Παιδί ή σκυλί; Το ίδιο συναίσθημα;

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα.

Θα καθορισεις ΕΣΥ Αυρα και λοιποι..τι θα συναισθανεται ο αλλος; Κια τι πρεπει να συναισθανεται;
Δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο.
Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο.
Οιτ θελει θα συναισθανεται ο καθενας και σε κανεναν αλλον δεν πεφτει λογος.ΚΟΓΑΡΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ.
ΓΑΡΓΑΡΑ .
Τη γνώμη μας δεν λέμε ; και μη χειρότερα :-*

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.806 μηνύματα.
Αν κάποιοι θεωρούν ότι το αίσθημα για παιδί ή ζώο είναι το ίδιο, δεν θα πρέπει να αποκτήσουν ποτέ παιδί.

1765481543811.png

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.423 μηνύματα.
Ε μάθαμε την γονεικότητα μέσα από τα ζωάκια :pfff:

Δηλαδή από λάθος χειρισμούς μπορεί ούτε να μας υπακούν, ούτε να μας εμπιστεύονται, ούτε να μας σέβονται όσο θα έπρεπε , έχουν και αυτά προδιαθέσεις, προσωπικότητα, ψυχολογικά , δεν είναι άβουλα.Κατ τα αλλα όλοι υποτασσόμαστε αν αυτό είναι το συμφέρον μας ..

Απλά όλα αυτά είναι πιο πολύπλοκα στον άνθρωπο φυσικά και όλα τα αισθήματα που έχεις ή ότι κόπο κάνεις, ότι χαρά σου δίνει ή ότι λύπη, θα είναι πολλαπλασια για ένα παιδί.
Στα παιδιά δεν υπάρχει υποταγή μόνο μέσου της ακραίας βίας.
Στο σκυλί ειναι συνεχείς αν το καλοσκεφτείς εφόσον δεν υπάρχει καθόλου προσωπική βούληση...

Ειναι τελείως άτοπο για εμένα να μπαίνει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στο παιδί και το ζωάκι.

Καθένα έχει τα δικά του ,όχι όμως τα ίδια!

Πλέον στην μέρες μας όλο αυτό έχει μετατραπεί σε παθογένεια...
Βλέπεις να ντύνουν και να στο λιζου σκυλιά και γάτες σαν να ειναι παιδιά ...

Τους φορούν πουλόβερ παπουτσάκια φιογκάκι στα αυτάκια αδιαφορώντας ότι σε αυτά δυσφορουν όλα ....
Μια ψυχούλα αναγκασμένη να υποτάσσεται στην βλακεια της ανθρωπινης υπαρξης .. Αυτό δεν ειναι αγαπη ...Καταναγκασμος είναι ..

Τα ζωάκια γεννήθηκαν για να ζήσουν ελεύθερα...Αυτό για εμένα είναι ζωοφιλία αν και είχα και εγώ παλιότερα μεσα στο σπίτι μου σκυλάκι ..

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.454 μηνύματα.
Τα ζωάκια γεννήθηκαν για να ζήσουν ελεύθερα
Ναι αρκεί να λαμβάνουν φροντίδα από τον άνθρωπο, σίτιση και περίθαλψη.

Δες πχ στη γειτονική χώρα ( αν και δεν αφορά τα σκυλάκια, τα οποία είναι πιο δύσκολο απο τις γάτες να σιτιστουν στα αστικά και όχι μόνο κέντρα χωρίς μέριμνα.)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια