Πέθανε η κόρη του Αντώνη Σαμαρά

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.000 μηνύματα.
Είναι απο τις στιγμές που αντιλαμβάνεσαι πόσο αυαίσθητη και σπάνια είναι η ανθρώπινη ζωή, όπως και ο,τι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μεγάλη λύπη, ιδιαίτερα όταν χάνονται νέοι άνθρωποι με τόσο ξαφνικό και απρόβλεπτο τρόπο. Μακάρι να πέρναμε χρόνια απο τον Μητσοτάκη και να τα δίναμε σε εκείνη.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.081 μηνύματα.
Εφόσον είναι τόσο ανόητοι και δεν ξέρουν ότι όταν καταχράσαι μια ολόκληρη χώρα και καταρημαζεις ανελέητα τα πάντα , αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στους ίδιους, κάποτε, είναι άξιοι της μοίρας τους.
Αυτό ακριβώς. Κρίμα το κορίτσι προφανώς, αλλά οι κυβερνώντες πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι είναι απλοί άνθρωποι κι όχι Θεοί.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.286 μηνύματα.
αυτός είναι απαράδεκτη δήλωση .... και αντισυναδελφική... από τον καθηγητή..... δεν έχει απόλυτα δίκιο αλλά κατά τη γνώμη μου δεν ευθύνεται για όλη αυτη τη κατάσταση η μεταφορά της ασθενούς. Το περιστατικό έγινε κατά τη νοσηλεία αλλά ακόμα δεν έχουν διευκρινήσει τι έγινε ακριβως.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.754 μηνύματα.
αυτός είναι απαράδεκτη δήλωση .... και αντισυναδελφική... από τον καθηγητή..... δεν έχει απόλυτα δίκιο αλλά κατά τη γνώμη μου δεν ευθύνεται για όλη αυτη τη κατάσταση η μεταφορά της ασθενούς. Το περιστατικό έγινε κατά τη νοσηλεία αλλά ακόμα δεν έχουν διευκρινήσει τι έγινε ακριβως.
ναι συμφωνω, ειναι λαθος να βγαζουμε συμπερασματα χωρις να ξερουμε κανενα κλινικο στοιχειο για την περιπτωση της, και βασιζομενοι σε εικασιες και φημες.

Πόσο πιθανό ειναι να πεθανε απο τον λεγομενο αιφνίδιο θανατο επιληψιας (SUDEP);

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.286 μηνύματα.
ναι συμφωνω, ειναι λαθος να βγαζουμε συμπερασματα χωρις να ξερουμε κανενα κλινικο στοιχειο για την περιπτωση της, και βασιζομενοι σε εικασιες και φημες.

Πόσο πιθανό ειναι να πεθανε απο τον λεγομενο αιφνίδιο θανατο επιληψιας (SUDEP);
είναι σπάνιο 1 στα 1000.
πιστευω οτι άλλη ειναι η κυρια αιτια του θανάτου της κοπέλας που φυσικά δε θα δημοσιευτουν την παρούσα φάση.

Σε κάθε περίπτωση ότι έχει να κάνεις με έναν διάσημο η υπερπροσοχή που δείχνεις για να κάνεις σωστά κάτι μπορεί να κάνεις κακό στο τέλος.

Με διάσημους που έχει τύχει να δω στα επείγοντα (4 για την ακρίβεια) οι περισσότεροι ενώ στην αρχή κάθονταν ήσυχοι στο τέλος αντιδράσουν για ηλίθιους λόγους πχ δεν είχανε μονοκλινο δωμάτιο κοκ με μια εξαίρεση η οποία ήτανε σωστή καθόλη την διάρκεια της νοσηλείας της (με μόνο παράπτωμα πως έδινε συνεντευξη σε δημοσιογράφους τηλεφωνικά ενώ ηταν νοσηλευόμενη).

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.794 μηνύματα.
Αυτό που ο καθένας έχει γνώμη για το περιστατικο χωρίς να ειναι στο περιστατικο κ να το χειρίζεται με ξεπερνάει...

Βρε μπουφέ... Μπορεί να τυχουν ένα κάρο συνδυασμοί κ παραγοντες που να αλλάξουν τα δεδομένα... Δεν χειριζεσαι εσυ τη κατάσταση απλά μη κανεις τον έξυπνο. Η αμα θες ελα να τη χειριστείς. Αναφέρομαι στον ακαδημαϊκό.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.255 μηνύματα.
Γλέντα Κυριάκο εσύ κι ας καίγεται όλη η Ελλάδα..

1755000791334.png

1755000804260.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.942 μηνύματα.
Ο Σαμαράς μπορεί να με έκανε να κλάψω και να οργιστω και να ψηφίσω Τσίπρα πίσω στο 2015, αλλά πιστευω πως κανενας πατέρας δεν πρέπει να βλέπει το παιδί του να φεύγει πριν από εκείνον. Επίσης η κοπέλα δεν φταίει για τα λάθη του πατέρα της.

Η τιμωρία πρέπει να ειναι για το πρόσωπο που μας έβλαψε, όχι για το παιδί του ή άλλους. Οπότε ναι, λυπάμαι για την νεα κοπέλα και για εκεινον γι αυτο που περνάει, αν και δεν τον γουσταρω σαν πολιτικό.

Θεος χωρέστην.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.255 μηνύματα.
Εμένα με εντυπωσιάζει που ο ημέτερος παρίσταται σε γλέντια μαζί με την κόρη του χορεύοντας ζεμπεκιές την ημέρα της κηδείας της κόρης ενός πολιτικά -έστω- αντιπάλου. Μηδέν ενσυναίσθηση και ήθος.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.221 μηνύματα.
Ο Σαμαράς μπορεί να με έκανε να κλάψω και να οργιστω και να ψηφίσω Τσίπρα πίσω στο 2015, αλλά πιστευω πως κανενας πατέρας δεν πρέπει να βλέπει το παιδί του να φεύγει πριν από εκείνον. Επίσης η κοπέλα δεν φταίει για τα λάθη του πατέρα της.

Η τιμωρία πρέπει να ειναι για το πρόσωπο που μας έβλαψε, όχι για το παιδί του ή άλλους. Οπότε ναι, λυπάμαι για την νεα κοπέλα και για εκεινον γι αυτο που περνάει, αν και δεν τον γουσταρω σαν πολιτικό.

Θεος χωρέστην.

Αυτος θα λυπόταν άραγε, εάν εσύ έχανες την κόρη σου ;

Το πολύ - πολύ , αν είχες κάποια σημαντικότητα σαν άτομα της δημόσιας ζωής, να σ στέλνε τυπικά συλλυπητήρια και κροκοδείλια.

Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη δεν βρίσκονται στα παραπάνω, αλλά στην δημιουργία ικανών συνθηκών και μιας κοινωνίας δικαίου , όπου τέτοια τραγικά φαινόμενα θα μπορούσαν να αποφευχθούν, ή να μειωθούν στο ελάχιστο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμένα με εντυπωσιάζει που ο ημέτερος παρίσταται σε γλέντια μαζί με την κόρη του χορεύοντας ζεμπεκιές την ημέρα της κηδείας της κόρης ενός πολιτικά -έστω- αντιπάλου. Μηδέν ενσυναίσθηση και ήθος.

Ακριβώς αυτό.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.942 μηνύματα.
Εγω αισθανομαι κατι χειρότερο. Το ανέμενα και πλέον το αναμένω. Δηλαδή ειναι μια κανονικότητα, κακώς βεβαια, αυτή η συμπεριφορά.

Και υπάρχει στους πολιτικούς γιατί υπάρχει και στους ψηφοφόρους τους. Λαός και πολιτικοί δεν είναι μη συγκοινωνουντα δοχεία απομονωμένα το ένα απο το άλλο σε συμπεριφορές.

Σου λεει ο άλλος, Κούλη ρε κερατά θα ψηφίσω γιατι ΕΓΩ έχω συμφέρον, εσυ αμα πεινάς ή δε σου αρέσει ή έχεις άλλες αξίες, μου είναι αδιάφορο.

Και μη πολιτικά, μπορεί να τσακωθουμε εγω κι εσυ αύριο και να με δεις να σέρνομαι στους γιατρούς και να λες "πάρτα κερατά, σε τιμώρησε ο Θεος". Δεν το χεις ακούσει αυτό σαν συμπεριφορά;

Επειδή δεν το φωνάζει ο γαιώδης ο αμόρφωτος στις αξίες λαός, δε σημαίνει ότι δεν το σκέφτεται.

Κι ο Κούλης και ο καθε Κούλης που είναι επάνω, το ίδιο είναι, ενας κανονικος άνθρωπος οπως οι ψηφοφόροι του. Κάτσε και λούσου τα σου λεει οπως έστρωσες κύριε Σαμαρά κύριε Καραμανλή που βγάζατε γλώσσα.

Και με τρομάζει πλέον οτι το βλέπω σαν κανονικό και στο λαό και στους πολιτικούς. Μια αποδοχή του κακού, μια απάθεια και μια συναίνεση σε μια εγωιστική "έκαστος υπερ πάρτης" στάση.

Κάποτε αυτά έπαιζαν ρόλο. Και για μένα παίζουν ακόμα ρόλο. Η ανηθικότητα στον πόνο του άλλου. Πέθανε το παιδί του κι ο άλλος χαρταετό.

Αυτος θα λυπόταν άραγε, εάν εσύ έχανες την κόρη σου ;

Το πολύ - πολύ , αν είχες κάποια σημαντικότητα σαν άτομα της δημόσιας ζωής, να σ στέλνε τυπικά συλλυπητήρια και κροκοδείλια.

Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη δεν βρίσκονται στα παραπάνω, αλλά στην δημιουργία ικανών συνθηκών και μιας κοινωνίας δικαίου , όπου τέτοια τραγικά φαινόμενα θα μπορούσαν να αποφευχθούν, ή να μειωθούν στο ελάχιστο.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και 100% δεν θα ήταν αμφίδρομη η λύπη. Οπως συμφωνώ και στην ουσιαστική αλληλεγγύη και τον σεβασμό.

Όμως οι αξίες μου ειναι δικές μου, και δεν βρισκω το λόγο, τουλάχιστον στην προκείμενη περίπτωση, να τις ενεργοποιήσω ανταλλακτικά (αν εσυ θα το έκανες, τότε θα το κάνω κι εγω).

Αυτος ούτε να με χέσει, το ξέρω. Εγω όμως εύχομαι συλλυπητήρια. Δεν πειράζει, αυτός είμαι.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.316 μηνύματα.
Η προσωπικότητα των ανθρώπων σε κάτι τέτοια θέματα αποκαλύπτετε...

Μπροστά στο θάνατο δεν χωράει καμία μνησικακια ...όλοι λυγίζουν ειδικά όταν ένας γονέας χάνει το παιδί του ..
Υπέρτατος πόνος...

Πως μπορείς μετά από μια κριση να πεθάνεις...

Έχω γύρω μου δύο τρία άτομα με τέτοιο ιστορικό και από την ώρα που το διάβασα αναρωτιέμαι πως μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε ακόμα και στο νοσοκομείο να τους πάμε..
Γιατί να επιμένουμε; Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο σύστημα...
Να πάμε σε ιδιωτικά;

Ίσως αν πήγαινε να ήταν τώρα εν ζωή η κοπέλα....κρίμα...άδικο

fockos

Επιφανές μέλος

μου έκανε θετική εντύπωση που η οικογένεια δε ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση συνεπώς την αιτία δε θα την μάθουμε ποτέ. Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι κάθονται και μεταδίδουν ανακρίβιες μη σεβόμενοι τον πόνο της οικογένειας.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.316 μηνύματα.
μου έκανε θετική εντύπωση που η οικογένεια δε ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση συνεπώς την αιτία δε θα την μάθουμε ποτέ. Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι κάθονται και μεταδίδουν ανακρίβιες μη σεβόμενοι τον πόνο της οικογένειας.
Γιατί σου κάνει εντύπωση ξέροντας σε τι διαδικασία βάζεις τον άνθρωπο σου ....

Ένα περισσότερο που λες ότι είσαι γιατρός και ξέρεις πως χειρίζονται το σώμα σε τέτοιες περιπτώσεις..

Σημασία έχει ότι έφυγε δεν γύρνα πίσω...είχε τα θέματα της μέχρι εκεί...

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν την σκέψεις της νεκροψία και ειναι απόλυτα κατανοητό...

fockos

Επιφανές μέλος

Δε μπορώ να επεκταθω παραπάνω αλλά καμία σχέση δεν έχει αυτό που έγινε από αυτό που παρουσιάσαν.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 11.031 μηνύματα.
Αυτό το τρομερά λυπητερό γεγονός είναι μια απόδειξη πως, είτε είσαι λαϊκός άνθρωπος, είτε ελιτ, είτε μπλε, είτε κόκκινος, όλοι μας την ίδια μοίρα έχουμε γραμμένη. Απο καρδιάς, τα θερμά μου συλληπητήρια για την οικογένεια Σαμαρά. Ευελπιστώ ο χαμός της κόρης του να συμβάλλει στην καλυτέρευση του ΕΣΥ και στην παροχή της κατάλληλης ιατρικής περίθαλψης σε όποιον άνθρωπο το χρειάζεται, για να μη θρηνεί άσκοπα μια μάνα το παιδί της, ένας νεαρός τον πατέρα του.
Περιηγούμενος επίσης την ιστοσελίδα του στο Twitter, τρομερή εντύπωση μου έκανε το ότι παράθεσε το ΙΒΑΝ διαφόρων φορέων, με κοινωφελή δραστηριότητα, παροτρύνοντας να κάνουν δωρεά εκεί, διότι "αυτό θα επιθυμούσε η Λένα". Αν και στον αντίποδα πολιτικά που θα μπορούσα να πω χίλια πράγματα, αυτό του το αναγνωρίζω. Θέλει τρομερό ήθος και αξιοπρέπεια. Απο τους ελάχιστους ηγέτες της ΝΔ τους οποίους σέβομαι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δε μπορώ να επεκταθω παραπάνω αλλά καμία σχέση δεν έχει αυτό που έγινε από αυτό που παρουσιάσαν.
Κοίταξε να δεις Φόκο. Ή ξέρεις κάτι και το λες με την οποια ευθυνη θα σου αναλογεί μετά, ή δεν το ξεκινάς να το λες καν.

Αυτό το περι αυθεντίας "εγω ξέρω αλλά δεν σας το λεω", πρώτον ειναι ασέβεια προς τη νεκρή κοπέλα και δεύτερον αφήνει αλγεινή εντυπωση οτι προσπαθεις να μας πεις οτι εχεις inside info χωρις να ρισκάρεις τη φήμη σου και την θέση σου αποκαλύπτοντάς το.

Γνώμη μου, να μην σχολιαστεί καν. Σεβασμός στη νεκρή κοπέλα.

Αστο να παει το ρημάδι, τι μας κάνεις τον "εγω ξέρω";

Εκτος αμα έχεις το θάρρος, με οτι συνεπάγεται μετά αυτό, έτσι;

Κάποια θέματα ειναι ευαισθητα για να τα γαργαλάμε για sensationalism posts.

fockos

Επιφανές μέλος

Κοίταξε να δεις Φόκο. Ή ξέρεις κάτι και το λες με την οποια ευθυνη θα σου αναλογεί μετά, ή δεν το ξεκινάς να το λες καν.

Αυτό το περι αυθεντίας "εγω ξέρω αλλά δεν σας το λεω", πρώτον ειναι ασέβεια προς τη νεκρή κοπέλα και δεύτερον αφήνει αλγεινή εντυπωση οτι προσπαθεις να μας πεις οτι εχεις inside info χωρις να ρισκάρεις τη φήμη σου και την θέση σου αποκαλύπτοντάς το.
Δε μπορώ να πω σε δημόσιο forum τι έγινε αν ηταν θα το ελεγε η ιδια η οικογένεια παραπανω καρδιολογικο ηταν το θεμα οχι νευρολογικο *δε θεωρω οτι φταινε οι ιατροι το τι έγινε και ο ευαγγελισμος ειναι εξαιρετικο νοσοκομειο

Τελευταία επεξεργασία:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.
Μην είστε τόσο σκληροί με τον φόκο .. Εγω αυτό που λέει δεν το εκλαμβάνω ως επίδειξη αυθεντίας αλλά παρότρυνση να μην πιστεύουμε ό,τι αναγράφεται στα sites γιατί γίνεται παραπληροφόρηση .

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μην είστε τόσο σκληροί με τον φόκο .. Εγω αυτό που λέει δεν το εκλαμβάνω ως επίδειξη αυθεντίας αλλά παρότρυνση να μην πιστεύουμε ό,τι αναγράφεται στα sites γιατί γίνεται παραπληροφόρηση .
Ετσι είμαστε οι αρσενικοί. Σκληροί.