Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

10-04-22

12:56
Ναι, αλλά με ποιον απώτερο σκοπό; Γιατί να σπάσουν οι αλυσίδες μετάδοσης γρηγορότερα; Για να μην κινδευνεύσει η παραγωγή; Γιατί φοβούνται μήπως εμφανιστεί νέα μετάλλαξη; Γιατί φοβούνται τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης μετάλλαξης; Ή είναι απλά ανυπόμονοι ας πούμε;Δύσκολο γιατί στις περιοχές αυτές είναι ήδη σε lockdown, δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους οπότε δεν έχουν έτσι κι αλλιώς παραγωγή.
Υποθέτω είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσουν τις αλυσίδες μετάδοσης γρηγορότερα.
Δεν νομίζω πως θα είναι ποτέ εφικτή η καθολική χρήση PCR εν μέσω έξαρσης. Δεν υπάρχουν αρκετά αντιδραστήρια, για αρχή.Η καθολική χρήση PCR από τον πληθυσμό πάντως όταν είναι εφικτή, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είναι άσχημη ιδέα, για να δεις όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον αριθμό κρουσμάτων, που θα προσεγγίζει εκείνον των πραγματικών κρουσμάτων
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.

10-04-22

13:48
Θεωρώ γιατί δεν μπορούν να κάνουν τόσο αυστηρό lockdown όσο κάνουν για μεγάλο διάστημα.Ναι, αλλά με ποιον απώτερο σκοπό; Γιατί να σπάσουν οι αλυσίδες μετάδοσης γρηγορότερα; Για να μην κινδευνεύσει η παραγωγή; Γιατί φοβούνται μήπως εμφανιστεί νέα μετάλλαξη; Γιατί φοβούνται τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης μετάλλαξης; Ή είναι απλά ανυπόμονοι ας πούμε;
Το γιατί δεν μπορούν είναι συνδυασμός λόγων, και αυτών που λες και πολλών άλλων.
Για την παραγωγή, για τις αντιδράσεις του κόσμου που ήδη έχει ξεκινήσει να αντιδρά, γιατί όσο εξαπλώνεται τόσο δυσκολότερα μαζεύεται και τόσο μεγαλύτερη πίεση δίνει στο σύστημα υγείας(και ας ανακοινώνουν 0 θανάτους...) και για πολλούς άλλους λόγους που ίσως δεν μπορούμε να σκεφτούμε εμείς στην απέξω.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

10-04-22

13:54
Μωρέ κι εγώ μαζί σου. Απλά αναρωτιέμαι για το λόγο που προσπαθούν τόσο πολύ και με τόσο απόλυτο τρόπο, φτάνοντας στα άκρα.Θεωρώ γιατί δεν μπορούν να κάνουν τόσο αυστηρό lockdown όσο κάνουν για μεγάλο διάστημα.
Το γιατί δεν μπορούν είναι συνδυασμός λόγων, και αυτών που λες και πολλών άλλων.
Για την παραγωγή, για τις αντιδράσεις του κόσμου που ήδη έχει ξεκινήσει να αντιδρά, γιατί όσο εξαπλώνεται τόσο δυσκολότερα μαζεύεται και τόσο μεγαλύτερη πίεση δίνει στο σύστημα υγείας(και ας ανακοινώνουν 0 θανάτους...) και για πολλούς άλλους λόγους που ίσως δεν μπορούμε να σκεφτούμε εμείς στην απέξω.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

10-04-22

14:09
Κάποιος θα έλεγε γιατί κάτι έχουν ψυλλιαστεί για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των μολύνσεων-επαναμολύνσεων (long covid) και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αποφύγουν...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-04-22

14:25
Κάποιος άλλος θα έλεγε πως η παροχή υπηρεσιών στα νοσοκομεία τους είναι τόσο χάλια που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν μια τέτοια εικόνα που θα αμαυρώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα που έχουν ήδη δείξει.Κάποιος θα έλεγε γιατί κάτι έχουν ψυλλιαστεί για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των μολύνσεων-επαναμολύνσεων (long covid) και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αποφύγουν...
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.

10-04-22

18:29
Συνδυασμός είναι.Μωρέ κι εγώ μαζί σου. Απλά αναρωτιέμαι για το λόγο που προσπαθούν τόσο πολύ και με τόσο απόλυτο τρόπο, φτάνοντας στα άκρα.
Στα νοσοκομεία απέχουν τραγικά από μια σύγχρονη δυτική χώρα οπότε αν έχουν την διασπορά μιας Ευρωπαϊκής χώρας σε συνδυασμό με το πως ζουν στις μεγάλες πόλεις(ο ένας πάνω στον άλλο) θα ζήσουν καταστάσεις Μπέργκαμο.
Επίσης όταν μπορούσαν με τίμημα το κλείσιμο μεμονωμένων περιοχών για 10 μέρες σε συνδυασμό με την παρακολούθηση που έτσι κι αλλιώς έχουν να μην έχουν διασπορά και να γλιτώσουν και μακροπρόθεσμες συνέπειες, πίεση στα νοσοκομεία κλπ το έκαναν.
Τώρα είναι στο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Πρέπει να το μαζέψουν γρήγορα γιατί αυτά τα τόσο αυστηρά μέτρα δεν είναι σχεδιασμένα για να σταθούν για μεγάλο διάστημα. Προκαλούν οικονομική ζημιά, κοινωνικές αντιδράσεις και προβλήματα στην τροφοδοσία. Σκέψου τι logistics θέλει για να κάνεις delivery όλα τα αναγκαία σε 26 εκατομμύρια κατοίκους και τι γίνεται αν ενώ το έχεις σχεδιάσει για 10-15 μέρες χρειαστεί να το κανεις για 20-30-40+.
Αν ανοίξουν όμως τώρα που είναι σε έξαρση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός.
Η Αυστραλία το φθινόπωρο με την Δ όταν βρέθηκε ακριβώς στην ίδια θέση άνοιξε και εγκατέλειψε το zero covid.
Βέβαια τους βοήθαγε κάπως ότι τότε αυτοί έμπαιναν στο καλοκαίρι και έκανε λίγο πιο ομαλό το άνοιγμα αλλά και πάλι...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

10-04-22

21:09
Οπως σας υποσχεθηκα , το εκανα πραξη......θα συνεχισω να τους τιμωρω εναν προς εναν για το κακο που κανουν και που θα κανουν παγκοσμια
Local officials disciplined for failing to fulfill duties in COVID-19 response
Local officials disciplined for failing to fulfill duties in COVID-19 response-
www.news.cn

Shanghai: 3 Officials Sacked Over Poor Response To Covid-19 Outbreak
Shanghai has placed all 26 million residents under lockdown and implemented mass testing, while requiring anyone with a positive result to be held in an isolation centre, some of which have been newly created from converted gymnasiums and exhibition halls.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-04-22

21:32
Κινεζοτρελες...
www.google.com

Πανδημία κοροναϊού: Ιστορίες καθημερινής… τρέλας στην Κίνα του zero-COVID | in.gr
Με την χειρότερη έως τώρα έξαρση της πανδημίας στην Κίνα και την επιμονή του Πεκίνου στην πολιτική «μηδενικών κρουσμάτων», οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής είναι πια στα όριά τους
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

11-04-22

00:16
Τι λένε τελικά ; θα καταργηθουν τα πιστοποιητικα η όχι; να ξέρω να μη πάω για επόμενη δόση!
Nina-nana
Διάσημο μέλος

11-04-22

00:38
Εσύ δηλαδή κάνεις το εμβόλιο μόνο για το πιστοποιητικό και όχι για να προφυλαχθείς; Στην περίπτωση αυτή, καλύτερα να κολλήσεις.Τι λένε τελικά ; θα καταργηθουν τα πιστοποιητικα η όχι; να ξέρω να μη πάω για επόμενη δόση!
Απάντηση στο ερώτημα δεν έχω, δεν παρακολουθώ καθόλου τις εξελίξεις. Έχουμε φάει οικογενειακώς πολλές φορές "πόρτα" στα μαγαζιά επειδή ένας ή όλοι μας έχουμε ξεχάσει να φέρουμε το πιστοποιητικό μας. Στην κοΖμάρα μας εντελώς

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

11-04-22

00:41
Εγώ περασα δυο φορές κόβιντΕσύ δηλαδή κάνεις το εμβόλιο μόνο για το πιστοποιητικό και όχι για να προφυλαχθείς; Στην περίπτωση αυτή, καλύτερα να κολλήσεις.
Απάντηση στο ερώτημα δεν έχω, δεν παρακολουθώ καθόλου τις εξελίξεις.
Τη μια ανεμβολιαστη την άλλη εμβολιασμένη
Αλλά κάτσε να συστηθώ πρωτα:

Nina-nana
Διάσημο μέλος

11-04-22

00:51
Αααα είσαι από αυτούς που το περνάνε πολλές φορές. Χαρά στο κουράγιο σαςΕγώ περασα δυο φορές κόβιντ

Εμένα δεν με ενοχλεί πάντως άμα ο άλλος θέλει να αρρωσταίνει. Κάποιος πρέπει να γίνει θύμα του ιού, ας είναι ο διπλανός μου

Σημ. Αρκεί να μην είναι συνάδελφος και φορτώνομαι έξτρα δουλειά εξ αιτίας του.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

11-04-22

01:03
Μια ίωση είναιΑααα είσαι από αυτούς που το περνάνε πολλές φορές. Χαρά στο κουράγιο σας
Εμένα δεν με ενοχλεί πάντως άμα ο άλλος θέλει να αρρωσταίνει. Κάποιος πρέπει να γίνει θύμα του ιού, ας είναι ο διπλανός μου
Σημ. Αρκεί να μην είναι συνάδελφος και φορτώνομαι έξτρα δουλειά εξ αιτίας του.
Ναι δυο φορες την πρώτη ήμουν ανεμβολιαστη είχα απλά συνάχι τη δευτερη εμβολιασμένη ειχα και βήχα κανα δίμηνο δεν έλεγε να φυγει
Δε λεω οτι έφταιγε το εμβόλιο αλλά εμένα έτσι μου τυχε
Ναι εντάξει τα καταλαβαίνω όσα λες, τώρα για τη δουλειά τι να σου πω. Μπορεί να τυχει και σε σενα να φορτωθεί κάποιος άλλος δουλειά εξαιτίας σου μπορεί να μην είναι κοβιντ μπορεί να γκαστρωθεις ξέρω γω κάποιος θα τα φορτωθεί
Προσωπικά έχω φόρτωσει κι έχω φορτωθεί, έτσι είναι αυτά μέσα στο προγραμμα εννοω
Nina-nana
Διάσημο μέλος

11-04-22

01:09
Στη δουλειά είμαστε 6 άτομα, 5 εμβολιασμένοι 1 ανεμβολίαστος. Μέχρι στιγμής έχει αρρωστήσει μόνο ο ανεμβολίαστος ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ο μόνος που φοράει ακόμα χειρουργική μάσκα.Ναι εντάξει τα καταλαβαίνω όσα λες, τώρα για τη δουλειά τι να σου πω. Μπορεί να τυχει και σε σενα να φορτωθεί κάποιος άλλος δουλειά εξαιτίας σου μπορεί να μην είναι κοβιντ μπορεί να γκαστρωθεις ξέρω γω κάποιος θα τα φορτωθεί
Τώρα έτυχε, πέτυχε, δεν ξέρω. Αλλά άμα αρρωστήσει ξανά, εγώ δεν ξανακαλύπτω. Να βγάλει μόνος του το φίδι από την τρύπα

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

11-04-22

01:13
Ναι έτυχε μην ψάχνεις να βρεις..Στη δουλειά είμαστε 6 άτομα, 5 εμβολιασμένοι 1 ανεμβολίαστος. Μέχρι στιγμής έχει αρρωστήσει μόνο ο ανεμβολίαστος ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ο μόνος που φοράει ακόμα χειρουργική μάσκα.
Τώρα έτυχε, πέτυχε, δεν ξέρω. Αλλά άμα αρρωστήσει ξανά, εγώ δεν ξανακαλύπτω. Να βγάλει μόνος του το φίδι από την τρύπα![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος

11-04-22

07:48

Covid: Τα εμβόλια παρέχουν επιπλέον προστασία για μήνες σε όσους έχουν νοσήσει
Οι ειδικοί αποκάλυψαν ότι τα εμβόλια βοηθούν στη μείωση των απλών συμπτωμάτων της Covid-19, ενώ έχουν πολύ ισχυρή δράση στην προστασία από τη βαριά νόσηση ιδιαίτερα για όσους έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό κατά το παρελθόν

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

11-04-22

11:14
Κορονοϊός – Πλεύρης: Μετά το Πάσχα χαλαρώνουν τα μέτρα – Τι θα ισχύσει με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού - Newsbeast
Θεωρητικά, φέτος θα είναι <<κανονικό>> Πάσχα, αφού και όσοι περιορισμοί υπάρχουν ακόμα, επί της ουσίας δεν τηρούνται
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θεωρητικά, φέτος θα είναι <<κανονικό>> Πάσχα, αφού και όσοι περιορισμοί υπάρχουν ακόμα, επί της ουσίας δεν τηρούνται
Nina-nana
Διάσημο μέλος

11-04-22

12:12
Κοίτα, εγώ δεν νομίζω πως έτυχε γιατί το βλέπω και στις τάξεις μου. Ας πούμε σε 10 παιδιά έχουν αρρωστήσει μόνο τα 2 που είναι ανεμβολίαστα, τα 8 εμβολιασμένα δεν έχουν αρρωστήσει (μέχρι στιγμής πάντα, αλλά νομίζω έχει περάσει αρκετός καιρός για να μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα). Δεν ξέρω αν προστατεύουν τα εμβόλια ή αν οι γονείς που έχουν μπει στον κόπο να εμβολιάσουν τα παιδιά τους είναι γενικά πιο προσεκτικοί και αυτό το έχουν περάσει και στα παιδιά. Επίσης βλέπω πως κάποια παιδιά που είχαν νοσήσει πέρυσι ή στην αρχή της χρονιάς, τώρα νοσούν πάλι, ενώ κάποια άλλα δεν έχουν νοσήσει από την αρχή της πανδημίας. Δεν μπορεί να είναι τόσο γκαντέμηδες όλοι αυτοί που νοσούν και ξανανοσούν, κάτι δεν πάει καλά. Το πρόβλημα είναι ότι αποσυντονίζουν και όλους τους άλλους γύρω τους, που στην τελική δεν φταίνε σε τίποτα.Ναι έτυχε μην ψάχνεις να βρεις..
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

11-04-22

12:15
Πάντως τα τωρινά εμβόλια δε πρέπει να κόβουν σημαντικά τη μετάδοση της Ο
Nina-nana
Διάσημο μέλος

11-04-22

12:24
Νομίζω αυτό λένε όλοι και αυτό δείχνουν τα νούμερα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς κόβει την μετάδοση τις 0 και άλλων μελλοντικών στελεχών. Κατά πόσο προστατεύουν οι μάσκες (και ποιες μάσκες), οι αποστάσεις, ο εξαερισμός ή κάτι άλλο. Το θέμα είναι πώς να απομονώσεις τον κάθε παράγοντα, γιατί προφανώς ο κάθε ένας τηρεί ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα μέτρα, και αν δεν τα τηρεί ο ίδιος, τα τηρούν οι άλλοι γύρω του. Είναι δύσκολο να βγει ασφαλές συμπέρασμα μέσω της παρατήρησης. Θεωρητικά η απάντηση στο πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός είναι στον αέρα (κυριολεκτικά, λόγω αερολύματος) και στην στενή επαφή.Πάντως τα τωρινά εμβόλια δε πρέπει να κόβουν σημαντικά τη μετάδοση της Ο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.