Μπορείς να προτείνεις κάποια καλή βιταμίνη; Ή είναι όλες ίδιες;
Εγώ παίρνω την d3fix της unipharma επειδή έχουν και βιταμίνη Κ και έτσι καταφέρνεις την μέγιστη απόδοση.
Φίλη μου παίρνεις και τις eviol
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2020
Τι παραπάνω έχουν αυτές οι μάσκες και γιατί θεωρείται ότι προστατεύουν περισσότερο όταν τα μάτια παραμένουν ακάλυπτα;
Αυτές οι μάσκες, οι οποίες χρησιμοποιούνται και από ιατρικό προσωπικό, έχουν 5 στρώματα προστατευτικών φίλτρων (σε αντίθεση με τα 3 της χειρουργικής), κλεινουν καλά στα άκρα / μάγουλα, δηλαδη ΔΕΝ μπαίνει καθόλου αέρας (στις χειρουργικές από πλάγια μπαίνουν).
Για τα μάτια σας αν φοράτε γυαλιά ιατρικά (αστιγματισμού, μυωπίας κτλ) ή γυαλιά ηλίου, είστε καλυμμένοι.
Διαφορετικά, αν δεν φοράτε,το να "κολλήσεις" από τα μάτια, συμβαίνει τις περισσότερες φορές τρίβοντας βρομικα χέρια, οπότε αν προσέχετε να μην ακουμπήσουν τα χέρια στα μάτια θα είστε οκ
(Εκτός αν κάποιος βηξει πάνω σας που εκεί ΚΛΕΙΣΤΕ τα μάτια σας και μετά αν μπορείτε να πλεινετε με νερο&σαπούνι προσώπου/ καθαρίσετε τα βλεφαρα με υγρό μάντηλακια, αν είστε έξω)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2020
Απ
Nelliel ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Έπαιρνα πριν λίγο καιρό μαγνήσιο σε σιρόπι κι ένιωθα ότι με βοηθούσε κάπως και στη διάθεση. Σε τι μορφή θεωρείς ότι είναι καλύτερο (χάπι, αναβράζον δισκιο, σιρόπι); Επίσης η εχινάκεια βοηθά στη θωράκιση του ανοσοποιητικού έχω ακούσει, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να πάρω.
Απο φαρμακευτικής άποψης, ολες οι μορφές σκευασμάτων είναι το ίδιο. Αν έχεις θέματα με το στομάχι σου, σου προτεινω υγρές μορφές για να διευκολύνεις την διάσπαση στο στομάχι, διαφορετικά το χαπι είναι οκ
Όπως είπε και η Nelliel όντως το ασβέστιο και η βιταμίνη D συνδέονται (χωρίς καλή D δεν απορροφάται σωστά το ασβέστιο)
Μαγνήσιο και βιταμίνη Κ βοηθούν στην απορρόφηση & να τρώτε λιπαρά γεύματα όταν παίρνετε το συμπλήρωμα (Σολωμός, τόνος, τηγανητά, ακόμη και αβοκάντο αν κάνετε δίαιτα)