Η Ρόμι Σνάιντερ αυτοκτόνησε γιατί σκοτώθηκε το παιδί της. Δεν ξεπερνιέται αυτός ο καημός. Και δε συγκρίνεται με τον καημό κάποιου που σε παράτησε (ακόμη κι αν είσαι ο Ντελόν...). Κι απ΄ ό,τι διάβασα, εκείνος ήταν που την βοήθησε σε όλο αυτό. Στη διαχείριση του πένθους της.
Αναφορικά με το...γκρο πλαν στα μάτια του, πολύ καλά έκανε και γινόταν. Δεν θα ενοχοποιήσουμε και την ομορφιά...Είχε υπέροχα μάτια και βλέμμα. Σιγά μην το άφηναν ανεκμετάλλευτο...
Δεν ξέρω...Τον παρακολούθησα τώρα, αφότου πέθανε. Γοητεύτηκα απίστευτα από το βλέμμα του. Τέτοια μάτια...Δικαιολογώ τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που την πάτησαν μαζί του. Αλλά και αυτός αγάπησε πολύ. Από όσα διάβασα...
Δεν ξέρω ακριβώς τί έχει πει στις συνεντεύξεις του, δεν έχω παρακολουθήσει. Ούτε τί ηθοποιός είναι ξέρω. Μια, δυο ταινίες του είχα δει πολύ παλιά...
Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι έζησε μια ζωή γεμάτη. Αγάπησε, αγαπήθηκε και έκανε/έλεγε ό,τι γούσταρε. Με όλο τον κόσμο στα πόδια του (στο βλέμμα του, για να το πω πιο σωστά...) δεν ξέρω εγώ πώς θα ήμουν στη θέση του. Υποθέτω τρεις χειρότερη...