που βασιζεις το οτι οσο περνα ο καιρος ολο και περισσοτεροι θα αρνηθουν ?
Δεν είναι καλό να παραθέσω επιχειρήματα για την άρνηση μου ή όχι.
Εχω αφήσει να φανεί σε προηγούμενη τοποθέτηση μου, οτι αν, άν, άν δεν μπορώ να κινηθώ ελεύθερα, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, θα το κάνω. Θα με υποχρεώσουν δηλαδή. Τον πέρασα και τον απομυθοποίησα. Για εμένα λέω.
απο τη μια θες να τελειωσει
Δεν πιστεύω οτι θα αφήσουν την ευκαιρία που είτε δημιούργησαν, είτε τους ήρθε στο πιάτο έτοιμη, να πάει χαμένη.
Τώρα που μας έχουν μαντρωμένους, θα μας επιτρέψουν;
Με ποιον τρόπο;
Απομένει να αφήσουμε τον χρόνο να περάσει (μερικοί μήνες) και να τα ξαναπούμε όπως τώρα καλή ώρα συζητάμε.
και απο την αλλη λες ε νταξ κοιτα εγω δεν κανω το εμβολιο! μαγκια σου αλλα δεν λειτουργει ετσι ..
Για να μην έχεις απορίες, θα το κάνω αφού βλέπω οτι θα με αναγκάσουν. Οπότε δεν είμαι αρνητής.
Είμαι αναγκαστικά ακολουθητής στο ρεύμα.
επισης τι σημαινει δημοκρατια?
Δεν υπάρχει σήμερα αυτό το αγαθό.
σημαινει εχω το δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι .. το οτι το κρατος καλως η κακως περνει αποφασεις ειναι δικη σου ευθυνη ...αν αυριο σκαγανε οι τουρκοι μεσα στη χωρα
Σήμερα στις ειδήσεις η Γερμανία δήλωσε οτι δεν πρόκειται να κάνει εμπάργκο στην Τουρκία.
Δεν θα πω γιατί μας υποχρέωσαν να μη κάνουμε εξαγωγές στην Ρωσία.
Ομως, θα προτείνω να συσχετίσεις την στάση της Γερμανίας σήμερα, με αυτή στον πόλεμο του 1897 στην Μελούνα της Ελασόνας.
Ενώ μας ώθησαν να κάνουμε πόλεμο με τους Τούρκους, παράλληλα βρίσκονταν στο Σαραντάπορο και επέβλεπαν την έκβαση του πολέμου.
Μας πήραν φαλάγγι οι Τούρκοι μέχρι τον Αυλώνα.
Εκεί τους σταμάτησαν.
Το μετά έχει ιδιαίτερη σημασία.
Εγινε ειρήνη και υπέγραψαν τα σύνορα της Ελλάδος να αυξηθούν.
Σε τί διαφέρει η τότε κατάσταση με την σημερνή;
Και τότε ήταν η Γερμανία με τους Τούρκους και σήμερα το ίδιο.
Να αναμένεις εκπλήξεις με την Γερμανία.
θα ελεγες που πηγε η δημοκρατια? θα σε σερνανε να σκοτωθεις στο μετωπο ...ετσι και τωρα σου λενε δεν με νοιαζει προσωπικα τι κανεις γιατι πεθαινει κοσμος.
Τώρα μου λένε. Κοίτα αυτούς που τους έχουμε ποτίσει τον φόβο και πες τους γιατί δεν φοράς μάσκα.
Τους απαντώ. Εγώ μόλις βλέπω ανθρώπους γύρω μου, ανεβάζω την μάσκα. Γιατι δεν μπορώ να κάνω τίποτα .
Και στη πρωιμη δημοκρατια της αρχαιας αθηνας οταν εσκαγε πολεμος ολα πηγαιναν στα σκουπιδια γιατι περναγε κρισεις η κοινωνια
και για να μην παρεξηγηθω και εγω σαν ενα πολυ κοινωνικο ατομο με εχει πειραξει παρα πολυ η ολη υποθεση ...ημουν στρατο πριν και καπακι μετα λοκνταουν ... προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος σε ολο αυτο το ζοφερο περιβαλλον ακομα και αν εχω παθει και εγω κρισεις πανικου και ειναι πολυ δυσκολο .
Να ξέρεις οτι δεν γράφω έτσι για να περάσω την ώρα μου.
Αλλά, εσείς οι νεαροί και οι νεαρές, είναι καλό να βλέπετε και μια άλλη οπτική γωνία.
Δεν πουλάω ποιος ξέρει τι. Γράφω όπως σκέφτομαι.
Και σου λέω οτι ο άνθρωπος γενικά έχει τον φόβο μέσα του σαν συναίσθημα, γιατι μετά απο τον φόβο υπάρχει η ελπίδα.
Αν σταματήσεις στον φόβο, τέλος. Προχώρα και δες την ελπίδα. Κάποια στιγμή θα καταλάβεις και τότε θα σταματήσεις να παθαίνεις κρίσεις πανικού.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021
Οπως πάμε σε λίγο θα μιλάμε για την πείνα που έρχεται σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού, λόγω οικονομικής καταστροφής.