susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RENEGADE
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

οι φούστες είναι πολύ ωραίο θέμα αλλά έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα....
δε φοριούνται (ως επί το πλήστον) με φλατ-αθλητικό παπoύτσι.... ήτοι αυτό, την καθιστά από μόνο του ως πιο δυσκολοφόρετη...
(σιγά μη βάλω ψηλοτάκουνο στη δουλειά, στο λεωφορείο, στο σούπερ μάρκετ κλπ)
Τζινακι + αθλητικο = πρακτικό
Φούστα + γοβα = όμορφο μεν, μη πρακτικό δε![]()
Αυτό, αν και αθλητικά παπούτσια φοράω σπάνια.
Πάντως το βράδυ προσπαθώ να φοράω πολλά φορέματα και φούστες που δεν με νοιάζει να βάλω τακούνια!

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

και παλι οχι συχνα αναλογα με τη διαθεση και την περιπτωση

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλωστε αν μια γυναίκα φοράει φούστα μόνο και μόνο για επίδειξη το θέαμα είναι φτηνό

mania
Επιφανές μέλος

Ρε κοπελα μου εβαλε ςπου εβαλες φαρδια ζωνη ΓΙΑ να σε κοιταξουμε, εχε το θαρρος να μη προσπαθεις παραλληλα να το παιζεις και σεμνη !
Καπου αναφερθηκε οτι φουστα δε μπορεις να βαλεις με επιπεδα παπουτσια. Γιατι παρακαλω ; Εχω δει αρκετες φορες. (μιλαμε για απλο καθημερινο ντυσιμο, οχι βραδυνο).
Επισης απο ποια αποψη το τζην ειναι πιο πρακτικο απο τη φουστα ; (γιατι και αυτο ειδα καπου). Η φουστα φανταζομαι θα ειναι και πιο ανετη και πιο δροσερη.
(...και μπαινοβγαινει και πιο ευκολα

(did i say that outloud ? )
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο πηγα να πω τωρα mania.
Ρε κοπελα μου εβαλε ςπου εβαλες φαρδια ζωνη ΓΙΑ να σε κοιταξουμε, εχε το θαρρος να μη προσπαθεις παραλληλα να το παιζεις και σεμνη !
Καπου αναφερθηκε οτι φουστα δε μπορεις να βαλεις με επιπεδα παπουτσια. Γιατι παρακαλω ; Εχω δει αρκετες φορες. (μιλαμε για απλο καθημερινο ντυσιμο, οχι βραδυνο).
Επισης απο ποια αποψη το τζην ειναι πιο πρακτικο απο τη φουστα ; (γιατι και αυτο ειδα καπου). Η φουστα φανταζομαι θα ειναι και πιο ανετη και πιο δροσερη.
(...και μπαινοβγαινει και πιο ευκολα)
(did i say that outloud ? )
Τα καλά και συμφέροντα

Α καλά, εγώ το τελευταίο κρούσμα που με έκανε να τρομάζω που είμαι γυναίκα ήταν μια συμφοιτήτρια μου (=νομική) να ανεβαίνει τα σκαλιά του αμφιθέατρου με εξαιρετικά κοντή φούστα μέσα από την οποία φορούσε...ζαρτιέρες...
Καταλαβαίνετε το αποχαυνωμένο βλέμμα των αντρών και το φονικό της καθηγήτριας

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βρε Μάνια, αυτό μπορείς να το κάνεις για πολλούς λόγους:Υπάρχει και το άλλο που είναι σπαστικό, φοράνε ένα σούπερ σούπερ μίνι κάποιες και όταν δεν τις κοιτάνε κάνουν ότι το κατεβάζουν, αφού εσύ το αγόρασες ιδικά για κοντό και το δοκίμασες πάρε ένα πόντο ποιο κάτω να μην ξεβγάζεις την φούστα απο το τράβηγμα...
1. Σου άρεσε πολύ το σχέδιο, αν και την προτιμούσες λίγο πιο μακριά, αλλά την αγόρασες
2. Η μίνι φούστα έχει την τάση καθώς περπατάς να ανεβαίνει. Αν δεν το κάνεις αυτό καθόλου (να την κατεβάζεις εννοώ) στο τέλος θα δούνε όλοι το βρακί σου

3. Μια φορά είχα φορέσει αντί για καλσόν κάλτσες με σιλικόνη με μίνι φούστα. Φυσικά δεν ήθελα να φανεί η δαντέλα που έχουν πάνω πάνω. Ε πέρασα όλο το βράδυ να κατεβάζω τη φούστα!
mania
Επιφανές μέλος

Βρε Μάνια, αυτό μπορείς να το κάνεις για πολλούς λόγους:
1. Σου άρεσε πολύ το σχέδιο, αν και την προτιμούσες λίγο πιο μακριά, αλλά την αγόρασες
2. Η μίνι φούστα έχει την τάση καθώς περπατάς να ανεβαίνει. Αν δεν το κάνεις αυτό καθόλου (να την κατεβάζεις εννοώ) στο τέλος θα δούνε όλοι το βρακί σου(και δεν μιλάω για φουστοζώνη)
3. Μια φορά είχα φορέσει αντί για καλσόν κάλτσες με σιλικόνη με μίνι φούστα. Φυσικά δεν ήθελα να φανεί η δαντέλα που έχουν πάνω πάνω. Ε πέρασα όλο το βράδυ να κατεβάζω τη φούστα!
Σιμφωνώ με αυτά που λές άλλα δεν θα ήταν καλύτερο να προσπαθούσες να βρείς κάτιμ ποιο μακρύ έτσι όστε να μπορείς να είσαι ποιο άνετα; εξάλου δεν λέω να είναι κανονικό μίνι μηλάω για τις φούστες που και κατεβασμένες να είναι βλέπεις τα πάντα

Υπάρχουν άπιρες κοντές που βλέπεις τα πάντα με όλη την σημασία της λέξης

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μα δεν σου λέω για φουστοζώνες! Αλλά οι μίνι φούστες έχουν την τάση να ανεβαίνουν καθώς περπατάς όταν είναι σχετικά κολλητές, οπότε αν δεν τις κατεβάζεις καθόλου στο τέλος θα γίνουν φουστοζώνες!Σιμφωνώ με αυτά που λές άλλα δεν θα ήταν καλύτερο να προσπαθούσες να βρείς κάτιμ ποιο μακρύ έτσι όστε να μπορείς να είσαι ποιο άνετα; εξάλου δεν λέω να είναι κανονικό μίνι μηλάω για τις φούστες που και κατεβασμένες να είναι βλέπεις τα πάντα
Υπάρχουν άπιρες κοντές που βλέπεις τα πάντα με όλη την σημασία της λέξης![]()

Τα καλά και συμφέροντα
Α καλά, εγώ το τελευταίο κρούσμα που με έκανε να τρομάζω που είμαι γυναίκα ήταν μια συμφοιτήτρια μου (=νομική) να ανεβαίνει τα σκαλιά του αμφιθέατρου με εξαιρετικά κοντή φούστα μέσα από την οποία φορούσε...ζαρτιέρες...
Καταλαβαίνετε το αποχαυνωμένο βλέμμα των αντρών και το φονικό της καθηγήτριας![]()

Ηρθε στη σχολη με κοντη φουστα και ζαρτιερες??? Μα δεν ντραπηκε?

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα καλά και συμφέροντα
Καταλαβαίνετε το αποχαυνωμένο βλέμμα των αντρών και το φονικό της καθηγήτριας![]()
photos? videos? something????

Hunter
Περιβόητο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Συμπερασμα : τις κοντες φουστες τις εφυηρε αντρας και ηταν προμελετημενο να ανεβαινουν μονες τους σιγα σιγα ! (hint hint)
Υπάρχει και ειδική επιστήμη για αυτό! Φουστολογία!

Μπράβο στην κοπέλα με τις ζαρτιέρες Ναι στα δικαιώματα των φοιτητών!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.