Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

21-12-21

23:12
Πω ρε φίλε πως γίνεται να απαντάς τόσο άσχετα.ΠΡΟΣ:Τον Φιλο μου @Johnny15
Προσωπικα τον 12(Δεκεμβριος)/ 2019 ημουν ο μεγαλυτερος συνωμοσιολογος για την υπαρξη του ιου οταν εκανε βολτα στα ΜΜΕ η ειδηση (στο κλαμπακι εγω τοτε) !
7/1(Γεναρης)/2020 εκανα την πρωτη μου ασκηση στα ΤΕΠ(εθελοντικα) στην διαχειρηση κρισεων διοτι ετοιμαζομασταν για την Πανδημια(εχω και φωτο που δεν θα ανεβασω) με στολες ,μασκες τα γνωστα
20/2(Φλεβαρης)2020 μεσω πληροφοριων(εξαγωγες μαθηματικων-επιδημιολογικων μοντελων )καποιοι(και δεν ειναι μονο οι FLATOD) ξεραμε ποτε θα επρεπε να κλεισουμε , τι θα συμβει ....αλλα και το ποσο καιρο θα το τραβαμε αυτο (μετρα κλπ).Αλλα και αν θα επιστρεψουμε ποτε στην παλια κανονικοτητα (η απαντηση ειναι οχι για οσους αναρωτιέσται)
View attachment 90201
View attachment 90195
View attachment 90198
View attachment 90199
Οσο για το περιφημο βιντεο που μας ανεβαζεις για τον τσιοδρα , η γνωμη μου και των FLATOD ειναι εδω
View attachment 90200View attachment 90203
Εν κατακλειδη .....ΜΑΙΟ ειπες οτι μαθαμε(μαθατε!) οτι ο ιος δεν θα φυγει ποτε ?1-0 Μαρτιο Εμεις!(Δημοσια ....γιατι ιδιωτικα τα ξεραμε απο Φλεβαρη 2020)
View attachment 90205
ΥΓ:Δεν χρειαζεται να κανετε κατι , καποιοι ξερουμε τι θα συμβει , απλα ακουτε .Τα εχουμε πει μια αποψη να επικρατει σε καποια θεματα
ΥΓ2: 100-0 και συνεχιζουμε
Με εκτιμηση
@Nick890
Ο Τσιόδρας μας μεταδίδει ότι μας λέει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας.
Σου θυμίζω ότι η Ελλάδα κατά το πρώτο κρίμα, που γκρινιάζει αυτός ο Βασιλείου ή πως τον λένε, θεωρείται χώρα υπόδειγμα γιατί είχαμε τους λιγότερους θανάτους στον πλανήτη ανά εκατομμύριο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μου το στέλνεις λοιπόν. Άλλα ντ' άλλων ειλικρινά.
Ειπε ποτέ ο Τσιόδρας ή κάποιος άλλος σοβαρός επιστήμονας ότι πρόκειται για γριπούλα; Αυτά τα έλεγε ο Πολάκις και ο Ιωαννίδης.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-12-21

23:13
Τωρα που πήραμε μεγάλη δόση από flatod μας βλέπω flatearthersΜας είχε λείψει λίγο flatod η αλήθεια ειναι![]()

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

21-12-21

23:15
me too .Απ την μερια γριπουλιδων να φανταστω τοτε ε?Πέρα απ' ότι είναι νωρίς και τα κρούσματα είναι λίγα για να βγει συμπέρασμα (π.χ οι περισσότεροι ασθενείς στη γερμανία είναι νέοι), οι άλλες χώρες έχουν πολύ λίγα περιστατικά, στα οποία μπορούν και παρέχουν τη καλύτερη δυνατή φροντίδα. Το πρόβλημα είναι όταν έχεις αριθμούς όπως της κίνας όπου δεν υπάρχουν ούτε γιατροί ούτε κρεβάτια στο νοσοκομείου για να τους καλύψουν όλους.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ειπε ποτέ ο Τσιόδρας ή κάποιος άλλος σοβαρός επιστήμονας ότι πρόκειται για γριπούλα
Οχι πανικος .....100-0 !
Τεσπα τα φιλια μου !
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

21-12-21

23:21
Βλέπω το βίντεο. Τι ακριβώς ψάχνω; Δεν έχεις τι να πεις και απλά γράφεις και ποστάρεις ασυναρτησίες πλέον;me too .Απ την μερια γριπουλιδων να φανταστω τοτε ε?
Οχι πανικος .....100-0 !
Τεσπα τα φιλια μου !
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

21-12-21

23:47

Γερμανία: Μέτρα τύπου «lockdown» και για εμβολιασμένους
Θέμα μερικών εβδομάδων προτού επικρατήσει η Όμικρον στη Γερμανία, προειδοποίησε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς. Στα 10 άτομα το όριο των

Παλιο ποστ ....ο μητσοτακης αργησε να με ακουσει τον Απριλιο

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-12-21

23:59
Εσύ του είπες και για το ευρωπαϊκό πάσο;Παλιο ποστ ....ο μητσοτακης αργησε να με ακουσει τον Απριλιο![]()
Nick890
Επιφανές μέλος

22-12-21

00:26
Του έχω πει να το κλείσει κιόλας αλλά δεν ακούει ...θα του το πει ο ιόςΕσύ του είπες και για το ευρωπαϊκό πάσο;
Σαρηγιάννης: «Θεωρώ ότι θα είναι υποχρεωτική κίνηση το lockdown»
«Την Πρωτοχρονιά θα έχει επικρατήσει η μετάλλαξη Omicron στην Ελλάδα»

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

22-12-21

02:16
Λάθος φαντάζεσαι, ούτε από τη μεριά των γριπούλιδων ούτε από την αντίθετη. Δε ξέρω γιατί μπερδεύεσαι, ίσα ίσα από το ποστ που παρέθεσες προβλέπω [για να χρησιμοποιήσω όρους φλατοντ] το πρόβλημα με τα νοσοκομεία. Αν πήγαινες λίγο πιο πίσω, ίσως να μη μπερδευόσουν τόσοme too .Απ την μερια γριπουλιδων να φανταστω τοτε ε?

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.075 μηνύματα.

22-12-21

02:23

Ρωσία: Η μετάλλαξη Όμικρον μολύνει για πρώτη φορά και τρωκτικά
Η Ρωσία μετρά μέχρι στιγμής 41 επιβεβαιωμένα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον, ενώ 300 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα #CNNgrNews

plague inc: rodent transmissibility activated
juste un instant
Επιφανές μέλος

22-12-21

06:54
Το ότι θα το κλείσει μετά τις γιορτές είναι πολύ πιθανό σενάριο. Κοστίζει όμως πολύ λιγότερο στην οικονομία από το να το κλείσει τώρα.Του έχω πει να το κλείσει κιόλας αλλά δεν ακούει ...θα του το πει ο ιός
...
Στους ηλικιωμένους δεν θα έπρεπε να είναι οι μισοί μήνες;

Στους εννέα μήνες η ισχύς του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού
Υπουργείο Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Κορωνοιός, κρούσματα, Τσιόδρας, φαρμακευτικές, εμβόλιο, Pfizer

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

22-12-21

08:26
Η 3η δοση παιδια με εστειλε. Πυρετος, μυαλγιες, φλεγμονη σε λεμφαδενες στον λαιμο, καταπτωση, απιστευτος πονος στον δελτοειδη (δεν μπορουσα να κουνησω καν το χερι μου), ναυτια. Ακομα χαλια ειμαι και εχουν περασει 34 ωρες απο τον εμβολιασμο. Δεν περιμενα τετοια αντιδραση. Θα πλακωθω στις βιταμινες
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

22-12-21

08:51
Κανένα ντεπόν μαξ πάρε. Οι βιταμίνες τι να κάνουν τώρα;Η 3η δοση παιδια με εστειλε. Πυρετος, μυαλγιες, φλεγμονη σε λεμφαδενες στον λαιμο, καταπτωση, απιστευτος πονος στον δελτοειδη (δεν μπορουσα να κουνησω καν το χερι μου), ναυτια. Ακομα χαλια ειμαι και εχουν περασει 34 ωρες απο τον εμβολιασμο. Δεν περιμενα τετοια αντιδραση. Θα πλακωθω στις βιταμινες
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

22-12-21

09:32
δεν παιρνω φαρμακα με το παραμικρο.Κανένα ντεπόν μαξ πάρε. Οι βιταμίνες τι να κάνουν τώρα;
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

22-12-21

09:35
Τότε υπομονή, θα περάσει, πού θα πάει.δεν παιρνω φαρμακα με το παραμικρο.
Οι βιταμίνες μόνο ως placebo θα βοηθήσουν, και σε επιβαρύνουν όπως τα φάρμακα πχ στο συκώτι.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

22-12-21

09:41
η βιταμινες C+D εχουν επιδραση στο ανοσοποιητικο. Το CoQ10 επισης προστατευει καρδια και ενισχυει το ανοσοποιητικο. Οι βιταμινες δεν επιβαρυνουν το συκωτι. Το ντεπον ναι. Απο τα χειροτερα παυσιπονα.Τότε υπομονή, θα περάσει, πού θα πάει.
Οι βιταμίνες μόνο ως placebo θα βοηθήσουν, και σε επιβαρύνουν όπως τα φάρμακα πχ στο συκώτι.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-12-21

09:46
Εγώ πάλι απορώ με αυτό που λες παρακάτωΛοιπόν εγώ δεν είχα ιδέα ότι τόσοι άνθρωποι είχαν πνευματικούς. Πραγματικά απορώ....

Ειμαι με όλα τα συμπτώματα της κορώνα μέχρι και γεύση δεν έχω σήμερα αλλά ήδη και το τρίτο τεστ αρνητικό

Αν με βρει και κοβιντ μετά από αυτή την ίωση πάει..
Ας είναι καλά τα ντεπονακια και οι βιταμινουλες που μας κρατάνε όρθιους αυτές τις μέρες!
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

22-12-21

10:06
Με την τρίτη δόση του εμβολίου είχα μια φρικτή παρενέργεια: Για 4 ώρες δεν μπορούσα να φάω μελομακάρονα.

Johnny15
Επιφανές μέλος

22-12-21

10:07

Μετάλλαξη Όμικρον: Αναποτελεσματικά σχεδόν όλα τα μονοκλωνικά αντισώματα
Απογοητευτικά είναι τα τελευταία στοιχεία για τα μονοκλωνικά αντισώματα και την αποτελεσματικότητά τους απέναντι στη μετάλλαξη Όμικρον. Σύμφωνα με

Nick890
Επιφανές μέλος

22-12-21

10:43
Yuval Noah Harari, Sapiens: A Brief History of HumankindIf you want to keep any human group isolated – women, Jews, Black, Roma,ανεμβολιαστοι (θα προσθέσω εγώ ) – the best way to do it is convince everyone that these people are a source of pollution
Johnny15
Επιφανές μέλος

22-12-21

11:46
Νίκος χτες: παραθέτει flat(earth)od που ζητούν άμεσα isolation και σκληρό lockdown.Yuval Noah Harari, Sapiens: A Brief History of Humankind
Νίκος σήμερα: είναι απάνθρωπο το isolation και το lockdown.
Νίκος του Σροντιγκερ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.