deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Οτι χρειάζομαι, το έχω πάντα μαζί μου άλλωστε......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Andonis1_
Νεοφερμένο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εγώ θα βρω τρόπο να πάω.......
Neraida
Επιφανές μέλος

Η αληθεια ειναι οτι δε με χαλαει καθολου να παιρνω τα ουζακια με τις ποικιλιες στην πετσετα μου απο καποιο μπαρακι...

Υπρχουν και ησυχες παραλιες με μπαρακια ..ξερετε..!

(και εαν δεν ξερετε να σας ενημερωσω!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

3η επιλογή! Μην κορακιάσουμε κιόλας! Ένας καφές στην παραλία είναι must κι άμα θες ακούς και μουσική!
Κι άμα δε θες όμως πάλι την ακούς.

tha+nos
Νεοφερμένο μέλος

3η επιλογή! Μην κορακιάσουμε κιόλας! Ένας καφές στην παραλία είναι must κι άμα θες ακούς και μουσική!
αν θες να ακούσεις μουσική παίρνεις ένα mp3/walkman/discman και βολεύεσαι χωρίς να τρελένεται ο υπόλοιπος κόσμος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Κι άμα δε θες όμως πάλι την ακούς.![]()
αν θες να ακούσεις μουσική παίρνεις ένα mp3/walkman/discman και βολεύεσαι χωρίς να τρελένεται ο υπόλοιπος κόσμος![]()

Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Μμμ εγω οσο πιο μονη ειμαι (με την παρεα μου δλδ) τοσο καλυτερα ^^ μου τη δινει και ο πολυς κοσμος και να πληρωνω ξαπλωστρες και τα πιτσιρικια να τρεχουν απο δω κιαποκει :Ρ Δε συζηταω για τη μουσικη. Που ειναι και 90% ελληνικη κοψοφλεβικη. Και το νερακι μου στη μασχαλη χD
Μάλλον άλλη εικόνα παραλίας έχουμε στο μαλό μας

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Παραλια με πολυ κοσμο και ρακετες, δυνατη μουσικη, λαδια και κοκτειλς..
Παραλια απογευμα με λιγοτερο κοσμο, κατω απο μια ομπρελα διαβαζοντας περιοδικα και ριχνοντας κι εναν υπνακο..
Παραλια βραδακι με παρεα και κιθαρουλες...
Παραλια με ταβερνακι παραδιπλα για το μεσημεριανο φαγητο (η και το βραδυνο)..
Παραλια με αμμο για να σχηματιζω καρδουλες...
Παραλια με βοτσαλακια για να τα πεταω στη θαλασσα και να κανω διαγωνισμο για το ποιος θα τα ριξει μακρυτερα!
Παραλια με θαλασσα βαθια για να κολυμπαω πολυ..
Παραλια με θαλασσα ρηχη για να προχωραω συνεχεις μεχρι να βρω βαθος..
Ολα μου αρεσουν κι ολα τα απολαμβανω, με την αναλογη διαθεση και την καταλληλη παρεα!
Αντε και καλο μας καλοκαιρι!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- rafaela11
- johnsala
- mixaelaaa
- epote
- touvlo
- Kate1914
- taketrance
- Unboxholics
- Joji
- fourkaki
- χημεια4λαιφ
- ggl
- Jim175
- giannhs2001
- Wonderkid
- Meow
- kalhkardia
- Sosstoss
- iiTzArismaltor_
- charmander
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- Scandal
- Ωρορα
- camil
- marww
- American Economist
- Abiogenesis
- Ness
- Helen06
- fmarulezkd
- arko
- Δροσουλίτης
- chester20080
- Maria_Xagorari
- User2350
- nicks1999
- J.Cameron
- oups
- Memetchi
- Viedo
- Paragontas7000
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- Satan Claus
- alexd99
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.