Παρέμβαση για αφίσα στο ΦΝΘ με σταυρωμένη έγκυο

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,878 μηνύματα.
Αυτό το έρημο το Σύνταγμα έχει καταντήσει σαν την ομώνυμη πλατεία, χεσμένο.
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,740 μηνύματα.
Με την λογική των περισσότερων δηλαδή, ακόμα κι αν ένας ζωγραφίζει σκίτσα που εξευτελίζουν το ανθρώπινο σώμα όταν έχει παραπάνω κιλά ή σκίτσα με παιδοφιλικές διαθέσεις, θα πείτε ότι η τέχνη δεν έχει όρια;

Ε, όχι λοιπόν, έχει όρια. Έχει όρια την αισθητική και τον σεβασμό!
Δεν θα ξανά λέω το αυτονόητο, τα δικαιώματα σου σταματάνε όταν ξεκινάνε τα δικαιώματα του άλλου.
Είναι λογικό να δυσανασχετείς όταν κάποιος δεν αντιμετωπίζει με τον τρόπο που θεωρείς σωστό, κάποιες ιδέες, σύμβολα κλπ με τα οποία έχεις ταυτιστεί.

Όμως, η κριτική και σάτιρα δε γίνεται σε εσάς προσωπικά αλλά προς τις ιδέες και τα σύμβολα, είτε είναι ο χριστιανισμός είτε ό,τι άλλο.

Ο χριστιανισμός ένα σύστημα ιδεών, αξιών κλπ είναι. Δεν πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων. Το να κάνεις κριτική σε αυτό το σύστημα ιδεών, δεν αποτελεί κίνδυνο για την ιδέα καθώς είναι ιδέα (λολ).

Παράδειγμα : Δηλώνω δημόσια ''θάνατος στις χοντρές/χοντρούς''. Εκεί αλλάζει το πράγμα καθώς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με σύμβολα.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,008 μηνύματα.
Αυτό το έρημο το Σύνταγμα έχει καταντήσει σαν την ομώνυμη πλατεία, χεσμένο.
Χεσμένο όχι, αλλά διάτρητο ναι.

Είναι σαν το ενα κι ένα.

- Πόσο κάνει ένα κι ένα;
- Εσυ πόσο θες να κάνει;
- Κι, άρα πρόσθεση, άρα δυο. Η λογική αυτό λέει.
- Ναι αλλά δε σέβεσαι τα δικαιώματα των άλλων πράξεων.
- Ναι αλλά είπα "κι".
- Ενταξει ένα κι ένα μπορει να ειναι δίπλα το ένα στο άλλο και να κανει 11, το ενα πανω απο το αλλο και να ειναι ενα εις την πρώτη άρα ένα, ένα κι ένα άρα δυο, ένα μειον ένα άρα μηδέν ή ένα δια ενα ίσον ένα. Πάλι δίπλα είναι.
- WTF; Ειναι ΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΕΚΕΚΕΚΕΚΕ!
- Παραλογίζεσαι, το κι συνενώνει πράγματα αλλά δεν μας λέει πως τα συνενώνει
- Άρα εξ αρχής όλα ήταν ασαφή;
- Βεβαίως, για να τα ερμηνεύουμε όπως θέλουμε και να ενοχοποιούμε όποια πράξη θέλουμε. Σήμερα μας φταίει η πρόσθεση, αύριο η αφαίρεση... κλπ.
- Μα και πως θα κάνουμε πράξεις;
- Δε θα κάνουμε. Θα καταργήσουμε τα σύμβολα των πράξεων. Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται σύμβολα στη σημερινή κοινωνία. Μόνο νούμερα. Τα νούμερα κυριαρχούν, τα σύμβολα πρέπει να πεθαίνουν.
- Και πως θα ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε, πρόσθεση ή κάτι άλλο;
- Δε θα ξέρουμε. Ο καθένας θα κάνει αυτό που αισθάνεται. Σήμερα πρόσθεση, αύριο διαίρεση, μεθαυριο μπατσαλόκο.
- Τι είναι το μπατσαλόκο;
- Νεα πράξη άλγεβρας φυσικά. Ζωγραφίζουμε μια μελιτζάνα μωβ με κανελί βούλες και φωνάζουμε ΕΕΕΕΕΕΝΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ ΕΕΕΕΕΕΝΑ....
- Εεεε μακαρένα...
- Παραλογίζεσαι, είσαι ρατσιστής.
- ΖΜΠΑΜ!
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,878 μηνύματα.
Δεν ξανά ασχολούμαι με αυτό το θέμα, αλήθεια.. κουράστηκα!

Πάντως, έτσι για την πληροφορία, ο κόσμος πλέον διψάει για την αληθινή τέχνη και το βλέπω, έχει απηυδήσει με τις αηδίες που του προβάλλουν..
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,496 μηνύματα.
Βέβαια όλα αυτά τα ωραία που γράφει εδώ τα ξεχνάνε όταν η τέχνη αναπαράγει «αστειάκια» (πολύ διαδεδομένα στην κοινωνία, παρεμπιπτόντως) τύπου Σεφερλή και ζητάνε υστερικά το πολυπόθητο κάνσελ.
Να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ τέχνη τον Σεφερλή, όπως ούτε βέβαια και την αριστεροκουλτουριάρα του νήματος. Την υποκρισία θίγω.
Το "ιδανικό" είναι να μην υπάρχει λογοκρισία και γενικά είναι γνωστό ότι είναι πολύ εύκολο κάποιος να θιχτεί. Όμως τα παραδείγματα που προσπαθείς μέρες να φέρεις έχουν αξιακές διαφορές, επιπτώσεις και αφετηρίες σκέψεις. Ο Σεφερλής σε γενικές γραμμές ανήκει στο είδος της επιθεώρησης/σάτιρας, το οποίο με τα παραπάνω κριτήρια είναι μορφή τέχνης. Η σάτιρα και τα συγγενικά της είδη πάλι σε ακόμα πιο γενικές γραμμές καυτηριάζουν με διάφορους τρόπους τους έχοντες εξουσίας και δύναμης. Να περάσει μηνύματα είναι ο σκοπός, αλλιώς απλά προσπαθεί να φέρει γέλιο σαν ένα stand up comedy (που και εκεί περνάνε μηνύματα). Όταν πας να σατιρίσεις τον χ Μητσοτάκη, επειδή έχει την ανώτερη εξουσία και αντίκτυπο στην κοινωνία, όσο και να τον αποδομήσεις, παραμένει ένας προνομιούχος άνθρωπος. Για να το πάω και σε πιο καθημερινά "σκετσάκια", όταν κάνεις χιούμορ με την ελληνίδα μάνα, πατάς πάνω σε ένα στερεότυπο που έχει την καθολική αποδοχή και εκτίμηση από την κοινωνία και όλοι μας έχουμε ήδη πολύ καλά φτιαγμένες αντιλήψεις για το πως είναι. Μια μειονότητα βρίσκεται σε άλλη θέση. Δεν θα γνωρίσεις πολλούς τρανς στη ζωή σου ενδεχομένως και οι απεικονήσεις που θα διαλέξεις να εκτεθείς, έχουν άλλη βαρύτητα. Αν επιμένεις να γελοποιείς την χ κοινότητα, τότε συμβάλεις στην ήδη υπάρχουσα καταπίεση και τον στιγματισμό τους. Αν ήταν σάτιρα ας πούμε για τις κοκορομαχίες των "αριστερών-δεξιών", θα ήταν πολύ διαφορετικό. Το πρόβλημα εδω είναι ότι αποδέχεσαι τα συστήματα εξουσίας και καταπίεσης μόνο όταν θες να βρεθείς στη θέση του χτυπημένου. Η εκκλησία είναι στους έχοντες δύναμη. Πάρα πολύ δύναμη. Έχει υπάρξει σημαντικός φορέας, ελεγκτής και τροποποιητής του μοράλιστικού μας συστήματος, τουλάχιστον στην ελληνική κοινωνία. Συγκρίνεις εκ των πραγμάτων διαφορετικές θέσεις και θεσμούς. Δεν τα λέω αυτά για να πω κάντε κανσελ τον Σεφερλή, αλλά για να δείξω ότι δεν είναι όλα το ίδιο συγκρίσημα ως προς το κοινωνικό τους αντίκτυπο.
Και για να δούμε και μια άλλη οπτική της υποκρισίας, όσο οι μειονότητες βρίσκονται υπό το πρίσμα του χιούμορ και της παρωδίας, είναι ανεκτές στην τέχνη. Για την ακρίβεια υπάρχει και ο διάσημος όρος " bury your gays" στην ιστορία της τέχνης, μπορεί να συζητηθεί κάποια άλλη στιγμή. Μόλις βγουν από αυτό το πλαίσιο και έρθει η στιγμή για πιο αυθεντικές εκπροσωπήσεις, εκεί μπαίνουν οι όροι "woke" και τα σχετικά. Όσο ο Σεφερλής ντύνεται γυναίκα για να χλευάσει, τότε κανείς δεν παραπονιέται για τον μαντράχαλο που βγαίνει με την περούκα και την τρίχα ντυμένος γυναικεία μπορστά σε παιδιά. Όταν έρχεται η ώρα για μια άλλη τέχνη που έχει και μια ιστορία από πίσω, ασχέτως αν αρέσει ή όχι (βλέπε ντραγκ), τότε πάλι αλλάζει το αφήγημα και εκεί βλέπουμε τι θα πει υστερικό cancel.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,244 μηνύματα.
Εγώ όπως είπα εαν κάποιος θίγεται τόσο πολύ, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον της αφίσας.
Έτσι λύνονται οι διαφορές. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα περί του τι είναι τέχνη ή τι είναι ιερό για τον καθένα. Σημασία έχει τι ισχύει με βάση τον νόμο.
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,966 μηνύματα.
100 σειρές κείμενο ενώ θα μπορούσες απλά να κάνεις μια τροποποίηση σε αυτό που έγραψες:
Τέχνη θεωρείται κάθε μορφή έκφρασης και δημιουργίας ανθρώπινης διανόησης, εφόσον δεν αντιτίθεται στα πιστεύω μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,918 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,425 μηνύματα.
Έλα Πουπουλίνα, μάθε μας λίγο και για Χριστιανισμό τώρα. Ναι, δεν όρισε κανένας Χριστός τον σταυρό ως επίσημο σύμβολο (μιας και μας τα' πρηξες με αυτό), εδώ δεν δημιούργησε καν τη θρησκεία του Χριστιανισμού ο Χριστός. Αυτό το έκανε αργότερα ο Απόστολος Παύλος.
Τι πάει να πει αυτό, δηλαδή; Η σταύρωση αποτελεί την απόλυτη θυσία του Θεάνθρωπου για εμάς, την οριστική νίκη επί του Θανάτου και τη λύτρωσή μας από το προπατορικό αμάρτημα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θεωρείται από όλους τους Χριστιανούς ιερό σύμβολο, το οποίο το φοράμε κιόλας οι περισσότεροι.
Πραγματι Απο ολιυς τους χριστιανους.Καλα κανετε.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ; Πρεπει να ενστερνιζομαστε τα συμβολα σας;Ελεος δηλαδη.,τι φασισμος ειναι αυτο; ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΡΓΑ.Παρε εναν σταυρο και προσκυνατον ολη μερα.ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΙΕΡΑ καποια ΣΧΗΜΑΤΑ.δεν εχετε κανενα δικαιωμα.Αυτο λεω.
Κια βεβαια θα σε μαθω για τον χριστιανισμο γιατι εχω περασει απο αυτο το μονοπατι και γνωριζω πολυ καλα.Το οτι δεν πιστευω πλεον σε θρησκειες δεν σημαινει οτι δεν γνωριζω.Δεν κατεχεις εσυ μονο το δικαιωμα στη γνωση..που βασικα δνε την εχεις κιολλας αλλα λεμε../.

Κατα τα αλλα θα το ξαναπω.,προσκυνα οτι συμβολο θες..ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.
Τελεια και παυλα.
 

Rene2004

Νεοφερμένος

Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Το μόνο που θα προσθέσω στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι έχει κουράσει.Ο καθένας έχει διαφορετικα πιστεύω.Αυτο ορισμένοι κατ εμέ δεν το αντιλαμβάνονται.Εμενα προσωπικά με προσβάλει το γεγονός.Το ότι άλλους δεν τους προσβάλει είναι δεκτο.Δεκτο δεν είναι το γεγονός ότι τους πειράζει ακόμα και το ότι εκφράζουμε την άποψη μας.Αμεσα μπορεί να μην το έχει πει κανείς,αλλά έμμεσα με τον τρόπο σας αυτό μας λέτε.Εδω θα τονίσω αυτό που προείπα,αν κάποια άλλη ομάδα ή μειονότητα ήταν δυσαρεστημένη με κάποιο παρόμοιο γεγονός ένα ποσοστό από αυτούς που μας κατακρίνουν για τα πιστεύω μας,θα την υποστήριζαν.Ακομα και αν δεν ανήκαν στην ομάδα αυτή.Γιατι να σεβόμαστε τις πεποιθήσεις των άλλων,τις επιλογές,την θρησκεία κ.α. κατά το δοκούν;Δεν θέλω να είμαι μονοδιάστατη.Κατανοω ότι σας περνάει αδιάφορο το παραπάνω γεγονός και ότι ίσως πιστεύετε ότι η αντίδραση μας είναι υπερβολική.Για εμάς,όμως, δεν είναι.Ο καθένας ανάλογα με την οπτική του έχει και τα δίκια του.

Τωρα όσον αφορα τα λόγια της Πουπουλινας το ότι θέλουμε δηλαδή να σας υποχρεώσουμε να υιοθετήσετε τα πιστεύω και τα σύμβολα μας το θεωρώ άστοχο.Το μόνο που είπαμε είναι ότι ζητάμε σεβασμό,δημόσια τουλάχιστον.Απο μέσα σας ή σπίτι σας ή όπου αλλού θέλετε κάντε και πείτε ό,τι θέλετε.Δεν μας αφορά.Τωρα αν θεωρείται φασισμός να ζητάω τα αυτονόητα τι να πω...
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,496 μηνύματα.
οχι βρε παιδια δικιο εχετε, ο καθενας πιστευει στο βαθμο που ο ιδιος θελει και ολα ειναι αποδεκτα ατομικα και οφειλουμε να το σεβομαστε
επισης ο καθενας μπορει αναλογως την περιοδο της ζωης του να πιστευει περισσοτερο ή λιγοτερο, δεν ειναι στανταρ
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,425 μηνύματα.
Τωρα αν θεωρείται φασισμός να ζητάω τα αυτονόητα τι να πω...
Αν ζητας να μην χρησιμοποιουμε ενα συμβολο που για τους πιστους ειναι ιερο..σαφως ειναι φασισμος.Τι αλλο θα ηταν; Εσυ ειπαμε..,προσκυνατο..,μην το χρησιμοποιεις...καντο οτι θες.Κανενα δικαιωμα ομως δενε χετε να ζητατε απο αυτους που δεν πιστευουν σε συμβολα και θρησκειες...να μην το χρησιμοποιουν.Ελεος καπου.Αυτο λεμε.Πιστευε οπου θες..αλλα το αν θα χρησιμοποιησω ενα σχημα επειδη ΕΣΥ το θεωρεις ιερο..κανενα δικαιωμα δεν εχεις να μου το πεις.Αυτο.

ΥΓ Αυτονοητο γιατι; Ειναι αυτονοητη η πιστη σε συμβολα; Αλλο πάλι τουτο.Τι αλλο θα διαβασουμε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

.Το μόνο που είπαμε είναι ότι ζητάμε σεβασμό,δημόσια τουλάχιστον.Απο μέσα σας ή σπίτι σας ή όπου αλλού θέλετε κάντε και πείτε ό,τι θέλετε.Δεν μας αφορά
Το αυτο.Σπιτι σου εχετε ως συμβολο.Εμενα το τι θα το κανω ουτε για πλακα δεν θα μου πεις.Απλα λες στους αλλους σπιτι τους να κανουν οτι θλουν αλλα εσυ να το κανεις δημοσια.Δημοκρατικοτατο δεν λεω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στο μεταξυ δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει..αλλα δεν ζειτε στην Τεχερανη.Φακτ. :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Rene2004

Νεοφερμένος

Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Κοίταξε να δεις ο τρόπος που γράφεις μου δείχνει επιθετικότητα.Εγω σου απάντησα πιο ήρεμα.Εγω δεν σου είπα ότι θα βγω έξω δημόσια και θα αρχίσω να κάνω το οτιδήποτε αφορά την θρησκεία μου.Δεν με γνωρίζεις καν για να αναφέρεις κάτι τέτοιο ,ούτε ξέρεις το πώς και το ποσό πιστεύω και τι κάνω και τι δεν κάνω δημόσια.Το να χρησιμοποιήσεις ένα σύμβολο δεν είναι μεμπτο.Ασχημο και κατακριτέο το κάνει ο τρόπος που το χρησιμοποιείς.Ξανατονιζω ότι μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό γιατί δεν πιστεύεις.Εγω ας πούμε που πιστεύω ,και για μένα αυτό είναι κάτι σημαντικό, όπως δεν θέλω να κάνουν κάτι που προσβάλει την πίστη μου και γω δεν θα κάνω κάτι που προσβάλει οποιαδήποτε άλλη πίστη,ακόμα και αν δεν συμφωνώ με αυτήν.Απο σεβασμό και ενσυναίσθηση.Ο,τι και να πω εσυ θα συνεχίσεις τα δικά σου.Δεν είμαι εδώ για να σου αλλάξω γνώμη.Αν δεν θεωρείς δικαίωμα μας την πίστη μας και τον σεβασμό των άλλων προς αυτή, καλώς.Ισως και να ορίζουμε τον σεβασμό διαφορετικά.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Φοβερή ανάλυση! :clapup:
Το σύνταγμα είναι ξεκάθαρο και τέτοιοι νόμοι ισχύουν σε όλο τον δυτικό κόσμο και πρέπει να επεμβαίνει εισαγγελέας άμεσα όταν παραβιάζονται.

Ακόμα και στο Game Of Thrones δεν βάλανε σταυρούς.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,425 μηνύματα.
Αν δεν θεωρείς δικαίωμα μας την πίστη μας και τον σεβασμό των άλλων προς αυτή, καλώς.Ισως και να ορίζουμε τον σεβασμό διαφορετικά.
Το θεωρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σου δικαιωμα που δεν μπορει να καταστρατηγει την ελευθερια των υπολοιπων.Κια θα το ξαναπω.Δεν ζεις στην Τεχερανη.Αν ηταν ετσι θα ειχε επεμβει το κρατος και θα το απαγορευε,Το εκανε ;;ΟΧΙ.
Τελεια και παυλα εδω.Πιστευε οτι θες....αλλα μεχρι εκει.Συμβολα ιερα στους υπολοιπους δεν θα βαζετε.
 

Rene2004

Νεοφερμένος

Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Το θεωρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σου δικαιωμα που δεν μπορει να καταστρατηγει την ελευθερια των υπολοιπων.Κια θα το ξαναπω.Δεν ζεις στην Τεχερανη.Αν ηταν ετσι θα ειχε επεμβει το κρατος και θα το απαγορευε,Το εκανε ;;ΟΧΙ.
Τελεια και παυλα εδω.Πιστευε οτι θες....αλλα μεχρι εκει.Συμβολα ιερα στους υπολοιπους δεν θα βαζετε.
Ναι το κράτος περιμένω.Μιας και λειτουργούν όλα ευρυθμα γιατί να μην ασχοληθεί με κάτι τέτοιο;Τέλος πάντων οι διαφορές μας είναι τεράστιες στο πώς αντιλαμβανόμαστε την έννοια κάποιων πραγμάτων.Το αφήνω εδώ.



Άσχετο.Αλλα μια γενική παρατήρηση που έχω κάνει είναι ότι αν δεν συμφωνείς με την άποψη των πολλών ή ορισμένων αλάνθαστων στα διάφορα θέματα που υπάρχουν στο steki κακώς μιλάς.Γενικοτερα μπορεί να μην συμμετεχω ιδιαίτερα,αλλά παρακολουθώ τα θέματα.Δεν συμμετέχω όχι γιατί δεν έχω άποψη ,αλλά γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι με τον καθένα.
 

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Αν ηταν ετσι θα ειχε επεμβει το κρατος και θα το απαγορευε,Το εκανε ;;ΟΧΙ.
Καλά, καλή μου Πουπουλίνα, και ο αστυνομικός έφαγε μια καρπαζά με το κράνος από μασκοφόρο στην Θεσσαλονίκη προχτές, επενέβη το κράτος? συνελήφθη ο τραμπούκος ? όχι, αρα, επιτρέπεται

Δε πάει έτσι χρυσό μου...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πραγματι Απο ολιυς τους χριστιανους.Καλα κανετε.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ; Πρεπει να ενστερνιζομαστε τα συμβολα σας;Ελεος δηλαδη.,τι φασισμος ειναι αυτο; ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΡΓΑ.Παρε εναν σταυρο και προσκυνατον ολη μερα.ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΙΕΡΑ καποια ΣΧΗΜΑΤΑ.δεν εχετε κανενα δικαιωμα.Αυτο λεω.
Κια βεβαια θα σε μαθω για τον χριστιανισμο γιατι εχω περασει απο αυτο το μονοπατι και γνωριζω πολυ καλα.Το οτι δεν πιστευω πλεον σε θρησκειες δεν σημαινει οτι δεν γνωριζω.Δεν κατεχεις εσυ μονο το δικαιωμα στη γνωση..που βασικα δνε την εχεις κιολλας αλλα λεμε../.

Κατα τα αλλα θα το ξαναπω.,προσκυνα οτι συμβολο θες..ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.
Τελεια και παυλα.
Να πάτε σε εκείνο τον παλαιοχριστιανό στην ορεινή Κορινθία, θα σας τα εξηγήσει όλα.
Είναι και απ το χωριό μου, μισός Ικαριώτης.

Νταξ, και γω δε πιστεύω , στην σάτιρα όλα επιτρέπονται.
Θα ήθελα να έκαναν και κάτι αντίστοιχο με τον μουσουλμανισμό όμως.
Διότι εδώ μπορούν και τα κάνουν...Κοράνια και ισλαμ, σούζα...
 
Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,596 μηνύματα.
Μάλλον το θέμα έπρεπε να μετονομαστεί
Επιβάλλεται η λογοκρισία στην τέχνη;
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,957 μηνύματα.
ή αν επιτρέπεται να θίγουμε κάνουμε αναφορές στους φανταστικούς φίλους άλλων. :yawn:
 

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Top