Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

03-11-24

19:58
Για φτηνά, θα πας να πάρεις@Valder Φίλτατε. Έχεις καμία πρόταση για aftershave και σαπούνι ξυρίσματος;
Τα spray shaving cream είναι βαρετά και έχω ενα σωλήνα νιβέα και βρωμάει και θέλω να μοσχομυρίζει το προσωπούλι μου.
1. Palmolive κρέμα πράσινη με μέντα (2 ευρω)
2. After shave aqua velva στο δεκάρικο ή Επαμεινώνδας Μενουνος Νο 10 πάλι στο δεκάευρο
Για εισαγωγικά σαπούνια, proraso sandalwood ειτε στο puck, ειτε σε κρέμα σωληνάριο (το κόκκινο), 4 ευρω κοντά
ή
Πολύ καλό το Cella το ΚΟΚΚΙΝΟ, σε puck σαπούνι, μαζί με το αφτερ του, 6 ευρω το καθενα.
Βασικό, για να χτυπησεις αφρο με αυτα, ειτε σαπουνια, ειτε σωληναριο, θες πινελο. Ενα οποιοδηποτε συνθετικο της Yaqi θα σε καλύψει (δεν θελουν και μουλιασμα σε ζεστο νερο ως προετοιμασια τα συνθετικά, ούτε και στρώσιμο οπως ο χοιρος)
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

03-11-24

23:55
Για μαρέγκα τι προτείνεις;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

04-11-24

01:18
Καταρχάς σιχαινομαι τον όρο μαρέγκα, ειναι μπαρμπαδίστικος λαικοελληνέζικος.Για μαρέγκα τι προτείνεις;
Αφρός λέγεται. Λάδερ αγγλιστί.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

04-11-24

13:26
150 γρ. ασπράδιαΓια μαρέγκα τι προτείνεις;
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ. άχνη ζάχαρη

------
Ν' απαντήσω και σοβαρά. Είτε κάνεις bowl lathering είτε face lathering, είναι το ίδιο. Όπως το ίδιο είναι αν θα επιλέξεις σαπούνι ή κρέμα. Δεν έχει σημασία. Δοκιμάζεις κι επιλέγεις τον τρόπο που σ' αρέσει καλύτερα. Η μόνη προσοχή που πρέπει να δείξεις είναι στο πόσο νερό θα βάλεις. Το καλύτερο είναι να ξεκινάς με το βρεγμένο σου πινέλο και στην πορεία να προσθέτεις ελάχιστο νερό, να δουλεύεις το πινέλο και να ξαναπροσθέτεις νερό εφόσον βλέπεις ότι το χρειάζεται. Το ζητούμενο είναι ένας κρεμώδης αφρός. Με την εμπειρία σου, θα μπορείς να χειρίζεσαι όλα τα σαπούνια και τις κρέμες.
*Για αρχή, ίσως να βόλευε καλύτερα το bowl lathering, μέχρι να πάρεις τον αέρα στη δημιουργία αφρού. Κι ίσως επιλογή σε κρέμα ή κάποιο μαλακό σαπούνι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

04-11-24

22:53
Αγόρασα σήμερα Old Spice original aftershave απο Σκλαβενιτη 6 και κατι ευρω τα 100ml. Δεν το ειχα στη συλλογή.
Φανταστικό άρωμα! Ανυπομονω να ξυριστώ αύριο!
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

04-11-24

23:14
Καλές, αυτοκρατορικές ξυρισματάρες.Αγόρασα σήμερα Old Spice original aftershave απο Σκλαβενιτη 6 και κατι ευρω τα 100ml. Δεν το ειχα στη συλλογή.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

04-11-24

23:17
Ευχαριστώ θερμά, επίτιμη Φίλη της Αυλής!Καλές, αυτοκρατορικές ξυρισματάρες.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-11-24

23:17
μολις βρηκα ενα gilette aftershave του πατέρα μου που έχει και ΓΑΜΩ τις μυρωδιές, και εγώ ανυπομονώ για αύριο... Αν όλα είναι καλά θα πάρω ενα ωραιότατο σαπούνι με πινέλο, αλλιώς shaving cream αναγκαστικαΑγόρασα σήμερα Old Spice original aftershave απο Σκλαβενιτη 6 και κατι ευρω τα 100ml. Δεν το ειχα στη συλλογή.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

04-11-24

23:34
Αν παρεις πινέλο Omega (αυτα εχει το σουπερ), θελει στρωσιμο κατι μερες μουλιασμα να μαλακωσουν οι τριχες.μολις βρηκα ενα gilette aftershave του πατέρα μου που έχει και ΓΑΜΩ τις μυρωδιές, και εγώ ανυπομονώ για αύριο... Αν όλα είναι καλά θα πάρω ενα ωραιότατο σαπούνι με πινέλο, αλλιώς shaving cream αναγκαστικα
Πάρτο ομως, αξιζει η αναμονή 2-3 μερες.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-11-24

23:36
Πρέπει να αλλάζω και να βάζω ζεστό νερό ή απλά να το αφήσω;Αν παρεις πινέλο Omega (αυτα εχει το σουπερ), θελει στρωσιμο κατι μερες μουλιασμα να μαλακωσουν οι τριχες.
Πάρτο ομως, αξιζει η αναμονή 2-3 μερες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

04-11-24

23:39
Μεχρι το λαιμό σε δροσερό νερο (εγω το χα αφησει και μες το ψυγειο αλλα λενε δεν παιζει ρολο) και το ειχα αφησει ετσι, οχι πανω απο το λαιμο γιατι εχει κολλα στη βαση ο θυσσανος και θα το αποδυναμωσεις. ενα τσικ πριν τη λαβη κοινως.Πρέπει να αλλάζω και να βάζω ζεστό νερό ή απλά να το αφήσω;
Ισως σου ανεβασω εικονα αυριο να σου δειξω. Ετσι γινεται και το κανονικο μουλιασμα του χοιρου μιση ωρα πριν απο καθε ξυρισμα.
Με τα συνθετικα δεν εχεις καν τετοια θεματα. Ουτε στρωσιμο ουτε μουλιασμα και σιγουρα οχι καυτα νερα για θα το παρεις λιωμενο στο χέρι. Γι αυτο αμα βρεις συνθετικο παρε συνθετικο, ειναι 10 κλιμακες πιο ευκολο.
nearos
Επιφανές μέλος

04-11-24

23:42
Το γουστάρω τρελά το ξύρισμα όμως, ειδικα το πως μυρίζω στο τέλος. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και μεταλλικό ξυράφι με διπλή λεπίδα αλλα ακόμα οι γονείς μου φοβούνται. Δε πηραν χαμπαρι οτι εγινα 18
Valder
Τιμώμενο Μέλος

04-11-24

23:44
Το τι γινεται σε καθε σπιτι δεν μπορώ να ανακατευτω, αυτο ειναι κατι που θα το διαπραγματευτεις με τους γονεις σου και για το ξυραφι και γενικά.Το γουστάρω τρελά το ξύρισμα όμως, ειδικα το πως μυρίζω στο τέλος. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και μεταλλικό ξυράφι με διπλή λεπίδα αλλα ακόμα οι γονείς μου φοβούνται. Δε πηραν χαμπαρι οτι εγινα 18
Δεν ειναι επικινδυνα ολα τα DE.
nearos
Επιφανές μέλος

04-11-24

23:46
Καλα ναι εννοείται, το αναφέρω απλώς. Και τα πλαστικά ταπεινά μπλέ τα ζιλέτ κανουν τη δουλείτσα τους.Το τι γινεται σε καθε σπιτι δεν μπορώ να ανακατευτω, αυτο ειναι κατι που θα το διαπραγματευτεις με τους γονεις σου και για το ξυραφι και γενικά.
Δεν ειναι επικινδυνα ολα τα DE.
Πάντως έχει πλάκα, εχω παρατηρήσει οτι βγαίνει και πιο γρήγορα, δεν εχω μούσι στο πιγούνι και δεν ενώνεται μουστάκι με το μούσι αλλα 4-5 μερες μετα εχω stubble φάση και το ξυρίζω ανα δυο μέρες όταν κάνω μπανακι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

04-11-24

23:52
Τα πολυλέπιδα έχουν ενα θέμα (το μονολέπιδο πλαστικο ειναι τιμιο αλλά εχει συνηθως σχετικά στομωμενο αιθέρα). Τραβάνε την τρίχα (1ον) αντι να την κόβουν, και μετα τραβαει η 1η, η 2η, η 3η και η τριχα ειναι εξω απο το επιπεδο της επιδερμιδας, κοβει η 4η η 5η και μετα επανερχεται πισω στο δέρμα η τριχα ΚΑΤΩ απο το επίπεδο.Καλα ναι εννοείται, το αναφέρω απλώς. Και τα πλαστικά ταπεινά μπλέ τα ζιλέτ κανουν τη δουλείτσα τους.
Πάντως έχει πλάκα, εχω παρατηρήσει οτι βγαίνει και πιο γρήγορα, δεν εχω μούσι στο πιγούνι και δεν ενώνεται μουστάκι με το μούσι αλλα 4-5 μερες μετα εχω stubble φάση και το ξυρίζω ανα δυο μέρες όταν κάνω μπανακι.
Οπότε αν ειχες πολυλέπιδο θα έσκαγες ingrown, θα κουλούριαζε η τριχα κατω απο το δέρμα και θα σου σκαγε σπυριά στο σημείο.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

05-11-24

00:02
Φαντάζομαι πως ούτε ο πατέρας σου χρησιμοποιεί DE, ε; Μπορείς πάντα να πάρεις μια ήπια closed comb και να του πεις να τη δοκιμάσει εκείνος πρώτα ή/και να σε παρακολουθήσει στο πρώτο σου ξύρισμα. Να δεις που θα γίνετε buddies και θα διαλέγετε αντάμα σαπουνάκια, λεπίδες κτλ. Σκέψου πονηριάρικα. Γλύκανέ τον. :ρΤο γουστάρω τρελά το ξύρισμα όμως, ειδικα το πως μυρίζω στο τέλος. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και μεταλλικό ξυράφι με διπλή λεπίδα αλλα ακόμα οι γονείς μου φοβούνται. Δε πηραν χαμπαρι οτι εγινα 18
Valder
Τιμώμενο Μέλος

06-11-24

15:26
Οποιος θέλει να παραγγειλει με καποια έκπτωση, ο Ιταλός (rasoigoodfellas.eu) τρέχει stress test για την Black Friday απο τις 12.30 ως τις 16:30 τωρα σήμερα δηλαδή, προσφέροντας εκπτωση 25% σε όσους ψωνίσουν σε αυτο το διάστημα.
Πρόλαβα και ψώνισα λιγα καλούδια απο τα πολλά που ειχα στη wishlist.
1 ωρα ακομα. (πιθανότατα 2 γιατι ειναι 16:30 CET)
Πρόλαβα και ψώνισα λιγα καλούδια απο τα πολλά που ειχα στη wishlist.
1 ωρα ακομα. (πιθανότατα 2 γιατι ειναι 16:30 CET)
nearos
Επιφανές μέλος

07-11-24

15:40
ξυρίστηκα σήμερα με μια DE. Χέστηκα πάνω μου, κόπηκα ελάχιστα (μια στάλα αίματος όλη και όλη)
Εξεπλάγην στο πόσο εύκολο ήτανε, ειλικρινά... Και το κοκκινο προράσο ήτανε πολύ ωραία σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο είχα χρησιμοποιήσει εως τώρα
Εξεπλάγην στο πόσο εύκολο ήτανε, ειλικρινά... Και το κοκκινο προράσο ήτανε πολύ ωραία σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο είχα χρησιμοποιήσει εως τώρα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

07-11-24

16:16
Σε σαπουνι το πηρες ή σε σωληνάριο;ξυρίστηκα σήμερα με μια DE. Χέστηκα πάνω μου, κόπηκα ελάχιστα (μια στάλα αίματος όλη και όλη)
Τι πινέλο; Πως εκανες λαδερ το προράσο, σε μπολ η στο πρόσωπο;
Ποια DE;
nearos
Επιφανές μέλος

07-11-24

16:24
ΣαπούνιΣε σαπουνι το πηρες ή σε σωληνάριο;
Ενα που βρήκα στα hondos centerΤι πινέλο; Πως εκανες λαδερ το προράσο, σε μπολ η στο πρόσωπο;

Μια μπλε πλαστική, δε θυμμαμαι ακριβως αλλα ήτανε σε μια πλαστικοποιημένη κίτρινη συσκευασία... Ήταν αρκετός ο τρόμος όμως , τα φοβαμαι αυταΠοια DE;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- J.Cameron
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- Memetchi
- Scandal
- teacher_40
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Μήτσος10
- Fernando_A
- George_dr
- A350
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- Sosstoss
- iiTzArismaltor_
- AggelikiGr
- kalhkardia
- rafaela11
- Wonderkid
- ghоul
- Unboxholics
- touvlo
- American Economist
- mixaelaaa
- phleidhs
- Luludaki
- fourkaki
- exotic xo
- qwertyuiop
- jj!
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- camil
- Stelios725
- Ariana2018
- charmander
- Μαυρίκιος
- fockos
- Cupid
- tsiobieman
- ag97
- DioOsm
- Αναστασία197
- Mt73
- 1011
- ggl
- Panos_02
- T C
- 2Pac
- Citylights
- elgatoprimo
- Jimmy20
- Ace of Spades
- igeorgeoikonomo
- Libertus
- Mhtrogoal
- louminis
- Athens2002
- Johnny15
- snowy
- Thundergirl
- iminspain
- Satan Claus
- Unseen skygge
- Viedo
- Αλκης Κ.
- orchidea
- globglogabgalab
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.