Πίτσα vs Σουβλάκι

Τι προτιμάτε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 32)

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Προφανώς και η pizza είναι καλύτερη χωρίς να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει και το σουβλάκι.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Ωραία είναι και τα δύο. Σαφώς το σουβλάκι είναι ένας πάρα πολύ γευστικός συνδυασμός γεύσεων, αλλά ποιος μπορεί να πει όχι και στην πίτσα; :no: Οπότε εξαρτάται από το τι έχω όρεξη να φάω, δεν κάνω διακρίσεις :lol:

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Παλιά έτρωγα κάθε Σάββατο πίτσα γιατί η μητέρα μου είχε εξωτερικές δουλειές τα πρωινά και δεν προλαβαίνε με τίποτα να μαγειρέψει. Γενικά ως οικογένεια μας αρέσει η πίτσα αλλά τώρα που είμαι μόνος μου στο σπίτι παίρνω σουβλάκι να μην ξοδεύω πολλά για φαγητό.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.
Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές απλά η πίτσα έχει πολύ περισσότερη ζύμη ενώ το σουβλάκι έχει άλλα υλικά όπως κρέας ψιλοκομμένο, τζατζίκι, ντομάτα, κρεμμύδι, πατάτες και είναι πιο φθηνό.

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Υπάρχουν καταστήματα που φτιάχνουν και πίτσες και σουβλάκια;

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Υπάρχουν καταστήματα που φτιάχνουν και πίτσες και σουβλάκια;
Στη Κρήτη υπάρχουν πολλα τουριστικά μαγαζιά που φτιάχνουν λίγο απόλα αλλά γνωρίζω και μεγάλα σουβλατζίδικα που περιλαμβάνουν στο μενού και πίτσες και burger αλλά οι περισσότερες παραγγελίες είναι κυρίως για πιτογύρο.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Μέσο ορο μια ολόκληρη πίτσα, που συνήθως είναι 8 τεμαχίων, έχει 2400 θερμίδες με αφράτη ζύμη και 2000 θερμίδες με λεπτή ζύμη. Γι' αυτό όσοι προσέχετε την διατροφή σας, καλό είναι να προσέχετε το πόσα κομμάτια θα καταναλώσετε την επόμενη φορά.

Τελευταία επεξεργασία:

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.
σουβλάκι, δλδ καλαμάκι, κοτόπουλο, χοιρινό ή κεμπαπ. αποφεύγω τα ζυμαράκια. είμαι σε δίαιτα (μια ζωή).

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Τις τελευταιες δυο βδομάδες με τη δικιά μου έχουμε σκιστει στις πιτσες κ τα σουβλάκια. Απο σημερα ειπαμε διατροφή.

Μ αρεσουν και τα δύο εξίσου. Καθενα εχει τη χάρη του.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.
Τις τελευταιες δυο βδομάδες με τη δικιά μου έχουμε σκιστει στις πιτσες κ τα σουβλάκια. Απο σημερα ειπαμε διατροφή.

Μ αρεσουν και τα δύο εξίσου. Καθενα εχει τη χάρη του.

πόσο καιρό είστε μαζί ρε συ; περάσατε ήδη στο στάδιο σουβλάκια-πίτσα; μη μου πεις ότι είναι και ντελίβερυ και βλέπετε και σειρά στο νετφλιξ. :eek:

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Σουβλακαρα, αλλά πλέον είμαι της άποψης ότι το μπέργκερ τα νικάει και τα δυο.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
πόσο καιρό είστε μαζί ρε συ; περάσατε ήδη στο στάδιο σουβλάκια-πίτσα; μη μου πεις ότι είναι και ντελίβερυ και βλέπετε και σειρά στο νετφλιξ. :eek:

Χαχα ναι φίλε με μύησε κ στο νετφλιξ. Ο κοριτσαρος μου χαχα. Τα υπόλοιπα στην κουβερτουλα άλλη φορά. !!!

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Αυτό είναι ψευτοδίλημμα. Γιατί πρέπει να διαλέξουμε;

1732564321864.png

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Έχω πάει χρόνο χωρίς να φάω σουβλάκι.
Δε μπορώ να πάω δίμηνο χωρίς πίτσα, ειδικά με τυρι κρέμα στην κρούστα γύρω

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Εγω είμαι το αντίθετο από τον νεαρό. Πίτσα μπορώ να κανω οχι εναν αλλά πολλά χρόνια να φάω.

Καταρχάς είναι όλο ζυμάρι, άχρηστες θερμίδες, ειδικα αν βαλεις όλες τις ανοησιες που βάζουν επάνω, που ναι μεν ειναι νόστιμες (αυτό παίζεται λιγάκι σε κάποιες πιτσαρίες, όπως και το μέγεθος), κατα δεύτερον δεν έχει και την ίδια ένταση με το πιτόγυρο, ειδικά αν ειναι αιρετικά πιτόγυρα με κεμπάπ κοντοσουβλια χωριάτικα λουκάνικα ή ότι.

Πλέον τρωω δυο (παλια τρια) πιτογυρα και χορταίνω. 1000 θερμίδες τα 2 (και τα παίρνω και μετρημένα).

Πίτσες θέλω 2 να χορτάσω, 4000 θερμίδες στην καλύτερη 6000 στη χειρότερη (αμ δεν ειναι 2, αλλα 3 χιλιάδες η μια, ειδικα αν ειναι πίμπα στο υλικό)

Ειδικά τωρα με τη δίαιτα, ουτε απέξω απο το μαγαζί.

Και τα πιτόγυρα κομμένα, ενα σάντουιτς βαριά δυο τη βδομάδα κι αυτά χωρίς σως.

Ή κάνουμε δίαιτα ή κοροιδευόμαστε.