κατ εμε φταιει η έγκυος όταν είσαι έγκυος προσέχεισ και ειδικά στους τελευταίους μήνες κλεισμένη έπρεπε να ήταν στο σπίτι χωρίς πολλές κοινωνικές επαφές δεν πας απο δω κσι απο εκει και δε δέχεσαι εποσκεψεισ η έγκυμοσυνη αυξανει την πιθανότητα θρομβοεμβολικων επεισοδίων ….
Με συγχωρείς αυτή είναι απάντηση γιατρού?
Για έγκυο μιλάμε όχι για γυναικα με βαριά υποκείμενα νοσήματα ..
Ξεχνάς μάλλον ότι αυτή η γυναίκα είχε οικογένεια και ήταν μητέρα ενός 8χρονου παιδιού που πήγαινε σχολείο..
Τι πρέπει δηλαδή όλες οι έγκυες να απομονώνουν για να μην κολλήσουν όταν ο θεράπων γιατρός τους τους λέει όχι δεδομένου ότι έχει ένα παιδί που μεταφέρει τα πάνδηνα από το σχολείο?
Αυτό και μόνο δεν είναι αρκετό για να εμβολιαστεί?
Να σου αναφέρω δύο περιστατικά δικα μου προσωπικά του δικού γυναικολόγου μου για να δεις τον παραλογισμο της γιατρού και πώς μια έγκυος αντιμετωπιζεται σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος με υποχρεώσεις και όχι σαν ένας βαριά άρρωστος που θα πρέπει να απομονωθεί από όλους και από όλα θαρρείς και ζούμε σε τριτοκοσμικες χώρες χωρίς κανένα ίχνος προστασίας?
Έγκυος στην κόρη μου και δεδομένου ότι δούλευα ακόμα με παιδιά έκανα κατόπιν παρότρυνση του γιατρού μου ,το κοινό αντιγριπικο για καθαρά δική μου προστασία και δεύτερον όταν ήμουν για δεύτερη φορά έγκυος το ξαναέκανα δεδομένου ότι ήταν η πρώτη χρονιά της κόρης μου στον παιδικό όπου όλοι όσοι έχουμε περάσει από αυτό ξέρουμε τι εστι πολυ καλά από θέμα ιώσεων η πρώτη χρονιά του παιδιού στο σχολείο και δεδομένου ότι ημουν στην μέση της δεύτερης σχολής μου κανονικά και ερχόμουν σε επαφή με πάρα πολυ κόσμο...
Τι έπρεπε δηλαδή ο γιατρός μου να μου πει σταματα την δουλειά ή παράτατα όλα γιατί είσαι έγκυος?
Ε τότε αν δεν πας από γρίπη θα πας από κατάθλιψη αν κάθεσαι εννιά μήνες μέσα και κοιτάς ένα ταβάνι,τι λέμε τώρα
Ειλικρινά αυτή η αποποίηση ευθυνών ποτέ θα σταματήσει?
αν η έγκυος έκανε το εμβόλιο και πάθαινε εμβόλικο επεισόδιο θα κατηγορούσαν το εμβόλιο… όποτε πάλι ενα ιατρό που το σύστησε επίσης έπρεπε νς εμβολιαστούν ο άντρας της κσι όσοι ήταν στενή επαφή με αυ
Ας αφήσουμε καλύτερα τα ΑΝ και τα ΜΗΠΩΣ όπως πολυ εύκολα θέλουμε να χρησιμοποιουμε σε τέτοιες περιπτώσεις..
Ξέρεις φανταζοναι ταυτο που λέει αν η γιαγιά μου είχε καρούλι τι θα ήταν....
Τι λες δεν είναι καλύτερα να μιλάμε με χειροπιαστα γεγονότα?
Δεν το οφείλουμε πρώτα στον ευατο μας και απέναντι στην ανθρωπιά μιας και μετά στην οποία επαγγελματική μας ιδιότητα?
Επίσης δε πιστεύω πως η ιατροσ τους είπε έτσι νς μη κσνουν το εμβόλιο.
Αυτό ανέφερα αρχικά.

Αν υπήρχε ουσιαστικός λόγος που δεν έπρεπε να το κανει γιατί δεν βγήκε να υπερασπιστή τον ευατο της και φυσικά και την ιδιότητα της ?
Όλες δηλαδή οι εγκυες που ακολούθησαν τους γιατρούς τους και εμβολιαστικαν τι είναι?
Ή καλύτερα αυτούς τους γιατρούς που τους τοποθετείς?