roumana
Διάσημο μέλος

Μπράβο στην κοπέλα με τις ζαρτιέρες Ναι στα δικαιώματα των φοιτητών!![]()
Μπράβο?
…μερικές πήραμε τα μαθήματα με ατελείωτες νύχτες διαβάσματος…το προτιμώ από τις ατελείωτες νύχτες με τον κάθε λιγούρη καθηγητή…
Μʼαρεσει η φούστα σε ίσια γραμμή μέχρι στο γόνατο, με βαθύ σκίσιμο στο πλάι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ φοράω συχνά φούστες αλλά έλεος...εκείνε προσβάλλει βάναυσα κάθε αίσθημα αισθητικής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;"
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω.
Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;"
ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε
αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι....
άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες...

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι....
άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες...![]()
Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι...

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση.
Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος

άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες...![]()
ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες

underwater
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι...![]()
η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε?

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο δρόμο ????
![]()
στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα..........
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα..........

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά;στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα..........

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά;![]()
μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.