akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

17-05-21

13:40
Δεν έχασαν πολλοί τη δουλειά τους γιατί τους επιδοτούσε το κράτος. Τώρα θα τη χάσουν.Ο Συψας εχει και ενα μεγαλο μισθο ομως που δεν εχουν τα ατομα που εχασαν τις δουλειές τους τον τελευταίο χρονο...
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

17-05-21

13:41
Σ'ευχαριστώ Νέλλη για την ενημέρωση.Μαξιμε, της ΑΖ έχει πολλές παρενέργειες και όσους ξερω που το έκαναν ήταν χάλια επί μέρες. Της Pfizer το έχει κάνει η μαμά μου που έχει άπειρα υποκείμενα και δεν είχε καμία παρενέργεια. Ακόμα και στην 2η δόση. Εγώ έκανα την 2η δόση 4 μήνες αργότερα και εκτός από πόνο στο χέρι και υπνηλία για 1 μέρα δεν είχα αλλά συμπτώματα. Οι συνάδελφοι μου ήταν κομμάτια μετά την 2η δόση για 1-3 ημέρες. Δεν ξέρω γιατί. Εγώ έκανα έντονη γυμναστική την ημέρα του εμβολίου. Ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο. Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει από κανέναν γνωστό να έχει πάθει σοβαρό πρόβλημα με κάποιο εμβόλιο. Εμείς στους 2.5 εκατομμύρια εμβολιασμούς είχαμε γύρω στα 900 περιστατικά παρενεργειών (αλλεργίες, θρόμβωση (2 περιστατικά), transverse myelitis, και άλλα που δεν θυμάμαι, σοβαρά). Κανέναν θάνατο μέχρι στιγμής που να συνδέεται με εμβόλιο.
Η γυναίκα μου είχε λίγο πονοκέφαλο μετά απο δύο ώρες.
Προς το παρόν δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

17-05-21

13:42
Φιλελευθεροποιούμε το σύστημα υγεία μας, έτσι ώστε ο καθένας μας να κάνει ότι θέλει χωρίς να επιβαρύνει τους υπόλοιπους.Kαι τι να κανουμε? Να καθομαστε να παρακαλαμε να κανουν το εμβολιο?Ενηλικοι ειναι οτι θελουν κανουν.Ας υποστουν τις συνεπειες των πραξεων τους η ζωη συνεχιζεται?Δεν γινεται το κρατος να νταντευει τους πολιτες.Χωνεψε το επιτελους μαιο φτασαμε.
Δεν θες να κάνεις covid εμβόλιο μαν μου. Ok μην το κάνεις αλλά πρέπει να έχεις ασφάλειας που να δέχεται να σε καλύψει σε περίπτωση covid.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.887 μηνύματα.

17-05-21

13:46
πολλοι νεοι θα κανουν το εμβολιο
παιζει να εχω ρωτησει καμμια 35αρια ατομα κατω των 30 και οι 30 μου ειπαν περιμενω να το κανω
παιζει να εχω ρωτησει καμμια 35αρια ατομα κατω των 30 και οι 30 μου ειπαν περιμενω να το κανω
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-05-21

13:56
Χαρδαλια εσύ είσαι με τέτοια έρευνα ?πολλοι νεοι θα κανουν το εμβολιο

Παιδιά εσείς πάτε με σκεπτικό ότι το εμβόλιο θα έχει εφόρου ζωής προστασία .Απλά σας λέω ότι Ιουλίου Αυγούστο πρέπει να αρχίσουμε να εμβολιαζουμε ξανά απ' την αρχή τα άτομα που εμβολιαστηκαν τον Γενάρη αν θέλουμε να είμαστε έξω (ενώ δεν έχουμε ολοκληρώσει τοίχος ανοσίας ακόμα λολ).....ότι θα κάνει το Ισραήλ δηλαδή και Αγγλία
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

17-05-21

13:57
Μα εγω θα το κανω οπως και πολλοι νεοι οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω.Εγω λεω γιατι αναπαραγουμε τα ιδια και τα ιδια νουμερα για τους χαμηλους εμβολιασμους των μεγαλων ανθρωπων.Δεν ιδρωνει το αυτι της κοινωνιας πλεον.Η ζωη προχωραει οποις θελει ακολουθαει.Φιλελευθεροποιούμε το σύστημα υγεία μας, έτσι ώστε ο καθένας μας να κάνει ότι θέλει χωρίς να επιβαρύνει τους υπόλοιπους.
Δεν θες να κάνεις covid εμβόλιο μαν μου. Ok μην το κάνεις αλλά πρέπει να έχεις ασφάλειας που να δέχεται να σε καλύψει σε περίπτωση covid.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

17-05-21

14:09
τι έρευνα είναι αυτή ;πολλοι νεοι θα κανουν το εμβολιο
Όλοι οι γνωστοί μου θα περιμένουν μετά το καλοκαίρι
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.887 μηνύματα.

17-05-21

14:13
δεν ειναι ερευνα αλλα λεω οτι θα κανουν πολλα ατομα...δεν θα ειναι στο 10 τα εκατο η συμμετοχητι έρευνα είναι αυτή ;
Όλοι οι γνωστοί μου θα περιμένουν μετά το καλοκαίρι
ag97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ag97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

17-05-21

14:35
6 μηνες τουλαχιστον ειναι η ανοσια. Οχι μονο 6 μηνες...δεν ντρεπεστε πια τοση προπαγανδα;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.870 μηνύματα.

17-05-21

14:39
The United states reported 17.834 new cases and 289 deaths, the lowest numbers since the early April of 2020.
The daily cases still 92,7% lower since the all time high in last January (270.000 infections per day) and the death toll number has declined 90% since the same month.
The daily cases still 92,7% lower since the all time high in last January (270.000 infections per day) and the death toll number has declined 90% since the same month.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

17-05-21

14:53
The United states reported 17.834 new cases and 289 deaths, the lowest numbers since the early April of 2020.
Τα τεστ των τελευταίων ημερών δεν είναι διαθέσιμα για τις ΗΠΑ ακόμη. Την τελευταία φορά ήταν μόνο 400Κ (θετικοτητα ~8.3%) ενω κατα το γεναρη ηταν 1.5-2 εκατομ
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-05-21

14:58
Τι 7 μήνες που ειπα με 8 που λέει ο μπουρλας...6 μηνες τουλαχιστον ειναι η ανοσια. Οχι μονο 6 μηνες...δεν ντρεπεστε πια τοση προπαγανδα;

Το Ισραήλ να ξέρεις από Απρίλιο αν θυμάμαι καλά παραγειλε ξανά μαζικά τις δόσεις για τον πληθυσμό της έτοιμο προς χρήση για φθινόπωρο....(απλά το αναφέρω)
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

17-05-21

15:01
Το ισραηλ στα εμβολια και στους πυραυλους πρωτο ειναι παντως.Τι 7 μήνες που ειπα με 8 που λέει ο μπουρλας...
Το Ισραήλ να ξέρεις από Απρίλιο αν θυμάμαι καλά παραγειλε ξανά μαζικά τις δόσεις για τον πληθυσμό της έτοιμο προς χρήση για φθινόπωρο....(απλά το αναφέρω)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θανατους κοιταμε και πληροτητα στις μεθ οχι κρουσματαView attachment 81034
Τα τεστ των τελευταίων ημερών δεν είναι διαθέσιμα για τις ΗΠΑ ακόμη. Την τελευταία φορά ήταν μόνο 400Κ (θετικοτητα ~8.3%) ενω κατα το γεναρη ηταν 1.5-2 εκατομ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.870 μηνύματα.

17-05-21

15:33
Ακόμα και έτσι οι νεκροί στις ΗΠΑ την τελευταία εβδομάδα ήταν 700 κατα ΜΟ οταν το Ιανουάριο ο ΜΟ ηταν στις 3.500 την ημερα.View attachment 81034
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

17-05-21

15:36
Ανάλογα το τι ψάχνεις να δεις. Οι θάνατοι δείχνουν το αποτέλεσμα. Τα κρούσματα δείχνουν τη δυναμική εξέλιξης της πανδημίας. Άλλωστε συνήθως όταν αυξηθούν τα κρούσματα αυξάνονται και οι νεκροί αναπόφευκτα. Αν περιμένουμε να λάβουμε μέτρα με κριτήριο τους νεκρούς και όχι τα κρούσματα, θα είναι πολύ αργά.Θανατους κοιταμε και πληροτητα στις μεθ οχι κρουσματα
Ναι ναι συμφωνώ, ευτυχώς οι ΗΠΑ είναι σε ύφεση.Ακόμα και έτσι οι νεκροί στις ΗΠΑ την τελευταία εβδομάδα ήταν 700 κατα ΜΟ οταν το Ιανουάριο ο ΜΟ ηταν στις 3.500 την ημερα.
Nick890
Επιφανές μέλος

17-05-21

15:37
Τις μεταλλάξεις(απ τα κρουσματα) δεν τις φοβόμαστε μήπως και εξασθενήσουν κι άλλο τα εμβόλια ε ; ....just saying 

Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-05-21

17:40
Το δικό μου δείγμα είναι μικρότερο, λίγο παραπάνω από δέκα άτομα κάτω από 30. 50-50 είναι τα ποσοστά περίπου.πολλοι νεοι θα κανουν το εμβολιο
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

17-05-21

17:53
πολλοι νεοι θα κανουν το εμβολιο
Τί να πω για το δικό μου δείγμα;Το δικό μου δείγμα είναι μικρότερο, λίγο παραπάνω από δέκα άτομα κάτω από 30. 50-50 είναι τα ποσοστά περίπου.
Το δικό μου είστε οι δυο σας...
Υπέθεσα, οτι και οι δύο ενδιαφέρεστε για μία εργασιακή σχέση, με εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις.
Επίσης, θεώρησα οτι και οι δύο πήρατε δείγμα που είναι αξιόπιστο για εσάς.
Η απόκλιση, είναι πολύ μεγάλη για να την υπολογίσω ως αληθή.
Οπότε, μια επανάληψη της έρευνας που κάνατε, είναι επιβεβλημένη.
Με μπερδέψατε.
Υ.Γ. παρά τις ημερομηνίες οι οποίες ήταν κλειστές, σας δίδετε η δυνατότητα επανελέγχου του δείγματος.
Και αυτό λόγω της σοβαρότητος της κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει και δεν επιτρέπει αστειότητες.
chester20080
Επιφανές μέλος

17-05-21

17:56

Εμβόλιο Astrazeneca: Αποτελεσματικό κατά 97% στην ινδική μετάλλαξη
Νέα έρευνα που έγινε σε νοσοκομείο της Ινδίας έδειξε οτι το εμβόλιο της Astrazeneca είναι αποτελεσματικό κατά 97% απέναντι στη ινδική μετάλλαξη.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

17-05-21

17:58
Καλα εδω δεν ηταν απορεελσματικο στην βραζικιανικη καθολου,ουτε στην αφρικανικη και ειναι στην ινδικη;![]()
Εμβόλιο Astrazeneca: Αποτελεσματικό κατά 97% στην ινδική μετάλλαξη
Νέα έρευνα που έγινε σε νοσοκομείο της Ινδίας έδειξε οτι το εμβόλιο της Astrazeneca είναι αποτελεσματικό κατά 97% απέναντι στη ινδική μετάλλαξη.www.news247.gr
Ενταξει,τωρα το επιασα.
Νέα έρευνα που έγινε σε νοσοκομείο της Ινδίας έδειξε οτι το εμβόλιο της Astrazeneca είναι αποτελεσματικό κατά 97% απέναντι στη ινδική μετάλλαξη.
Και βλεπουμε απο την αλλη η Μ βρεττανια να ανησυχει για τα αυξανομενα κρουσματα κορονοιου και εισαγωγες στα νοσοκομεια ΛΟΓΩ ΙΝΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ,οταν μαλιστα η συντριπτικη πλειοψηφια των βερετανων ειναι εμβολιασμενοι με αστρα.
Ε..φταιω εγω να βρισω τωρα την ερευνα;Που τα πουλαει αυτα η Ινδια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.