Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

15-03-21

17:19
Μάντεψε με ποιανού το μέρος θα πάνε ....εγώ το έχω πει καιρό τώρα ότι στην επιστήμη εμπλέκεται η πολιτική (όπως γινόταν παλιά με την θρησκεία) .Κάτσε να δούμε τι θα πει ο ΕΟΦ και ο ΠΟΥ.
Ισχύουν αυτά που λες ,δηλαδή βγάζουν λογική ....αλλά αν ο ΠΟΥ και ΕΟΦ κρατήσουν αρνητική στάση ,εσύ άνετα βγαίνεις συνομωσιολογος με αυτά που λες και παπαλα τα παιχνίδι
Ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτο είναι απλά να αφήσουμε την επιστήμη να κάνει την δουλειά της ....
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

15-03-21

17:21
Εγώ όχι πάντωςΚαι ενώ οι ειδικοί διερευνούν ΤΟ ΑΝ υπάρχει συσχέτιση μεταξύ εμβολίων και θρομβώσεων, οι ακόμα πιο-ειδικοί του ε-στεκι βγάλανε πόρισμα ήδη ότι το εμβόλιο είναι από τα λιντλ.

Δεν μπορούν να βγάλουν απόφαση χωρίς να βασίζεται σε στοιχεία.αλλά αν ο ΠΟΥ και ΕΟΦ κρατήσουν αρνητική στάση
Ευχαριστώ.Ισχύουν αυτά που λες ,δηλαδή βγάζουν λογική
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

15-03-21

17:29
Μα κι εγω αυτη την οριστικη ανακοινωση περιμενω τι συμβαινει επιτέλους.Κάτσε να δούμε τι θα πει ο ΕΟΦ και ο ΠΟΥ.
Για μένα κακώς σταματάνε τους εμβολιασμούς με τέτοια στατιστικά. Αυτό είναι καθαρά βλακεία και δίνει εφόδια στους ψεκασμένους. Εκτός αν υπάρχουν άλλα στατιστικά που δεν έχουν ανακοινωθεί. Σήμερα το πρωί η Γερμανία έλεγε ότι θα συνεχίσει τους εμβολιασμούς...
Σαφως και οι εμβολιασμοι συνεχιζονται.
Ας αναμενουμε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

15-03-21

17:31
Πάντως θεωρώ ότι «Ο MHRA (ο βρετανικός ρυθμιστικός φορέας φαρμάκων) είναι ένας από τους αυστηρότερους και εμπειρότερους φορείς παγκοσμίως. Αυτοί δεν βλέπουν κανέναν λόγο για τη διακοπή του προγράμματος εμβολιασμών με τα έως τώρα στοιχεία. Γιατί να μην τους πιστέψω...Μα κι εγω αυτη την οριστικη ανακοινωση περιμενω τι συμβαινει επιτέλους.
Σαφως και οι εμβολιασμοι συνεχιζονται.
Ας αναμενουμε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

15-03-21

17:33
Σωστα ναι. Μα η Ιταλια διαβασα χθες επαναλαμβανει τον εμβολιασμο με astrazeneca.Πάντως θεωρώ ότι «Ο MHRA (ο βρετανικός ρυθμιστικός φορέας φαρμάκων) είναι ένας από τους αυστηρότερους και εμπειρότερους φορείς παγκοσμίως. Αυτοί δεν βλέπουν κανέναν λόγο για τη διακοπή του προγράμματος εμβολιασμών με τα έως τώρα στοιχεία. Γιατί να μην τους πιστέψω...
Δειτε

Ιταλία: Επαναλαμβάνεται ο εμβολιασμός με το AstraZeneca στο Πιεμόντε
Συγκαλείται συνεδρίαση των υγειονομικών Αρχών #CNNgrNews

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

15-03-21

17:33
Ωραίο βιβλίο και αυτο για διάβασμα !Δεν μπορούν να βγάλουν απόφαση χωρίς να βασίζεται σε στοιχεία.
Εγώ ας πούμε ξέρω ότι στην Αγγλία οι δικοί μου και οι φίλοι τους που μιλάνε είναι κομπλέ (είχα πει σε παλιά μου ποστ ότι ήταν αρνητές εμβολίου) ....αλλά εγώ όπως είπα εμπιστεύομαι τους ειδικούς ,αν δεν επιτρέψουν τον εμβολιασμό με άστρα εγώ δεν το κάνω.
Έστω ότι ο ΠΟΥ και ΕΟΦ βγάλουν αρνητικά συμπεράσματα ,εσύ θα αλλάξεις στάση ? ( Που το έχουν κάνει πολλές χώρες μέχρι τώρα χωρίς κανένα προβλημα)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
FDA

juste un instant
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:34
Αυτά που έλεγα δηλαδή. Ότι είναι προσωρινή αναστολή και όχι διακοπη που λήφθηκε πολύ βιαστικά και υπό πίεση.Σωστα ναι. Μα η Ιταλια διαβασα χθες επαναλαμβανει τον εμβολιασμο με astrazeneca.
Δειτε
![]()
Ιταλία: Επαναλαμβάνεται ο εμβολιασμός με το AstraZeneca στο Πιεμόντε
Συγκαλείται συνεδρίαση των υγειονομικών Αρχών #CNNgrNewswww.cnn.gr
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:38
Μα ξερω περιπτώσεις ατομων που εκαναν της astrazeneca μαι της Pfizer και ειναι μια χαρα.Ωραίο βιβλίο και αυτο για διάβασμα !
Εγώ ας πούμε ξέρω ότι στην Αγγλία οι δικοί μου και οι φίλοι τους που μιλάνε είναι κομπλέ (είχα πει σε παλιά μου ποστ ότι ήταν αρνητές εμβολίου) ....αλλά εγώ όπως είπα εμπιστεύομαι τους ειδικούς ,αν δεν επιτρέψουν τον εμβολιασμό με άστρα εγώ δεν το κάνω.
Έστω ότι ο ΠΟΥ και ΕΟΦ βγάλουν αρνητικά συμπεράσματα ,εσύ θα αλλάξεις στάση ? ( Που το έχουν κάνει πολλές χώρες μέχρι τώρα χωρίς κανένα προβλημα)
FDA![]()
Και εγω θα εμβολιαστω.
Απλα το ερωτημα που μου προκυπτει ειναι γιατι αυτες οι χωρες φρεναρουν τον εμβολιασμο και οι αλλες το συνεχιζουν κανονικά?
Confused απλά

Nick890
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:40
Προφανώς και άμα μου δώσουν άστρα δεν θα το κάνω (εφόσον πολλές χώρες το έχουν αναστείλει ,είπαμε κοιτάμε μόνο ειδικούς και δεν μας νοιάζει αν παίζεται πολιτικό παιχνίδι)Μα ξερω περιπτώσεις ατομων που εκαναν της astrazeneca μαι της Pfizer και ειναι μια χαρα.
Και εγω θα εμβολιαστω.
Απλα το ερωτημα που μου προκυπτει ειναι γιατι αυτες οι χωρες φρεναρουν τον εμβολιασμο και οι αλλες το συνεχιζουν κανονικά?
Confused απλά![]()
Αλλά και κάτι άλλο παιδιά ,της Τζόνσον είναι καλύτερο γιατί με μια δόση μπορείς να πετύχεις ανοσία σε μικρότερο χρόνο σε σχέση με άστρα !
juste un instant
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:41
Εγώ θα έκανα οποιο να' ναι. Ακόμα και το Σπούτνικ ή το κινέζικο. Άλλωστε είναι πανομοιότυπα.Μα ξερω περιπτώσεις ατομων που εκαναν της astrazeneca μαι της Pfizer και ειναι μια χαρα.
Και εγω θα εμβολιαστω.
Confused απλά![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:45
Φυσικα και η μια δοση σε μενα φαινεται ευκολοτερη αν και θελω να δω αν και γιαυτο ακουστουν οτι ακουστηκε με astrazeneca κλπ.Προφανώς και άμα μου δώσουν άστρα δεν θα το κάνω (εφόσον πολλές χώρες το έχουν αναστείλει ,είπαμε κοιτάμε μόνο ειδικούς και δεν μας νοιάζει αν παίζεται πολιτικό παιχνίδι)
Αλλά και κάτι άλλο παιδιά ,της Τζόνσον είναι καλύτερο γιατί με μια δόση μπορείς να πετύχεις ανοσία σε μικρότερο χρόνο σε σχέση με άστρα !
Ομως με 1εκατομ. μονο δοσεις ποιος θα προλαβει?
Οποιος προλαβε

Θα εμβολιαστω και εγω ναι. Απλα με της astrazeneca θέλω να δω που θα καταλήξουν τελικα.Εγώ θα έκανα οποιο να' ναι. Ακόμα και το Σπούτνικ ή το κινέζικο. Άλλωστε είναι πανομοιότυπα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

15-03-21

17:45
Εισαι πολυ εξυπνος ρε φιλε πραγματικα!Ωπ, τι σας έλεγα; Η Ολλανδία...
Λοιπον το έψαξα. Η Ολλανδία θα κυκλοφορήσει το δικό της Janssen εμβόλιο. Λογικό είναι να θέλει να χτυπήσει την Αστραζενεκα. Άρα, λογικό και να της κάνει πόλεμο.
Προτιμώ να εμπιστεύομαι περισσότερο τους ευρωπαϊκούς κ παγκόσμιους ελεγκτικούς μηχανισμούς παρά τους μεμονωμένους.

Και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ;
Εμβόλιο Astrazeneca: Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί και στη Γερμανία
Αναστέλλεται ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca στη Γερμανία. Σύμφωνα με μια σύσταση από το Ινστιτούτο Πάουλ Ερλιχ (PEI), η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανέστειλε τον εμβολιασμό με AstraZeneca, ως προληπτικό μέτρο, όπως ανακοίνωσε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το Spiegel.
Η σύσταση του Ινστιτούτου γίνεται προκειμένου να διενεργηθούν περαιτέρω έρευνες, μετά και τις τελευταίες αναφορές για παρενέργειες και τα περιστατικά θρομβώσεων. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα αποφασίσει "αν και πώς τα νέα ευρήματα θα επηρεάσουν την έγκριση του εμβολίου".
Σημειώνεται πως ήδη έχουν ανασταλεί οι εμβολιασμοί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες,, περιλαμβανομένων της Ολλανδίας. της Ιρλανδίας, της Δανίας, της Νορβηγίας και της Ισλανδίας. Η Ιταλία και η Αυστρία σταμάτησαν μα χρησιμοποιούν ορισμένες παρτίδες.
Εμβόλιο Astrazeneca: Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί και στη Γερμανία (enikos.gr)
Οι μισες χωρες τρελλαινονται η μια μετατην αλλη και αυτο απλα γιατι σαν κακομαθημενα παιδακια,εχουν ενα λογο να μην χωνευουν την αστρα ζενεκα και ειπαν να καταστρεψουν τη χωρα τους,αφου υπαρχουν επιπτωσεις απο το να σταματουν τον εμβολιασμο,απλα ειτε γιατι δεν γουσταρουν την αγγλια ειτε για να πανε καλα οι αλλες φαρμακευτικες εταριες σωστα; Και γιατι αφηνουν ανεγγιχτες την πφαιζερ ,μοντερνα και τζονσον ;
Δηλαδη πραγματικα χρειαζεται να το κοιταξεις πολυ σοβαρα το θεματακι σου/.
juste un instant
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:46
Πιστεύω ότι η Γερμανία πολύ σύντομα θα συνεχίσει τους εμβολιασμούς όπως έκανε η Ιταλία σήμερα.Φυσικα και η μια δοση σε μενα φαινεται ευκολοτερη αν και θελω να δω αν και γιαυτο ακουστουν οτι ακουστηκε με astrazeneca κλπ.
Ομως με 1εκατομ. μονο δοσεις ποιος θα προλαβει?
Οποιος προλαβε
Θα εμβολιαστω και εγω ναι. Απλα με της astrazeneca θέλω να δω που θα καταλήξουν τελικα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

15-03-21

17:48
Η Γαλλία αναστέλλει τον εμβολιασμό με το AstraZeneca για 24 ώρες αναμένοντας τη γνωμοδότηση του Ε.Ο.Φ.:
Πηγή (στα γαλλικά):
www.lefigaro.fr
UPDATE
Πηγή (στα ελληνικά):
www.newsit.gr
Πηγή (στα γαλλικά):

Vaccin AstraZeneca: la stratégie de la France mise à mal
La décision française de suspendre les injections, annoncée dans la foulée de l’Allemagne, est soumise à l’avis de l’Agence européenne des médicaments.

UPDATE
Πηγή (στα ελληνικά):

Εμβόλιο Astrazeneca: Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία σταματούν τη χρήση του
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού. Κι αυτό καθώς μετά τη Γερμανία ανέστειλαν τη χρήση του η Γαλλία και η

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

15-03-21

17:48
Πάντως @jj! Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και ο Ευρωπαϊκός όμιλος φαρμάκων υποστηρίζουν την Αστραζενεκα.
Θα μπορούσαν κάλλιστα αν το επιθυμούσαν να χτυπήσουν την Βρετανία αλλά δεν το κάνουν γιατί προφανώς δεν συντρέχουν οι λόγοι.
Οι Ολλανδοί αντίθετα έχουν πολύ περισσότερους λόγους να χτυπήσουν την Αστραζενεκα γιατί θα κυκλοφορήσουν το δικό τους εμβόλιο Jannsenn. Και έχουν συμμάχους τους Δανούς, τους Νορβηγούς και τους Ιρλανδούς.
Εισαι πολυ εξυπνος ρε φιλε πραγματικα!Ωπ, τι σας έλεγα; Η Ολλανδία...
Λοιπον το έψαξα. Η Ολλανδία θα κυκλοφορήσει το δικό της Janssen εμβόλιο. Λογικό είναι να θέλει να χτυπήσει την Αστραζενεκα. Άρα, λογικό και να της κάνει πόλεμο.
Προτιμώ να εμπιστεύομαι περισσότερο τους ευρωπαϊκούς κ παγκόσμιους ελεγκτικούς μηχανισμούς παρά τους μεμονωμένους.

Και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ;
Αναστέλλεται ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca στη Γερμανία. Σύμφωνα με μια σύσταση από το Ινστιτούτο Πάουλ Ερλιχ (PEI), η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανέστειλε τον εμβολιασμό με AstraZeneca, ως προληπτικό μέτρο, όπως ανακοίνωσε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το Spiegel.
Η σύσταση του Ινστιτούτου γίνεται προκειμένου να διενεργηθούν περαιτέρω έρευνες, μετά και τις τελευταίες αναφορές για παρενέργειες και τα περιστατικά θρομβώσεων. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα αποφασίσει "αν και πώς τα νέα ευρήματα θα επηρεάσουν την έγκριση του εμβολίου".
Σημειώνεται πως ήδη έχουν ανασταλεί οι εμβολιασμοί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες,, περιλαμβανομένων της Ολλανδίας. της Ιρλανδίας, της Δανίας, της Νορβηγίας και της Ισλανδίας. Η Ιταλία και η Αυστρία σταμάτησαν μα χρησιμοποιούν ορισμένες παρτίδες.
Εμβόλιο Astrazeneca: Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί και στη Γερμανία (enikos.gr)
Οι μισες χωρες τρελλαινονται η μια μετατην αλλη και αυτο απλα γιατι σαν κακομαθημενα παιδακια,εχουν ενα λογο να μην χωνευουν την αστρα ζενεκα και ειπαν να καταστρεψουν τη χωρα τους,αφου υπαρχουν επιπτωσεις απο το να σταματουν τον εμβολιασμο,απλα ειτε γιατι δεν γουσταρουν την αγγλια ειτε για να πανε καλα οι αλλες φαρμακευτικες εταριες σωστα; Και γιατι αφηνουν ανεγγιχτες την πφαιζερ ,μοντερνα και τζονσον ;
Δηλαδη πραγματικα χρειαζεται να το κοιταξεις πολυ σοβαρα το θεματακι σου/.
juste un instant
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:50
Για τυπικούς λόγους είναι αυτά.Η Γαλλία αναστέλλει τον εμβολιασμό με το AstraZeneca για 24 ώρες αναμένοντας τη γνωμοδότηση του Ε.Ο.Φ.:
Πηγή (στα γαλλικά):
![]()
Vaccin AstraZeneca: la stratégie de la France mise à mal
La décision française de suspendre les injections, annoncée dans la foulée de l’Allemagne, est soumise à l’avis de l’Agence européenne des médicaments.www.lefigaro.fr
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

15-03-21

17:51
Ναι, δεν αντιλέγω, δεν γνωρίζω κιόλας τι γίνεται - έχω μπερδευτεί απίστευτα πολύ. Πραγματικά εύχομαι να πρόκειται για λάθος συναγερμό, δεν είναι να χάνουμε εμβόλιο. Απλώς παρέθεσα την είδηση.Για τυπικούς λόγους είναι αυτά.
juste un instant
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:53
Το ξέρω. Προφανώς Γαλλία και Γερμανία πήραν από κοινού απόφαση και περιμένουν την γνωμοδότηση του ΕΟΦ που όπως είπα θα ερχόταν πολύ σύντομα.Ναι, δεν αντιλέγω, δεν γνωρίζω κιόλας τι γίνεται - έχω μπερδευτεί απίστευτα πολύ. Πραγματικά εύχομαι να πρόκειται για λάθος συναγερμό, δεν είναι να χάνουμε εμβόλιο. Απλώς παρέθεσα την είδηση.
Αν υπάρχουν τα ίδια δεδομένα με πριν προφανώς και ο ΕΟΦ δεν θα αλλάξει την θέση του.
Nick890
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:57
Κανε ότι λένε οι ειδικοίΝαι, δεν αντιλέγω, δεν γνωρίζω κιόλας τι γίνεται - έχω μπερδευτεί απίστευτα πολύ. Πραγματικά εύχομαι να πρόκειται για λάθος συναγερμό, δεν είναι να χάνουμε εμβόλιο. Απλώς παρέθεσα την είδηση.
Το όλο θέμα είναι νομικό-πολιτικο πιστευω γιατί τις εταιρείες δεν μπορείς να τις κυνηγήσεις αν πάθεις κάτι .Προφανώς και θέλουν κάτι επίσημο από ΕΟΦ και ΠΟΥ ώστε οι πολίτες άμα κινηθούν νομικά να ζητήσουν από αυτους τους οργανισμούς τα ρέστα
Εδώ στην Ελλάδα ποιος θα κινηθεί νομικά ?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-03-21

17:58
Αλλα ελεγες πριν.Οτι δεν σταματουν εμβολιασμο γιατι δενε χουν λογο,ειναι με την αστρα.Το ξέρω. Προφανώς Γαλλία και Γερμανία πήραν από κοινού απόφαση και περιμένουν την γνωμοδότηση του ΕΟΦ που όπως είπα θα ερχόταν πολύ σύντομα.
Αν υπάρχουν τα ίδια δεδομένα με πριν προφανώς και ο ΕΟΦ δεν θα αλλάξει την θέση του.
Φιλαρα,εισαι ικανος να λες οτι δεν τρεχει τιποτα.οταν η ιδια η αστρα θα εχει ανακοινωσει οτι υπαρχει προβλημα! Μιλαμε για τετοια προβατοποιηση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.