίνει σχεδόν παντού.. ακόμα και με ένα αντικείμενο. Μπορεί να θες υπερβολικά να το αγοράσεις και όταν το αποκτήσεις εν τέλει να το πετάξεις σε μια γωνίτσα.Το ανεκπλήρωτο έχει αυτόν τον «ηλεκτρισμό» ακριβώς επειδή δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απομυθοποιηθεί.
Έτσι και στον έρωτα παθαίνεις μια απότομη απομυθοποίηση..
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,507 μηνύματα.

17-03-24

23:28
Το ανεκπλήρωτο έχει αυτόν τον «ηλεκτρισμό» ακριβώς επειδή δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απομυθοποιηθεί.
μην το λες. μπορεί να μετασχηματιστεί σε αγάπη.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,320 μηνύματα.

17-03-24

23:58
Ναι, να καθεσαι να εισαι φιλαράκι μ αυτη που σε χώρισε και σε κεράτωσε με τον επόμενο, κι εσυ θα την αγαπάς όσο θα της κάνει παιδάκι ο επόμενος και θα χαίρεσαι με τη χαρά της.μην το λες. μπορεί να μετασχηματιστεί σε αγάπη.![]()
Οχι ευχαριστώ. Αγάπη ναι, καλά να ειναι ναι, αλλά μακριά κι αγαπημένοι. Καμία επαφή.
Αυτή η αγάπη του τυπου "πες μου πως σου τον καρφωνει ματια μου αυτος που με κεράτωσες, μη σε πονέσει πολύ τριαντάφυλλο του μπαξέ μου" μόνο κάτι αχνοί σπανομαρίες που ελπίζουν κρυφα σε επανασύνδεση ή που το τρώνε το παραμύθι του κερατιάρη για να μην αισθάνονται οι κακοί αν πουν "κόβουμε".
Όχι, αν δεν τραβάει το ερωτικό μετά απο σχέση, να κόβετε.
Εδω στην αρχή δεν τραβαει το ερωτικό και κόβεις με τον άλλον απο αξιοπρέπεια, και θα καθεσαι να τον βλέπεις να τα πινει, τσουτσουκαταπχιόλ στραγγιζοπαπάρ απο άλλον μετα απο σφοδρό έρωτα;
Κι όχι τίποτε άλλο, δε σε σέβεται ποτε πραγματικά ο άλλος αμα σε κερατωσει με επόμενο κι εσυ κατσεις και πεις "ναι οκ σ' αγαπαω ας μεινουμε φίλοι".
Ίσα ίσα ακόμα και ερωτικά να τα βρείτε/ξαναβρείτε με τον άλλον μετα απο ερωτική απογοήτευση/παύση/ανεκπληρωτο οτιδήποτε, κάποια μαλακια θα σας κάνει και θα απομυθοποιηθεί οριστικά στο κεφάλι σας. Τα ανεκπλήρωτα ειναι παιχνίδια του μυαλού.
Αν άξιζαν την αγάπη σας, θα έμεναν στη ζωή σας, ερωτικά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

18-03-24

00:12
Το χειρότερο είναι αυτό που βίωσα εγώ. Ε δεν βρήκα ποτέ το θάρρος να το πω σ'εκείνο το άτομο και παειιι, πέταξε το πουλάκι..
(ο άνθρωπος όχι μόνο δεν ήξερε, νόμιζε ότι δεν τον χωνεύω κιόλας) καλά να πάθω.. όποιος ντρέπεται, πολλά καλά στερεύεται
(ο άνθρωπος όχι μόνο δεν ήξερε, νόμιζε ότι δεν τον χωνεύω κιόλας) καλά να πάθω.. όποιος ντρέπεται, πολλά καλά στερεύεται

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,410 μηνύματα.

18-03-24

00:13
πες του το τώραπέταξε το πουλάκι..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

18-03-24

00:15
Ε τώρα.. είναι αργά για δάκρυα Στέλλαπες του το τώρα

Σημασία είχε να το έλεγα τότε..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για αυτό, θα δώσω μια συμβουλή.. Μάθετε να το λέτε στον άλλο, ακόμη κι αν φάτε χυλόπιτα, τουλάχιστον με τον καιρό θα το ξεχάσετε. Ενώ αν δεν το πείτε ποτέ θα μείνετε με την απορία.
Εγώ έμεινα με την απορία.. κι έτσι θα παραμείνω γιατί ποτέ δεν θα το πω σ εκείνον..

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,320 μηνύματα.

18-03-24

00:27
Αμα έχεις επαφή με τον άλλο, πες το. Ποτε δεν ξερεις.
Έχει σημασια μεν ο χρονος, να το έλεγες τότε, αλλά αυτα τα "ειναι αργά" ειναι δικαιολογιες γιατι φοβόμαστε να μιλήσουμε.
Αν δεν εχει πεθανει ή δεν σε εχει κερατώσει, όλα τα αλλα διορθώνονται.
Έχει σημασια μεν ο χρονος, να το έλεγες τότε, αλλά αυτα τα "ειναι αργά" ειναι δικαιολογιες γιατι φοβόμαστε να μιλήσουμε.
Αν δεν εχει πεθανει ή δεν σε εχει κερατώσει, όλα τα αλλα διορθώνονται.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,655 μηνύματα.

18-03-24

00:28
Αν ήταν έρωτας θα είχε εκπληρωθεί. Το παρελθόν για κάποιο λόγο είναι παρελθόν. Επόμενο παρατράγουδο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,339 μηνύματα.

18-03-24

01:36
Σπάνιο πράγμα να διατηρείς τον ενθουσιασμό σου για καιρό(με τα φυσιολογικά pits που υπάρχουν πάντα φυσικά). Εαν σου τύχει όμως, ξέρεις οτι έχεις βρει το αντικείμενο σου εαν μιλάμε για το επαγγελματικό, ή τον άνθρωπο σου εαν μιλάμε για το ερωτικό.Το ανεκπλήρωτο έχει αυτόν τον «ηλεκτρισμό» ακριβώς επειδή δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απομυθοποιηθεί.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,831 μηνύματα.

18-03-24

01:37
Το ανεκπλήρωτο που ποτέ δεν εξωτερικευτηκε μοιάζει με απωθημένο.. Και καλό είναι να μη συσσωρεύει απωθημένα ο άνθρωπος. Για αυτό μιλάτε και αν δεν.. Τουλάχιστον δε θα μείνετε με την απορία.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.

18-03-24

01:59
Το ανεκπλήρωτο που ποτέ δεν εξωτερικευτηκε μοιάζει με απωθημένο.. Και καλό είναι να μη συσσωρεύει απωθημένα ο άνθρωπος. Για αυτό μιλάτε και αν δεν.. Τουλάχιστον δε θα μείνετε με την απορία.
Τι εννοούμε όταν λέμε ανεκπλήρωτο ; γιατι και ένας χωρισμός αν σε χώρισαν ανεκπλήρωτος έρωτας μπορεί να είναι.
Και είναι χειρότερο γιατι το είχες και μετά χάθηκε. Θέλει λίγο χρόνο να δειξεις την δέουσα ωριμότητα και να σηκωθείς.... δεν ειναι εύκολο αλλα πρέπει. Γιατι δεν έχεις άλλη επιλογή, για αυτό. Πρέπει να αποδείξεις στον εαυτο σου... οτι σου αξίζει κάτι καλύτερο... ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θα σε πουλήσει στα δύσκολα. Δε φοράει μάσκα και δεν εξαφανίζεται μετά την Κυριακή της Αποκριάς (καλή ώρα), οταν πιά οι μάσκες έχουν πέσει.
Ίσως περάσεις απο πολλά στάδια - ισως και καταθλιψης ένα διάστημα. Αυτο δεν έχει σχέση με το να σ αρέσει απλά η άλλη και να μην της το πείς. Οκ δεν της το είπες αλλα.... οπως έγραψαν και τα παιδιά πιο πάνω μάλλον δεν γουσταρε και αυτη για να ειναι παρελθόν.
Μη κοροϊδευόμαστε τώρα... το "Ξαφνικα πηγα και της έκανα εξομολόγηση και με είδε με άλλο μάτι και συγκινήθηκε" ανήκει στο ρομαντικό 1-10%. Συνηθως αμα κάποια σε θέλει ή κάποιος το καταλαβαίνεις στην πρώτη εβδομάδα. Και πολύ λέω.
Πχ σε μια κοινή παρέα αμα κάποια σε γουστάρει δεν φευγει να πάει να συνεχίσει αλλού.... κάθεται και ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει. Φαίνονται όλα αυτά.\
Μιλάω απο προσωπική μάχιμη εμπειρία... 10ετίας και άνω.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,507 μηνύματα.

18-03-24

06:06
Ναι, να καθεσαι να εισαι φιλαράκι μ αυτη που σε χώρισε και σε κεράτωσε με τον επόμενο, κι εσυ θα την αγαπάς όσο θα της κάνει παιδάκι ο επόμενος και θα χαίρεσαι με τη χαρά της.
Οχι ευχαριστώ. Αγάπη ναι, καλά να ειναι ναι, αλλά μακριά κι αγαπημένοι. Καμία επαφή.
Αυτή η αγάπη του τυπου "πες μου πως σου τον καρφωνει ματια μου αυτος που με κεράτωσες, μη σε πονέσει πολύ τριαντάφυλλο του μπαξέ μου" μόνο κάτι αχνοί σπανομαρίες που ελπίζουν κρυφα σε επανασύνδεση ή που το τρώνε το παραμύθι του κερατιάρη για να μην αισθάνονται οι κακοί αν πουν "κόβουμε".
Όχι, αν δεν τραβάει το ερωτικό μετά απο σχέση, να κόβετε.
Εδω στην αρχή δεν τραβαει το ερωτικό και κόβεις με τον άλλον απο αξιοπρέπεια, και θα καθεσαι να τον βλέπεις να τα πινει, τσουτσουκαταπχιόλ στραγγιζοπαπάρ απο άλλον μετα απο σφοδρό έρωτα;
Κι όχι τίποτε άλλο, δε σε σέβεται ποτε πραγματικά ο άλλος αμα σε κερατωσει με επόμενο κι εσυ κατσεις και πεις "ναι οκ σ' αγαπαω ας μεινουμε φίλοι".
Ίσα ίσα ακόμα και ερωτικά να τα βρείτε/ξαναβρείτε με τον άλλον μετα απο ερωτική απογοήτευση/παύση/ανεκπληρωτο οτιδήποτε, κάποια μαλακια θα σας κάνει και θα απομυθοποιηθεί οριστικά στο κεφάλι σας. Τα ανεκπλήρωτα ειναι παιχνίδια του μυαλού.
Αν άξιζαν την αγάπη σας, θα έμεναν στη ζωή σας, ερωτικά.
αναφέρομαι στον ανεκπλήρωτο έρωτα, που δεν εκδηλώθηκε ποτέ, που δεν εξωτερικεύτηκε σε κάποιο αποδέκτη, που αρχικά μπορεί να ένιωσε ο ένας από τους δύο. διαφορετικά πρόκειται για χυλόπιτα ή χωρισμό ή οτιδήποτε άλλο.
οι περισσότεροι έχουμε κάποιον/κάποιους, κυρίως από τα χρόνια της νιότης.
έχω δει τέτοιους έρωτες, να καταλήγουν ακόμα και σε γάμους, χρόνια μετά.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,528 μηνύματα.

18-03-24

10:13
Εγώ αν και από απεκπλήρωτους έρωτες δε σκαμπάζω πολλά, αυτό που πιστεύω είναι ότι αν κάτι έγινε στο παρελθόν και δε μπορεί να αλλάξει, όσο κ αν μας τρώει κ όσο κ αν στεναχωριόμαστε δε πρόκειται να αλλάξει, οπότε γιατί να στεναχωριόμαστε;

18-03-24

10:31
Βρε συ για ανεκπλήρωτο έρωτα λέμε, όχι για χωρισμό λόγω απιστίας.Ναι, να καθεσαι να εισαι φιλαράκι μ αυτη που σε χώρισε και σε κεράτωσε με τον επόμενο, κι εσυ θα την αγαπάς όσο θα της κάνει παιδάκι ο επόμενος και θα χαίρεσαι με τη χαρά της.

Είχα την τύχη να ζήσω τον ανεκπλήρωτο έρωτά μου και η σχέση ακολούθησε το δρόμο που ακολουθούν όλες. Αν δεν το είχα ζήσει, πιστεύω οτι ακόμα θα το σκεφτόμουν. Οπότε όχι, ο ανεκπλήρωτος έρωτας δεν ξεχνιέται.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,831 μηνύματα.

18-03-24

10:34
Όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι ανεκπλήρωτος είναι αυτός που δεν εκπλήρωσε την προσδοκία μας, είτε γιατί έμεινε σε πλατωνικό επίπεδο, είτε γιατί ήταν μονομερής ,είτε γιατί ποτέ δεν εκδηλώθηκε από την πλευρά που τον επιθυμούσε και έμεινε ως απωθημένο, είτε γιατί ήταν σφοδρός μονομερώς και έφαγε απόρριψη, όταν επικοινωνηθηκε .
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,174 μηνύματα.

18-03-24

10:38
Πιστεύω ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια ανεκπλήρωτος. To χειρότερο για'μένα είναι να μένει ανεκπλήρωτος επειδή φεύγει από τη ζωή o άλλος.. Να μην ξέρεις πώς να προχωρήσεις μετά, να φοβάσαι να αγαπήσεις ξανά, να σκέφτεσαι τα χιλιάδες αν. Να νιώθεις ενοχές στο να προχωρήσεις στη ζωή σου. Εφόσον και αν μιλάμε για πραγματικό έρωτα. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε διαλύσει συναισθηματικά/ερωτικά/ψυχικά αν είσαι και μικρός στην ηλικία. Βέβαια ανάλογα και τις εμπειρίες, ο καθένας διαμορφώνει τη δική του ιδέα του "χειρότερου". Αλλά πίστεψε με, δεν είναι κάτι τραγικό αυτό που περιγράφεις. Average teenage situation μου κάνει. Αν τον/την θες ακόμη, πήγαινε μίλα του. Τα "τώρα είναι αργά" κτλ είναι δικαιολογίες. Εκτός αν έχει σχέση, δεν βλέπω το λόγο να μη πας να το επικοινωνήσεις εφόσον σε πονάει ακόμη το δόντι. Στην χειρότερη τρως Χ και το έχεις βγάλει από μέσα σου για να μην σε βασανίζουν τα αν. Μάθε να διεκδικείς αυτά που θες, όταν κι άμα σε παίρνει να το κάνεις φυσικά.Το χειρότερο είναι αυτό που βίωσα εγώ. Ε δεν βρήκα ποτέ το θάρρος να το πω σ'εκείνο το άτομο και παειιι, πέταξε το πουλάκι..
(ο άνθρωπος όχι μόνο δεν ήξερε, νόμιζε ότι δεν τον χωνεύω κιόλας) καλά να πάθω.. όποιος ντρέπεται, πολλά καλά στερεύεται![]()
Και για να απαντήσω και στο ερώτημα του θεματοθέτη: Δεν ξεχνιέται. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τον ξεχνώ.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.

22-07-24

23:50
Αυτή που είδα...... μάλιστα.
ΚΑΙ ΤΙ μου προσέφερε ;
μου στάθηκε ; ταιριάζαμε στο σέξ ; ήθελε να περάσει τη ζωη της μαζί μου ;
φιλε μεγαλώνουμε.... μη μου λές τωρα να κρινω μια γυναικα με τα κριτηρια που ειχα στο γυμνάσιο... απο τοτε έχω πάει με πολλες διαφορετικές γυναικες και οσο να ναι το χω απομυθοποιήσει αυτο το σκηνικό που περιγράφεις. Για καλό μου δηλαδή.
Ο έρωτας που θα νιώσεις ο συγκλονιστικός για κάποια κοπέλα που θα σε ταρακουνήσει, είναι ανεξέλεγκτος, δεν τον ελέγχεις, είναι υποσυνείδητος. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα που θα βρεθεί μπροστά σου μια που θα σε κάνει να το νιώσεις. Έχω δει άτομα με μεγάλη εμπειρία σε γυναίκες να παθαίνουν ταράκουλο με μια. Το έχω νιώσει και εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, μόνο που μπήκε στο χώρο και στα 38 μου, όχι γυμνάσιο ή πιτσιρικάς, δεν ήταν στο χέρι μου, έβγαινε από μέσα μου ορμητικά και δεν ήμουν και κανένας που είχα πρόβλημα με γυναίκες, τις είχα τις σχέσεις μου. Αν και πέρασαν 5 χρόνια, ακόμα και στο μεσοδιάστημα έκανα άλλο δεσμό (μαζί της δεν είχα δεσμό δυστυχώς!), όταν την συναντώ καμιά φορά το ίδιο ταράζομαι και ενθουσιάζομαι. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτά είναι σπάνια. Αλλά λες "ρε γαμώτο! Τι ζωή είναι αυτή αν δεν έχεις με ένα τέτοιο άτομο σχέση και ας σε κάψει, δε βαριέσαι, η ζωή είναι μικρή στο κάτω-κάτω, αυτές οι συγκινήσεις είναι που σε κρατάνε ζωντανό". Δυστυχώς όμως όπως είπα το να σε θέλει το ίδιο και το άλλο άτομο, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κωλοφαρδία.
Έτσι βρίσκουμε συντρόφους που μπορούμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας μπροστά τους (μη απειλητικοί να μας ανατρέπουν), φτιάχνοντας σχέσεις ασφαλείς, επίπεδες που μερικές φορές θυμίζουν και συμβάσεις, αλλά μια ζωή να την περνάς με την μετριότητα; Γι'αυτό τα γράφω όλα αυτά, γιατί μεγαλώνουμε ρε γαμώτο και μετά...πάπαλα. Αυτούς τους μεγάλους έρωτες που ύμνησαν και οι ποιητές, δεν τους βρίσκεις εύκολα.
Εγώ πάντως σου εύχομαι να βρεθεί στο δρόμο σου η γυναίκα που θα σε ανατρέψει, άλλη αίσθηση....
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.

23-07-24

00:03
Ο έρωτας που θα νιώσεις ο συγκλονιστικός για κάποια κοπέλα που θα σε ταρακουνήσει, είναι ανεξέλεγκτος, δεν τον ελέγχεις, είναι υποσυνείδητος. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα που θα βρεθεί μπροστά σου μια που θα σε κάνει να το νιώσεις. Έχω δει άτομα με μεγάλη εμπειρία σε γυναίκες να παθαίνουν ταράκουλο με μια. Το έχω νιώσει και εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, μόνο που μπήκε στο χώρο και στα 38 μου, όχι γυμνάσιο ή πιτσιρικάς, δεν ήταν στο χέρι μου, έβγαινε από μέσα μου ορμητικά και δεν ήμουν και κανένας που είχα πρόβλημα με γυναίκες, τις είχα τις σχέσεις μου. Αν και πέρασαν 5 χρόνια, ακόμα και στο μεσοδιάστημα έκανα άλλο δεσμό (μαζί της δεν είχα δεσμό δυστυχώς!), όταν την συναντώ καμιά φορά το ίδιο ταράζομαι και ενθουσιάζομαι. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτά είναι σπάνια. Αλλά λες "ρε γαμώτο! Τι ζωή είναι αυτή αν δεν έχεις με ένα τέτοιο άτομο σχέση και ας σε κάψει, δε βαριέσαι, η ζωή είναι μικρή στο κάτω-κάτω, αυτές οι συγκινήσεις είναι που σε κρατάνε ζωντανό". Δυστυχώς όμως όπως είπα το να σε θέλει το ίδιο και το άλλο άτομο, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κωλοφαρδία.
Έτσι βρίσκουμε συντρόφους που μπορούμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας μπροστά τους (μη απειλητικοί να μας ανατρέπουν), φτιάχνοντας σχέσεις ασφαλείς, επίπεδες που μερικές φορές θυμίζουν και συμβάσεις, αλλά μια ζωή να την περνάς με την μετριότητα; Γι'αυτό τα γράφω όλα αυτά, γιατί μεγαλώνουμε ρε γαμώτο και μετά...πάπαλα. Αυτούς τους μεγάλους έρωτες που ύμνησαν και οι ποιητές, δεν τους βρίσκεις εύκολα.
Εγώ πάντως σου εύχομαι να βρεθεί στο δρόμο σου η γυναίκα που θα σε ανατρέψει, άλλη αίσθηση....
Αδερφέ δε θέλω να σε πικράνω ωραία όλα αυτά αλλα δεν ειναι για τις δικές μας ηλικίες.
Θελω να πώ οτι δεν δικαιολογείται ξαφνικά και ενω είσαι παντρεμένος να πεις πωπω ειδα μια αλλη και την ερωτευτηκα ας φύγω τώρα.
Να ζησω τον έρωτα.... υποτιθεται οτι γνωρίζεις κάποια επειδη σου αρέσει και δένεσαι σιγα σιγα μαζί της αυτο που αναφέρεις συμβαινει μέν αλλα δε νομίζω οτι ανταποκρίνεται στον δικό μου χαρακτήρα τουλάχιστον οχι στην ηλικία που ειμαι.
Δεν εχω τοσο επιφανειακά κριτήρια πια για να ερωτευτώ κάποια θα πρέπει να εχει ενα στύλ και μια φινέτσα.
Και εννοειται δεν πιστευω οτι θα ταίριαζα με κάποια που αν καθομασταν να συζητησουμε στο πρώτο ραντεβου μου έλεγε οτι ερωτεύεται.... στο έτσι.... μπορει δηλαδη ανα πάσα στιγμη να φυγει απο μια σχεση επειδη δεν την καλύπτει που οκ ειναι θεμιτό αλλα καταλαβες πως το λέω κάποιες το λενε αυτο και απλα δεν εχουν το χαρακτηρα να στεριθώσουν πουθενά. Δεν θέλω με αυτές μπλέξιμο. Για να ειμαι ειλικρινης.
Μπορει να ειναι και αιωνια κολλημένες με πρώην. Να μ λείπει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- anonymos3627
- gegeorgiou90
- Paragontas7000
- ROM32
- thenutritionist
- rafaela11
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Kate1914
- Joji
- fourkaki
- Δροσουλίτης
- Εριφύλη
- jj!
- Memetchi
- iew
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Ariana2018
- Kitkat28!
- Requiem
- Phantomas
- kalhkardia
- Maraki_lar_1980
- Kat_kay
- Kely1234567
- camil
- Evelynne
- marww
- DimitraA.
- MarcoReus
- _pathfinder_
- Μαρια30
- edweimaste
- anastasia papa
- harry akritas
- gwgw_5
- charmander
- sokliap
- Clio MTX
- prinCess.
- gvarth
- Εχέμυθη
- orchidea
- Athens2002
- leo41
- Viedo
- Libertus
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- CiNeFiL
- fmarulezkd
- Ace of Spades
- Γατόπαρδος.
- ZENEVIEV
- Kousmamo
- kapa1405
- Dimitri1234
- kogba
- hirasawayui
- McManus
- tslef8
- Stefanosxios
- Rene2004
- Elina_Papa
- Μάρκος Βασίλης
- eukleidhs1821
- Βλα
- American Economist
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.