juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-06-21

15:41

Μελέτη: Ακόμα κι αν πέρασαν την ασθένεια στο σπίτι, οι μισοί νέοι εμφανίζουν μακρά Covid-19 | in.gr
Η αναλογία των εθελοντών που υποφέρουν από κόπωση είναι «εντυπωσιακή» και ξεπερνά τα ποσοστά που παρατηρούνται σε άλλες ιώσεις όπως η γρίπη, ο δάγκειος πυρετός και η λοιμώδης μονοπυρήνωση.
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-06-21

15:50
Γενικά πιστεύω πως όλα τα εμβόλια είναι αρκετά αποτελεσματικά κ για τις μεταλλάξεις.![]()
Pfizer: Αποτελεσματικό το εμβόλιο μας κατά της παραλλαγής Δέλτα
Η παραλλαγή Δέλτα, που ταυτοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ινδία, καθίσταται η κυρίαρχη εκδοχή του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο #CNNgrNewswww.cnn.gr
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

24-06-21

15:54
Ειναι αποδεδειγμενα αποτελεσματικα.Γενικά πιστεύω πως όλα τα εμβόλια είναι αρκετά αποτελεσματικά κ για τις μεταλλάξεις.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

24-06-21

16:43
Μόλις έκανα 1η δοση pfizer. Αμα συνεχίζω να γράφω στο στεκι όλα καλά.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-06-21

16:51
AstraZeneca review 2ης δόσης.
Η Βελόνα που έσπασε αγγείο και πόνεσε το χέρι για καμία ώρα. Στη συνέχεια δεν είχα καμία παρενέργεια της πρώτης δόσης. Ούτε υπνηλία, ούτε πυρετός.
Η Βελόνα που έσπασε αγγείο και πόνεσε το χέρι για καμία ώρα. Στη συνέχεια δεν είχα καμία παρενέργεια της πρώτης δόσης. Ούτε υπνηλία, ούτε πυρετός.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

24-06-21

19:01

CDC: Πάνω από 300 περιστατικά μυοκαρδίτιδας-περικαρδίτιδας σε νέους μετά από εμβολιασμό
Tα περιστατικά είτε μυοκαρδίτιδας είτε περικαρδίτιδας, που περιλαμβάνουν φλεγμονή της καρδιάς ή του περιβάλλοντος ιστού, είναι περισσότερα από το αναμενόμενο γι’ αυτήν την ηλικιακή ομάδα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

24-06-21

19:49

FDA to add warning about rare heart inflammation to Pfizer, Moderna vaccines
The U.S. Food and Drug Administration said on Wednesday it plans to move quickly to add a warning about rare cases of heart inflammation in adolescents and young adults to fact sheets for the Pfizer/BioNTech (PFE.N), and Moderna (MRNA.O) COVID-19 vaccines.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έψαξα την Sara Stickles. Δεν βρήκα ρεπορτάζ σε κάποια γνωστή εφημερίδα. Έχεις πηγή;
Edit: Το ίδιο και για τον νοσηλευτή.
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

24-06-21

21:19
![]()
FDA to add warning about rare heart inflammation to Pfizer, Moderna vaccines
The U.S. Food and Drug Administration said on Wednesday it plans to move quickly to add a warning about rare cases of heart inflammation in adolescents and young adults to fact sheets for the Pfizer/BioNTech (PFE.N), and Moderna (MRNA.O) COVID-19 vaccines.www.reuters.com
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έψαξα την Sara Stickles. Δεν βρήκα ρεπορτάζ σε κάποια γνωστή εφημερίδα. Έχεις πηγή;
Edit: Το ίδιο και για τον νοσηλευτή.
΄Οταν λες "γνωστή εφημερίδα". τι εννοείς πέραν του ότι οι τοπικοί ψεύδονται

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

24-06-21

21:36
Για να σοβαρετούμε, τ' αποτελέσματα που βρήκα ήταν κυρίως σε facebook, twitter και σελίδες που είναι ξεκάθαρα κατά των εμβολιασμών. Ενδεικτικά:΄Οταν λες "γνωστή εφημερίδα". τι εννοείς πέραν του ότι οι τοπικοί ψεύδονται![]()

Αυτές είναι οι πηγές σου. Καμιά άλλη;
Επίσης, ο Tom Thomas αναφέρεται ότι πέθανε από κοβιντ, όχι από εμβόλιο.

North Battleford health-care worker first in Saskatchewan to die from COVID-19 | Globalnews.ca
The friends and family of Tom Thomas say he contracted COVID-19 and believe his death was a result of complications from the disease.

Mandryk: Death of young health-care worker a wake up call for all of us
The death of North Battleford nurse is a clarion warning to the dangers of being exposed to this virus through work, writes Murray Mandryk.
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος

24-06-21

22:11
Μόλις έκανα 1η δοση pfizer. Αμα συνεχίζω να γράφω στο στεκι όλα καλά.
Για να σοβαρετούμε, τ' αποτελέσματα που βρήκα ήταν κυρίως σε facebook, twitter και σελίδες που είναι ξεκάθαρα κατά των εμβολιασμών. Ενδεικτικά:
![]()
![]()
Αυτές είναι οι πηγές σου. Καμιά άλλη;
Επίσης, ο Tom Thomas αναφέρεται ότι πέθανε από κοβιντ, όχι από εμβόλιο.
![]()
North Battleford health-care worker first in Saskatchewan to die from COVID-19 | Globalnews.ca
The friends and family of Tom Thomas say he contracted COVID-19 and believe his death was a result of complications from the disease.globalnews.ca
![]()
Mandryk: Death of young health-care worker a wake up call for all of us
The death of North Battleford nurse is a clarion warning to the dangers of being exposed to this virus through work, writes Murray Mandryk.lfpress.com
Κάτσε παιδι μου να καταλάβω τι λες -
-ότι εκείνη η τοπική εφημερίδα (Regina Leader Post) ή ότι αυτός εδώ ο τοπικός ραδιοσταθμός
λένε ψέμματα ότι ο εκλιπών έκανε το εμβόλιο;
υγ1 Παρεπιπτόντως από τον ραδιοσταθμό ρώτησαν την τοπική Υγειονομική Αρχή εάν ο θάνατος σχετίζεται με το εμβόλιο, χωρίς να λάβουν απάντηση. (Ή μάλλον έλαβαν, "ουδέν σχόλιο").
υγ2 Τι δουλειά έχουν αυτά με τα μπλογκς και το φεησμπουκ

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

24-06-21

22:30
Επειδή το παίζεις τρελίτσα και μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό, πάμε να δούμε.Κάτσε παιδι μου να καταλάβω τι λες -
-ότι εκείνη η τοπική εφημερίδα (Regina Leader Post) ή ότι αυτός εδώ ο τοπικός ραδιοσταθμός
λένε ψέμματα ότι ο εκλιπών έκανε το εμβόλιο;
υγ1 Παρεπιπτόντως από τον ραδιοσταθμό ρώτησαν την τοπική Υγειονομική Αρχή εάν ο θάνατος σχετίζεται με το εμβόλιο, χωρίς να λάβουν απάντηση. (Ή μάλλον έλαβαν, "ουδέν σχόλιο").
υγ2 Τι δουλειά έχουν αυτά με τα μπλογκς και το φεησμπουκκαι γιατί κοιτάς εσύ τα φεησμπουκ του κόσμου.
1. Έψαξα το άρθρο της τοπικής εφημερίδας που έκανες σκρινσοτ (τυχαίο που είναι σκρινσοτ και όχι λινκ?). Αυτό που βρήκα εγώ είναι αυτό εδώ.
Ο τίτλος γράφει:
North Battleford health care worker dies of COVID-19
ενώ το δικό σου λέειNorth Battleford health care worker dies
Πουθενά δεν αναφέρεται το εμβόλιο σ' αυτό το άρθρο. ΠΟΥΘΕΝΆ. Θα μας βάλεις λινκ να δουμε την δική σου εκδοχή του άρθρου δημοσιευμένη; Όσο για τον ραδιοφωνικό σταθμό, γιατί η πληροφορία του εμβολιασμού του εκλιπόντος δεν αναφέρεται σε κάποιο άλλο μέσο;2. Τα σάιτ που σου παρέθεσα, μαζί με το φέισμπουκ και το τουίτερ, ήταν τα κύρια αποτελέσματα που εμφάνισε η google όταν έψαξα την Sara Stickles, για την οποία άφησες να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι πέθανε λόγω του εμβολίου. Έχεις κάποια επίσημη εφημερίδα να μου και μας δείξεις που να λέει κάτι τέτοιο;
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

24-06-21

22:40
Τελικά, ήταν εμβολιασμένος ή όχι; απλά πράγματα.Επειδή το παίζεις τρελίτσα και μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό, πάμε να δούμε.
1. Έψαξα το άρθρο της τοπικής εφημερίδας που έκανες σκρινσοτ (τυχαίο που είναι σκρινσοτ και όχι λινκ?). Αυτό που βρήκα εγώ είναι αυτό εδώ.
Ο τίτλος γράφει:
North Battleford health care worker dies of COVID-19
ενώ το δικό σου λέει
North Battleford health care worker dies
Πουθενά δεν αναφέρεται το εμβόλιο σ' αυτό το άρθρο. ΠΟΥΘΕΝΆ. Θα μας βάλεις λινκ να δουμε την δική σου εκδοχή του άρθρου δημοσιευμένη; Όσο για τον ραδιοφωνικό σταθμό, γιατί η πληροφορία του εμβολιασμού του εκλιπόντος δεν αναφέρεται σε κάποιο άλλο μέσο;
2. Τα σάιτ που σου παρέθεσα, μαζί με το φέισμπουκ και το τουίτερ, ήταν τα κύρια αποτελέσματα που εμφάνισε η google όταν έψαξα την Sara Stickles, για την οποία άφησες να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι πέθανε λόγω του εμβολίου. Έχεις κάποια επίσημη εφημερίδα να μου και μας δείξεις που να λέει κάτι τέτοιο;
Η μήπως ήταν εμβολιασμένος κόλλησε τον ιό και κατέληξε, λόγω του ιού;
Τόσο θολά τα πράγματα, μόνο για έναν λόγο γίνονται.
Τον αποπροσανατολισμό.
Αλλά, ο χρόνος είναι μπροστά μας. Και τέτοια φαινόμενα, αν ενταθούν, τότε δεν θα είμαστε σε θέση να πούμε ποια θα είναι η αιτία.
Αρα, ήδη έχουν δυσκολέψει τα πράγματα και δεν βλέπω να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

24-06-21

22:44
Παράπλευρες απώλειες;
www.in.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Έχασε σύζυγο και γιο από κορoναϊό και αυτοκτόνησε | in.gr
Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό η ίδια του η κόρη.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

24-06-21

22:45
Όντως απλά τα πράγματα. Αν γνωρίζεις αγγλικά, βρες μου μια σοβαρή πηγή που να συνδέει τον εμβολιασμό του ανθρώπου, αν πραγματοποιήθηκε καλά καλά δηλαδή, με τον θάνατό του.Τελικά, ήταν εμβολιασμένος ή όχι; απλά πράγματα.
Γιατί και εσύ και ο @Volkswagen Fan τρέξατε να ρίξετε υποστήριξη με τις αντιδράσεις σας στον κύριο fake news. Άιντε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.862 μηνύματα.

24-06-21

22:49
Όντως απλά τα πράγματα. Αν γνωρίζεις αγγλικά, βρες μου μια σοβαρή πηγή που να συνδέει τον εμβολιασμό του ανθρώπου, αν πραγματοποιήθηκε καλά καλά δηλαδή, με τον θάνατό του.
Γιατί και εσύ και ο @Volkswagen Fan τρέξατε να ρίξετε υποστήριξη με τις αντιδράσεις σας στον κύριο fake news. Άιντε.
Μανία έχεις μαζί μου?? Θα μου κανείς κουμάντο στα Reaction μου??
Δεν ξέρω αν είναι Fake news η ότι ξέρω όμως ότι χιλιάδες πέθαναν με τα εμβόλια αυτά και καλύτερα να δείξετε λίγο σεβασμό στους ανθρώπους εκείνους.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

24-06-21

22:52
ΦΩΤΗ ΣΥΝΕΛΘΕ.Μανία έχεις μαζί μου?? Θα μου κανείς κουμάντο στα Reaction μου??
Δεν ξέρω αν είναι Fake news η ότι ξέρω όμως ότι χιλιάδες πέθαναν με τα εμβόλια αυτά και καλύτερα να δείξετε λίγο σεβασμό στους ανθρώπους εκείνους.
Και γράψε μια φορά με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα. Αδιαφορώ για τα ριάξιονς σου αλλά να τα λέμε όλα. Υποστηρίζεις fake news και τώρα μόλις είπες κάτι ανυπόστατο. Βάλε σοβαρές πηγές. Και άσε τις υποδείξεις για σεβασμό εκεί που σε παίρνει.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-06-21

22:55

Μέρκελ-Μακρόν: Καραντίνα σε όλους τους τουρίστες εκτός ΕΕ
Σε εξέλιξη η Σύνοδος Κορυφής - Με αύξηση λοιμώξεων και επικίνδυνες μεταλλάξεις θα κλείνουν τα σύνορα - Ανησυχία για την «ινδική μετάλλαξη» - Οι αναφορές στην Πορτογαλία και στην αύξηση των κρουσμάτων
ωχ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.862 μηνύματα.

24-06-21

22:56
ΦΩΤΗ ΣΥΝΕΛΘΕ.
Και γράψε μια φορά με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα. Αδιαφορώ για το τα ριάξιονς σου αλλά να τα λέμε όλα. Υποστηρίζεις fake news και τώρα μόλις είπες κάτι ανυπόστατο. Βάλε σοβαρές πηγές. Και άσε τις υποδείξεις για σεβασμό εκεί που σε παίρνει.
Τι πήγες θες να σου βάλω που τόσα άτομα έχασαν την ζωή τους από τα εμβόλια?? Θες την 44χρονη στην κρητη, τον σχεδιαστη μοδας, την 62 χρονη προχθες, τον γιατρό στην Κατερίνη και ποσα αλλα χιλιαδες περιστατικά?? Προσωπικά ναι προτιμώ το εμβολιο απο το να κολλησω τον Covid και για αυτο θα κανω το Moderna ομως αυτο που γινεται απο τους ειδικούς με το να απειλουν κοσμο ειναι αισχρο. Λογικο να φοβουνται οι ανθρωποι οταν βλέπουν τοσα περιστατικά καθε μερα.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

24-06-21

23:05
Εκείνο που θέλω να πω, δεν είναι ο ένας που θα πρέπει να μας απασχολεί.Όντως απλά τα πράγματα. Αν γνωρίζεις αγγλικά, βρες μου μια σοβαρή πηγή που να συνδέει τον εμβολιασμό του ανθρώπου, αν πραγματοποιήθηκε καλά καλά δηλαδή, με τον θάνατό του.
Και αν θες, δεν είναι και τόσο σημαντικό ένας άνθρωπος που πέθανε αν είχε κάνει ή όχι εμβόλιο.
Σημαντικότερο για εμένα θα είναι, αν οι θάνατοι αρχίσουν να ξεφεύγουν.
Και αυτό, γιατι μέχρι τώρα που μιλάμε, ο άνθρωπος γενικά έχει υποστεί μία άνευ προηγουμένου πίεση.
Επίσης, τα κάθε είδους στατιστικά, έλκουν και αμφιβολίες σοβαρές.
Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, το γεγονός της θολούρας που επικρατεί.
Αντί όλος ο κόσμος μία γροθιά, να έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη και εθελοντικά να κινείται προς πάσαν κατεύθυνση, βλέπουμε και σε αυτή την Αμερική ακόμα, να απολύονται 153 αν δεν κάνω λάθος, άτομα στον ευαίσθητο τομέα υγείας, γιατι ΔΕΝ θέλουν να εμβολιαστούν.
Τί περισσότερο γνωρίζουν απο εμένα; μπορείς να μου πείς;
Και αν θες, για ένα άτομο, δεν είναι να συζητάμε...
Σου λέω λοιπόν, οτι δεν πρόκειται να καθήσω και να ψάξω δημοσιεύσεις. Μπορώ να απαριθμήσω αρκετά άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος μου. Τουλάχιστον 7 με 8.
Θες λόγω ηλικίας, θες για ότι άλλο νομίζεις, δεν με ενδιαφέρει το να ψάξω. Είναι μπροστά μας και εδώ υπάρχει κίνδυνος να δούμε πολλά πράγματα.
Αυτό φοβάμαι εγώ και δίχως την παραμικρή όρεξη να προπαγανδίζω ή να τρολάρω.
Εύλογα ερωτήματα; χρειάζονται εύλογες απαντήσεις. Και το κυριώτερο, απλές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.