Πέθανε η Μαρινέλλα

Τωρα μολις το ελεγε στο οπεν οτι οι δικοι της ελεγαν οτι ηταν μεταξυ γης και ουρανου αφου βγηκε απο το νοσοκομειο και νοσηλευοταν σπιτι της.Δεν ζουσε η γυναικα.
Καλυτερα που εφυγε απο το να εμενε ετσι περισσοτερο.
ΘΕΑ!
Ναι, δε ζούσε. Φυτό (και όσοι είναι σ΄ αυτή την κατάσταση μετά από εγκεφαλικά - τα ξέρεις...)...

Θεά, ναι !!! Φωνή, τραγούδια, τεράστιο ρεπερτόριο...Κι ας την "κατηγόρησαν" ότι τραγουδούσε μελιστάλαχτα, δακρύβρεχτα κ.λπ. τραγούδια. Η ουσία είναι ότι ό,τι και να έπιανε στο στόμα της το τραγουδούσε υπέροχα...

Είχε φωνάρα η γυναίκα, τί να λέμε...

Ναι, δε ζούσε. Φυτό (και όσοι είναι σ΄ αυτή την κατάσταση μετά από εγκεφαλικά - τα ξέρεις...)...

Θεά, ναι !!! Φωνή, τραγούδια, τεράστιο ρεπερτόριο...Κι ας την "κατηγόρησαν" ότι τραγουδούσε μελιστάλαχτα, δακρύβρεχτα κ.λπ. τραγούδια. Η ουσία είναι ότι ό,τι και να έπιανε στο στόμα της το τραγουδούσε υπέροχα...

Είχε φωνάρα η γυναίκα, τί να λέμε...
Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της.

Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της.
Ναι, δυνατή και τολμηρή γυναίκα. Πολύ. Είχα δει μια συνέντευξή της και έλεγε ότι έφτασε στην Αθήνα χωρίς μία στην τσέπη. Τότε που χώρισε με τον Καζαντζίδη. Νέα κοπέλα. Και κατάφερε και έχτισε ένα τεράστιο όνομα και έμεινε στην ιστορία...

Τα τραγούδια της δε ; Το ένα καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο...

"Αφήνω" ένα, απ΄ τα πλέον γνωστά της...Και είναι τόσα πολλά, τέτοια τεράστια η γκάμα, πού ποιό να πρωτοθυμηθείς...

Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της.

Το αγαπημένο μου τραγούδι της.

Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της.

Το αγαπημένο μου τραγούδι της.

ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσο λυπητερο κομματι

Ποσο λυπητερο κομματι

Λυπητερό, ναι...

Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία...

Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της...

Και αυτο..τι κομματι!

Και αυτο..τι κομματι!
Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της...

Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου...

Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο...

Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια!
Πωπω...ανεπαναληπτη!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back