nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-11-24

23:07
Ούτε εγώ θα ξαναεμβολιαστώ.Δεν φοράω μάσκα στα μέσα και δεν ξανά εμβολιάζομαι.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

17-11-24

23:19
Δεν κάνω εποχικά εμβόλια γενικά, ούτε της γρίπης έχω κάνει ποτέ.εμβόλιο γιατί όχι ξανά;
παντως αυτο που περιγραφεις κι εγω το εχω αναπτυξει πλεον
και ναι καθε φορα που μπαινω σε αστικο ή ειμαι για ωρα εξω σε κοσμο, οταν γυρναω σπιτι πρωτη δουλεια βγαζω ρουχα και μπαινω για μπανιο, δεν μπορώ καθολου ετσι απεξω να παω παρα μεσα στο σπιτι, πες το ocd πες το μικροβιοφοβια δεν ξερω
και συνεχεια με μαντηλακια εξω αν τυχον πιασω καποια κοινοχρηστη επιφανεια
Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα.
Του covid το έκανα στις αρχές λόγω της έντονης ανησυχίας που δεν ξέραμε πως θα εξελιχθεί κι επειδή δεν ήμασταν σίγουροι πόσο φονικός μπορεί να είναι. Ας πούμε όσο μάταιη ήταν και η καραντίνα, που όμως την κάναμε επειδή δεν ξέραμε και κάναμε μια προσπάθεια ελέγχου.
ααα εγώ δεν θεωρώ επαρκή τα μαντηλάκια αν πιάσω κοινόχρηστη επιφάνεια.
Πιο συγκεκριμένα:
Αντισηπτικό (όχι το φλωρο-αραιό σπρεύ, εννοώ κανονικό πηχτό) αν πιάσω επιφάνεια
Αντισηπτικά μαντηλάκια: για να πιάνω προσωρινά επιφάνειες χωρίς να έρθω σε επαφή (μπάρες λεωφορείου, κουμπιά ασανσέρ, πάτημα του κουμπιού στο λεωφορείο, άνοιγμα πόρτας / πόμολα κτλ).
Ναι αυτό εννοώ κι εγώ, δεν μπαίνω σπίτι στα ενδότερα αν δεν κάνω μπάνιο και φορέσω τα σπιτικά μου ρούχα.
Και όλα τα ρούχα 1 φορά τα φοράω αν κάτσω με αυτά σε κοινόχρηστο χώρο.
Αν έχω βγει απλά για περπάτημα εκτός πολυκοσμίας, τα ξανά φοράω τα ρούχα, τα χειμερινά. Αρκεί όμως να μην έχω κάτσει καν σε παγκάκι πλατείας με αυτά.
Μπορεί να είναι υπερβολικά όλα αυτά ή και νοσηρά, αλλά δεν με ενδιαφέρει να τα αλλάξω.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

18-11-24

01:02
Ναι αυτό κι εγώ αν κάτσω έστω και μια φορά σε κοινόχρηστο χώρο όπως πχ αστικό ή καφετέρια, μετά το θεωρώ βρώμικο και θα το έχω ως αυτό που θα φοράω έξω και θα πάει για πλύσιμοΔεν κάνω εποχικά εμβόλια γενικά, ούτε της γρίπης έχω κάνει ποτέ.
Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα.
Του covid το έκανα στις αρχές λόγω της έντονης ανησυχίας που δεν ξέραμε πως θα εξελιχθεί κι επειδή δεν ήμασταν σίγουροι πόσο φονικός μπορεί να είναι. Ας πούμε όσο μάταιη ήταν και η καραντίνα, που όμως την κάναμε επειδή δεν ξέραμε και κάναμε μια προσπάθεια ελέγχου.
ααα εγώ δεν θεωρώ επαρκή τα μαντηλάκια αν πιάσω κοινόχρηστη επιφάνεια.
Πιο συγκεκριμένα:
Αντισηπτικό (όχι το φλωρο-αραιό σπρεύ, εννοώ κανονικό πηχτό) αν πιάσω επιφάνεια
Αντισηπτικά μαντηλάκια: για να πιάνω προσωρινά επιφάνειες χωρίς να έρθω σε επαφή (μπάρες λεωφορείου, κουμπιά ασανσέρ, πάτημα του κουμπιού στο λεωφορείο, άνοιγμα πόρτας / πόμολα κτλ).
Ναι αυτό εννοώ κι εγώ, δεν μπαίνω σπίτι στα ενδότερα αν δεν κάνω μπάνιο και φορέσω τα σπιτικά μου ρούχα.
Και όλα τα ρούχα 1 φορά τα φοράω αν κάτσω με αυτά σε κοινόχρηστο χώρο.
Αν έχω βγει απλά για περπάτημα εκτός πολυκοσμίας, τα ξανά φοράω τα ρούχα, τα χειμερινά. Αρκεί όμως να μην έχω κάτσει καν σε παγκάκι πλατείας με αυτά.
Μπορεί να είναι υπερβολικά όλα αυτά ή και νοσηρά, αλλά δεν με ενδιαφέρει να τα αλλάξω.
Σκέψου όμως να είσαι φοιτητής και να πηγαίνεις λεσχη μεσημέρι βράδυ μέρα παρά μέρα και να πρέπει κάθε φορά να κάνεις την ιεροτελεστια της απολύμανσης μόλις μπεις σπίτι, άλλαγμα ρούχα και μπάνιο πριν πας στα ενδότερα του σπιτιού και καθίσεις κάπου
Εγω κρεμάω τα βρώμικα ρούχα δίπλα στην είσοδο ας πούμε τον προθαλαμο και απολυμαίνω τα αντικείμενα που είχα μαζί μου πριν μπω για μπάνιο, όπως κλειδιά, κινητό, κάρτες (πασο, χρεωστικες), τυχον κέρματα, σακο πλάτης με σπρέι dettol και αντισηπτικα μαντηλακια εμποτισμενα με οινόπνευμα, χερούλι πόρτας, διακοπτες φωτων κλπ, αλλά και ψώνια από σουπερμάρκετ όσα είναι σε συσκευασια πλαστική και μπορούν να καθοριστούν απεξω (πατατάκια, σοκολάτες, μπουκάλια χυμού νερού, χαρτι υγειας συσκευασια, γιαουρτάκια ξερω γω κλπ, το οτιδηποτε).
Και όλα αυτά τα απολυμαινω με αντισηπτικά μαντηλακια εμποτισμενα σε οινόπνευμα υψηλών βαθμών συνήθως (κάποιες συσκευασίες ξεβαφουν λιγο). Και μετα στο τέλος μπαίνω για μπάνιο.
Είμαι υπερβολικός το ξέρω αλλά μου έχει μείνει πλεον αυτό και ώρες ώρες είναι κουραστικό το να τα κάνω κάθε φορα όλα αυτά..
Και τώρα που έπιασαν τα κρυα και όλοι είναι γκουχου γκουχου, σε πολυκοσμια και αστικά βάζω μάσκα (απλή χειρουργική για τις απλές περιπτώσεις, ffp2 για τις πιο δύσκολες όπως πχ αστικα και πολυωρο ταξίδι κτελ ή αν δίπλα μου έχω άτομο που βηχει), εκανα το αντιγριπικο και θα κάνω και το φετινο του κορωνοϊου σύντομα, 5η δόση. Και αν πρόκειται να επισκεφτώ το πατρικό μου θα κάτσω πρώτα 4 μέρες καραντίνα σπίτι και self test πριν παω
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-11-24

08:35
Μήπως είναι λίγο υπερβολή σε αυτή την φάση του ιού; Απ' ο,τι ξέρουμε ο ιός πλέον δίνει συμπτώματα ελαφριού συναχιου που διαρκεί τρεις μέρες.Και αν πρόκειται να επισκεφτώ το πατρικό μου θα κάτσω πρώτα 4 μέρες καραντίνα σπίτι και self test πριν παω
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

25-11-24

16:50
5η δοση, για να δουμε..
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-11-24

17:42
Εγώ έχω κάνει οχτώ.5η δοση, για να δουμε..
chester20080
Επιφανές μέλος

26-12-24

00:27

Η 25χρονη που παλεύει από το 2021 με τον κορονοϊό – «Μέσα σε ένα χρόνο έχω νοσηλευτεί τέσσερις φορές»
«Είμαι αόρατος ασθενής» καταγγέλλει, καθώς το Κράτος όπως λέει, δεν δίνει σημασία στους long covid ασθενείς

Βόλος - Κορονοϊός: Νοσεί επί 22 μήνες και περιγράφει τον Γολγοθά στη μάχη με τον Long Covid
Ο κορονοϊός έκανε τη ζωή και την καθημερινότητά της εφιαλτική. Η ίδια αποφάσισε να κάνει έρανο για την κάλυψη των δυσβάσταχτων εξόδων. Η μάχη με τον Long

«Ο κορωνοϊός σακάτεψε τη ζωή μου» - Εξομολόγηση 25χρονης στον Βόλο για τη μάχη με τον Long Covid - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
Ο κορωνοϊός έκανε τη ζωή και την καθημερινότητά της εφιαλτική. Η ίδια αποφάσισε να κάνει έρανο για την κάλυψη των δυσβάσταχτων εξόδων. Η μάχη με τον Long Covid είναι σκληρή και επίπονη. Ο Βόλος παρακολουθεί την περιπέτειά της…

Εχει Myalgic encephalomyelitis/chronic fatigue syndrome (ME/CFS) ως long covid εδω και 3 ολοκληρα χρονια
Guest 216311
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-12-24

03:48
Ερώτηση:
Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Απάντηση: ΟΧΙ
(ποιο βροντερό από αυτό του 1940
ενάντια στους Ιταλούς - Γερμανούς)
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-12-24

06:16
Δυστυχώς είναι νέα άτομα που δεν εμβολιάστηκαν και ταλαιπωρούνται άδικα.![]()
Η 25χρονη που παλεύει από το 2021 με τον κορονοϊό – «Μέσα σε ένα χρόνο έχω νοσηλευτεί τέσσερις φορές»
«Είμαι αόρατος ασθενής» καταγγέλλει, καθώς το Κράτος όπως λέει, δεν δίνει σημασία στους long covid ασθενείςwww.news.gr
![]()
Βόλος - Κορονοϊός: Νοσεί επί 22 μήνες και περιγράφει τον Γολγοθά στη μάχη με τον Long Covid
Ο κορονοϊός έκανε τη ζωή και την καθημερινότητά της εφιαλτική. Η ίδια αποφάσισε να κάνει έρανο για την κάλυψη των δυσβάσταχτων εξόδων. Η μάχη με τον Longwww.newsit.gr
![]()
«Ο κορωνοϊός σακάτεψε τη ζωή μου» - Εξομολόγηση 25χρονης στον Βόλο για τη μάχη με τον Long Covid - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
Ο κορωνοϊός έκανε τη ζωή και την καθημερινότητά της εφιαλτική. Η ίδια αποφάσισε να κάνει έρανο για την κάλυψη των δυσβάσταχτων εξόδων. Η μάχη με τον Long Covid είναι σκληρή και επίπονη. Ο Βόλος παρακολουθεί την περιπέτειά της…www.patrisnews.com
Εχει Myalgic encephalomyelitis/chronic fatigue syndrome (ME/CFS) ως long covid εδω και 3 ολοκληρα χρονια
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

26-12-24

07:43
5η δοση, για να δουμε..
Ρε παιδιά, αν λέτε αλήθεια (ο δεύτερος δηλαδή), ηρεμήστε λίγο. Κι άλλοι αγάπησαν, αλλά δεν έκαναν κι έτσι.Εγώ έχω κάνει οχτώ.
Κι εγώ αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το έκανα. Το μετάνιωσα το τσίμπημα. Βλέπω και τα περίεργα που γίνονται σε νέους, αθλητές και μια ανησυχία την έχω.Ερώτηση:
Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Απάντηση: ΟΧΙ
(ποιο βροντερό από αυτό του 1940
ενάντια στους Ιταλούς - Γερμανούς)
(αν βγουν οι fact checkers να ανεβάσουν «έρευνες» δεν θα δώσω καθόλου σημασία.)
Εν τω μεταξύ, διαβάζω το νήμα και αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος έχει ανάγει την αρρωστοφαγιά σε νορμάλ συμπεριφορά. Όποιος θυμάται τον προ κόβιντ κόσμο (έχω ξαναναφέρει ότι υπάρχει μια συλλογική απώλεια μνήμης σε κάποια πράγματα) μάσκες στον δρόμο φορούσαν μόνο τίποτα Κινέζοι και τους κοροϊδεύαμε, όπως επίσης αντισηπτικό έβαζαν μόνο κάτι τύποι στιλ Κατακουζηνού και ομοίως τους κοροϊδεύαμε κι αυτούς. Από τότε πάντως που τελείωσε ο κόβιντ (καλά και πολύ πιο πριν) δεν ξανάβαλα κινεζοφίμωτρο ούτε αντισηπτικό εννοείται.
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-12-24

09:23
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Θα ήταν ευσεβης πόθος.(αν βγουν οι fact checkers να ανεβάσουν «έρευνες» δεν θα δώσω καθόλου σημασία.)
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

26-12-24

12:37
το κάναμε όλοι...κι εγώ κι ο άντρας μου και το παιδί....έτσι μας συμβούλευαν τότε οι γιατροί....επειδή γονείς και σύζυγος είναι ευπαθείς ομάδες κάναμε κι εγώ και το παιδί σαν ασπίδα...3 δόσεις εκαστος 2 το παιδί. καλώς κακώς δεν είμαι σίγουρη και δε θέλω να ξέρω...ωστόσο δεν πιστεύω κι όσους λένε ότι πεθαίνουν απο αυτό. Ας μου φέρουν ιατρικές αποδείξεις
chester20080
Επιφανές μέλος

26-12-24

13:16
Όταν κολλησε είχε ήδη κάνει 2 δόσεις όμως είχε περάσει 9μηνο και δεν προλαβε να κάνει το booster της 3ηςΔυστυχώς είναι νέα άτομα που δεν εμβολιάστηκαν και ταλαιπωρούνται άδικα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

26-12-24

19:01
Είχα βγει χθες με παρέα.
Πλέον μιλάμε για την καραντίνα και την αρχή της πανδημίας σαν μια παλιά ανάμνηση.
Και για τα χαρτιά που υπογράφαμε για να βγούμε και με το τι έχουμε συνδυάσει την τότε καραντίνα.
Πλέον μιλάμε για την καραντίνα και την αρχή της πανδημίας σαν μια παλιά ανάμνηση.
Και για τα χαρτιά που υπογράφαμε για να βγούμε και με το τι έχουμε συνδυάσει την τότε καραντίνα.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-12-24

19:13
Νιώθω ότι ήταν καμιά 10αρια χρόνια πριν, ενώ ήταν πριν μια 3ετία...ΣοκΕίχα βγει χθες με παρέα.

chester20080
Επιφανές μέλος

27-12-24

03:08
έχει κάνει κανένας άλλος το φετινό εμβολιο τωρα την σεζόν αυτή ή είμαι μοναχούλης;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

27-12-24

08:57
Το επικαιροποιημένο λες ;έχει κάνει κανένας άλλος το φετινό εμβολιο τωρα την σεζόν αυτή ή είμαι μοναχούλης;
Προσωπικά ό,τι έκανα το έκανα τότε. Τρεις δόσεις και "έκλεισα". Δε θα κάνω συλλογή από δαύτα...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

27-12-24

09:04
σαχλαμάρες λένε. Αυτό, στα 3 πρώτα 24ωρα έφυγε. Άφησε την εντολή στα κύτταρα και έφυγε με τα ούρα, μην ακούς βλακείεςτο κάναμε όλοι...κι εγώ κι ο άντρας μου και το παιδί....έτσι μας συμβούλευαν τότε οι γιατροί....επειδή γονείς και σύζυγος είναι ευπαθείς ομάδες κάναμε κι εγώ και το παιδί σαν ασπίδα...3 δόσεις εκαστος 2 το παιδί. καλώς κακώς δεν είμαι σίγουρη και δε θέλω να ξέρω...ωστόσο δεν πιστεύω κι όσους λένε ότι πεθαίνουν απο αυτό. Ας μου φέρουν ιατρικές αποδείξεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
να σου πω, θα ήθελα να το κάνω στη μητέρα μου, η οποία είναι κατακεκλιμένη και το κάνει μόνο στο <εμβολιασμός κατ οίκον>. Εφέτος όμως, είπε ο γιατρός, δεν έχει πρόγραμμα κατ οίκον και την αφήσαμε δίχως. Έχει κάνει βέβαια...5 ή 6 δόσεις. Ξέρεις αν υπάρχει δυνατότητα; Είναι και ένα εμβόλιο που θέλει συντήρηση σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και επίσης έρχεται σε μεγάλες ποσότητες και γιαυτό πήγαιναν και εμβολίαζαν πολλούς μαζί, όχι όπως πχ της γρίππης, που είναι ατομικές συσκευασίες.έχει κάνει κανένας άλλος το φετινό εμβολιο τωρα την σεζόν αυτή ή είμαι μοναχούλης;
Πάντως έχει εξασθενήσει ο ιός, λένε. Τώρα κόλλησε ο ξαδερφός μου με ΧΑΠ και 6 δόσεις, αλλά μια χαρά, σα γριπούλα ήταν
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-12-24

09:22
Πόσο χρονών είναι ο ξάδερφος σου αν επιτρέπεται;Τώρα κόλλησε ο ξαδερφός μου με ΧΑΠ και 6 δόσεις, αλλά μια χαρά, σα γριπούλα ήταν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- Wonderkid
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.