chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.

20-08-24

11:50
Το far right δεν ξεκίνησε το 2013 για τη συμπάθεια του προς το Front National τότε. Είναι δεκαετίες πριν. Υποστήριζε ένθερμα τον φίλο του Jean-Marie Le Pen. Την κόρη του δεν την συμπαθουσε ιδιαίτερα -όχι επειδή είναι ακροδεξια κι αυτός κεντροδεξιος- αλλά επειδή ο ίδιος θεωρούσε πως δεν τιμουσε εκείνη την κληρονομιά του πατέρα της στα ακροδεξια, δηλαδή δεν ήταν τόσο ακροδεξια όσο ο φιλος του ο πατέρας της τον οποιο στηριζε.Εν τω μεταξύ, με τις ειδήσεις του θανάτου του γίνονταν χαμός και για τις φήμες που τον ήθελαν ακροδεξιό φασίστα. Μία μικρή αναζήτηση και καταλαβαίνεις πως ο τυπάς ήταν γκωλικός κεντροδεξιός. Είχε ως βάση τον θαυμασμό του για τον Σαρλ Ντε Γκωλ. Είχε στηρίξει κυρίως γκωλικούς υποψηφίους και προέδρους όπως ο Φιγιόν και ο Σαρκοζύ ενώ στη τελευταία αναμέτρηση ήταν φανατικά υπέρ της Βαλερί Πεκρές. Κοινώς κάτι σαν Γάλλος νεοδημοκράτης σαν να λέμε περίπου. Μία ξεχασμένη δήλωση του όμως το 2013 πως το Εθνικό Μέτωπο (σήμερα Εθνική Συσπείρωση) δεν είναι κακό έμεινε στην ιστορία αρκετό για να χαρακτηριστεί έτσι (παρ'όλο που το αναίρεσε το 2018 λέγοντας πως δεν ψήφισε ποτέ Λε Πεν και στον β' γύρο Μακρόν-Λε Πεν απείχε).
Όμορφος αλλά ακούγονταν πολλά και για τη γούνα του. Έγιναν επικά ξεκατινιάσματα με τον γυιό του να τον κατηγορεί πως έδερνε τη μητέρα τους και τους τρομοκρατούσε κ.λπ.
Τωρα κατά ταλλα ήταν ανοιχτά αντίθετος απέναντι στους ομοφυλοφιλους (ήταν ομοφοβικος) λέγοντας "το να εισαι γκει ειναι εναντια στη φυση".
Επισης είχε παραδεχτεί δημοσια στην τηλεοραση πως ειχε χαστουκισει γυναικες, λέγοντας την κορυφαία ατάκα "αν το να χαστουκιζω γυναικες με κανει ματσο, τότε είμαι ματσο". Οι γιοι του τον κατηγορουν χρόνια τώρα ξεκάθαρα για ενδοοικογενειακη βία απέναντι και στον έναν γιο (έκλεινε σε κλουβί μικρό τον Anthony Delon για να τον κανει δυνατό-σκληρό σαν αντρα) και απέναντι στη μητέρα τους την οποία είχε χτυπήσει και της είχε σπάσει τη μύτη και οκτώ πλευρα, σύμφωνα με τις κατηγορίες του γιου του.
Ευτυχώς ήταν φιλόζωος. Το ερώτημα είναι αν διαχωρίζεται η τέχνη από τον άνθρωπο. Επειδή σαν άνθρωπος απ'ο,τι φαίνεται είναι παράδειγμα προς αποφυγή, ενω στην τέχνη παράδειγμα προς μίμηση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

20-08-24

12:17
Το πιο γελοιο ειναι καποιοι να τον αγιοποιουν και να λενε οτι πεθανε..ειναι ιεροσυλια να λεμε αυτα που και ο ιδιος εχει παραδεχτει.
Ο Αλαιν Ντετλον ηταν αυτο που ηταν.
Ενας καλος ηθοποιος...δεν τον θεωρω και Πητερ Οτουλ,αλλα ηταν και αδιδακτος..δεν το σπουδασε δηλαδη...ενας πανεμορφος αντρας πραγματικα,ακαταμαχητα γοητευτικος...με κακη προσωπικοτητα.Ναρκισιστικη,κακοποιητικη ,ομοφοβικη και εθνικιστικη προσωπικοτητα ..αλλα και φιλοζωος.
Καμια σχεση με ιεροσυλια να λεμε την αληθεια.Ηλιθιοτητα να λεγεται αυτο.
Ελεος.
Ηταν αυτο που ηταν.Εξαιρετικα γοητευτικος αντρας με τα καλα του..αλλα στις σχεσεις του τις προσωπικες και οικογενειακες ηταν παραδειγμα προς αποφυγη .
Αυτα.
Ο Αλαιν Ντετλον ηταν αυτο που ηταν.
Ενας καλος ηθοποιος...δεν τον θεωρω και Πητερ Οτουλ,αλλα ηταν και αδιδακτος..δεν το σπουδασε δηλαδη...ενας πανεμορφος αντρας πραγματικα,ακαταμαχητα γοητευτικος...με κακη προσωπικοτητα.Ναρκισιστικη,κακοποιητικη ,ομοφοβικη και εθνικιστικη προσωπικοτητα ..αλλα και φιλοζωος.
Καμια σχεση με ιεροσυλια να λεμε την αληθεια.Ηλιθιοτητα να λεγεται αυτο.
Ελεος.
Ηταν αυτο που ηταν.Εξαιρετικα γοητευτικος αντρας με τα καλα του..αλλα στις σχεσεις του τις προσωπικες και οικογενειακες ηταν παραδειγμα προς αποφυγη .
Αυτα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

20-08-24

12:19
Πουθενά δεν είδα πως στήριξε τον Ζαν Μαρί Λε Πεν. Μακάρι να τον στήριζε. Γκωλικός και ακροδεξιός δεν πάνε μαζί. Οι πραγματικοί Γάλλοι εθνικιστές μισούν τον προδότη Ντε Γκωλ και συσπειρώνονται γύρω από το καθεστώς του Βισύ.Το far right δεν ξεκίνησε το 2013 για τη συμπάθεια του προς το Front National τότε. Είναι δεκαετίες πριν. Υποστήριζε ένθερμα τον φίλο του Jean-Marie Le Pen. Την κόρη του δεν την συμπαθουσε ιδιαίτερα -όχι επειδή είναι ακροδεξια κι αυτός κεντροδεξιος- αλλά επειδή ο ίδιος θεωρούσε πως δεν τιμουσε εκείνη την κληρονομιά του πατέρα της στα ακροδεξια, δηλαδή δεν ήταν τόσο ακροδεξια όσο ο φιλος του ο πατέρας της τον οποιο στηριζε.
Όσο για ομοφοβικά σχόλια, μιλάς για έναν άνθρωπο που γεννήθηκε το 1935, σε μια εποχή όπου στις περισσότερες χώρες ήταν ποινικό αδίκημα η ομοφυλοφιλία. Εσύ τι απόψεις νομίζεις θα είχες αν ήσουν εκείνης της γενιάς;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

20-08-24

12:36
Μιλαμε ΚΑΙ για κακοποιητικη συμπεριφορα σε γυναικες και στα παιδια του.ΟΛΑ ΚΑΛΑ;Να μιλησουμε και για το ερμο το νοθο του;Που το απαξιωνε εντελως;
Να συνελθουν καποιοι.
Να συνελθουν καποιοι.
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος
Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

20-08-24

13:22
Η μεγαλύτερη εναρκτήρια σκηνή όλων των εποχών
Συνεργασία δύο ιερών τεράτων του κινηματογράφου, Ντελόν Μελβίλ
και η δεύτερη συνεργασία τους
Συνεργασία δύο ιερών τεράτων του κινηματογράφου, Ντελόν Μελβίλ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
και η δεύτερη συνεργασία τους
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

20-08-24

13:57
Το πιο αστείο είναι ότι φαίνεται να έχει πει τελείως αντιφατικά πράγματαΌσο για ομοφοβικά σχόλια, μιλάς για έναν άνθρωπο που γεννήθηκε το 1935, σε μια εποχή όπου στις περισσότερες χώρες ήταν ποινικό αδίκημα η ομοφυλοφιλία. Εσύ τι απόψεις νομίζεις θα είχες αν ήσουν εκείνης της γενιάς;
Υπήρχαν πολλές φήμες ότι είχε σχέσεις με άντρες και κάτι φωτογραφίες που υποτίθεται το αποδείκνυαν, μια πρώην του είχε δηλώσει ότι τον είχε πιάσει με κάποιον και διάφορα τέτοια και όταν τον είχαν ρωτήσει αν ισχύουν είχε απαντήσει κάτι του στυλ και αν ισχύει τι με αυτό; Δεν το είχε αρνηθεί και μιλάμε για το 68. Το 13 βγαίνει και λέει ότι είναι κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο που πέρναγε στη Γαλλία λόγω ότι είναι κατά της φύσης και λίγα χρόνια μετά είπε ότι δεν είναι κατά και ο καθένας κάνει ο,τι θέλει στη ζωή του.
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος
Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

20-08-24

14:15
Ισχύει δεν ισχύει (αν και το έχω ξανά ακούσει) μην εκθειάζετε ανθρώπους που δεν ξέρετε, μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφοι..
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

20-08-24

14:34
Ισχύει δεν ισχύει (αν και το έχω ξανά ακούσει) μην εκθειάζετε ανθρώπους που δεν ξέρετε, μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφοι..View attachment 137190
Ποιος έγραψε αυτην την μπαρούφα ήθελα να ήξερα, την οποία αναπαράγετε χωρίς καν να έχετε τσεκάρει αν ισχύει ή όχι. Τέλος πάντων επειδή το έψαξα δεν βρήκα κάτι, βρήκα όμως ότι ο Delon επισκέπτονταν κανονικά το Μαροκο όλα τα χρόνια ενώ το 2003 ήταν τιμώμενο πρόσωπο στο Marrakesh film festival. Αν του είχε απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα δεν νομίζω να οργανώναν ολόκληρη τελετή αφιερωμένη στο πρόσωπο του.
https://www.bridgemanimages.com/en/...val-2003-10-04-photo/photograph/asset/7804618
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος

20-08-24

15:57
Δύσκολο το βρίσκω να είναι αληθινό αυτό περί παιδεραστίας...
άλλωστε, ο Ντελόν στα ντουζένια του βρισκόταν στο αντίπαλο στρατόπεδο από εκείνο που υποστήριζε τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας και το οποίο είχε επικεφαλής επιφανείς (...) προσωπικότητες του αριστερισμού όπως ο Σαρτρ, η Μποβουάρ, ο Φουκώ, ο Μπαρτ
άλλωστε, ο Ντελόν στα ντουζένια του βρισκόταν στο αντίπαλο στρατόπεδο από εκείνο που υποστήριζε τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας και το οποίο είχε επικεφαλής επιφανείς (...) προσωπικότητες του αριστερισμού όπως ο Σαρτρ, η Μποβουάρ, ο Φουκώ, ο Μπαρτ
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.

21-08-24

14:33

Αλέν Ντελόν: Ήθελε να σκοτώσουν τον σκύλο του και να το θάψουν μαζί του | ΤΟ ΒΗΜΑ
Ο Ντελόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνουν ευθανασία στο σκυλί του και να το τοποθετήσουν δίπλα του στον τάφο - Αρνήθηκε η οικογένειά του.

Ούτε φιλοζωος τελικά
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

21-08-24

19:26
Aναρωτιεμαι που ειναι το αστειο και γελανε καποιοι.
Κια η πηγη ειναι αξιοπιστη,,δνε ειναι το μακελιο ας πουμε..το βημα ειναι με πληροφοριες απο γκαρντιαν.
ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΛΟΙΠΟΝ/
Μαλιστα κατι πολυ χειροτερο.ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ.
Ευτυχως που αρνηθηκε η οικογενεια του.
Κια η πηγη ειναι αξιοπιστη,,δνε ειναι το μακελιο ας πουμε..το βημα ειναι με πληροφοριες απο γκαρντιαν.
ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΛΟΙΠΟΝ/
Μαλιστα κατι πολυ χειροτερο.ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ.
Ευτυχως που αρνηθηκε η οικογενεια του.
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος

22-08-24

13:34
ε, μετά από όλα αυτά θα πάψω να βλέπω ταινίες του Ντελόν
ινάφ ιζ ινάφ
ινάφ ιζ ινάφ
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

22-08-24

14:44
Nαι αυτά περιμένατε εσείς για να μην τον βλέπετε. Υπερεκτιμημένος ηθοποιός και δύσκολος χαρακτήρας αν σκεφτούμε ότι η Ρόμι Σνάιντερ μπορεί να αυτοκτόνησε εξαιτίας του. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι συνεντεύξεις του. Αρκετά εγωπαθής και γαλλικό σύστημα.
Αντιθέτως ο Πιρς Μπρόσναν ή ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι πολύ πιο προσγειωμένοι, καλοί ηθοποιοί και απλοί σαν άνθρωποι με τις οικογένειές τους. Όσες φορές έτυχε να δω ταινία με Ντελόν ποτέ δεν κατάλαβα γιατί συνεχώς έκανε γκρό πλάν στο βλέμμα του ή γιατί η ταινία έκανε κοιλιά στην πλοκή.
Αντιθέτως ο Πιρς Μπρόσναν ή ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι πολύ πιο προσγειωμένοι, καλοί ηθοποιοί και απλοί σαν άνθρωποι με τις οικογένειές τους. Όσες φορές έτυχε να δω ταινία με Ντελόν ποτέ δεν κατάλαβα γιατί συνεχώς έκανε γκρό πλάν στο βλέμμα του ή γιατί η ταινία έκανε κοιλιά στην πλοκή.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

29-08-24

10:13
Η Ρόμι Σνάιντερ αυτοκτόνησε γιατί σκοτώθηκε το παιδί της. Δεν ξεπερνιέται αυτός ο καημός. Και δε συγκρίνεται με τον καημό κάποιου που σε παράτησε (ακόμη κι αν είσαι ο Ντελόν...). Κι απ΄ ό,τι διάβασα, εκείνος ήταν που την βοήθησε σε όλο αυτό. Στη διαχείριση του πένθους της.
Αναφορικά με το...γκρο πλαν στα μάτια του, πολύ καλά έκανε και γινόταν. Δεν θα ενοχοποιήσουμε και την ομορφιά...Είχε υπέροχα μάτια και βλέμμα. Σιγά μην το άφηναν ανεκμετάλλευτο...
Δεν ξέρω...Τον παρακολούθησα τώρα, αφότου πέθανε. Γοητεύτηκα απίστευτα από το βλέμμα του. Τέτοια μάτια...Δικαιολογώ τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που την πάτησαν μαζί του. Αλλά και αυτός αγάπησε πολύ. Από όσα διάβασα...
Δεν ξέρω ακριβώς τί έχει πει στις συνεντεύξεις του, δεν έχω παρακολουθήσει. Ούτε τί ηθοποιός είναι ξέρω. Μια, δυο ταινίες του είχα δει πολύ παλιά...
Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι έζησε μια ζωή γεμάτη. Αγάπησε, αγαπήθηκε και έκανε/έλεγε ό,τι γούσταρε. Με όλο τον κόσμο στα πόδια του (στο βλέμμα του, για να το πω πιο σωστά...) δεν ξέρω εγώ πώς θα ήμουν στη θέση του. Υποθέτω τρεις χειρότερη...
Αναφορικά με το...γκρο πλαν στα μάτια του, πολύ καλά έκανε και γινόταν. Δεν θα ενοχοποιήσουμε και την ομορφιά...Είχε υπέροχα μάτια και βλέμμα. Σιγά μην το άφηναν ανεκμετάλλευτο...
Δεν ξέρω...Τον παρακολούθησα τώρα, αφότου πέθανε. Γοητεύτηκα απίστευτα από το βλέμμα του. Τέτοια μάτια...Δικαιολογώ τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που την πάτησαν μαζί του. Αλλά και αυτός αγάπησε πολύ. Από όσα διάβασα...
Δεν ξέρω ακριβώς τί έχει πει στις συνεντεύξεις του, δεν έχω παρακολουθήσει. Ούτε τί ηθοποιός είναι ξέρω. Μια, δυο ταινίες του είχα δει πολύ παλιά...
Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι έζησε μια ζωή γεμάτη. Αγάπησε, αγαπήθηκε και έκανε/έλεγε ό,τι γούσταρε. Με όλο τον κόσμο στα πόδια του (στο βλέμμα του, για να το πω πιο σωστά...) δεν ξέρω εγώ πώς θα ήμουν στη θέση του. Υποθέτω τρεις χειρότερη...
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.

29-08-24

10:34
Αναφορικά με αυτό, θυμάμαι που πριν κάνα χρόνο έτυχε να πέσω σε αυτό το βίντεο όπου αναλύεται το πρόσωπό του:Αναφορικά με το...γκρο πλαν στα μάτια του, πολύ καλά έκανε και γινόταν. Δεν θα ενοχοποιήσουμε και την ομορφιά...Είχε υπέροχα μάτια και βλέμμα. Σιγά μην το άφηναν ανεκμετάλλευτο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

29-08-24

10:48
Και όσο μεγάλωνε τόσο πιο γοητευτικός γινόταν...Αναφορικά με αυτό, θυμάμαι που πριν κάνα χρόνο έτυχε να πέσω σε αυτό το βίντεο όπου αναλύεται το πρόσωπό του:
και εξηγούσε γιατί εστίαζαν πάντα πιο πολύ στα μάτια και όχι πχ στο χαμόγελο (8:54 στο βίντεο), καθώς επίσης γιατί ήταν τόσο ωραίο το βλέμμα του γενικά σαν σύνολο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

29-08-24

13:35
Γενικά ο τύπος ήταν της σχολής old Hollywood. Θυελλώδης ερωτική ζωή, κερατάς, παιδιά από εδώ και από εκεί (μάλιστα δεν αναγνώρισε τον πρώτο του γιο, και το αστείο είναι ότι του μοιάζει απίστευτα), πανέμορφος κτλ κτλ.
Δεν ξεπέρασε ποτέ την Σνάιντερ (τι όμορφη και γοητευτική γυναίκα που ήταν), δεν παντρεύτηκαν γιατί οι γονείς της δεν τον ήθελαν (κάτι ήξεραν).
Ευτυχώς που τα παιδιά του δεν έκαναν ευθανασία στον σκύλο του για να ταφεί μαζι του όπως ήθελε. Θα σκότωναν το καημένο πριν την ώρα του τσάμπα..
Δεν ξεπέρασε ποτέ την Σνάιντερ (τι όμορφη και γοητευτική γυναίκα που ήταν), δεν παντρεύτηκαν γιατί οι γονείς της δεν τον ήθελαν (κάτι ήξεραν).
Ευτυχώς που τα παιδιά του δεν έκαναν ευθανασία στον σκύλο του για να ταφεί μαζι του όπως ήθελε. Θα σκότωναν το καημένο πριν την ώρα του τσάμπα..
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

29-08-24

13:37
Η Ρόμι πέθανε από έμφραγμα γιατί κατέστρεψε τα νεφρά της από το ποτό (άρχισε να πίνει ακατάπαυστα μετά τον θάνατο του γιου της).ότι η Ρόμι Σνάιντερ μπορεί να αυτοκτόνησε εξαιτίας του.
Μεγάλος καημος για μια μάνα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

29-08-24

14:31
Τι θα πει δεν την ξεπέρασε ; Την αγάπησε παράφορα (ήταν και οι δυο 20 χρονών...), έζησαν ένα τρελό έρωτα, αλλά ερωτεύτηκε άλλη. Μια χαρά την ξεπέρασε. Απλά, όπως και ο ίδιος έλεγε, την αγαπούσε ειλικρινά. Έγιναν και φίλοι (όσο γίνεται...), μεγαλώνοντας...Γενικά ο τύπος ήταν της σχολής old Hollywood. Θυελλώδης ερωτική ζωή, κερατάς, παιδιά από εδώ και από εκεί (μάλιστα δεν αναγνώρισε τον πρώτο του γιο, και το αστείο είναι ότι του μοιάζει απίστευτα), πανέμορφος κτλ κτλ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Memetchi
- Kate1914
- Joji
- Wonderkid
- taketrance
- Reader
- chester20080
- marww
- Hased Babis
- camil
- Scandal
- Libertus
- Paragontas7000
- еще один пророк р...
- American Economist
- charmander
- Εριφύλη
- vasilis123321
- giannhs2001
- fmarulezkd
- linuxman
- Unboxholics
- fourkaki
- despoina13
- Jack of Spades
- Ωρορα
- gademis
- bibliofagos
- Μήτσος10
- A350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.