ΠΡΟΣ:Τον Φιλο μου
@Johnny15
Προσωπικα τον 12(Δεκεμβριος)/ 2019 ημουν ο μεγαλυτερος συνωμοσιολογος για την υπαρξη του ιου οταν εκανε βολτα στα ΜΜΕ η ειδηση (στο κλαμπακι εγω τοτε) !
7/1(Γεναρης)/2020 εκανα την πρωτη μου ασκηση στα ΤΕΠ(εθελοντικα) στην διαχειρηση κρισεων διοτι ετοιμαζομασταν για την Πανδημια(εχω και φωτο που δεν θα ανεβασω) με στολες ,μασκες τα γνωστα
20/2(Φλεβαρης)2020 μεσω πληροφοριων(εξαγωγες μαθηματικων-επιδημιολογικων μοντελων )καποιοι(και δεν ειναι μονο οι FLATOD) ξεραμε ποτε θα επρεπε να κλεισουμε , τι θα συμβει ....αλλα και το ποσο καιρο θα το τραβαμε αυτο (μετρα κλπ).Αλλα και αν θα επιστρεψουμε ποτε στην παλια κανονικοτητα (η απαντηση ειναι οχι για οσους αναρωτιέσται)
Οσο για το περιφημο βιντεο που μας ανεβαζεις για τον τσιοδρα , η γνωμη μου και των FLATOD ειναι εδω
Εν κατακλειδη .....ΜΑΙΟ ειπες οτι μαθαμε(μαθατε!) οτι ο ιος δεν θα φυγει ποτε ?1-0 Μαρτιο Εμεις!(Δημοσια ....γιατι ιδιωτικα τα ξεραμε απο Φλεβαρη 2020)
ΥΓ:Δεν χρειαζεται να κανετε κατι , καποιοι ξερουμε τι θα συμβει , απλα ακουτε .Τα εχουμε πει μια αποψη να επικρατει σε καποια θεματα
ΥΓ2: 100-0 και συνεχιζουμε
Με εκτιμηση
@Nick890