Παραλίες με ομπρέλες και ξαπλώστρες: επί πληρωμή ή όχι;

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.
Στην Χαλκιδική που πήγα πέρσι ήταν 20 ευρώ το ΑΤΟΜΟ ελάχιστη κατανάλωση. Μου έπεσαν τα μαλλιά γιατί και να θες, τι παίρνεις με 20 ευρώ από μπιτς μπαρ για να συμπληρώσεις την κατανάλωση;;;;

Πιστεύω ότι η «χρέωση» της ξαπλώστρας/ομπρέλας πρέπει να είναι ό,τι πάρεις από το μαγαζί
Ε τουλάχιστον κάτι καταναλώνεις, δεν πληρώνεις αέρα κοπανιστό.

Πάντως σε όλα αυτά έχει να κάνει και το μαγαζί, αν θες καλές ξαπλώστρες θα τις πληρώσεις με κάποιο τρόπο.

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.
Στην Χαλκιδική που πήγα πέρσι ήταν 20 ευρώ το ΑΤΟΜΟ ελάχιστη κατανάλωση. Μου έπεσαν τα μαλλιά γιατί και να θες, τι παίρνεις με 20 ευρώ από μπιτς μπαρ για να συμπληρώσεις την κατανάλωση;;;;

Πιστεύω ότι η «χρέωση» της ξαπλώστρας/ομπρέλας πρέπει να είναι ό,τι πάρεις από το μαγαζί

Ολυμπιάδα πριν κανένα μήνα πέτυχα 20 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση το σετ. Ήταν γεμάτα σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά, φάγαμε και την ταλαιπωρία στο δρόμο οπότε είπαμε να κάτσουμε εκεί, να πάρουμε ο καθένας από ένα καφέ και πιο μετά καμιά μπύρα. Και μαντέψτε... ήταν κρατημένες οι ξαπλώστρες.
Από πότε γίνεται κράτηση στο beach bar; Έχω χάσει επεισόδια μάλλον :laugh:

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.
Οι Χαλκιδικιώτες προικίζανε τις κόρες με τις αμμούδες (παραθαλάσσια οικόπεδα) και κρατάγανε για τους γιούς τα εύφορα χωράφια στην ενδοχώρα να βόσκουν γελάδια. Που να περίμεναν πως θα εξελιχθεί η περιοχή με τον τουρισμό.

(Ιστορίες απο τα καφενεία της Βάλτας, σελ. 42)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.484 μηνύματα.
Ε τουλάχιστον κάτι καταναλώνεις, δεν πληρώνεις αέρα κοπανιστό.

Πάντως σε όλα αυτά έχει να κάνει και το μαγαζί, αν θες καλές ξαπλώστρες θα τις πληρώσεις με κάποιο τρόπο.
Επί της ουσίας στο 20άρικο είναι 5€-10€ η επιβάρυνση της ξαπλώστρας σε σχέση μ' ένα beach bar όπου θα καθόσουν χωρίς ελάχιστη κατανάλωση (π.χ. εκεί που θα πλήρωνες για τον καφέ 4€-5€ θα πληρώσεις 6€-7€, αντί για 9€-10€ για μια μερίδα 12€-13€ κ.ο.κ.)...αν οι ξαπλώστρες είναι καλές (που συνήθως είναι σ' αυτά τα μαγαζιά, με άνετα μαξιλάρια πετσέτα στα πόδια κ.λπ.), καθαρές (απ' ότι ξέρω τις καθαρίζουν κάθε πρωί, οπότε αν πας νωρίς θα 'σαι κομπλέ) και σε προνομιακό σημείο τότε ίσως και να είναι «οκ» αν δεν έχεις εξοπλισμό ή/και όρεξη να στήνεις/ξεστήνεις ομπρέλες και τα σχετικά κι είσαι μόνος εσύ κι η τσέπη σου...γιατί αν είσαι π.χ. οικογενειάρχης με 2 παιδιά προφανώς και δε θα δώσεις 80€ για ένα μπάνιο!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια