Όντως απλά τα πράγματα. Αν γνωρίζεις αγγλικά, βρες μου μια σοβαρή πηγή που να συνδέει τον εμβολιασμό του ανθρώπου, αν πραγματοποιήθηκε καλά καλά δηλαδή, με τον θάνατό του.
Γιατί και εσύ και ο
@Volkswagen Fan τρέξατε να ρίξετε υποστήριξη με τις αντιδράσεις σας στον κύριο fake news. Άιντε.
Εκείνο που θέλω να πω, δεν είναι ο ένας που θα πρέπει να μας απασχολεί.
Και αν θες, δεν είναι και τόσο σημαντικό ένας άνθρωπος που πέθανε αν είχε κάνει ή όχι εμβόλιο.
Σημαντικότερο για εμένα θα είναι, αν οι θάνατοι αρχίσουν να ξεφεύγουν.
Και αυτό, γιατι μέχρι τώρα που μιλάμε, ο άνθρωπος γενικά έχει υποστεί μία άνευ προηγουμένου πίεση.
Επίσης, τα κάθε είδους στατιστικά, έλκουν και αμφιβολίες σοβαρές.
Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, το γεγονός της θολούρας που επικρατεί.
Αντί όλος ο κόσμος μία γροθιά, να έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη και εθελοντικά να κινείται προς πάσαν κατεύθυνση, βλέπουμε και σε αυτή την Αμερική ακόμα, να απολύονται 153 αν δεν κάνω λάθος, άτομα στον ευαίσθητο τομέα υγείας, γιατι ΔΕΝ θέλουν να εμβολιαστούν.
Τί περισσότερο γνωρίζουν απο εμένα; μπορείς να μου πείς;
Και αν θες, για ένα άτομο, δεν είναι να συζητάμε...
Σου λέω λοιπόν, οτι δεν πρόκειται να καθήσω και να ψάξω δημοσιεύσεις. Μπορώ να απαριθμήσω αρκετά άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος μου. Τουλάχιστον 7 με 8.
Θες λόγω ηλικίας, θες για ότι άλλο νομίζεις, δεν με ενδιαφέρει το να ψάξω. Είναι μπροστά μας και εδώ υπάρχει κίνδυνος να δούμε πολλά πράγματα.
Αυτό φοβάμαι εγώ και δίχως την παραμικρή όρεξη να προπαγανδίζω ή να τρολάρω.
Εύλογα ερωτήματα; χρειάζονται εύλογες απαντήσεις. Και το κυριώτερο, απλές.