H απαντηση ειναι απλουστατη.
Η φουστα αποκαλυπτει σε μεγαλο βαθμο (καθαρη οπτικη επαφη) τα ποδια που "συνδεεονται" με το πιο επιμαχο και αποκρυφο σημειο μιας γυναικας.
Το μυαλο ειναι λογικο να "τρελαινεται" αντικριζοντας οτι λιγα εκατοστα πριν απο τις "πυλες" του παραδεισου ειναι εκτεθημενα και παραλληλα η προσβαση ειναι πιο ευκολη.
Στο παντελονι δεν ισχυει αυτο καθως δεν εχεις καμια οπτικη επαφη δερματος καθως μονο τις καμπυλες που σχηματιζει το σωμα απο την μεση και κατω.
Εχετε ομως σκεφτει ποια παντελονια ειναι τοσο σεξυ που πολλες φορες δεν πιανουν ΜΙΑ μπροστα σε φουστες;
Και εδω επιβεβαιωνεται ο κανονας οτι με "λιγοτερα" μερη εκτεθημενα,μπορει ο αντρας να τρελαθει πιο πολυ και απο να την αντικρισει γυμνη,ειναι θεμα οπτικοψυχολογικου βασανιστηριου
Τα εντονα με χρωματα με υψηλη αντιθεση χρωματων (προδιαγραφονται σκιες λογω καμπυλων) σε συνδιασμο με ενα αποκαλυπτικο σκισιμο κατα μηκος ολου του ποδιου σχεδον μεχρι την λεκανη (σαν να κοψαμε με ψαλιδι τις εξωτερικες ραφες απο καθε μπατζακι).
Ο συνδιασμος της μεγαλη διαδρομης (απο αστραγαλο εως σχεδον λεκανη) του απροστατευτου δερματος,σε συνδιασμο με το πληρως εφαρμοστο παντελονι στους γλουτους και με τον εντονο φωτισμο εκεινου του μερους (τα ανοιχτοτερα χρωματα αντανακλουν περισσοτερο φως με αποτελεσμα το υφασμα να γινεται καπως "ετεροφωτο"-εκμπεμπει φως εξαιτιας καποιου αλλου φωτεινου σωματος).Οπως ολοι γνωριζεται το μαυρο απορροφα ολο το φασμα των χρωματων σε πληρη αντιθεση με το λευκο που τα αντανακλα ολα τα χρωματα.
Για τους απλους παραπανω λογους τα μαυρα υφασματα "αδυνατιζουν" ενω τα λευκα "παχαινουν"...δεν ειναι τιποτα αλλο απο πως μας παρουσιαζουν το σωμα τους...το ενα κρυβει ατελειες αλλα το αλλο απλα το αναδεικνυει πιο πολυ ακομα και να το βλεπατε γυμνο (δεν ειναι τοσο "ετεροφωτο" το δερμα οπως ενα γυαλιστερο λευκο βινυλ παντελονι).