juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-02-21

19:19
Ναι, έχουν εμβολιαστει ήδη πάνω από 80% των γιατρών. Αυτό είναι καλό σημάδι. Πολλοί όμως ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά με τα ραντεβού και τους συγκεκριμένους χρονους δεν βολεύονταν.από τους ιατρούς πολύ καλύτερα τα πράγματα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-02-21

19:29
Από Νοέμβριο περίμενα ότι θα χαλαρώσουνε μετά τα φώτα και θα ξανακλείναμε λίγες εβδομάδες μετά, μέχρι λίγο μετά το Πάσχα. Οι ιοί κάνουν πάρτυ Χριστούγεννα - Πάσχα και όχι μόνο φέτος.Ποια ηταν οι γνωμη σας τοτε οταν εμπαινε το 2ο κυμα ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μαν αυτοί που έρχονται σε επαφή με τους αρρώστους είναι πρώτα οι νοσηλευτές και μετά οι ιατροί.Ναι, έχουν εμβολιαστει ήδη πάνω από 80% των γιατρών. Αυτό είναι καλό σημάδι. Πολλοί όμως ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά με τα ραντεβού και τους συγκεκριμένους χρονους δεν βολεύονταν.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

06-02-21

19:31
Γιατι είναι καλό σημάδι ?Ναι, έχουν εμβολιαστει ήδη πάνω από 80% των γιατρών. Αυτό είναι καλό σημάδι. Πολλοί όμως ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά με τα ραντεβού και τους συγκεκριμένους χρονους δεν βολεύονταν.
Κανονικά έπρεπε να εμβολιαστούν όσα άτομα υπάρχουν μέσα στο νοσοκομείο ,ιατρούς νοσηλευτές , καθαρίστριες κλπ κλπ κλπ
Με το να εμβολιάζονται κάποιοι και βα μην εμβολιάζονται άλλοι ,ξερεις που οδηγεί αυτό ? Στο να βγαίνουν κάποια άτομα (όπως και εδώ μέσα ) και να λένε δεν κάνω το εμβόλιο ,γιατί ο άλλος ιατρός που δεν το έκανε ήταν ηλίθιος ?
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

06-02-21

19:41
Έχει πάει το υπέρκομψο ζεύγος και δειπνίζει στις διακοπές του στο σπίτι ενός τοπικού άρχοντα της ΝΔ μαζί με το λοιπό καρναβάλι καμιάς 50ριας ατόμων την ίδια στιγμή που 5εκ. άνθρωποι στερούνται δια νόμου τον ελεύθερο χρόνο τους, χώρια την όλη σκατίλα τόσο καιρό. Ντάξει μαλάκες, να τους πεθάνει ότι αγαπάνε, μπέσα.
Μιας και είναι της μόδας οι καταγγελίες για τα παράνομα κορωνοπάρτι, πού μπορώ να καλέσω και να ρουφιανέψω αυτό;
Btw, η Κυβέρνηση Σαμαρά ήθελε να συγχωνεύσει το κέντρο υγείας Ικαρίας με το νοσοκομείο Σάμου. Πρωτοστάτης -ποιος άλλος; - ο μπουμπούκος. Μην και του κλέψει τη δόξα η Τρόικα, να υποθέσω.

Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

06-02-21

19:43
Αυτός, είναι μικρούλης, μυρμηγκάκι, τώρα που οι ελέφαντες ρίχνουν κουράδες λες να μπορέσει να επιζήσει;Συμφωνα με την επιτροπή ο συνωστισμός στα λεωφορεία δεν μας ενοχλει, αλλα μας πειραζει το μικρο μαγαζι που εχει max 20 πελατες την ημερα.![]()
Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ καλή μου, ήρθε για να μείνει. Ανεξαρτήτως ιού μάλιστα.Πολλά δε σού βγάζουμε από το μυαλό σου και μην ανησυχείς, δεν είχαμε τέτοια πρόθεση. Όσο κρατάς εσύ και κάποιοι σαν εσένα κάποια πράγματα στο μυαλό σας, το lockdown δε θα αρθεί ποτέ. Oh well.
Αυτό δεν μπορώ να σου δώσω να σκεφτείς.
Πιστεύεις οτι αν ήθελαν δεν θα ήταν σε θέση να επιβάλλουν ότι μέτρο αποφάσιζαν;
Και για να λέμε με το Ελληνικό όνομα τους τα πράγματα,
ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ είναι ή κατ' οίκον περιορισμός.
Αυτές οι λέξεις βαραίνουν περισσότερο, αν τις ζυγίσεις.
Συμφωνώ.Καιρός να πούμε αλήθειες γιατί μας δουλέυουν.....
Και η γυναίκα μου, περιμένει να εμβολιαστώ εγώ, να δει αν πεθάνω και μετά να αποφασίσει αν θα κάνει αυτή. Τι είναι αυτές οι γυναίκες...Μεγάλη μερίδα υγειονομικών δεν εμβολιάστηκε...
Γιατί;(από το νοσηλευτικό προσωπικό στο τμήμα μου 2 εμβολιάστηκαν),
Ο κόσμος περιμένει να δει και μετά να αποφασίσει.από τους ιατρούς πολύ καλύτερα τα πράγματα. Τώρα μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μου είναι να εμβολιάζουν άτομα από την διοίκηση των νοσοκομείων.., έπρεπε να εμβολιάσουν αποκλειστικά ιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς.... ... είναι φοβερό που τα media δεν δείχνουν την αλήθεια σε αυτό.
Θετικό αυτό. Θα το έχω υπ' οψιν μου.Έκανα και τις 2 δόσεις του εμβολίου της pfizer ... στην πρώτη δε κατάλαβα τπτ στην δεύτερη 6 ώρες μετά είχα μυαλγίες, πυρετό που έφτασε 38,4C και έντονο ρίγος που κράτησε 24 ώρες....
Μόνο που το δεύτερο κύμα, το καλοκαίρι έκανε διάλειμμα και άργησε μέχρι τον Νοέμβρη. Παράξενο αυτό.Τώρα περί εμβολίων φτηνών και ακριβώς και τεχνολογιών μην ακούω σαχλαμάρες εμβολιστείτε με ότι σας πλασάρουν... το ότι το ένα κάνει 12 και το άλλο 1 είναι ότι πληρώνουμε την έρευνα του πρώτου...
τώρα περί πορεία του lock down ο @akikos και μετά εγώ τα είπαμε όλα όταν άρχισε το δεύτερο κύμα.... και όπως βλέπετε είχαμε δίκιο.
Σαν υπεύθυνος που είσαι, έχουν βάρος οι πληροφορίες που μας δίνεις.Επίσης με έχουν τοποθετήσει και ως υπεύθυνο εμβολιασμού και μπορώ να σας πω τι διαπίστωσα αλλά μπορείτε να τα δείτε και από έρευνες.. οποτε μαλλον να γράψω εδώ ήταν πλεονασμός.
Ομως, θέλω να επαναλάβω μια ερώτηση μου.
Οταν μπαίνει ένας ασθενής με τον ιό στο νοσοκομείο που βρίσκεσαι.
Μπορείς να μας πεις το πρώτο 24ωρο την φαρμακευτική αγωγή που του δίνουν;
Δύο φορές ρώτησα και δεν απάντησε κανείς.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-02-21

19:49
Δεν είμαι ειδικός απλά με τοποθέτησαν για ένα 8ωρο .... είναι παράλογο αυτό που κάνουν γιατί σε αυτές τι θέσεις επρεπε να ήταν είτε παθολόγοι είτε γενικοί ιατροί ιατροί με ειδικότητα και όχι ότι να ναι...Σαν υπεύθυνος που είσαι, έχουν βάρος οι πληροφορίες που μας δίνεις.
Ομως, θέλω να επαναλάβω μια ερώτηση μου.
Οταν μπαίνει ένας ασθενής με τον ιό στο νοσοκομείο που βρίσκεσαι.
Μπορείς να μας πεις το πρώτο 24ωρο την φαρμακευτική αγωγή που του δίνουν;
Δύο φορές ρώτησα και δεν απάντησε κανείς.
εμένα φυσικά δε με ένοιαξε και κάλυψα...
Να φανταστείτε νεογνολόγοι θα καλύπτουν εμβολιασμούς που εμβολιάζονται 85+ άτομα
Να τονίσω ότι δεν έγινε καμία ενημέρωση και το έμαθα λίγες ώρες πριν ότι θα είμαι...
επίσης άλλο απαράδεκτο είναι ότι βάλανε εμβολιαστικά κέντρα τα νοσοκομεία παίδων... όπου 85χρονοι έστω και έμμεσα είναι εκτεθημένοι σε παιδικές λοιμώξεις.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

06-02-21

19:52
Πολλά είναι τα παράλογα, αλλά πάλι δεν μου είπες κάτι σχετικά με την ερώτηση μου.Δεν είμαι ειδικός απλά με τοποθέτησαν για ένα 8ωρο .... είναι παράλογο αυτό που κάνουν γιατί σε αυτές τι θέσεις επρεπε να ήταν είτε παθολόγοι είτε γενικοί ιατροί ιατροί με ειδικότητα και όχι ότι να ναι...
εμένα φυσικά δε με ένοιαξε και κάλυψα...
Να τονίσω ότι δεν έγινε καμία ενημέρωση και το έμαθα λίγες ώρες πριν ότι θα είμαι...
Αν υπάρχει κάποιος λόγος και δεν απαντάς, καλώς, δεν επιμένω.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-02-21

19:54
παθολόγοι και παίδιατροι θα απαντήσουν όχι εγώ....Αν υπάρχει κάποιος λόγος και δεν απαντάς, καλώς, δεν επιμένω.
από ότι ξέρω η αντιμετώπιση είναι συμπτωματική δεν δίνετα κάποια ειδική αγωγή.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

06-02-21

19:56
Συμπτωματική. Δηλαδή; μόλις πιάσεις πνευμονία ξεκινά η αγωγή;παθολόγοι και παίδιατροι θα απαντήσουν όχι εγώ....
από ότι ξέρω η αντιμετώπιση είναι συμπτωματική δεν δίνετα κάποια ειδική αγωγή.
fockos
Επιφανές μέλος

06-02-21

19:57
ναι οξυγόνο και αν είναι πολύ εκτκεκταμένη δίνουν αντιβίωσεις και αντιικά στα τυφλά και εξειδικεύονται μετά ανάλογα με τις εξετάσεις. Δεν ασχολούμαι όμως εγώ με αυτά....Συμπτωματική. Δηλαδή; μόλις πιάσεις πνευμονία ξεκινά η αγωγή;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-02-21

19:57
Μα αυτούς τους ανεγκεφαλους,πανηλιθιους πληρώνουμε όλοι.Εκτος απο την ανικανότητα της κυβερνησης ,τεραστια μεριδα ευθυνης εχουν και αυτα τα νεαντερνταλ. Και εχουν το θρασσος και μιλανε κιολλας.Πολλά δε σού βγάζουμε από το μυαλό σου και μην ανησυχείς, δεν είχαμε τέτοια πρόθεση. Όσο κρατάς εσύ και κάποιοι σαν εσένα κάποια πράγματα στο μυαλό σας, το lockdown δε θα αρθεί ποτέ. Oh well.

Αυτο τους κανει ακομα πιο ηλιθιους οσους νοσηλευτες δεν εχουν εμβολιαστει.Από Νοέμβριο περίμενα ότι θα χαλαρώσουνε μετά τα φώτα και θα ξανακλείναμε λίγες εβδομάδες μετά, μέχρι λίγο μετά το Πάσχα. Οι ιοί κάνουν πάρτυ Χριστούγεννα - Πάσχα και όχι μόνο φέτος.
Μαν αυτοί που έρχονται σε επαφή με τους αρρώστους είναι πρώτα οι νοσηλευτές και μετά οι ιατροί.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

06-02-21

20:01
Περιμένω το Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, Καθημερινή, ΒΗΜΑ, ΜΕΓΚΑ, ΝΕΑ να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία...τι όχι ;Μιας και είναι της μόδας οι καταγγελίες για τα παράνομα κορωνοπάρτι, πού μπορώ να καλέσω και να ρουφιανέψω αυτό;
View attachment 75575
Btw, η Κυβέρνηση Σαμαρά ήθελε να συγχωνεύσει το κέντρο υγείας Ικαρίας με το νοσοκομείο Σάμου. Πρωτοστάτης -ποιος άλλος; - ο μπουμπούκος. Μην και του κλέψει τη δόξα η Τρόικα, να υποθέσω.![]()
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

06-02-21

20:03
Περιμένω το Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, Καθημερινή, ΒΗΜΑ, ΜΕΓΚΑ, ΝΕΑ να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία...τι όχι ;
Μόνο όταν συντρώγει ο Πολάκης με άλλους 2 κολλάει, λέμε. Όχι όταν μαζεύονται 50 ΝΔκράτες. Κουράσατε, Συριζαίοι. Χαχαχαχα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

06-02-21

20:05
Απλά και λιτά...κάτσε εσύ μέσα από τις 18.00 ή πήγαινε πιες καφέ σε παγκάκι με έναν φίλο να πληρώσεις 300 ευρώ και άσε τον Κούλη να κάνει τον τουρίσταΜόνο όταν συντρώγει ο Πολάκης με άλλους 2 κολλάει, λέμε. Όχι όταν μαζεύονται 50 ΝΔκράτες. Κουράσατε, Συριζαίοι. Χαχαχαχα.
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ
Effort
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Effort αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 301 μηνύματα.

06-02-21

20:06
Να υποθέσω η κατάσταση έτσι θα συνεχιστεί φέτος? Για να εμβολιασουμε τον πληθυσμό θα πιάσουμε φθινόπωρο.
Άρα καλά Χριστούγεννα?
Άρα καλά Χριστούγεννα?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

06-02-21

20:06
Απ του χρονου το α εξαμηνο λενε ισως πετυχουμε το 70% ...ισωςΝα υποθέσω η κατάσταση έτσι θα συνεχιστεί φέτος? Για να εμβολιασοτμσ την πληθυσμό θα πιάσουμε φθινόπωρο.
Άρα καλά Χριστούγεννα?
Lancelot
Περιβόητο μέλος

06-02-21

20:07
Μέχρι το 2022 για να πετύχουν το επιθυμητό ποσοστό. Μέχρι στιγμής μόνο 300 χιλιάδες και έχουν στόχο 2 εκατομμύρια ως το ΜάρτιοΝα υποθέσω η κατάσταση έτσι θα συνεχιστεί φέτος? Για να εμβολιασοτμσ την πληθυσμό θα πιάσουμε φθινόπωρο.
Άρα καλά Χριστούγεννα?
Effort
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Effort αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 301 μηνύματα.

06-02-21

20:09
Μάλιστα. Συνεπώς έτσι θα πάει και το 2021. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Είναι που είναι δύσκολο να οργανώσουμε το οτιδήποτε σε βάθος 3 ημερών. Τουλάχιστον ας γνωρίζουμε πάνω κάτω ποια θα είναι τα πλάνα για το όμορφο αυτό 2021.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

06-02-21

20:09
Στο μεταξυ και τα μωρα ξερουν οτι η αποσταση ειναι το κυριοτερο μετρο και δεν πλησιαζουμε ακομα χειροτερα τα κεφαλια μας, η μασκα ειναι επικουρικο μετρο..Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.. και επισης δεν κανουμε χειραψιες ουτε αγγιζουμε χερια κλπ!
Ο Κουλης ακομα να τα μαθει; Και αυτος μας κυβερνα;
Ο Κουλης ακομα να τα μαθει; Και αυτος μας κυβερνα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.