Ε αυτό δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι από εδώ μέσα .Είναι οικονομικά κομπλέ και δεν σκέφτονται με την λογική .
Εμένα με συμφέρει να είμαστε ανοιχτά ,έτσι εντείνουμε τις μεταλλάξεις , αχρηστεύουν τα εμβόλια , με τον τρόπο ζωής που έχουμε φέρνουμε και άλλες πανδημίες
Δουλεύω στον τουρισμό ,κανω παράλληλα τα τεστ που από 60 ευρώ βαράμε 120αρια ...έξτρα χρήματα .Όλα φινα είναι για εμένα,ζω σε παράδεισο εν καιρό πανδημίας .Γιατί νομίζεις κάποιοι βγάζουν περισσότερα (όπως και οι εκατομμυριούχοι) σε καιρούς κρίσεων? Γιατί έχουμε εσας να μας βοηθάτε σε αυτό το έργο
Ευχή μου λοιπόν είναι να μείνουμε ανοιχτοί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιανουαρίου 2022
Κίνηση έχει ....χρήμα πέφτει ? Με δεδομένα να μιλάνε όχι ότι μας κατεβάσει η λογική
Στην πρώτη καραντίνα παρά τις φωνές όσοι παίρνανε επιδόματα σώθηκαν .Ούτε τα ενοίκια είχαν στο κεφάλι τους για το μαγαζί ,ούτε πληρωμές προσωπικού ,ούτε πληρωμές πρώτων υλών
Οι χαμένοι είναι τα μεγάλα μαγαζιά -μπουοζουκια και ο Ρέμος .Αυτοί τα τσεπωνουν καλά που είμαστε ανοιχτά ....όλοι οι άλλοι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πάθει τεράστια ζημιά με αυτό που γίνεται τώρα