Πέθανε το ιερό τέρας του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.
Τι θα πει δεν την ξεπέρασε ; Την αγάπησε παράφορα (ήταν και οι δυο 20 χρονών...), έζησαν ένα τρελό έρωτα, αλλά ερωτεύτηκε άλλη. Μια χαρά την ξεπέρασε. Απλά, όπως και ο ίδιος έλεγε, την αγαπούσε ειλικρινά. Έγιναν και φίλοι (όσο γίνεται...), μεγαλώνοντας...
Ναι είχε παραδεχτεί ότι πάντα εκείνη αγαπούσε αληθινά. Αυτό ήταν το παράπονο της πρώτης συζύγού του επίσης, ότι είχε ακόμη μανία με την Ρόμι.
Τέλος πάντων, πάει αυτός.
Κρίμα όμως η Ρόμι, έχασε τον γιο της πολύ τραγικά όταν ήταν μόνο 14 χρόνων παιδί.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Τι θα πει δεν την ξεπέρασε ; Την αγάπησε παράφορα (ήταν και οι δυο 20 χρονών...), έζησαν ένα τρελό έρωτα, αλλά ερωτεύτηκε άλλη. Μια χαρά την ξεπέρασε. Απλά, όπως και ο ίδιος έλεγε, την αγαπούσε ειλικρινά. Έγιναν και φίλοι (όσο γίνεται...), μεγαλώνοντας...

Απο τη στιγμή που είσαι σεξουαλικά ενεργός με άλλη γυναίκα και προχωράς σε σχέσεις μαζί της μια χαρά εχεις ξεπεράσει τη πρώην σου. Απλα ήταν νάρκισσος και οι νάρκισσοι δεν δέχονται το ΟΧΙ εύκολα.

Όσο για τη μανία που είχε με την πρώην του.... καλα κρασιά.... απο μενα θα έτρωγε φαλτσαριστό σουτάκι χωρις καν να παντρευτω και να κάνω παιδιά.

Απορω με μερικούς κ μερικές που ανέχονται το κάθε μαλακα να μιλάει για την πρώην του και δεν τον σουτάρουν.

Ελα εδω αγόρι μου ποσο καιρό εισαι εκτός με τη πρώην... ένα χρονο ;;;; ΚΑΙ την αναφέρεις ακόμα ;

Λοιπον εεεε.... κοιταξε δεν βρισκω λογο να ξαναβγουμε αν και σου δινω μια ευκαιρια να το σκεφτείς ξανα και να μ απαντήσεις σε 3-4 μέρες άντε και μια βδομάδα αμα θέλεις να ζησεις κάτι ανωτερο μαζί μου.

Και τέλος εκει... αμα σε ξαναπάρει προχωράς.... αμα δεν σε ξαναπάρει στο καλό. Έλα κοριτσια... μια χαρα τροπους βρίσκετε να αποφεύγετε κοσμο οταν δε γουστάρετε....

εδω κολλάμε τωρα που ειναι ξεκαθαρο ρέντ φλαγκ - σημαια Κίνας ; :D

Είπαμε είμαστε καλά και ευγενικά παιδιά αλλα δε σηκώνουμε μαλακίες. Και σε όποιον αρέσει.... μη γινεσαι εργαλείο κανενός. Αυτος ηθελε να κανει παιδιά μάλλον τοτε και βρηκε την αλλη. Και η αλλη σ λεει πωπω ο Ντελον ειναι αυτος ΟΥΑΟΥ ας τα ανεχτώ.

Ρε αντε γειά δε πα να σαι και ο Μπρατ Πίτ.

Στο μέλλον μπορει να σε ευχαριστούσε και η ίδια (αν μιλάμε για γυναίκα) αν της έκανες τέτοια ξήγα γιατι θα την "πιεζες" αμεσα να ξεκολλήσει αμα θέλει να προχωρήσει και όχι νερουλές καταστασεις.... "ε μωρε δε πειράζει ας εχει μια επαφη με πρώην μα ανθρώπινα ειναι...."

οχι πειράζει και δε το δέχομαι - σκέψου το αλλιως δεν θα προχωρήσουμε. Τελεσίγραφο !!! Μαζι μ μπορείς να περάσεις πολυ καλυτερα αρκει να ξεκόψεις τη σκέψη σου απο αυτό.

Όποια θέλει - δε ζορίζουμε καμία/κανέναν.

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Απο τη στιγμή που είσαι σεξουαλικά ενεργός με άλλη γυναίκα και προχωράς σε σχέσεις μαζί της μια χαρά εχεις ξεπεράσει τη πρώην σου. Απλα ήταν νάρκισσος και οι νάρκισσοι δεν δέχονται το ΟΧΙ εύκολα.

Όσο για τη μανία που είχε με την πρώην του.... καλα κρασιά.... απο μενα θα έτρωγε φαλτσαριστό σουτάκι χωρις καν να παντρευτω και να κάνω παιδιά.

Απορω με μερικούς κ μερικές που ανέχονται το κάθε μαλακα να μιλάει για την πρώην του και δεν τον σουτάρουν.

Ελα εδω αγόρι μου ποσο καιρό εισαι εκτός με τη πρώην... ένα χρονο ;;;; ΚΑΙ την αναφέρεις ακόμα ;

Λοιπον εεεε.... κοιταξε δεν βρισκω λογο να ξαναβγουμε αν και σου δινω μια ευκαιρια να το σκεφτείς ξανα και να μ απαντήσεις σε 3-4 μέρες άντε και μια βδομάδα αμα θέλεις να ζησεις κάτι ανωτερο μαζί μου.

Και τέλος εκει... αμα σε ξαναπάρει προχωράς.... αμα δεν σε ξαναπάρει στο καλό. Έλα κοριτσια... μια χαρα τροπους βρίσκετε να αποφεύγετε κοσμο οταν δε γουστάρετε....

εδω κολλάμε τωρα που ειναι ξεκαθαρο ρέντ φλαγκ - σημαια Κίνας ; :D

Είπαμε είμαστε καλά και ευγενικά παιδιά αλλα δε σηκώνουμε μαλακίες. Και σε όποιον αρέσει.... μη γινεσαι εργαλείο κανενός. Αυτος ηθελε να κανει παιδιά μάλλον τοτε και βρηκε την αλλη. Και η αλλη σ λεει πωπω ο Ντελον ειναι αυτος ΟΥΑΟΥ ας τα ανεχτώ.

Ρε αντε γειά δε πα να σαι και ο Μπρατ Πίτ.

Στο μέλλον μπορει να σε ευχαριστούσε και η ίδια (αν μιλάμε για γυναίκα) αν της έκανες τέτοια ξήγα γιατι θα την "πιεζες" αμεσα να ξεκολλήσει αμα θέλει να προχωρήσει και όχι νερουλές καταστασεις.... "ε μωρε δε πειράζει ας εχει μια επαφη με πρώην μα ανθρώπινα ειναι...."

οχι πειράζει και δε το δέχομαι - σκέψου το αλλιως δεν θα προχωρήσουμε. Τελεσίγραφο !!! Μαζι μ μπορείς να περάσεις πολυ καλυτερα αρκει να ξεκόψεις τη σκέψη σου απο αυτό.

Όποια θέλει - δε ζορίζουμε καμία/κανέναν.
Κώστα...:upside:

Καμία μανία δεν είχε με την πρώην του...Για τον Ντελόν μιλάμε, όχι γενικά. Και την βοήθησε, μάλιστα, την Σνάιντερ, σαν έχασε το παιδί της, παρόλο που είχαν χωρίσει. Της στάθηκε πολύ.

Αυτός ήθελε να κάνει παιδιά ή αυτές ήθελαν να κάνουν παιδιά μαζί του ; Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε...Θέλω να πω, ότι δεν πρέπει να τις παρακαλούσε και για να κάνουν παιδιά μαζί του...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Το απολυτο ξεπλυμα σε εναν αλητη...που κακοποιησε γυναικες και τα παιδια του...και ζητησε ευθανασια για τον σκυλο του οταν πεθανει..επειδη ηταν ο ομορφος.
Μον ο που για την ομορφια του δεν ευθυνεται.
ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ.
ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΥΛΑ;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ξεφτίλα ; Αναφέρεσαι σε εμένα, προφανώς, αλλά "μιλάς στον αέρα", έτσι ; Τίμιο...

Ααααα καλά. Ευγενέστατη, όπως πάντα.-

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Μιλαω για αυτους που αθωονουν εναν κακοποιητη...απλα επειδη ηταν ομορφος.Αν εισια μεσα σε αυτους ειναι δικο σου θεμα.Εγω μιλαω γενικα και μαλιστα και για φεεις.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ήρθες εσύ να μας μάθεις την κακοποίηση !! Καλά που υπάρχεις !! Να 'σαι καλά...

Δες την κακοποίηση που κάνεις εσύ, λεκτικά, σε όποιον έχει αντίθετη άποψη και ύστερα λέμε για τα υπόλοιπα...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ήρθες εσύ να μας μάθεις την κακοποίηση !! Καλά που υπάρχεις !! Να 'σαι καλά...

Δες την κακοποίηση που κάνεις εσύ, λεκτικά, σε όποιον έχει αντίθετη άποψη και ύστερα λέμε για τα υπόλοιπα...
Νταξ εχεις θεμα.
Εχω το δικιαωμα της αποψης οταν αθωονουν εναν αλητη επειδη ειναι ομορφος.Αν δεν σουα ρεσει ξυδι..αλλα ασε τις προσβολες ναι αγαπουλα μου;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Κώστα...:upside:

Καμία μανία δεν είχε με την πρώην του...Για τον Ντελόν μιλάμε, όχι γενικά. Και την βοήθησε, μάλιστα, την Σνάιντερ, σαν έχασε το παιδί της, παρόλο που είχαν χωρίσει. Της στάθηκε πολύ.

Αυτός ήθελε να κάνει παιδιά ή αυτές ήθελαν να κάνουν παιδιά μαζί του ; Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε...Θέλω να πω, ότι δεν πρέπει να τις παρακαλούσε και για να κάνουν παιδιά μαζί του...

Τι λε ρε παιδί μου... πωπω( η ειρωνία πάει για αυτόν οχι για σένα).
Μιλάμε μη χάσουμε τέτοιο κελεπούρι !!!!

Κοιτα για μενα όλα αυτα ειναι μαλακίες σορρυ κιολας... να κυνηγάς δηλαδη την ωραια ή τον ωραιο για να κανεις παιδιά μαζί του. Τα θύματα το κάνουν.

Κοιτα Χριστίνα.... ωραια παιδιά ή γενικά παιδιά μπορεις να κανεις με την οποιαδήποτε / οποιονδήποτε απλά μερικές φορές οι ανθρωποι θαμπώνονται απο την εμφάνιση και στο τέλος τη πατάνε κιολας γιατι συνηθως οι πολυ ωραιοι και οι ωραιες έχουν αλλα θέματα.. υπαρξιακά.

Μια πιο ασχημούλα ή ενας πιο ασχημούλης μπορεί να ειναι δυνατοί αλλού.

Και για μενα το χω ξαναπει αυτα τα βοηθάω τον πρώην ή την πρώην ειναι επισης μαλακίες.... αμα θές τοσο να βοηθησεις και να εχεις επαφές πηγαινε να τον ξαναβρείς τοσο απλά.

Χωρισμος = χωρισμος. Δε πιστευω στις φιλίες μεταξυ των πρώην ουτε θα ειχα ανάγκη τη βοηθεια κάποιας που με χώρισε.

Δεν ειμαι τύπος που ζητά ελεημοσύνες... θα έψαχνα να βρω μια που θα με βοηθαγε ΚΑΙ θα ηθελε να ειναι μαζί μου και ΘΑ ΞΕΧΝΑΓΕ και τον πρώην της.

1+1+1 = 3.

Τωρα αφου πήγαν με αυτο το ναρκισσο καλα να πάθουν. Και αυτες ψωνάρες ηταν μη νομίζεις..... μονο οι ψωνάρες συγκινούνται απο τέτοια. Για να λενε "αααα κοιτα εχω τον ωραίο".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια