Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 19:28 Η Υδροχόος έγραψε: #61 Σήμερα στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τωρα μολις το ελεγε στο οπεν οτι οι δικοι της ελεγαν οτι ηταν μεταξυ γης και ουρανου αφου βγηκε απο το νοσοκομειο και νοσηλευοταν σπιτι της.Δεν ζουσε η γυναικα. Καλυτερα που εφυγε απο το να εμενε ετσι περισσοτερο. ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Ναι, δε ζούσε. Φυτό (και όσοι είναι σ΄ αυτή την κατάσταση μετά από εγκεφαλικά - τα ξέρεις...)... Θεά, ναι !!! Φωνή, τραγούδια, τεράστιο ρεπερτόριο...Κι ας την "κατηγόρησαν" ότι τραγουδούσε μελιστάλαχτα, δακρύβρεχτα κ.λπ. τραγούδια. Η ουσία είναι ότι ό,τι και να έπιανε στο στόμα της το τραγουδούσε υπέροχα... Είχε φωνάρα η γυναίκα, τί να λέμε... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 19:35 Η Πουπουλίνα: #62 Σήμερα στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, δε ζούσε. Φυτό (και όσοι είναι σ΄ αυτή την κατάσταση μετά από εγκεφαλικά - τα ξέρεις...)... Θεά, ναι !!! Φωνή, τραγούδια, τεράστιο ρεπερτόριο...Κι ας την "κατηγόρησαν" ότι τραγουδούσε μελιστάλαχτα, δακρύβρεχτα κ.λπ. τραγούδια. Η ουσία είναι ότι ό,τι και να έπιανε στο στόμα της το τραγουδούσε υπέροχα... Είχε φωνάρα η γυναίκα, τί να λέμε... Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 19:43 Η Υδροχόος έγραψε: #63 Σήμερα στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της. Click για ανάπτυξη... Ναι, δυνατή και τολμηρή γυναίκα. Πολύ. Είχα δει μια συνέντευξή της και έλεγε ότι έφτασε στην Αθήνα χωρίς μία στην τσέπη. Τότε που χώρισε με τον Καζαντζίδη. Νέα κοπέλα. Και κατάφερε και έχτισε ένα τεράστιο όνομα και έμεινε στην ιστορία... Τα τραγούδια της δε ; Το ένα καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... "Αφήνω" ένα, απ΄ τα πλέον γνωστά της...Και είναι τόσα πολλά, τέτοια τεράστια η γκάμα, πού ποιό να πρωτοθυμηθείς... Spoiler American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.312 μηνύματα. Σήμερα στις 19:47 Ο American Economist: #64 Σήμερα στις 19:47 Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η Πουπουλίνα: #65 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Υδροχόος έγραψε: #66 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι !!! Απ' τις ωραιότερες ζεϊμπεκιές... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #67 Σήμερα στις 20:28 Ποσο λυπητερο κομματι Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τωρα μολις το ελεγε στο οπεν οτι οι δικοι της ελεγαν οτι ηταν μεταξυ γης και ουρανου αφου βγηκε απο το νοσοκομειο και νοσηλευοταν σπιτι της.Δεν ζουσε η γυναικα. Καλυτερα που εφυγε απο το να εμενε ετσι περισσοτερο. ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Ναι, δε ζούσε. Φυτό (και όσοι είναι σ΄ αυτή την κατάσταση μετά από εγκεφαλικά - τα ξέρεις...)... Θεά, ναι !!! Φωνή, τραγούδια, τεράστιο ρεπερτόριο...Κι ας την "κατηγόρησαν" ότι τραγουδούσε μελιστάλαχτα, δακρύβρεχτα κ.λπ. τραγούδια. Η ουσία είναι ότι ό,τι και να έπιανε στο στόμα της το τραγουδούσε υπέροχα... Είχε φωνάρα η γυναίκα, τί να λέμε...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 19:35 Η Πουπουλίνα: #62 Σήμερα στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, δε ζούσε. Φυτό (και όσοι είναι σ΄ αυτή την κατάσταση μετά από εγκεφαλικά - τα ξέρεις...)... Θεά, ναι !!! Φωνή, τραγούδια, τεράστιο ρεπερτόριο...Κι ας την "κατηγόρησαν" ότι τραγουδούσε μελιστάλαχτα, δακρύβρεχτα κ.λπ. τραγούδια. Η ουσία είναι ότι ό,τι και να έπιανε στο στόμα της το τραγουδούσε υπέροχα... Είχε φωνάρα η γυναίκα, τί να λέμε... Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 19:43 Η Υδροχόος έγραψε: #63 Σήμερα στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της. Click για ανάπτυξη... Ναι, δυνατή και τολμηρή γυναίκα. Πολύ. Είχα δει μια συνέντευξή της και έλεγε ότι έφτασε στην Αθήνα χωρίς μία στην τσέπη. Τότε που χώρισε με τον Καζαντζίδη. Νέα κοπέλα. Και κατάφερε και έχτισε ένα τεράστιο όνομα και έμεινε στην ιστορία... Τα τραγούδια της δε ; Το ένα καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... "Αφήνω" ένα, απ΄ τα πλέον γνωστά της...Και είναι τόσα πολλά, τέτοια τεράστια η γκάμα, πού ποιό να πρωτοθυμηθείς... Spoiler American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.312 μηνύματα. Σήμερα στις 19:47 Ο American Economist: #64 Σήμερα στις 19:47 Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η Πουπουλίνα: #65 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Υδροχόος έγραψε: #66 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι !!! Απ' τις ωραιότερες ζεϊμπεκιές... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #67 Σήμερα στις 20:28 Ποσο λυπητερο κομματι Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, δε ζούσε. Φυτό (και όσοι είναι σ΄ αυτή την κατάσταση μετά από εγκεφαλικά - τα ξέρεις...)... Θεά, ναι !!! Φωνή, τραγούδια, τεράστιο ρεπερτόριο...Κι ας την "κατηγόρησαν" ότι τραγουδούσε μελιστάλαχτα, δακρύβρεχτα κ.λπ. τραγούδια. Η ουσία είναι ότι ό,τι και να έπιανε στο στόμα της το τραγουδούσε υπέροχα... Είχε φωνάρα η γυναίκα, τί να λέμε... Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 19:43 Η Υδροχόος έγραψε: #63 Σήμερα στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της. Click για ανάπτυξη... Ναι, δυνατή και τολμηρή γυναίκα. Πολύ. Είχα δει μια συνέντευξή της και έλεγε ότι έφτασε στην Αθήνα χωρίς μία στην τσέπη. Τότε που χώρισε με τον Καζαντζίδη. Νέα κοπέλα. Και κατάφερε και έχτισε ένα τεράστιο όνομα και έμεινε στην ιστορία... Τα τραγούδια της δε ; Το ένα καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... "Αφήνω" ένα, απ΄ τα πλέον γνωστά της...Και είναι τόσα πολλά, τέτοια τεράστια η γκάμα, πού ποιό να πρωτοθυμηθείς... Spoiler American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.312 μηνύματα. Σήμερα στις 19:47 Ο American Economist: #64 Σήμερα στις 19:47 Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η Πουπουλίνα: #65 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Υδροχόος έγραψε: #66 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι !!! Απ' τις ωραιότερες ζεϊμπεκιές... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #67 Σήμερα στις 20:28 Ποσο λυπητερο κομματι Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και οχι μονο.Ηταν τρομερη προσωπικοτητα και πολυ πρωτοπορος στην εποχη της. Click για ανάπτυξη... Ναι, δυνατή και τολμηρή γυναίκα. Πολύ. Είχα δει μια συνέντευξή της και έλεγε ότι έφτασε στην Αθήνα χωρίς μία στην τσέπη. Τότε που χώρισε με τον Καζαντζίδη. Νέα κοπέλα. Και κατάφερε και έχτισε ένα τεράστιο όνομα και έμεινε στην ιστορία... Τα τραγούδια της δε ; Το ένα καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... "Αφήνω" ένα, απ΄ τα πλέον γνωστά της...Και είναι τόσα πολλά, τέτοια τεράστια η γκάμα, πού ποιό να πρωτοθυμηθείς... Spoiler
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.312 μηνύματα. Σήμερα στις 19:47 Ο American Economist: #64 Σήμερα στις 19:47 Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η Πουπουλίνα: #65 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Υδροχόος έγραψε: #66 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι !!! Απ' τις ωραιότερες ζεϊμπεκιές... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #67 Σήμερα στις 20:28 Ποσο λυπητερο κομματι Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:24 Η Πουπουλίνα: #65 Σήμερα στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Υδροχόος έγραψε: #66 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι !!! Απ' τις ωραιότερες ζεϊμπεκιές... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #67 Σήμερα στις 20:28 Ποσο λυπητερο κομματι Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς. Σπουδαία καλλιτέχνης και προσωπικότητα που άφησε το αποτύπωμα της. Ας ευχηθώ με την σειρά μου να αναπαυθεί η ψυχή της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Υδροχόος έγραψε: #66 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι !!! Απ' τις ωραιότερες ζεϊμπεκιές... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #67 Σήμερα στις 20:28 Ποσο λυπητερο κομματι Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το αγαπημένο μου τραγούδι της. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι !!! Απ' τις ωραιότερες ζεϊμπεκιές...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #67 Σήμερα στις 20:28 Ποσο λυπητερο κομματι Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. Σήμερα στις 20:31 Η Υδροχόος έγραψε: #68 Σήμερα στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ποσο λυπητερο κομματι Click για ανάπτυξη... Λυπητερό, ναι... Τί φωνή, όμως ε ; Λες και δεν έχει τέλος, ένα πράμα..."Ανεβαίνει", "κατεβαίνει", χωρίς δυσκολία... Ταυτίζεσαι μαζί της, ρε παιδί μου...Με τα χαρούμενα, με τα πιο λυπητερά της, με τα πάντα όλα της...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. Σήμερα στις 20:40 Η Πουπουλίνα: #69 Σήμερα στις 20:40 Και αυτο..τι κομματι! Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: User2350 Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist User2350 touvlo GeorgePap2003 Wonderkid chester20080 taketrance sleppingcate johnsala Angelikaaa rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour fockos Scandal sakplat Kate1914 camil charmander Sosstoss Μήτσος10 A350 giannhs2001 Unboxholics Ωρορα Libertus jj! fmarulezkd Memetchi Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.866 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η Υδροχόος έγραψε: #70 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και αυτο..τι κομματι! Click για ανάπτυξη... Δεν το συζητώ...Πασίγνωστο κι απ΄ τα πολύ ωραία της... Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της με συντρόφευσαν σε πολλές στιγμές τής ζωής μου... Έχει πει κομματάρες...Το ΄να καλύτερο απ΄ τ΄ άλλο... Spoiler
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.978 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #71 53 λεπτά πριν Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Τελευταία επεξεργασία: 48 λεπτά πριν
Τα ξεχναμε γμτ...αλλα τι να πεις και για αυτην εδω την ερμηνεια! Πωπω...ανεπαναληπτη! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 52 λεπτά πριν Ηταν η πρωτη γυναικα τραγουδιστρια που σηκωθηκε απο την καρεκλα...εκοψε τα μαλλι της αγοριστικα.φορεσε παντελονια και χορευε! Κια τολμησε να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον πατερα του παιδιου της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 48 λεπτά πριν Κια βεβαια για μνα εγινε τεραστια οταν ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.