Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

05-07-21

19:53
Ααααα μια που μιλάμε για γρίπη:Ποιος φοβόταν τα εμβόλια; Η Ελλάδα είχε τότε προμηθευτεί εμβόλια πολύ περισσότερα χωρίς να το έχει ανάγκη για μια γρίπη πολύ πιο ακίνδυνη. Τότε δεν είχαμε καραντίνες και θανάτους σε τέτοιο επίπεδο. Ξεκινάω και αμφιβάλλω για την νοημοσύνη σου αν συνεχίσεις να συγκρίνεις τον ιό της γρίπης με αυτόν του COVID-19.

Κανένα κρούσμα γρίπης μέχρι το τέλος Απριλίου 2021
Κανένα κρούσμα γρίπης μέχρι το τέλος Απριλίου 2021 Κανένα κλινικό δείγμα δεν ήταν θετικό για ιούς γρίπης μέχρι το τέλος Απριλίου 2021

Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

05-07-21

19:57
Την απάντηση την έδωσαν οι Βρετανοί.Ααααα μια που μιλάμε για γρίπη:
Πως το εξηγείς αυτό σοφέ γέροντα;![]()
Κανένα κρούσμα γρίπης μέχρι το τέλος Απριλίου 2021
Κανένα κρούσμα γρίπης μέχρι το τέλος Απριλίου 2021 Κανένα κλινικό δείγμα δεν ήταν θετικό για ιούς γρίπης μέχρι το τέλος Απριλίου 2021www.odigostoupoliti.eu
Θα ψάξω να βρω την πηγή ώστε να το επιβεβαιώσω.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

05-07-21

20:17
Φυσικά και έχω. Δεν μιλάω για πείραμα, ασκώ αυτοκριτική κάθε μέρα στον εαυτό μου για αυτό και την συστήνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως με προσέβαλες με αυτό που είπες.Για να μου λες το πείραμα με το καθρέφτη μάλλον έχεις καθημερινή προσωπική εμπειρία. Δεν πειράζει θα το κανω και εγω ωστε να σου κανω παρεα.
27/7 σε αυτό που ρώτησες με Moderna.
Αυτό λοιπόν που λέει ο δικός μου καθρέφτης είναι πως ναι μεν φοβάμαι για πιθανές παρενέργειες όμως πλέον δεν υπάρχει επιλογή να μην κάνω το εμβόλιο. Ούτε πρακτικά ούτε και ηθικά, αν θέλω να προστατεύσω τους δικούς μου και γενικά τους γύρω μου. Οπότε εμπιστεύομαι την επιστήμη (δεδομένου ότι εγώ δεν είμαι γιατρός ή στον χώρο της υγείας για να έχω την παραμικρή άποψη επ' αυτού) και πορεύομαι ανάλογα.
Όταν σε κοντράρω Φώτη είναι γιατί θέλω να σε κάνω να πάρεις την ευθύνη του εαυτού σου γιατί την μια μας τα λες έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

05-07-21

20:24
Φυσικά και έχω. Δεν μιλάω για πείραμα, ασκώ αυτοκριτική κάθε μέρα στον εαυτό μου για αυτό και την συστήνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως με προσέβαλες με αυτό που είπες.
Αυτό λοιπόν που λέει ο δικός μου καθρέφτης είναι πως ναι μεν φοβάμαι για πιθανές παρενέργειες όμως πλέον δεν υπάρχει επιλογή να μην κάνω το εμβόλιο. Ούτε πρακτικά ούτε και ηθικά, αν θέλω να προστατεύσω τους δικούς μου και γενικά τους γύρω μου. Οπότε εμπιστεύομαι την επιστήμη (δεδομένου ότι εγώ δεν είμαι γιατρός ή στον χώρο της υγείας για να έχω την παραμικρή άποψη επ' αυτού) και πορεύομαι ανάλογα.
Όταν σε κοντράρω Φώτη, είναι γιατί θέλω να σε κάνω να πάρεις την ευθύνη του εαυτού σου γιατί την μια μας τα λες έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
Μα δεν το ειπα για να σε κανω να νιώσεις ασχημα, ξερω οτι δεν τα λες απο κακια αυτα που λες. Καταλαβαίνω τι θες να πεις. Οταν αποφάσισα να κλεισω ραντεβού για εμβόλιο ρωτησα τον γιατρο μου και το Φαρμακοποιό που ειναι γνωστός μας και μου ειπαν να το κανω. Δεν θα σου πω οτι δεν φοβαμαι, φοβαμαι αρκετά ομως φοβάμαι και τον Covid σαν ιό και για αυτο θα κανω το εμβολιο ωστε να εχω μια Α προστασία, επελεξα να κανω της Moderna επειδη δεν εχουν ακουστει σοβαρα περιστατικα με αυτο. Εμβολιάζομαι 27/7 και 24/8, ενδιάμεσα θα παω 20 μερες διακοπες πρωτα ο θεος στο νησι μου και μολις επιστρέψω 2 μερες μετα κανω την Β δοση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

05-07-21

20:36
Πραγματικα σε αγαπω.Φυσικά και έχω. Δεν μιλάω για πείραμα, ασκώ αυτοκριτική κάθε μέρα στον εαυτό μου για αυτό και την συστήνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως με προσέβαλες με αυτό που είπες.
Όταν σε κοντράρω Φώτη είναι γιατί θέλω να σε κάνω να πάρεις την ευθύνη του εαυτού σου γιατί την μια μας τα λες έτσι και την άλλη γιουβέτσι.

Αστο Φωτακο.Μα δεν το ειπα για να σε κανω να νιώσεις ασχημα, ξερω οτι δεν τα λες απο κακια αυτα που λες. Καταλαβαίνω τι θες να πεις. Οταν αποφάσισα να κλεισω ραντεβού για εμβόλιο ρωτησα τον γιατρο μου και το Φαρμακοποιό που ειναι γνωστός μας και μου ειπαν να το κανω. Δεν θα σου πω οτι δεν φοβαμαι, φοβαμαι αρκετά ομως φοβάμαι και τον Covid σαν ιό και για αυτο θα κανω το εμβολιο ωστε να εχω μια Α προστασία, επελεξα να κανω της Moderna επειδη δεν εχουν ακουστει σοβαρα περιστατικα με αυτο. Εμβολιάζομαι 27/7 και 24/8, ενδιάμεσα θα παω 20 μερες διακοπες πρωτα ο θεος στο νησι μου και μολις επιστρέψω 2 μερες μετα κανω την Β δοση.
Δυστυχως ο φοβος σου για το εμβολιο που σου εχω ξαναπει τον ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε πηγε στην μερια των ψεκασμενων.
Πραγματικα σου ευχομαι να το αντιληφθεις ειναι κριμα.Πραγματικα κοιτα μεσα σου και ασε τις βλακειςς για να δικαιολογησεις τον φοβο σου.Δεν σε τιμουν αυτα που γραφεις τελευταια.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

05-07-21

20:44

Τζόνσον: Τέλος η μάσκα και οι κοινωνικές αποστάσειςαπό τις 19 Ιουλίου
Ανακοίνωσε επίσης το τέλος της μάσκας και τις κοινωνικές αποστάσειςαπό τις 19 Ιουλίου
H Αγγλία διατηρεί την κόκκινη λίστα της.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

05-07-21

20:46
Ευτυχως για εμας.![]()
Τζόνσον: Τέλος η μάσκα και οι κοινωνικές αποστάσειςαπό τις 19 Ιουλίου
Ανακοίνωσε επίσης το τέλος της μάσκας και τις κοινωνικές αποστάσειςαπό τις 19 Ιουλίουwww.protothema.gr
H Αγγλία διατηρεί την κόκκινη λίστα της.
Αν και θα την βρουμε απο τους Ρωσους.Εχει γεμισει το συμπαν/Αντεμβολιαστερς στο μεγαλυτερο πσοοστομ απο ολη την Ευρωπη και με το σπουτνικ που δεν καλυπτει ιχνος μεταλλαξης καλα κρασια.Δεν μιλαμε για τα φεηκ χαρτια τεστ κορονοιου.
Μωρε μερκελ και ξερο ψωμι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

05-07-21

20:55
Πραγματικα σε αγαπω.
Αστο Φωτακο.
Δυστυχως ο φοβος σου για το εμβολιο που σου εχω ξαναπει τον ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε πηγε στην μερια των ψεκασμενων.
Πραγματικα σου ευχομαι να το αντιληφθεις ειναι κριμα.Πραγματικα κοιτα μεσα σου και ασε τις βλακειςς για να δικαιολογησεις τον φοβο σου.Δεν σε τιμουν αυτα που γραφεις τελευταια.
Αν ήμουν ψεκασμενος δεν θα εκανα το εμβόλιο

Απλά με ενοχλεί που η κυβέρνηση στερεί ελευθερίες σε ατομα που φοβουνται να κανουν το εμβόλιο και γενικοτερα διχαζει την κοινωνία αυτα και φοβαμαι για αναταραχες στο μελλον.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

05-07-21

20:57
Δεν ειπα οτι εισαι ψεκασμενος Μην με παραποιεις.Ειπα οτι συντασσεσαι με τους ψεκασμενους και ετσι ειναι.Αν ήμουν ψεκασμενος δεν θα εκανα το εμβόλιο.
Απλά με ενοχλεί που η κυβέρνηση στερεί ελευθερίες σε ατομα που φοβουνται να κανουν το εμβόλιο και γενικοτερα διχαζει την κοινωνία αυτα και φοβαμαι για αναταραχες στο μελλον.
Τα υπολοιπα βαλε το μυαλο σου να δουλεψει.
Δεν γινεται να τα εχουμε ολα.Για τις αποφασεις μας παντα υπαρχει καποιο κοστος.Ετσι δεν ειναι;
Δεν γινεται να φυγει η πανδημια ετσι ομορφα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ οπως θελει ο καθενας.
American Economist
Επιφανές μέλος

05-07-21

20:59
Δεν εχεις άδικο ισως παρασύρθηκα λιγο, φοβαμαι ομως μην δημιουργηθούν κοινωνικές αναταραχες.Δεν ειπα οτι εισαι ψεκασμενος Μην με παραποιεις.Ειπα οτι συντασσεσαι με τους ψεκασμενους και ετσι ειναι.
Δεν γινεται να τα εχουμε ολα.Για τις αποφασεις μας παντα υπαρχει καποιο κοστος.Ετσι δεν ειναι;
Δεν γιμνεται να φυγει η πανδημια ετσι ομορφα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ οπως θελει ο καθενας.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-21

21:00
Εννοείται κάθε απόφαση έχει ένα κόστος. Όπως οι εμβολιασμένοι ανέλαβαν το κόστος τη μακροχρόνιας επίπτωσης (αναφέρομαι στα mrna όπου τόσο οι pfizer όσο και η moderna έχουν δοκιμές μέχρι το 2023)Δεν ειπα οτι εισαι ψεκασμενος Μην με παραποιεις.Ειπα οτι συντασσεσαι με τους ψεκασμενους και ετσι ειναι.
Δεν γιμνεται να φυγει η πανδημια ετσι ομορφα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ οπως θελει ο καθενας.
Έτσι δεν είναι ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τις κοινωνικές αναταραχές της δημιουργεί το κράτος και οι εμβολιασμένοι. Κανένας άλλος.Δεν εχεις άδικο ισως παρασύρθηκα λιγο, φοβαμαι ομως μην δημιουργηθούν κοινωνικές αναταραχες.
Εφόσον λοιπόν έκαναν το εμβόλιο και είναι ασφαλείς, δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα που τους έχει πιάσει ;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

05-07-21

21:02
Φωτακο μου,με τον καιρο σε αγαπησα..πιστεψε με.Δεν εχεις άδικο ισως παρασύρθηκα λιγο, φοβαμαι ομως μην δημιουργηθούν κοινωνικές αναταραχες.

Λοιπον..τον διχασμο οι ιδιοι τον θελησαν.Κοινωνικες αναταραχες θα γινουν πολυ χειροτερες αν ξανακλειστουμε εμσα και φαμε ταν σκατα ολοι εμεις που εμβολιαστηκαμε,οταν και ΑΝ εγω θελησω εγχειρηση,κουφια η ωρα για κατι αλλο...και εξαιτιας των ψεκασεμνων χασω την ζωη μου,τους δικους μου....κλπ,κλπ..οταν ο αλλος κλεισει το μαγαζι του επειδη θα παμε παλι σε λοκ νταουν κλπ/.
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ,
Τωρα ειναι το ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Δεν ξερω ποσες φορες θα λεμε τα ιδια,Τα ποσοστα ανεμβολιαστων ειναι τοσο μεγαλα που παλι θα εχει τεραστιο προβλημα το συστημα υγειας.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ ΛΕΜΕ.Ουτε να βολοδερνει ο ιος αναμεσα στπυς ανεμβολιαστους και να κανει τοσες παραλαξεις που τελικα ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.Τις κοινωνικές αναταραχές της δημιουργεί το κράτος και οι εμβολιασμένοι. Κανένας άλλος.
Εφόσον λοιπόν έκαναν το εμβόλιο και είναι ασφαλείς, δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα που τους έχει πιάσει ;
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ;
Επισης η πανδημια δεν τελειωνει αν δεν εμβολιαστουμε εγκαιρα οι περισσοτεροι.
Ε...σταματα το παπαγαλισμα βλακειων Κια εγω δεν ειμαι ΝΔ αλλα ουτε και ψεκασμενη.
ΜΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΜΤ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ...ελεος πια.Απο ολες τις μεριες.
Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-21

21:08
Lockdown δεν πρόκειται να γίνει εφόσον τα οικονομικά της χώρας δεν είναι καλά. Ειδικά ο τουρισμός δεν πάει καλά πχ. Χαλκιδική που γνωρίζω από τη στιγμή που δεν έχουν έρθει οι Ρώσσοι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Έχει χαθεί ο Ιούνης και ο μισός Ιούλης.Δεν ξερω ποσες φορες θα λεμε τα ιδια,Τα ποσοστα ανεμβολιαστων ειναι τοσο μεγαλα που παλι θα εχει τεραστιο προβλημα το συστημα υγειας.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ ΛΕΜΕ.
Ε[ισης η πανδημια δεν τελειωνει αν δεν εμβολιαστουμε εγκαιρα οι περισσοτεροι.
Ε...σταματα το παπαγαλισμα βλακειων Κια εγω δεν ειμαι ΝΔ αλλα ουτε και ψεκασμενη.
Η απαγόρευση μετακίνησης παρά μόνο με rapid test, η είσοδος σε εστιατόρια/καφετέριες/κλαμπ με rapid test θυμίζει άλλες εποχές.
Σε λίγο στις εκλογές θα πηγαίνουν σε διαφορετικά παραβάν οι εμβολιασμένοι και σε διαφορετικά οι ανεμβολίαστοι.
Μονόδρομος είναι η ζωή με τον ιό. Και καλό θα ήταν να επενδύσουν στην ενημέρωση και όχι στην τρομοκρατία που έκαναν εδώ και 1.5 χρόνο

Pfizer vaccine less effective against Delta variant, Israeli study finds
Data suggest jab is still 93% effective against serious illness and hospitalisation
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

05-07-21

21:11
Δεν με αφορα καθολου τι σου θυμιζει και βεβαια ολο αυτο ειναι η κομματικοποοηση που σου λεω.Lockdown δεν πρόκειται να γίνει εφόσον τα οικονομικά της χώρας δεν είναι καλά. Ειδικά ο τουρισμός δεν πάει καλά πχ. Χαλκιδική που γνωρίζω από τη στιγμή που δεν έχουν έρθει οι Ρώσσοι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Έχει χαθεί ο Ιούνης και ο μισός Ιούλης.
Η απαγόρευση μετακίνησης παρά μόνο με rapid test, η είσοδος σε εστιατόρια/καφετέριες/κλαμπ με rapid test θυμίζει άλλες εποχές.
Σε λίγο στις εκλογές θα πηγαίνουν σε διαφορετικά παραβάν οι εμβολιασμένοι και σε διαφορετικά οι ανεμβολίαστοι.
Με αφορα οτι ο κορονοιος θα κανει παρτυ στους ανεμβολιαστους,οτι ετσι θα εχουμε ΟΛΟ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και οτι θα καταστρεφεται κοσμος και οικονομικα και ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΓΕΙΑΣ διοτι ελεος υπαρχουν και αλλες ασθενειες και δεν θα πεθανουμε εμεοις επειδη αυτοι δεν εμβολιαζονγται.
ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.
Οποτε σταματα να το παιζεις οτι δεν καταλαβαινεις γιατι εμεις οι εμβολιασμενοι δεν ειμαστε ανετοι.
Βλακας δεν εισαι,δυστυχως ομως δειχνεις ακρως κομματικοποιημενος και προπαγανδιστικος και δεν σε τιμα αυτο.Οπως και πολλοι αλλοι εδω.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-21

21:16
Δεν με αφορα καθολου τι σου θυμιζει και βεβαια ολο αυτο ειναι η κομματικοποοηση που σου λεω.
Με αφορα οτι ο κορονοιος θα κανει παρτυ στους ανεμβολιαστους,οτι ετσι θα εχουμε ΟΛΟ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και οτι θα καταστρεφεται κοσμος και οικονομικα και ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΓΕΙΑΣ διοτι ελεος υπαρχουν και αλλες ασθενειες και δεν θα πεθανουμε εμεοις επειδη αυτοι δεν εμβολιαζονγται.
ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.
Οποτε σταματα να το απιζεις οτι δεν καταλαβαινεις γιατι εμεις οι εμβολαισμενοι δεν ειμαστε ανετοι.
Βλακας δεν εισαι,δυστυχως ομως δειχνεις ακρως κομματικοποιημενος και προπαγανδιστικος και δεν σε τιμα αυτο.
Τα εμβόλια γνώριζες από πριν ότι δεν προσφέρουν ανοσία επ'αόριστον και θα πρέπει να εμβολιάζεσαι κάθε χρόνο.
Κανένας δεν αναιρεί ότι δεν υπάρχουν άλλες ασθένειες. Δεν φταίει κανένας ανεμβολίαστος όταν ένα κράτος εναποθέτει τις ελπίδες του στην τρομοκρατία. Το είδες 1.5 χρόνο, χωρίς καμία ουσιαστική ενημέρωση, παρά μόνο φόβο, φόβο και φόβο. Το είδες ότι επί 1.5 χρόνο κουμάντο έκαναν οι λοιμωξιολόγοι αλλά πουθενά δεν είδες οικονομολόγους, συγκοινωνιολόγους, ψυχολόγους.
Ένα φάρμακο το παίρνεις όταν κινδυνεύεις.
Data suggest 64 per cent chance of halting infection among those fully inoculated | Financial Times

Data suggest jab is still 93% effective against serious illness and hospitalisation

Pfizer vaccine less effective against Delta variant, Israeli study finds - California News Times
According to a preliminary study by the Israeli Ministry of Health, the BioNTech / Pfizer vaccine is less effective at blocking the spread of delta variants than previous coronavirus strains. The data collected last month suggest that the vaccine is 64 percent more effective in preventing...

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

05-07-21

21:18

Κορωνοϊός: Ξεκινά ο εθελοντικός εμβολιασμός εφήβων 15-17 ετών με γονική συναίνεση
Τον εθελοντικό εμβολιασμό εφήβων 15 έως 17 ετών με γονική συναίνεση ανακοίνωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου , κατά την...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

05-07-21

21:19
Καθε χρονο ΑΝ δεν εξαφανιστει.Τα εμβόλια γνώριζες από πριν ότι δεν προσφέρουν ανοσία επ'αόριστον και θα πρέπει να εμβολιάζεσαι κάθε χρόνο.
Και καθε χρονο ΑΝ δεν αλλαξει τοσο που να μην ειναι επικινδυνος πλεον παραπανω απο τη γριππη.
Και καθε χρονο ΑΝ δεν εχουμε καλο φαρμακο που ηδη η πφαιζερ βγαζει χαπι για κορονοιο και εχουμε και το εισπνεομενο απο ισραηλ μεχρι το 2022.Δεν εχω προθεση να εμβολιαζομαι καθε χρονο με ενα καλο φαρμακο.ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΓΕΙ.
Ποσα ΑΝ να σου βαλουμε;
Οποτε ναι...εισαι απολυτα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕ.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-21

21:23
Με 64 % η Pfizer ας ετοιμάζονται αρκετοί για 4η δόση.Καθε χρονο ΑΝ δεν εξαφανιστει.
Κια καθε χρονο ΑΝ δεν αλλαξει τοσο που να μην ειναι επικιβδυνοις πλεον παραπανω απο τη γριππη.
Και καθε χρονο ΑΝ δεν εχουμε καλο φαρμακο πο7 ηδη η πφαιζερ βγαζει χαπι για κορονοιο καιμ εχουμε και το εισπενομενο απο ισραηλ μεχρι το 2022.
Ποσα αν να σου βαλουμε
Οποτε ναι...εισαι απολυτα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕ.
Αυτοί οι οποίοι αρνούνται να ζήσουν με τον ιό, αρνούνται την επαναφορά της κανονικότητας είναι αυτοί που έχουν τυφλωθεί από το εμβόλιο. Λυπάμαι, αλλά ο φόβος πλέον οδηγεί το καράβι της Ελλάδας στα βράχια.
ΑΝ δεχθώ ως σωστή την υπόθεση του τσίοδρα ότι βρίσκουμε ένα 10-15 % των κρουσμάτων στην κοινότητα, φαντάσου πόσοι περισσότεροι έχουν κολλήσει.
Και η είδηση είναι από το Ισραήλ.
Σας έλεγα να περιμένετε...
Συνεδριάζει σε λίγες μέρες το CDC , περιμένουμε και το Novavax ...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

05-07-21

21:25
φεηκνουτζας εισαι στανταρακι.Με 64 % η Pfizer ας ετοιμάζονται αρκετοί για 4η δόση.
Αυτοί οι οποίοι αρνούνται να ζήσουν με τον ιό, αρνούνται την επαναφορά της κανονικότητας είναι αυτοί που έχουν τυφλωθεί από το εμβόλιο. Λυπάμαι, αλλά ο φόβος πλέον οδηγεί το καράβι της Ελλάδας στα βράχια.
ΑΝ δεχθώ ως σωστή την υπόθεση του τσίοδρα ότι βρίσκουμε ένα 10-15 % των κρουσμάτων στην κοινότητα, φαντάσου πόσοι περισσότεροι έχουν κολλήσει.
Ουτε 64% εχει η πφαιζερ και επισης δεν ακουμε τι λεει η εταιρια αλλα οι ειδικοι.Κια ολοι λενε ΟΤΙ 3η δοση θα χρειαστουν ΙΣΩΣ οσοι εχουν προβληματα ανοσοποιητικου,βλεπε καρκινοπαθεις,αυτοανοσα,μεταμοσχευμενοι κλπ Το τερματισες εσυ με την 4η!!!!!!!!!!

ΨΕΥΔΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ.Αλλιως βαλε λινκ.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-21

21:27
Ελπίζω να ανακαλέσεις....φεηκνουτζας εισαι στανταρακι.
ΨΕΥΔΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ.Αλλιωσ βαλε λινκ.

Israel data reportedly shows plunge in efficacy of Pfizer-BioNTech vaccine as delta variant spreads
At the same time, the decline in protection against serious cases and hospitalization is considerably milder, the Ynet news website said.

Pfizer vaccine less effective against Delta variant, Israeli study finds - California News Times
According to a preliminary study by the Israeli Ministry of Health, the BioNTech / Pfizer vaccine is less effective at blocking the spread of delta variants than previous coronavirus strains. The data collected last month suggest that the vaccine is 64 percent more effective in preventing...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.