Ο ιδανικός αριθμός μελών μιας διασκεδαστικής παρέας

Ποιος είναι κατά τη γνώμη σας;
Multiple votes are allowed. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 12)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Με εξοντώνουν-εξαντλούν οι συνεχόμενες μεγαλομαζώξεις 5+ ατομα.

2-3 πυρήνας βασικων φίλων και σποραδικα οι άλλοι.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
αναπλήρωση των απωλειών... δεν σου έχει τύχει σε παρέα να παρεξηγηθεί κάποιος και να σηκωθεί να φύγει επειδή δυσανασχέτησε με την σταση ή τα λεγόμενα κάποιου άλλου?
Σε εμένα όχι. Το έχω δει να συμβαίνει όμως ναι. Έχεις ένα point.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Πάνω από 8 δεν είναι παρέα, αλλά τύπου ποδοσφαιρική ομάδα. :P

Τι λες! Ειδικά σε σπίτια για φαγητο η σε μεζεδοπωλεια! Πολυ ωραια σκηνικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

αναπλήρωση των απωλειών... δεν σου έχει τύχει σε παρέα να παρεξηγηθεί κάποιος και να σηκωθεί να φύγει επειδή δυσανασχέτησε με την σταση ή τα λεγόμενα κάποιου άλλου?

Πόσο ήταν αυτός ο κάποιος ;;;; 20 χρονών ;😃

Wonderful

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Πόσο ήταν αυτός ο κάποιος ;;;; 20 χρονών ;😃
όταν γράφω σκέφτομαι τις παρέες και τις εξόδους μου στην ηλικία των 20-25 . Επείδή ήταν χρόνια με πολύ έντονη κοινωνική ζωή και έχω ωραίες αναμνήσεις. Τώρα δεν έχω παρέα των 10 !!! Το πολύ 3 - 4 ...

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
5-6, ειδικά όταν πρόκειται για παρέα 3x3 (3 αγόρια και τρία κορίτσια), έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια