Ο τρελάρας με το μαύρο SUV

foreverfreak

Διάσημο μέλος

Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.618 μηνύματα.

Νίκος95

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα.
ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

garch

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα.
ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια;)

O πατέρας σου πιστεύει δηλαδή ότι οι γιατροί συνάδελφοί του δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσουν?
Υπάρχουν πολύ χειρότερες κλινικές περιπτώσεις στα ψυχιατρεία.
Και δεν είμαι πολύ σίγουρος αν δεν χρειάζεται απλά ένα ψυχολόγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. πάντα δίνουν παρατσούκλια στους δολοφόνους. Πιστολέρο, δολοφόνος με το κατσαβίδι κ.τ.λ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...