foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Ο foreverfreak: #41 08-01-10 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Αν το bold αναφερεται στην 17Ν καπου τα εχεις μπερδεψει.. Click για ανάπτυξη... To bold δεν αναφερεται στη 17Ν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο Νίκος95 έγραψε: #42 08-01-10 22:18 ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Ο garch έγραψε: #43 08-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια Click για ανάπτυξη... O πατέρας σου πιστεύει δηλαδή ότι οι γιατροί συνάδελφοί του δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσουν? Υπάρχουν πολύ χειρότερες κλινικές περιπτώσεις στα ψυχιατρεία. Και δεν είμαι πολύ σίγουρος αν δεν χρειάζεται απλά ένα ψυχολόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 18:49 Ο giannis4ever: #44 10-01-10 18:49 Αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. πάντα δίνουν παρατσούκλια στους δολοφόνους. Πιστολέρο, δολοφόνος με το κατσαβίδι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Αν το bold αναφερεται στην 17Ν καπου τα εχεις μπερδεψει.. Click για ανάπτυξη... To bold δεν αναφερεται στη 17Ν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο Νίκος95 έγραψε: #42 08-01-10 22:18 ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Ο garch έγραψε: #43 08-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια Click για ανάπτυξη... O πατέρας σου πιστεύει δηλαδή ότι οι γιατροί συνάδελφοί του δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσουν? Υπάρχουν πολύ χειρότερες κλινικές περιπτώσεις στα ψυχιατρεία. Και δεν είμαι πολύ σίγουρος αν δεν χρειάζεται απλά ένα ψυχολόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 18:49 Ο giannis4ever: #44 10-01-10 18:49 Αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. πάντα δίνουν παρατσούκλια στους δολοφόνους. Πιστολέρο, δολοφόνος με το κατσαβίδι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Ο garch έγραψε: #43 08-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια Click για ανάπτυξη... O πατέρας σου πιστεύει δηλαδή ότι οι γιατροί συνάδελφοί του δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσουν? Υπάρχουν πολύ χειρότερες κλινικές περιπτώσεις στα ψυχιατρεία. Και δεν είμαι πολύ σίγουρος αν δεν χρειάζεται απλά ένα ψυχολόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 18:49 Ο giannis4ever: #44 10-01-10 18:49 Αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. πάντα δίνουν παρατσούκλια στους δολοφόνους. Πιστολέρο, δολοφόνος με το κατσαβίδι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος95: ο μπαμπας μου(νοσοκομος στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης) λεει οτι καλυτερα να γινοταν καμια εκπυρσοκροτηση γιατι αυτος θα μπει μεσα και θα ξαναβγει να κανει τα ιδια Click για ανάπτυξη... O πατέρας σου πιστεύει δηλαδή ότι οι γιατροί συνάδελφοί του δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσουν? Υπάρχουν πολύ χειρότερες κλινικές περιπτώσεις στα ψυχιατρεία. Και δεν είμαι πολύ σίγουρος αν δεν χρειάζεται απλά ένα ψυχολόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 18:49 Ο giannis4ever: #44 10-01-10 18:49 Αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. πάντα δίνουν παρατσούκλια στους δολοφόνους. Πιστολέρο, δολοφόνος με το κατσαβίδι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. πάντα δίνουν παρατσούκλια στους δολοφόνους. Πιστολέρο, δολοφόνος με το κατσαβίδι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.